ورود

مشاهده نسخه کامل : تفاوت مادربوردهای گران قیمت با ارزان قیمت تر

mahdi1535
09-01-17, 10:22
لطفا از دوستان اهل فن و متخصص منو راهنمایی بفرمایید....
نه تنها من ، خیلی از کسانی که دستی تو بستن سیستم دارند ، وقتی سیستم میخواند ببندند ، اگر هدفشون یه سیستم خوب باشه ، که سرعت بالا داشته باشه ، یه سی پی یو I5 انتخاب میکنند و برای انتخاب مادربورد هم سریع میرند سراغ مادربورهای گران تر و اونهایی که بهترین و کاملترین چیپ ست را داره ، مثلا چیپ Z170 ، حالا جدای از امکانات آیا مادربوردهایی که چیپ H170 و یا B150 دارند ، مادربورهای ضعیفی هستند ، و آیا مادربوردهای با دوامی نیستند ؟؟؟
میدونم که تفاوت مادربورهای گران قیمت با مادربوردهای ارزان قیمت ، امکانات و کیفیت قطعات به کار رفته در اونهاست ، ولی سوالی که همیشه ذهن منو مشغول کرده این هست که ، جدای از امکانات یک مادربورد و کسی امکانات زیادی از مادربورد نخواد ، اگر کسی هدفش یه سیستم قوی و پر سرعت باشه ، یه سی پی یو I5 با یه مادربورد مثلا حدود قیمت 300 هزار تومانی با چیپ B150 ببنده ، میتونه به اون قدرت و سرعت مورد نظر دست پیدا کنه یا حتما باید یه مادربورد گران قیمت ببنده ؟

daniel110
09-01-17, 10:41
سلام.
دلایل قیمت بالای یک مادربرد می تونه زیاد باشه ، ولی اصلی ترین ها :

1. قابلیت اورکلاک سی پی یو
2. ساپورت فرکانس بالاتر رم
3. استفاده از خازن های بهتر
4.اس ال آی و کراسفایر
5.گارانتی بهتر
6. شناخته شده بودن برند

mahdi1535
09-01-17, 10:46
سلام.
دلایل قیمت بالای یک مادربرد می تونه زیاد باشه ، ولی اصلی ترین ها :

1. قابلیت اورکلاک سی پی یو
2. ساپورت فرکانس بالاتر رم
3. استفاده از خازن های بهتر
4.اس ال آی و کراسفایر
5.گارانتی بهتر
6. شناخته شده بودن برند
بله امکانات و قطعات به کار رفته باعث گران تر شدن یک برد میشه ، ولی سوالی که من دارم اینه که اگر کسی این امکانات را نخواد میتونه با برد ارزانتر به سرعت و قدرت مورد نظر برسه

daniel110
09-01-17, 16:11
بله امکانات و قطعات به کار رفته باعث گران تر شدن یک برد میشه ، ولی سوالی که من دارم اینه که اگر کسی این امکانات را نخواد میتونه با برد ارزانتر به سرعت و قدرت مورد نظر برسه
مهم اینه که اون سرعت و قدرت که می خواد به چه اندازه ای باشه،
یک که حتما باید حداقل 2 تا کارت رو با هم استفاده کنه ، نمی تونه بره مین ارزون بخره ولی اونیکه یک دونه می خواد ، می تونه با بودجه خودش بخره ،ولی کسی که یک دونه هم بسه براش ، در شرایط مساوی ، هیچ فرقی بین یک برد b150 و z170 نیست (البته اون شرایط هم مهمه ، مثلا فرکانس رم 2133 باشه ، و اورنکنه و ....)