DEVIL002
06-01-17, 20:32
سلام دوستان
من یه لپ تاپ قدیمی (compaq armada m700 ) دارم
میخواستم از مانیتورش به عنوان مانیتور دوم کامپیوترم استفاده کنم
فرضیه ای که مد نظر خودم بود
جدا کردن مانیتور و اتصال سیم های مانیتور به یک پورت(VGA-DVI-HDMI) و در آخر اتصال به کارت گرافیک(کارت گرافیکم داری سه پورت خروجی که ذکر کردم هست)
ولی سوالاتی که پیش رو داشتم:
1:ایا اصلا این امکان هست که این روش مبدل رو انجام بدم(وصل سیم های مانیتور به سیم های یک پورت)؟ و عملی هستش؟
2:برق مانیتور چطور تامین کنم؟
اگه شرایط بالا درست باشه باید سیم ها رو شناسای کنم که چی برای چی هست
برای همین عکس از پورت های مانیتور و تعداد سیم ها رو نوشتم
این پورت مربوط به برق مانیتور فکر کنم باشه(چون با قطع تصویر خاموش و با وصلش صفحه روشن و سفید هستش(پورت دیگه وصل نبوده)) تعداد سیم هاش 6 و رنگ های سیم (قرمز-نارنجی-سبز-زرد-قهوه ای - مشکی)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
این پورت مربوط هم فکر کنم برای تصویر باشه قطعا ، تعداد سیم ها 20 تاست با کلی رنگ:1. (27):
ممنوم میشم راهنمایی کنید
اگه راه حل ساده تری هم داره که خیلی ممنون میشم معرفی کنید
من یه لپ تاپ قدیمی (compaq armada m700 ) دارم
میخواستم از مانیتورش به عنوان مانیتور دوم کامپیوترم استفاده کنم
فرضیه ای که مد نظر خودم بود
جدا کردن مانیتور و اتصال سیم های مانیتور به یک پورت(VGA-DVI-HDMI) و در آخر اتصال به کارت گرافیک(کارت گرافیکم داری سه پورت خروجی که ذکر کردم هست)
ولی سوالاتی که پیش رو داشتم:
1:ایا اصلا این امکان هست که این روش مبدل رو انجام بدم(وصل سیم های مانیتور به سیم های یک پورت)؟ و عملی هستش؟
2:برق مانیتور چطور تامین کنم؟
اگه شرایط بالا درست باشه باید سیم ها رو شناسای کنم که چی برای چی هست
برای همین عکس از پورت های مانیتور و تعداد سیم ها رو نوشتم
این پورت مربوط به برق مانیتور فکر کنم باشه(چون با قطع تصویر خاموش و با وصلش صفحه روشن و سفید هستش(پورت دیگه وصل نبوده)) تعداد سیم هاش 6 و رنگ های سیم (قرمز-نارنجی-سبز-زرد-قهوه ای - مشکی)
این پورت مربوط هم فکر کنم برای تصویر باشه قطعا ، تعداد سیم ها 20 تاست با کلی رنگ:1. (27):
ممنوم میشم راهنمایی کنید
اگه راه حل ساده تری هم داره که خیلی ممنون میشم معرفی کنید