PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای ثابت ماندن صفحه مادر برد

javaheri69
09-01-17, 19:00
با سلام..
امروز سیستم رو که روشن کردم رو ارم مادر برد ازراک وایساد بالا نمیاد..باید چند بار ریستارت کنم تا درست بشه..تو تنظیمات بایوس رفتم هارد رو شناخته بود..به نظرتون مشکل از کجاست؟؟

AMD>INTEL
09-01-17, 19:03
پاورت چیه ؟

javaheri69
09-01-17, 19:06
پاورت چیه ؟

اسم نداره یعنی کاغذ روش کنده شده..راهی هست بشه بفهمم پاورم چی هست؟؟
اون موقع که خریدم گفتن ایسوس هست..
بعد مهندس ناگفته نمونه..اون دفه ه م همین طور شد هاردم سوخت اگه یادتون باشه..رفتم یک هارد یک ترا باز خریدم..
سی پی یو هم که از اقا مهدی خریدم..رم هم سالم هست..
موندم چرا اینطوری میشه..نکنه از ماردبرد هست..؟؟

AMD>INTEL
09-01-17, 19:08
پاورت تقلبیه :1. (23):
وقتی هاردت خراب شده . باید همون موقع پاورت عوض میشده .از مهدی جان یک پاور تهیه کن .

javaheri69
09-01-17, 19:13
پاورت تقلبیه :1. (23):
وقتی هاردت خراب شده . باید همون موقع پاورت عوض میشده .از مهدی جان یک پاور تهیه کن .

مهندس ایا راهی هست بشه فهمید پاورم چیه؟؟میخام مطمن بشم..

چه مارک پاوری خوبه>؟؟قیمت چنده برای سیستم من؟؟
و در اخر این ماردبرد ازراک اشغاله یا ن؟؟اخه همه میگن بهترین فقط گیگابایت هست..درسته؟؟:11():

AMD>INTEL
09-01-17, 19:23
وقتی هاردت خراب شده شک نکن پاورت بوده . ببر پیش خدماتی با یک پاور مطمئن تست کنه .
کلمه اشغال خیلی مناسب نیست .
ازراک - Msi -گیگابایت - اسوس بردهای خیلی خوبی دارند .
ولی این برد سوکت 775 ازراک یک برد ارزون ساده است . انتظار زیادی ازش نمیشه داشت .

javaheri69
09-01-17, 19:27
وقتی هاردت خراب شده شک نکن پاورت بوده . ببر پیش خدماتی با یک پاور مطمئن تست کنه .
کلمه اشغال خیلی مناسب نیست .
ازراک - Msi -گیگابایت - اسوس بردهای خیلی خوبی دارند .
ولی این برد سوکت 775 ازراک یک برد ارزون ساده است . انتظار زیادی ازش نمیشه داشت .

مهندس برای این سیستم من چه نوع پاوری خوبه؟؟

AMD>INTEL
09-01-17, 19:32
مهندس برای این سیستم من چه نوع پاوری خوبه؟؟

الایت کولر مستر 350 وات

javaheri69
09-01-17, 19:37
الایت کولر مستر 350 وات

مهندس یک نگاهی میشه به این بندازین..ببینید درسته یا ن ..

طبق همون گفته پیش رفتم...ولی یک جا شو متوجه نشدم.همون اخرش باید چکار کنم..
اینجا رو دقیقا باید چکار کنم؟؟>>>
با باز شدن این فایل، خواهید دید که لیست تفصیلی تمام پیام‌های خطا، هشدارها و اطلاع‌رسانی‌ها درج شده است.

اکنون می‌توانید نسبت به حل این مشکلات اقدام نمایید.

برای فراخوانی تنظیمات مربوط به Power در محیط ویندوز می‌توانید عبارت powercfg.cpl را در Run وارد کنید

اینم عکس گرفتم ایا مشکل داره پاور من؟؟Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
09-01-17, 19:41
لینک را حذف کنید . پاور باید تست دقیق با مولتی متر بشه

javaheri69
09-01-17, 19:43
لینک را حذف کنید . پاور باید تست دقیق با مولتی متر بشه

مهندس پاور سالم بود..امروز تازه متوجه شدم..قبلا وقتی سیستم رو روشن میکردم رو صفحه مادربرد ازراک 4 پنج ثانیه بعد میومد بالا سیستم....
اخه میدیدم رو صفحه مارد برد مونده فک میکردم خرابه تند تند ریستارت میکردم...ولی امروز حدودا 15 ثانیه..یعنی دیرتر میاد بالا نسبت به قبل....پی پاور سالمه یا ن مشکل از ویندوزه؟؟؟؟؟؟

mstbr22
10-01-17, 18:49
مهندس پاور سالم بود..امروز تازه متوجه شدم..قبلا وقتی سیستم رو روشن میکردم رو صفحه مادربرد ازراک 4 پنج ثانیه بعد میومد بالا سیستم....
اخه میدیدم رو صفحه مارد برد مونده فک میکردم خرابه تند تند ریستارت میکردم...ولی امروز حدودا 15 ثانیه..یعنی دیرتر میاد بالا نسبت به قبل....پی پاور سالمه یا ن مشکل از ویندوزه؟؟؟؟؟؟
میتونه عزیز مشکل از هاردتون باش ک دیر تر بالا میاد و کند هست

فرستاده شده از SM-G900FDِ من با Tapatalk