PDA

مشاهده نسخه کامل : رهبر انقلاب: فقدان آیت‌الله هاشمی سخت و جانکاه است

AMD>INTEL
09-01-17, 07:38
بسم‌الله الرحمن الرحیم
انّا لله و انّا الیه راجعون
با دریغ و تأسف خبر درگذشت ناگهانی رفیق دیرین، و همسنگر و همگام دوران مبارزات نهضت اسلامی، و همکار نزدیک سالهای متمادی در عهد جمهوری اسلامی جناب حجت‌الاسلام والمسلمین آقای شیخ اکبر هاشمی رفسنجانی را دریافت کردم. فقدان همرزم و همگامی که سابقه‌ی همکاری و آغاز همدلی و همکاری با وی به پنجاه و نه سال تمام می‌رسد، سخت و جانکاه است. چه دشواریها و تنگناها که در این دهها سال بر ما گذشت و چه همفکریها و همدلیها که در برهه‌های زیادی ما را با یکدیگر در راهی مشترک به تلاش و تحمل و خطرپذیری کشانید. هوش وافر و صمیمیت کم‌نظیر او در آن سالها، تکیه‌گاه مطمئنی برای همه‌ی کسانی که با وی همکار بودند به ویژه برای اینجانب به شمار می‌آید.

اختلاف نظرها و اجتهادهای متفاوت در برهه‌هائی از این دوران طولانی هرگز نتوانست پیوند رفاقتی را که سرآغاز آن در بین‌الحرمین کربلای معلّی بود به کلی بگسلد و وسوسه‌ی خناسانی که در سال های اخیر با شدت و جدیت در پی بهره برداری از این تفاوت های نظری بودند، نتوانست در محبت شخصی عمیق او نسبت به این حقیر خلل وارد آورد.

او نمونه‌ی کم نظیری از نسل اول مبارزان ضد ستم شاهی و از رنج دیدگان این راه پر خطر و پر افتخار بود.

سال ها زندان و تحمل شکنجه های ساواکم و مقاومت در برابر این همه و آن گاه مسئولیت های خطیر در دفاع مقدس و ریاست مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان و غیره، برگ های درخشان زندگی پر فراز و نشیب این مبارز قدیمی است.

با فقدان هاشمی اینجانب هیچ شخصیت دیگری را نمی شناسم که تجربه ای مشترک و چنین دراز مدت را با او در نشیب و فرازهای این دوران تاریخ ساز به یاد داشته باشم.

اکنون این مبارز کهنسال در محضر محاسبه‌ی الهی با پرونده‌ای مشحون از تلاش و فعالیت گوناگون قرار دارد، و این سرنوشت همه‌ی ما مسئولان جمهوری اسلامی است.

غفران و رحمت و عفو الهی را برای وی از صمیم قلب تمنا می‌کنم و به همسر گرامی و فرزندان و برادران و دیگر بازماندگان ایشان تسلیت عرض میکنم .
غفرالله لنا و له
سید علی خامنه ای
۱۹ دیماه ۱۳۹۵

DOOM999
09-01-17, 08:37
خداوند ایشون رو رحمت کنه تموم عمرش رو واسه این مردم و مملکت گذاشت.

daniel110
09-01-17, 10:42
خدا بیامرزشون
واقعا برای انقلاب و این جامعه زحمت های فراوانی کشید

Haswell
09-01-17, 11:11
در یک دیدگاه معتدل، مرد بسیار سالم و زحمتکشی بود
فقط دو نقطه ی تیره در کارنامه ی درخشانش وجود داره که از حافظه ها پاک نشده
1.سرکوب معروفی که سر ملی مذهبی ها آورد در سال ۶۹ فقط و فقط بخاطر این نامه ی دلسوزانه
parsine.com/fa/news/249951
2.شخصی مثل م.احمدی.ن و اظهاراتش رو در سال ۸۸ بیخودی جدی گرفت
...
روحش شاد

iranch
09-01-17, 12:04
امیدوارم با فوت ایشان تندرو ها قوی تر نشوند..هر چند که جایگزین هایی برای هدایت جریان معرفی کرد..مثل خاتمی، روحانی ، ظریف و ...
تجربه نشان داده که تندرو ها و جریان مخالف ایشان، اینقدر مملکت رو بد اداره میکنند که مردم فقط درگیر نان شب و روزمرگی خودشان خواهند شد و اصلا فرصتی برای مطالبه چیزهای دیگه نخواهند داشت... :1. (28):

TechRadar
09-01-17, 13:25
با فوت ایشون احساس می کنم یکی از پایه های انقلاب رو از دست دادیم.
خدا بیامرزتش.

علی حسنی
09-01-17, 21:30
خدا بیامرزدش ، زحمات زیادی برای انقلاب و ایران کشید ولی کاش :

در برابر فتنه سکوت نمی کرد و موضع می گرفت .
از کسانی مثل مهدی و فائزه برائت می جست .
نامه های بدون سلام نمی فرستاد
و ...

AMD>INTEL
09-01-17, 21:40
حرف رهبر انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای در مورد ایشان فصل الخطاب تمام این مسائل بود . خدایش رحمت کند .

SajjadKhati
09-01-17, 23:02

و ...

حرف رهبر انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای در مورد ایشان فصل الخطاب تمام این مسائل بود . خدایش رحمت کند .

سلام
با هر دو تون موافقم:11():

daniel110
10-01-17, 10:35
سلام . استاد امید شما رو شبکه یک داشت نشون میداد ، یک کت قهوه ای رنگ داشتید به سمت پتون هم عکس مرحوم رو وصل کرده بودین

RADEON9
10-01-17, 11:09

و ...

به قول مقام معظم رهبری که میفرمان هیچ کس برای من هاشمی نمیشه ولی درخصوص نامه بدون سلام من فکر میکنم به خاطر رفاقت دیرینه با رهبری نامه را به صورت خودمانی فرستادند .

AMD>INTEL
10-01-17, 17:29
سلام . استاد امید شما رو شبکه یک داشت نشون میداد ، یک کت قهوه ای رنگ داشتید به سمت پتون هم عکس مرحوم رو وصل کرده بودین

چی شده عزیز دلم :1. (23):

RADEON9
10-01-17, 18:19
چی شده عزیز دلم :1. (23):

هیچی امید جون بنده خدا توهم زده.اتفاقا امید جون منم شما رو دیدم با ترامپ و کوفی عنان و بیل کلینتون تو ولنجک با یه کت خال خالی و زیر شلواری راه راه گل کوچیک شرطی میزدی

daniel110
10-01-17, 18:26
نه واقعا میگم ،
یکی داشت با آقا امید (یا شاید هم شبیه آقا امید) مصاحبه می کرد ، توی راهپیمایی امروز

Calm
11-01-17, 22:12
Only the registered members can see the link

آه تو هم رفتی ای زیبای من؟؟
هیچ جوان و میانسال ایرانی نیست که از طفولیت آوازه ی تو را نشنیده باشد .
هیچ سیاستمدار اخموی دوست و دشمن در غرب و شرق نیست که مفتون لبخند دائمی تو نشده باشد
به یقین می دانم که الآن جای خیلی بهتری هستی و اشکهایم را می بینی و بر رنجهای جانکاهی که در طول عمر دیدی می خندی .
خداحافظ سیاستمدار همیشه خندان و محبوب . :11():