سلام من برای سیستمم که توی امضا هست یه اس اس دی ۴۸۰ زوتک پریمیوم و یک گرافیک ۱۰۸۰ گیگا اکستریم گرفتم و وقتی این دوتا رو روی سیستم تصب کردم ویندوز رو پاک و به اس اس دی منتقل کردم.
از وقتی این اتفاق افتاده سیستم من را به را بلو اسکرین ارور میده. روی بازیه فیفا هنگ بدجور میکنه و صدای نویز شدید از بلندگو ها میاد. ولی توی بازی اساسین کرید و اسنایپر الایت با حداکثر قدرت گرافیک هیچ مشکلی نداره و بدون لگ کار میکنه.
اما وی ام که اجرا میکنم و توی لینوکس برنامه محاسباتی ران میکنم بعد از سه دقه دوباره بلواسکرین میده و ریشت میشه.
مشبه راه نماییم کنید که عیب از چی میتونه باشه!؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
AMD>INTEL
08-01-17, 11:47
بایوس مادربردت را اپدیت کن .
رم سیستم هم با passmark memtest به صورت بوت تست کن
Hosseinf90
08-01-17, 12:14
بایوس مادربردت را اپدیت کن .
رم سیستم هم با passmark memtest به صورت بوت تست کن
بایوسم f22 هست الان. از این آپدیت تر هم هست!؟
AMD>INTEL
08-01-17, 12:37
از این تاپیک آخرین بایوس را بگیرید
[مادربرد گیگابایت] دانلود آخرین بایوس های بتا و مود شده مادربوردهای گیگابایت (Only the registered members can see the link[%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA]-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%AA%D8%A7-%D9%88-%D9%85%D9%88%D8%AF-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%AF%D 9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA-45406-post376318/#post376318)
Hosseinf90
09-01-17, 09:22
سلام. ممنون از راهنماییتون.
من رم رو با نرم افزاری که گفته بودید چک کردم حدود ۱۰ ساعت و نیم گذشت و هیچ اروری نداد.
از طرفی هرچیم گشتم اخرین نسخه بایوس برای چیپ x99 بایوس f22 بود که الان نصبه.
ممکنه مشکل از جای دیگه باشه!؟
AMD>INTEL
09-01-17, 12:58
سلام. ممنون از راهنماییتون.
من رم رو با نرم افزاری که گفته بودید چک کردم حدود ۱۰ ساعت و نیم گذشت و هیچ اروری نداد.
از طرفی هرچیم گشتم اخرین نسخه بایوس برای چیپ x99 بایوس f22 بود که الان نصبه.
ممکنه مشکل از جای دیگه باشه!؟
آخرین بایوس رو لینک دادم خدمت شما .
وضعیت ssd هم چک کنید با ssd life
Hosseinf90
09-01-17, 13:00
لینک میره توی یه تایپیک که خودش دوباره لینک داده. و اون لینکا هم کار نمیکنن.
AMD>INTEL
09-01-17, 13:08
لینک ها درسته همین الان تست کردم . اگر ud4 هست . این هم لینکش
Only the registered members can see the link
Hosseinf90
09-01-17, 13:10
ممنون
Hosseinf90
10-01-17, 12:07
لینک ها درسته همین الان تست کردم . اگر ud4 هست . این هم لینکش
ممنون از راهنمایی هاتون. مشکلم کاملا حل شد.
فقط یه مشاوره برای خرید قطعات میخوام اینجا میتونم بپرسم یا جای دیگه باید تایپیک بزنم!؟
AMD>INTEL
10-01-17, 12:46
ممنون از راهنمایی هاتون. مشکلم کاملا حل شد.
فقط یه مشاوره برای خرید قطعات میخوام اینجا میتونم بپرسم یا جای دیگه باید تایپیک بزنم!؟
برای قطعات تاپیک بزنید . لطفا در تاپیک زیر نظرتون را درباره پششتیبانی گیگابایت اعلام کنید :
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران (Only the registered members can see the link)
Hosseinf90
10-01-17, 12:56
برای قطعات تاپیک بزنید . لطفا در تاپیک زیر نظرتون را درباره پششتیبانی گیگابایت اعلام کنید :
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران (Only the registered members can see the link)
خب راستش کار من به پشتیبانی نکشید. و با همون درایوری که شما دادید مشکل حل شد. اونجا همین کمک شما رو بگم!؟ چون با توجه به کیفیت عالی قطعات فکر نکنم عمرا کارم به خدمات و پشتیبانی بکشه.
AMD>INTEL
10-01-17, 13:12
خب راستش کار من به پشتیبانی نکشید. و با همون درایوری که شما دادید مشکل حل شد. اونجا همین کمک شما رو بگم!؟ چون با توجه به کیفیت عالی قطعات فکر نکنم عمرا کارم به خدمات و پشتیبانی بکشه.
همین جواب دهی سریع جزیی از پشتیبانی آنلاین گیگابایت بود . بایوس هم توسط تیم پشتیبانی گیگابایت در انجمن اضافه شده است .
Hosseinf90
10-01-17, 13:19
همین جواب دهی سریع جزیی از پشتیبانی آنلاین گیگابایت بود . بایوس هم توسط تیم پشتیبانی گیگابایت در انجمن اضافه شده است .
اهان پس همینو میگم. ممنون از خدماتتون.
Hosseinf90
13-01-17, 17:53
سلام ببخشید بد جا پیام میدم. من برای اعمال یسری تغییرات سیستمم رو باز کردم دوباره بستم. الان سیستم بالا نمیاد و بعد از بوق بوت ۶ تا بوق میزنه و دیگه عکس العملی نشون نمیده. لطفا راه نمایی کنید خیلی واجبه.
AMD>INTEL
13-01-17, 18:06
سلام ببخشید بد جا پیام میدم. من برای اعمال یسری تغییرات سیستمم رو باز کردم دوباره بستم. الان سیستم بالا نمیاد و بعد از بوق بوت ۶ تا بوق میزنه و دیگه عکس العملی نشون نمیده. لطفا راه نمایی کنید خیلی واجبه.
شش بوق کوتاه به خاطر پردازنده هست .
Hosseinf90
13-01-17, 18:07
مشکل چی میتونه باشه!؟ ممکنه خراب شده باشه!؟
AMD>INTEL
13-01-17, 18:09
مشکل چی میتونه باشه!؟ ممکنه خراب شده باشه!؟
باید بررسی کنید . همه اتصالات رو درست وصل کرده باشید . اگر پردازنده هم باز کردی . چک کنی ببینی پایه های سوکت پردازنده را کج نکرده باشی .
Hosseinf90
13-01-17, 18:10
وقتی مادر بورد رو خریدم یکم پایه هاش مشکوک میزد ولی فروشنده گفته هیچیش نیست و تست تصویر گرفت درست بود.
منم دوماهه دارم باهاش کار میکنم هیچیش نیست
Hosseinf90
13-01-17, 18:12
AMD>INTEL
13-01-17, 18:14
باید چک کنی ببینی کجای کار را اشتباه کردی . با دقت دوباره قطعات را جا بزنی .
فیش های برق مادربرد و رم و کارت گرافیک
تو این عکس حداقل سه پین در موقعیت خودشون نیستند .
Hosseinf90
13-01-17, 18:21
در مورد جا زدن پردازنده باید اون مثلث کوچیک روی پردازنده راست مثلث روی مادر برود باشه دیگه درسته!؟
جابه جا که نزدم جا !!
AMD>INTEL
13-01-17, 18:27
در مورد جا زدن پردازنده باید اون مثلث کوچیک روی پردازنده راست مثلث روی مادر برود باشه دیگه درسته!؟
جابه جا که نزدم جا !!
اشتباه جا نمیخوره .
Hosseinf90
13-01-17, 18:36
اگر سوکت مشکل پیدا کرده باشه چیکار باید کرد!؟
AMD>INTEL
13-01-17, 18:37
باید ببری گارانتی .
Hosseinf90
13-01-17, 18:40
باید ببری گارانتی .
چقدر طول میکشه جواب بدن و کجا باید ببرم!؟
AMD>INTEL
13-01-17, 18:43
چقدر طول میکشه جواب بدن و کجا باید ببرم!؟
حدود سه تا ماکزیمم 7 روز کاری
Hosseinf90
13-01-17, 18:53
هیچ راهی نیست که مطمعن بشیم از مین هست یا نه!؟
من قبله جمع کردن سیستم بر حسب کنجکاوی باتری بایوس رو یبار دراوردم. اون مشکل ساز نیست!؟
AMD>INTEL
13-01-17, 18:56
هیچ راهی نیست که مطمعن بشیم از مین هست یا نه!؟
من قبله جمع کردن سیستم بر حسب کنجکاوی باتری بایوس رو یبار دراوردم. اون مشکل ساز نیست!؟
بعیده از اون باشه . ولی باتری را سرجاش قرار بدید .
یکبار تمام موارد را با دقت چک کنید
بهتره قطعات را بیرون از کیس تست کنید . درکل همیشه سعی کنید از دستکاری سیستم حتی برای کنجکاوی پرهیز کنید .
Hosseinf90
13-01-17, 19:02
حقیقت من کاری به cpu نداشتم اصلا. ولی موقعه خرید چون با یه واسطه خرید انجام شد اون واسطه اول مادر بورد رو تحویل نگرفت و گفت خرابه سوکت بعد فروشنده گفت سالمه و تست میکنم براتون دیگه تست انجام شد و خرید کردیم ولی طی این فرایند خودم نتونستم ایرادو ببینم. تا امروز که واسه نصب فیلتر مجبور شدم همه قطعات رو باز کنم بدجوری کنجکاو شدم ببینم اون ایراد سوکت چی بوده و واسه همین cpu روهم باز کردم ولی خیلی احتیاط کردم که مشکلی پیش نیاد و هیچ اتفاقی هم نیوفتاد فقط پردازنده رو از رو سوکت برداشتم جاشون نیگاه کردم دوباره بستم. جز این ستا سیستم دیگه داشتم و همه رو خودم از پایه بستم و مونتاژ کردم. مشکلی هم نبوده. حالا نمیدونم واقعا چیکار کنم. سیستم هم شدید لازم دارم[emoji27] [emoji27] [emoji27] [emoji27]
AMD>INTEL
13-01-17, 19:09
حقیقت من کاری به cpu نداشتم اصلا. ولی موقعه خرید چون با یه واسطه خرید انجام شد اون واسطه اول مادر بورد رو تحویل نگرفت و گفت خرابه سوکت بعد فروشنده گفت سالمه و تست میکنم براتون دیگه تست انجام شد و خرید کردیم ولی طی این فرایند خودم نتونستم ایرادو ببینم. تا امروز که واسه نصب فیلتر مجبور شدم همه قطعات رو باز کنم بدجوری کنجکاو شدم ببینم اون ایراد سوکت چی بوده و واسه همین cpu روهم باز کردم ولی خیلی احتیاط کردم که مشکلی پیش نیاد و هیچ اتفاقی هم نیوفتاد فقط پردازنده رو از رو سوکت برداشتم جاشون نیگاه کردم دوباره بستم. جز این ستا سیستم دیگه داشتم و همه رو خودم از پایه بستم و مونتاژ کردم. مشکلی هم نبوده. حالا نمیدونم واقعا چیکار کنم. سیستم هم شدید لازم دارم[emoji27] [emoji27] [emoji27] [emoji27]
به هر حال این موارد همیشه پیش نمیاد . به هر حال یک اشتباه تو این فرایند باز کردن سیستم داشتید که سیستم بوت نمیشه . بوق اخطار هم نشون میده ایراد از سمت پردازنده هست .
Hosseinf90
13-01-17, 19:23
احتمال اسیب دیدن خود پردازنده چقدره!؟
AMD>INTEL
13-01-17, 19:36
احتمال اسیب دیدن خود پردازنده چقدره!؟
در حد صفر ..
Hosseinf90
13-01-17, 19:37
من الان مادر بورد رو مجدد فقط با پردازنده و رم و گرافیک بیرون از کیس تست کردم ولی اینبار فکر کنم ۷ بار بوق زد. و پردازنده خیلی زود داغه داغ میشه. این علامت خاصی هست!؟
و اگر ممکنه نزدیک ترین مرکز خدمات شرکت اواژنگ رو معرفی کنید لطفا
AMD>INTEL
13-01-17, 20:07
من الان مادر بورد رو مجدد فقط با پردازنده و رم و گرافیک بیرون از کیس تست کردم ولی اینبار فکر کنم ۷ بار بوق زد. و پردازنده خیلی زود داغه داغ میشه. این علامت خاصی هست!؟
و اگر ممکنه نزدیک ترین مرکز خدمات شرکت اواژنگ رو معرفی کنید لطفا
7 بوق کوتاه هم پردازنده است .
همون خ 25 گاندی
Hosseinf90
13-01-17, 20:17
ممنون از راهنمایی هاتون.
Hosseinf90
14-01-17, 20:28
سلام مجدد ببخشید که مزاحم شدم.
من مادر بورد رو بردم گارانتی و گفتن باید چتد روز بمونه. احتمال داره سوکت کلا عوض بشه!؟ مشکلی براش مشکلی پیش نمیاد!؟
AMD>INTEL
14-01-17, 20:53
سلام مجدد ببخشید که مزاحم شدم.
من مادر بورد رو بردم گارانتی و گفتن باید چتد روز بمونه. احتمال داره سوکت کلا عوض بشه!؟ مشکلی براش مشکلی پیش نمیاد!؟
هیچ مشکلی پیش نمیاد . این کار با دستگاه انجام میشه .
Hosseinf90
19-01-17, 20:34
سلام.
میتونم بپرسم تفاوت کارایی مادربورد x99 ud4 با x99 designare ex و مادربورد ایسوس رمپیج وی ۱۰ چقدر هست!؟
الان برای گیم و اورکلاک ۶۹۵۰ میخوام. البته الان ۶۸۵۰ دارم.
AMD>INTEL
19-01-17, 20:48
سلام.
میتونم بپرسم تفاوت کارایی مادربورد x99 ud4 با x99 designare ex و مادربورد ایسوس رمپیج وی ۱۰ چقدر هست!؟
الان برای گیم و اورکلاک ۶۹۵۰ میخوام. البته الان ۶۸۵۰ دارم.
با قطعات مشترک بسیار کم هست . البته بردهای گران قیمت تر به دلیل المان های استفاده شده عموما قویتر هستند .
Hosseinf90
19-01-17, 20:54
این قوی تر بودن به اندازه ۱.۵ میلیون می ارزه!؟ کاری هست که رو برد ud4 نشه انجام داد و رو اونا بشه!؟ منطورم بجز لوازم و کارتهای توسعه جانبی اصافی هست که دارن.
بیشتر اصل کار برد برام مهمه نه رنگبندی یا امکاناتی مثل وای فای و اینا.
AMD>INTEL
19-01-17, 20:56
این قوی تر بودن به اندازه ۱.۵ میلیون می ارزه!؟ کاری هست که رو برد ud4 نشه انجام داد و رو اونا بشه!؟ منطورم بجز لوازم و کارتهای توسعه جانبی اصافی هست که دارن.
بیشتر اصل کار برد برام مهمه نه رنگبندی یا امکاناتی مثل وای فای و اینا.
نمیشه مطلق گفت نسبی است. بستگی به کاربر داره . خیلی از کاربران عموما دنبال بیشترین امکانات هستند . برای این بردها هزینه میکنند .
Hosseinf90
19-01-17, 21:00
خب من سوالمو اینطور عوض میکنم که حداکثر میزان اورکلاک بی خطر یا کم خطر برای ۶۸۵۰ و ۶۹۵۰ اینتل رو کدوم مادربورد بیشتره!؟ یعنی توی اورکلاک کردن با گیم بازی کردن پرفورمنسشون فرق قابل ملاحظه ای داره!؟ یا تفاوت کیفیت قطعاتشون قبل لمس هست !؟
AMD>INTEL
19-01-17, 21:07
خب من سوالمو اینطور عوض میکنم که حداکثر میزان اورکلاک بی خطر یا کم خطر برای ۶۸۵۰ و ۶۹۵۰ اینتل رو کدوم مادربورد بیشتره!؟ یعنی توی اورکلاک کردن با گیم بازی کردن پرفورمنسشون فرق قابل ملاحظه ای داره!؟ یا تفاوت کیفیت قطعاتشون قبل لمس هست !؟
سوالتون ایراد داره
میزان اورکلاک به خود پردازنده هم ارتباط داره . بعضی از پردازنده ها خیلی بهتر اور میشن .
برای اون مقدار استیبل 24/7 نیاز به برد گرون قیمت ندارید .
بلکه باید با کولینگ خوب دما کاهش بدید
Hosseinf90
19-01-17, 21:13
کولر من واترکولر گرین گلاسیر ۲۴۰ هست.
این کولر جوابگو هست!؟
حقیقت اینه که من الان تو شرایطی هستم که میتونم راحت برد رو ارتقا بدم. ازطرفی نمیخوام یک هزینه سنگین که اضافی هست بکنم و از طرف دیگه اگر الان برد عوض نکنم به این زودی ها عوض نمیشه. شاید ۵ سال دیگه شایدم دیرتر.
حالا من بین خریدن یه برد قویتر یا نیگه داشتن برد خودن شدیدا شک دارم. نمیدونم چیکا کنم.
از دوستان زیادی هم راهنمایی خواستم ولی نتیجه نگرفتم.
یکی میگه اونا امکاناتش بیشتره حرف نداره جدیده و برو بگیر.
یکی دیگه هم فقط به بودجه نیگاه میکنه و میگه خرج بیخوده میخوای چیکار!؟
من یه نظر فنی و حد وسط میخوام. هم هزینه درنظر گفته بشه هم کیفیت و کارایی. یعنی در کل برای یکی با استفاده من ارتقاه برد درسته یا نه!؟
AMD>INTEL
19-01-17, 21:17
کولر من واترکولر گرین گلاسیر ۲۴۰ هست.
این کولر جوابگو هست!؟
حقیقت اینه که من الان تو شرایطی هستم که میتونم راحت برد رو ارتقا بدم. ازطرفی نمیخوام یک هزینه سنگین که اضافی هست بکنم و از طرف دیگه اگر الان برد عوض نکنم به این زودی ها عوض نمیشه. شاید ۵ سال دیگه شایدم دیرتر.
حالا من بین خریدن یه برد قویتر یا نیگه داشتن برد خودن شدیدا شک دارم. نمیدونم چیکا کنم.
از دوستان زیادی هم راهنمایی خواستم ولی نتیجه نگرفتم.
یکی میگه اونا امکاناتش بیشتره حرف نداره جدیده و برو بگیر.
یکی دیگه هم فقط به بودجه نیگاه میکنه و میگه خرج بیخوده میخوای چیکار!؟
من یه نظر فنی و حد وسط میخوام. هم هزینه درنظر گفته بشه هم کیفیت و کارایی. یعنی در کل برای یکی با استفاده من ارتقاه برد درسته یا نه!؟
دلیلی بر تعویض برد نمیبینم . مخصوصا با این وضعیت قیمت ها
در کنار قیمت ها نیازی به این کار هم نیست. از نظر فنی کار شما توجیح پذیر نیست .
Hosseinf90
19-01-17, 21:25
ممنون از لطفتون. شکم برطرف شد. خیالم راحت شد. الان مادربورد رو میبندم رو سیستم.
Hosseinf90
19-01-17, 22:07
سلام مجدد.
من الان مادربوردی که به شرکت اواژنگ دادم برای تعمیر رو دوباره خواستم نصب کنم ولی بازم همون ۶ تا بوق کوتاه رو زد. مشکل از چی میتونه باشه!؟
AMD>INTEL
19-01-17, 22:14
سلام مجدد.
من الان مادربوردی که به شرکت اواژنگ دادم برای تعمیر رو دوباره خواستم نصب کنم ولی بازم همون ۶ تا بوق کوتاه رو زد. مشکل از چی میتونه باشه!؟
باید بررسی کنید موقع نصب مشکلی نداشته باشی . اتصالات پاور قسمت پردازنده رو چک کن اشتباه وصل نکرده باشی .
Hosseinf90
19-01-17, 22:18
من هنوز کولر رو نصب نکردم روش ممکنه به خاطر اون باشه!؟
AMD>INTEL
19-01-17, 22:20
من هنوز کولر رو نصب نکردم روش ممکنه به خاطر اون باشه!؟
تست کنید . هیچگاه بدون نصب خنک کننده سیستم را روشن کنید .
Hosseinf90
19-01-17, 22:21
اخه روز اول که خواستم بخرم بدون خنک کننده تستش کردن
AMD>INTEL
19-01-17, 22:42
اخه روز اول که خواستم بخرم بدون خنک کننده تستش کردن