PDA

مشاهده نسخه کامل : فعالیت زیاد فن لپ تاپ

karbon
24-12-16, 22:56
درود
من به محض اینکه دکمه پاور لپ تاپو میزنم فنش تند میچرخه و صداش میاد بعد تا آرم ویندوز میاد صداش خوب مشه و صداش طبیعی میشه
و وقتی ویندوز بالا میاد حدود 3 دقیقه بعد باز شروع مبشه دستم را هم جلوی فن میگیرم بادش خنک هست
الانم که در حال تایپم و لپ تاپ هم تازه روشن شده و هیچ کار خاصی نمیکنم و همه برنامه ها بسته ان صدای فن میاد واسم..
مشخصات لبتاپ من اینه
HP8710W
رم 4G DDR2 800MHZ
سی پی یو INTEL T9500 2.60GHz 6m cash
گرافیک NVIDIA quadro FX1600M 512M SHER 2.5G
ویندوز 10 64Bit

AMD>INTEL
24-12-16, 23:40
اگر لپتاپ را به صورت استوک خریدی . این دستگاه به دلیل عموما تعمیری بودن با دستکاری فن کار میکنند فن روی دور بالا کار کنه و تا مشکل قدیمی دوباره خودش را نشون نده .

karbon
24-12-16, 23:54
اگر لپتاپ را به صورت استوک خریدی . این دستگاه به دلیل عموما تعمیری بودن با دستکاری فن کار میکنند فن روی دور بالا کار کنه و تا مشکل قدیمی دوباره خودش را نشون نده .

مرسی از شما دوست عزیز من الان یه تستی کردم لبتاپ را در حالت روشن که فنش در حال کار بود بردم بیرون که هوا خیلی خیلی سرد هست بعد حدود 15 ثانیه دور فن خودکار اومد پایین 1 دقیقه شد دورش به شدت اومد پایین که به سختی مبشد صدا را شنید و وقتی دوباره اومدم خونه تا 5 دقیقه دورش پایین بود دوباره باز سرعت دورش رفت بالا به نظرتون باز لبتاپ ایراد داره یا هدسینگ هاش نیاز به سرویس داره ؟
در ضمن آیا میشه تنظیمات فن را دوباره به حالت قبل برگردانده بشه ؟

AMD>INTEL
24-12-16, 23:58
بله شرایط این دستگاه ها از نظر قطعات داخلی خیلی جالب نیست . بهتره سرویس شوند .

karbon
25-12-16, 00:02
بله شرایط این دستگاه ها از نظر قطعات داخلی خیلی جالب نیست . بهتره سرویس شوند .

تشکر دوباره ولی نظرتون را در مورد تستم نفرمودین آیا لبتاپ مشکل داره یا با این تست چیزی مشخص نمبشه و یا ...

AMD>INTEL
25-12-16, 00:10
تشکر دوباره ولی نظرتون را در مورد تستم نفرمودین آیا لبتاپ مشکل داره یا با این تست چیزی مشخص نمبشه و یا ...

چیزی ثابت نمیکنه . هوای بیرون مشخصه باید دور کاهش پیدا کنه . این نشون میده سیستم کولینگ از کیفیت خوبی برخوردار نیست . باید سرویس بشه . در صورت نیاز فن حلزونی مناسب جایگزین بشه و از خمیر با کیفیت استفاده بشه .
کارگاه های بازسازی این دستگاه ها در چین و هند اصلا شبیه تعمیرگاه نیستند .