سلام بر همه.یک هندزفری خریدم که مارکش Central Rage هست.هندزفری رو زمانی که به لپ تاپ میزنم صدای برق میده مثل وررررررررررررر.هدفون و هندزفری های دیگه چنین مشکلی رو ندارن.چطوری باید درستش کنم؟ایا مشکل از هندزفری است؟
24-12-16, 13:00
بله مشکل از خود هدفون هست که نویز ایجاد میکنه .
Smm99
24-12-16, 13:07
فراموش کردم بگم این نکته رو که روی mp3 پلیر سالم کار میکنه.
AMD>INTEL
24-12-16, 13:08
فراموش کردم بگم این نکته رو که روی mp3 پلیر سالم کار میکنه.
میکروفون قسمت ساند را غیر فعال کنید ببینید درست میشه یا نه .
etzioesi
24-12-16, 13:29
من یک هدفون مخصوص اپل دارم ک قبلن وقتی به گوشی وصلش میکردم نویز ممتد داشتم
اگرچه این نویز رو رو پی سی نداشتم
دلیل نویز این بود ک جک ۳.۵ میلیمتری برای محصولات اپل و محصولات بقیه شرکت ها با هم تفاوت هایی دارند و جای مایکروفون و گرند با هم فرق دارند و بهمین دلیل من نویز داشتم و احتمالن ورودی جک روی گوشی من هم مشکل داشت
بهر حال مشکل این بود که نویز مایکروفون رو روی هدفون میشنیدم.مشکل با خرید کابل تفکیک کننده هدفون و مایکروفون حل شد(از ۳ خط به ۲ تا ۲خط)
Smm99
24-12-16, 17:27
میکروفون قسمت ساند را غیر فعال کنید ببینید درست میشه یا نه .
انجام دادم اما تغییری حاصل نشد.
Smm99
24-12-16, 17:28
من یک هدفون مخصوص اپل دارم ک قبلن وقتی به گوشی وصلش میکردم نویز ممتد داشتم
اگرچه این نویز رو رو پی سی نداشتم
دلیل نویز این بود ک جک ۳.۵ میلیمتری برای محصولات اپل و محصولات بقیه شرکت ها با هم تفاوت هایی دارند و جای مایکروفون و گرند با هم فرق دارند و بهمین دلیل من نویز داشتم و احتمالن ورودی جک روی گوشی من هم مشکل داشت
بهر حال مشکل این بود که نویز مایکروفون رو روی هدفون میشنیدم.مشکل با خرید کابل تفکیک کننده هدفون و مایکروفون حل شد(از ۳ خط به ۲ تا ۲خط)
از کجا باید این کابل رو تهیه کنم؟
etzioesi
25-12-16, 08:31
بابت تاخیر عذر میخام
والا من تهران نیستم و نمیدونم کجا باید برید ولی جاهایی که کارشون کابل و تبدیل و ازینجور چیزاست باید داشته باشن.