ورود

مشاهده نسخه کامل : چند سوال و راهکار با ویندوز 10

farhadr
24-01-17, 21:13
سلام به همه دوستان من اول چندتا مشکل دارم بعد یکی دوتا راهکار نیاز دارم.

1 - چرا وقتی متصلم به اینترنت باز زده "نات کانکتد"
17530

مشکل پاک نشدن اسم یا آیکن نرم افزار ها بعد از حذف

2 - این تو استارتآپ هستش چندتا نرم افزاری که پاک شدن باز ازشون اثری هست چطور پاکشون کنم؟

17531
3 - این همم تو سیتینگ تنظیمات تسکبار هستش

17532

4 - سیتینک و تسکبار که قبلا اکشن سنتر رو غیرفاعال کرده بودم ولی الان میخام فعال کنم امکانش نیست

17533
5 - میخاستم از طریق تسکبار به مای کامپیتورم (THIS PC) برم نیوتولبار اضافه کردم که مورد پسند نیست :1. (23): روش دیگه هم هست؟

17535

6 - اکثر پسورد منیجرها برای وب هستش من برای دسکتاپ میخام. نمیخام پسوردهای وب رو ذخیره کنه. همچین نرم افزاری میشناسین؟

AMD>INTEL
24-01-17, 21:21
1-اون که نوشته ethernet هست . با اینترنت فرق داره . این یعنی کابلی به پورت شبکه وصل نیست
2- مهم دیسیبل بودنشون هست . وقتی دیسیبل هستند با حذف فرقی نداره
4- چک کنید ویندوزتون اکتیوه یا نه
بقیه هم سعی میکنم بزودی جواب بدم .

farhadr
24-01-17, 21:25
1-اون که نوشته ethernet هست . با اینترنت فرق داره . این یعنی کابلی به پورت شبکه وصل نیست
2- مهم دیسیبل بودنشون هست . وقتی دیسیبل هستند با حذف فرقی نداره
4- چک کنید ویندوزتون اکتیوه یا نه
بقیه هم سعی میکنم بزودی جواب بدم .

17536
قبلا هنگام اکتیو کردن از کرک استفاده کردم الان نیازه که کرک حذف کنم و جدیدترین کرک رو نصب کنم؟

AMD>INTEL
24-01-17, 21:37
17536
قبلا هنگام اکتیو کردن از کرک استفاده کردم الان نیازه که کرک حذف کنم و جدیدترین کرک رو نصب کنم؟

ظاهرا فعاله
این روش را تست کنید
Only the registered members can see the link

farhadr
24-01-17, 21:58
ظاهرا فعاله
این روش را تست کنید

نه حل نشد.
مشکل من اینکه اصلا آیکن اکشن سنتر رو ندارم کنار ساععت این راه حلی که شما پیدا کرده بودید برای اکشن سنترهایی بود که نوتفیکیشن ندارن. من بعضی وقتا که صدای سیستم زیاده حس میکنم نوتفیکیشن امده.

AMD>INTEL
24-01-17, 22:16
نه حل نشد.
مشکل من اینکه اصلا آیکن اکشن سنتر رو ندارم کنار ساععت این راه حلی که شما پیدا کرده بودید برای اکشن سنترهایی بود که نوتفیکیشن ندارن. من بعضی وقتا که صدای سیستم زیاده حس میکنم نوتفیکیشن امده.

لینک دوم برای همین بود