دانلود کردم مشکل اینجاست فقط عداد مثلا 30 فریم و 60 فریم اف پی سی گوشه ها نشون میده و وقتی در بازی رزولیشن فول اچ دی میکنی یا حتی کمتر میکنی اون عدد از کادر میزنه بیرون و دیده نمیشه. من میخوام تو بازی ها بدونم دارم چند فریم میگیرم. ایا برنامه مشابه ای نیس که دقیق بشه تنضیم کرد اون فریم و عدد کجای مانیتور نشون بده.
من حتی از این برنامه هم استفاده میکنم ولی اینم همون مشکل داره.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
با برنامه ام اس ای که برای اورکلاک هست تنضیماتی انجام دادم که تو بازی نشون میده دمای کارت گرافیک چقدره سی پی یو چقدر داره مصرف میشه و رم همم چقدر داره مصرف میشه و این دقیق تنضیم کردم از کادر نمیزنه بیرون در کل هرجای بخوای میشه تنضیم کرد نشون بده حتی وسط مانیتور ولی اف پی سی نداره این برنامه و با برنامه های بالا هم تنضیم نمیشه بدلخواه تنضیم کنیم که کجای مانیتور نشون بده چه کنم؟
AMD>INTEL
16-01-17, 10:22
آموزش Monitoring سیستم با MSI Afterburner (Only the registered members can see the linkآموزش-monitoring-سیستم-با-msi-afterburner-58957/)
0reza666
16-01-17, 10:25
ممنون ولی من اینکارو قبلا انجام دادم.
من میخوام اف پی سی بدونم چنده دربازی. این تنضیمات اصلا تو این برنامه نیس میخوام ببینم هر بازی چند فریم میگیرهم که ایا 60 فریم میگیرم یا 30 فریم. دقیق عین همین اموزشی که الان ادرس دادین من انجام دادم قبلا ولی اف پی سی fpc تو بازی رو مانیتور نشون نمیده. چرا؟
فقط جی پی یو. سی پی یو و رم نشون میده اطلاعاتش در هر بازی.
این تو تنضیمات در این برنامه پیدا نمیکنم
Only the registered members can see the link
میشه راهنمایی کنید
AMD>INTEL
16-01-17, 10:59
آخرین نسخه برنامه msi after را دانلود کنید و این نسخه را انیستال کنید .
0reza666
16-01-17, 11:08
اخرین ورژن همین الان دانلود کردم ورژن 4.3.0 ولی باز نیست تو تنضیمات
.
AMD>INTEL
16-01-17, 11:20
اخرین ورژن همین الان دانلود کردم ورژن 4.3.0 ولی باز نیست تو تنضیمات
.
این رو هم نصب کنید
0reza666
16-01-17, 11:31
این نصب دارم در واقع همراه با خود اون برنامه دانلود شد. شاید در اینجا تنضیمات خاصی انجام نمیدم نشون نمیده. در اینجا باید تنضیماتی انجام بدم ایا؟ تو اموزشی که من یجای دیدم و شما ادرس اموزش دادین تو این برنامه که چیزی بزای تنضیمات نگفته...
.
AMD>INTEL
16-01-17, 11:35
این تنظیمات به صورت دیفالت هست . مگر اینکه خودت دستکاری کرده باشی .
بعد از تعویض کارت ویندوز عوض شده ؟ یا با DDU درایور حذف و دوباره نصب شده یا نه ؟
0reza666
16-01-17, 11:38
نه هیچی من دس نزدم و اف پی سی باز نمیاد.
نه ویندوز عوض نکردم ولی چرا ابدیت کارت گرافیک اول حذف کردم با برنامه ای که گفتین بعد دوباره نصب کردم چون قبل اینکه گیر اف پی سی باشم اصلا برنامه ابدیت گرافیک نمیاد بخاطر همین مجبور به حذف و نصب دوباره شدم. الان اف پی سی میخوام داشته باشم رو بازی ها میرم فقط اون تنضیمات که بالا نوشتم تو بازی نشون میده بجز اف پی سی. اخه چه کنم
AMD>INTEL
16-01-17, 11:43
نه هیچی من دس نزدم و اف پی سی باز نمیاد.
نه ویندوز عوض نکردم ولی چرا ابدیت کارت گرافیک اول حذف کردم با برنامه ای که گفتین بعد دوباره نصب کردم چون قبل اینکه گیر اف پی سی باشم اصلا برنامه ابدیت گرافیک نمیاد بخاطر همین مجبور به حذف و نصب دوباره شدم. الان اف پی سی میخوام داشته باشم رو بازی ها میرم فقط اون تنضیمات که بالا نوشتم تو بازی نشون میده بجز اف پی سی. اخه چه کنم
نظر من تعویض ویندوز هست . چون اگر مشکلی نباشه گزینه fps وجود داره .
0reza666
16-01-17, 11:54
نخندینا این اف پی سی fpc انگار میشه تو تنضیمات framerate خوب این نمیدونستم که میشه. این فعال کردم و حالا شد و میاد تو بازی:whistle:
AMD>INTEL
16-01-17, 12:26
نخندینا این اف پی سی fpc انگار میشه تو تنضیمات framerate خوب این نمیدونستم که میشه. این فعال کردم و حالا شد و میاد تو بازی:whistle: