من چند وقتی هست لبتاب ASUS N551ZU رو خرید داری کردم
سخت افزار این لبتاب تمام AMD هست.
ولی بین دو گرافیکش تو بازی ها سوئیچ نمی کنه و برای کار های گرافیکی مثل متورهای گرافیکی هم مشکل داره. من از UE4 استفاده می کنم و شدید لگ دارم .
سخت افزار
ولی بین دو گرافیکش تو بازی ها سوئیچ نمی کنه و برای کار های گرافیکی مثل متورهای گرافیکی هم مشکل داره. من از UE4 استفاده می کنم و شدید لگ دارم .
سخت افزار
مشکل اینجاست با این گرافیک نمیشه با این تنظیماتی که گذاشتی با GPU این لپتاپ بازی کرد .
APakrohk
18-01-17, 22:06
داداش یه عکس دیگم پیوست کردم ببینش سیستم من 2 تا گرافیک داره که یکی 4 گیگابایت با فرکانس 1000 و سرعت 88 گیگ هست و اون یکی 1 گیگابایت با فرکانس 600 و سرعت 25 گیگ هست خوب داخل بازی ها که میرم گرافیک سوئیچ نمیشه و با گرافیک قویتر کاری انجام نمیده که هم باعث فشار امدن به لبتاب میشه هم بازی لگ میزنه من مشکلم اینه هر کاری میکنم گرافیک قویتر استفاده نمیشه مشکلم اجرا شدن بازی نیست. به تصویر نگاه کنید گرافیک رو R7 نمایش داده با 1 گیگابایت حافظه.
قبلا با GTA v هم مشکلم همین بود که یکی از دوستام نمی دونم چیکارش کرد درست شد و من روی آخریین کیفیت بازی رو تنظیم میکردم و بدون مشکل بود.
AMD>INTEL
18-01-17, 22:10
باید درایور رو با DDU پاک کنی و مجدد درایور رو نصب کنی . تو تنظیمات POWER برنامه کاتالیست هم روی HIGH PR بگذاری
APakrohk
18-01-17, 22:27
هر دوی این کارا رو قبلا انجام دادم.
masoud888
10-10-18, 11:00
به نام خدا
سلام من علی هستم
سخت افزار
منم دقیقا همین مدل لپتاپ رو دارم و همین مشکل رو
خیلی هم سایت های خارجی رو گشتم خیلیا این مشکل رو دارن ولی راهکار درستی تو فروم ها نیبود.
من حتی یکبار هاردم رو فرمت کردم و مجددا ویندوز نصب کردم ولی برطرف نشد.
من حدس میزنم به خاطر ویندوز باشه چون با ورژن قدیمی تر ویندوز 10 من مشکلی نداشتم
یه جا هم خوندم که یکی ایمیل زده به شرکت amd اونا هم گفتن bios رو آپدیت کن
من bios رو هم آپدیت کردم ولی بازم چیزی حل نشد:1. (28):