PDA

مشاهده نسخه کامل : سوال درباره بازی Deus Ex Mankind Divided

0reza666
23-01-17, 08:32
سلام. دوستان میشه همین اول بازی راهنمایی کنید لطفا

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

یکم جلو رفتم اینجا چی میخواد و انگار یه قطعه میخواد خوب کجا هست پیدا کنم بیارمش همین قسمت. چه بازی سختیه...

کسی این بازی . بازی نکرده یکم توضیح بده چی به چیه؟

salpc
23-01-17, 11:08
سلام. دوستان میشه همین اول بازی راهنمایی کنید لطفا

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

یکم جلو رفتم اینجا چی میخواد و انگار یه قطعه میخواد خوب کجا هست پیدا کنم بیارمش همین قسمت. چه بازی سختیه...

کسی این بازی . بازی نکرده یکم توضیح بده چی به چیه؟

درود
راهنمای بازی:

Black Market Buy - Deus Ex: Mankind Divided Walkthrough - Neoseeker (Only the registered members can see the link)

0reza666
23-01-17, 11:16
فارسی لطفا اینکه انگلیسیه:1. (27):

یعنی هیچکس تو این انجمن این بازی. بازی نکرده تا بگه همین اول بازی چه باید کرد همین اول بازی گیر کردیما اوف:1. (26):

DOOM999
23-01-17, 12:17
اسم اون پارت و مرحله رو تو یوتیوب وارد کن میاره برات
اینجام تصویری توضیح داده
Deus Ex Mankind Divided: Restore power to the keypad - Black Market Buy - Orcz.com, The Video Games Wiki (Only the registered members can see the link ad_-_Black_Market_Buy)
Only the registered members can see the link

amigames
23-01-17, 19:06
ایشالا جواب سوالت رو تا الان پیدا کردی اما اگه احتمالا هنوز مشکل داری راه حلش اینه:

باید برق اون ناجیه رو وصل کنید و برای پیدا کردن کلیدش که سمت چپ اون در هست کافیه از Smart Vision استفاده کنید و باید از خرابه کنارش بالا برید تا بهش برسید (از پشت خرابه هم به نظر راه داشته باشه. در لینک بالا هم DOOM1987 گداشتن تصویرش هست).

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link )