PDA

مشاهده نسخه کامل : تصویر ندادن مانیتور asus

fernaspe
16-12-16, 21:54
با سلام
مشکل از جایی شروع شد که دوتا کیس به مانیتور وصل کرده بودم کیس دوم برای نصب ویندوز از طریق کابل vga. و کیس اول هم از طریق display port ،همه چیز به خوبی پیش میرفت تا اینکه بعد از نصب ویندوز روی کبس دوم خواستم سوییچ کنم رو کیس اول دیدم تصویر سیاه هست و چیزی نمیاد در صورتی که کیس روشن بود سوییچ کردم رو اچ دی ام آی بازم بی نتیجه بود فکر کردم ویندوز پریده،ویندوز نصب کردم رفتم تو قسمت رزولوشن دیدم مانیتور را نمی‌شناسه، درایور گرافیک را آپدیت کردم دوباره همون مشکل پیش اومد الن ویندوز بالا اومده ولی هبچ آیکنی رو صفحه نیست و ماوس و کیبورد هم کار نمیکنه،جالب اینجاست که روی دیسپلی پورت که سوبیچ مبکنم اصلا تصویر نمیاد مانیتور هم ؛asus pa238q هستش مدل مادربورد هم asus delux quad هستش.

AMD>INTEL
16-12-16, 22:06
یکی از کابلها از مونیتور بکشید و دوباره چک کنید .

fernaspe
16-12-16, 22:16
یکی از کابلها از مونیتور بکشید و دوباره چک کنید .
ممنون از پاسختون
کابل Display را که جدا میکنم و روی HDMI ست میکنم درست میشه،ولی زمانی که Display وصل هست تصویر دسکتاپ هست بدون ایکن نمایش داده میشه و ماوس و کیبورد کار نمیکنن

AMD>INTEL
16-12-16, 22:23
درایورهای گرافیک را هر دو سیستم را نصب کن در حالت تک کابل و بعد تست کن .

fernaspe
16-12-16, 22:46
درایورهای گرافیک را هر دو سیستم را نصب کن در حالت تک کابل و بعد تست کن .

سپاس از پاسخگوییتون،کیس دوم را فقط وقتهایی که میخوام روی کیس مشتری ویندوز نصب کنم وصل میکنم ،الان مشکل فقط کابل دیسپلی هستش فردا بازم نتیجه را اعلام میکنم ،به نظر شما بایوس آپدیت بشه مشکل حل میشه.

AMD>INTEL
16-12-16, 22:51
اپدیت بایوس هم انجام بدید .

fernaspe
17-12-16, 12:56
اپدیت بایوس هم انجام بدید .
لطفا طریقه آپدیت را بفرمایید.:11():

AMD>INTEL
17-12-16, 13:00
روش اپدیت
آموزش کامل آپديت بايوس انواع مادربردها (نسخه جدید) (Only the registered members can see the link)

fernaspe
17-12-16, 13:07
روش اپدیت
آموزش کامل آپديت بايوس انواع مادربردها (نسخه جدید) (Only the registered members can see the link)
آقا امید شرمنده،11 تا بایوس هست برای این مادربورد ،هر یازده تا رو نصب کنم؟
Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
17-12-16, 13:12
آقا امید شرمنده،11 تا بایوس هست برای این مادربورد ،هر یازده تا رو نصب کنم؟
Only the registered members can see the link

خیر فقط آخرین بایوس منتشر شده