PDA

مشاهده نسخه کامل : خطای پیدا نکردن فایل هنگام کپی گرفتن ( با هارد سیگیت)

niu
24-01-17, 21:38
سلام
هارد سیگیت دارم تو درایو D یه فولدر دارم که داخلش چند تا فایل فیلم هست که میخاستم این فولدر روی هارد اکسترنال کپی کنم تعدادی از فیلمها کپی شد ولی تعدادی نمیشه و این ارور رو میده:

could not find this item
this is no longer located D:\folder
verify the item's location

روی فلش هم خاستم کپی بگیرم نشد . روی درایو C هم کپی نشد و بازم همین ارور رو داد

با hdtune از هارد تست گرفتم در تب health قسمت status همه رو ok زده. و در تب error scan هم quick scan گرفتم همه رنگش سبز بود و قرمز نداشت
با sentinel هم در تب overview هم performance و هم health رو نوشته excellent
موقع کپی گرفتن پیغام میده نمیتونه پیداش کنه ولی وقتی فیلم رو باز میکنم بدون هیچ مشکلی اجرا میشه فقط کپی نمیشه cut هم نمیشه
چطوری بفهمم مشکل از کجاس؟

AMD>INTEL
24-01-17, 21:40
ویندوزتون چیه ؟
به پارتشینی که فولدر مورد نظرت هست به یوزرت دسترسی فول بده full acess
همچنین نام فولدر هم تغییر بده

niu
24-01-17, 21:48
ویندوزتون چیه ؟ به پارتشینی که فولدر مورد نظرت هست به یوزرت دسترسی فول بده full acess همچنین نام فولدر هم تغییر بده سلام
ویندوز 8.1 از نوع 64 بیتی پرو دارم
نام فولدر رو تغییر دادم جواب نداد
چطوری به پارتیشن D (پارتشینی که فولدر مورد نظرت هست) دسترسی فول اکسس بدم ؟
مرسی

AMD>INTEL
24-01-17, 21:52
سلام
ویندوز 8.1 از نوع 64 بیتی پرو دارم
نام فولدر رو تغییر دادم جواب نداد
چطوری به پارتیشن D (پارتشینی که فولدر مورد نظرت هست) دسترسی فول اکسس بدم ؟
مرسی

Only the registered members can see the link

niu
24-01-17, 22:07
Only the registered members can see the link

دسترسی پرمیژن فولدر برای یوزرم رو full controll کردم بازم جواب نمیده
در ضمن با dvd بوت ویندوز زنده سون هم که میام بالا بازم همین ارور رو موقع کپی گزفتن از این فایلها میده در صورتیکه این فایلها که فیلم هستند براحتی با مدیا پلیر نمایش داده میشن

را حل دیگه ای نداره؟

AMD>INTEL
24-01-17, 22:17
دسترسی پرمیژن فولدر برای یوزرم رو full controll کردم بازم جواب نمیده
در ضمن با dvd بوت ویندوز زنده سون هم که میام بالا بازم همین ارور رو موقع کپی گزفتن از این فایلها میده در صورتیکه این فایلها که فیلم هستند براحتی با مدیا پلیر نمایش داده میشن

را حل دیگه ای نداره؟

روی کل درایو پرمیشن بدید و همچنین Effective acess
نشد نام فیلم ها هم تغییر بدید .

niu
24-01-17, 22:20
در ضمن لطفا اگه ممکنه لینک دانلود نسخه ای از لینوکس زنده که میشه روی dvd رایت کرد و باهاش کپی گرفتن فایلها از هارد رو تست کرد بزارید

کدام توزیع از لینوکس زنده کم حجم هست که میتونه هارد با پارتیشن بندی gpt رو شناسایی کنه؟

AMD>INTEL
24-01-17, 22:24
ابونتور لایو را بگیرید .
این مورد هم تست کنید . فولدر را با 7zip فشرده کنید ببینید منتقل میشه یا نه ؟

AMD>INTEL
24-01-17, 22:29
تو لیست اپدیت هاتون اگر اپدیتی به این شماره داشتی حذف کن
2919355

niu
24-01-17, 22:31
با پاک کردن ویندوز و نصب مجدد ویندوز ، مجوزهای دسترسی به پارتیشن ها و فولدرها به حالت full controll برمیگرده ؟ یا دسترسی ها تغییری نمیکنه؟
یعنی با ویندوز زنده یا لینوکس زنده از روی dvd بوت هم بیام بالا دسترسی های قبلی تغییری نمیکنه؟

AMD>INTEL
24-01-17, 22:36
با پاک کردن ویندوز و نصب مجدد ویندوز ، مجوزهای دسترسی به پارتیشن ها و فولدرها به حالت full controll برمیگرده ؟ یا دسترسی ها تغییری نمیکنه؟
یعنی با ویندوز زنده یا لینوکس زنده از روی dvd بوت هم بیام بالا دسترسی های قبلی تغییری نمیکنه؟

ویندوزت احتمالا مشکل داره . سعی کن . آخرین ایزو ویندوز 8.1 رو بگیری برای حل مشکل

- - - Updated - - -

ویندوزت احتمالا مشکل داره . سعی کن . آخرین ایزو ویندوز 8.1 رو بگیری برای حل مشکل

niu
24-01-17, 22:39
ابونتور لایو را بگیرید .
این مورد هم تست کنید . فولدر را با 7zip فشرده کنید ببینید منتقل میشه یا نه ؟

مرســـــــــی عالی بود
با 7zip یکی از فیلمهای داخل فولدر که کپی نمیشد فشرده کردم و بعد به دسکتاپ کپی شد :)

یعنی مشکلش چیه ؟

راستی این آپدیت رو از کجا پیدا کنم؟
تو لیست اپدیت هاتون اگر اپدیتی به این شماره داشتی حذف کن
2919355

niu
24-01-17, 22:44

- - - Updated - - -

ممنون . اگر ویندوز مشکل داره چرا با ویندوز زنده 7 هم که میام بالا این مشکل بازم هست؟

niu
24-01-17, 22:47
آیا با پاک کردن ویندوز و نصب مجدد ویندوز ، مجوزهای دسترسی به پارتیشن ها و فولدرها به حالت full controll برمیگرده ؟ یا دوباره بعد از نصب ویندوز باید دسترسی ها رو فول کنترل کنم؟

آپدیت ویندوز همینه دیگه مسیرش
cotrol panel -program & features -installed update

اگه همینه که داخل این پنجره هیچ آپدیتی نداره

ببخشید زیاد سوال پرسیدم لطفا اگه میشه لینک دانلود آخرین ورژن ابونتو لایو بذارید
خیلی متشکرم

niu
24-01-17, 23:04
درسته مشکل من با فشرده کردن با 7zip حل شد اما علت مشکل رونفهمیدم چیه؟ از مجوز دسترسی هست که فقط با تعویض ویندوز رفع میشه ؟ یا از خرابی هارد که آدرس فایل رو گم کرده؟
خیلی متشکرم

AMD>INTEL
24-01-17, 23:07
درسته مشکل من با فشرده کردن با 7zip حل شد اما علت مشکل رونفهمیدم چیه؟ از مجوز دسترسی هست که فقط با تعویض ویندوز رفع میشه ؟ یا از خرابی هارد که آدرس فایل رو گم کرده؟
خیلی متشکرم

شما باید همانطور که اشاره کردم باید در نام اون فایل ها بگردی دنبال مشکل . احتمالا یک یا چند تا از این فایلها مشکل دارند اسمشون یا حاوی کاراکتری هستند که ویندوز را با مشکل مواجه میکنند

niu
24-01-17, 23:20
شما باید همانطور که اشاره کردم باید در نام اون فایل ها بگردی دنبال مشکل . احتمالا یک یا چند تا از این فایلها مشکل دارند اسمشون یا حاوی کاراکتری هستند که ویندوز را با مشکل مواجه میکنند

آخه من rename تغییر نام هم که میدم بازم این مشکل رو داره و فعلا فقط تعداد زیادی از فایلهای همین فولدر این مشکل رو داره و تعدادی از فایلهای این فولدر هم براحتی کپی میشن . مثلا من یکی از همین فایلهایی که کپی نمشه رو به a تغییر نام دادم بازم مشکل داره مگه این که a رو با 7zip فشرده کنم و بعد فایل فشرده شده رو به جای دیگه کپی کنم
پس از نظر شما هارد مشکلی نداره دیگه خیالم راحت باشه؟
خیلی متشکرم

همه فایلها رو تک تک با 7zip فشرده کردم و بعد فایلهای اصلی که کپی نمیشه رو میخاستم با shift+delete پاک کنم ولی پاک نمیشدن دوباره بعد از refresh میدیدم که فایلها پاک نشدن . بعد با کلید delete حذف کردم تا به recycle bin رفتند و بعد empty recycle bin کردم فایلها پاک شدن !
بعد چند تا از فایلهای فشرده شده با 7zip رو دوباره همونجا اکسترکت کردم این بار دیدم که این فایلها جای دیگه کپی میشن در صورتیکه نام قبلی رو دارن و در همون فولدر هم هستند
آخرش نفهمیدم مشکل از کجا هست؟ ممکنه از ویروس باشه؟ یا اینکه مدل جدیدی از خرابی هارد هست که با hd tune و sentinel دیده نمیشه؟ !

AMD>INTEL
25-01-17, 09:55
از نظر ویروس هم باید چک بشه