ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل در بالا نیامدن سیستم عامل و ارور صفحه آبی

david-ebi
13-12-16, 16:27
سلام.سیستم عامل من که ویندوز 8.1 هستش. هر بار که سیستمم رو خاموش می کنم وقتی دوباره بخواهم روشنش کنم بعد از نشان دادن صفحه نام برند مادربرد وارد صفحه خوش آمدگویی نمی شود و صفحه سیاه می ماند.

تنها راه ریستارت سیستم است که بعد از ریستارت شدن درست می شود.یعنی سیستم فقط وقتی ریستارت بشود بالا می آید و زمانی که خاموش و روشن بشود بالا نمی آید.

در ظرف 10 روز گذشته 3 بار هم خطای صفحه آبی نشان داده که به این شرح بودند:(خطای صفحه آبی 1و2 بعد از نشان دادن صفحه نام برند مادربرد نشان داده شدند)

10 روز پیش یکبار خطای صفحه آبی زیر را داد:

1-irql-not-less-or-equal

در ظرف یک هفته گذشته دو بار خطای صفحه آبی زیر را داد:

2-fat-file-system

و امروز و لحظاتی پیش در حالیکه داخل ویندوز بودم خطای صفحه آبی زیر را نشان داد:

3-driver-corrupted-expool

در ظرف دو هفته گذشته هم به غیر از نصب درایورهای جدید انویدیا هیچ درایور دیگه ای رو نصب نکردم

AMD>INTEL
13-12-16, 16:36
درایور گرافیک را یکبار با DDU پاک کن
آخرین درایور NVIDIA را نصب کن .
احتمالا درایور روی درایور نصب کردی ؟

david-ebi
13-12-16, 17:13
درایور گرافیک را یکبار با DDU پاک کن
آخرین درایور NVIDIA را نصب کن .
احتمالا درایور روی درایور نصب کردی ؟

انجام دادم و متاسفانه مشکل هنوز هست.

ضمن اینکه هر بار می خواستم درایور جدید انویدیا رو بریزم یکی قبلی رو آنیستال می کردم اولش.

AMD>INTEL
13-12-16, 17:19
انجام دادم و متاسفانه مشکل هنوز هست.

ضمن اینکه هر بار می خواستم درایور جدید انویدیا رو بریزم یکی قبلی رو آنیستال می کردم اولش.

رم ها رو هم بررسی کن با PASSMARK MEMTETS
از وضعیت سلامت هاردی که ویندوز روش نصب هست هم یک شات بگذار با HD SENITEL قسمت OVERVIEW

david-ebi
13-12-16, 17:29
رم ها رو هم بررسی کن با PASSMARK MEMTETS
از وضعیت سلامت هاردی که ویندوز روش نصب هست هم یک شات بگذار با HD SENITEL قسمت OVERVIEW

برنامه
PASSMARK MEMTETS رو از لینکی که خودتون تو همین شهر سخت افزار داده بودید دانلود و نصب کردم که یک فایل ایزو بود.بعد از مانت کردنش هیچ فایل اجرایی برای نصبش داخلش ندیدم.

AMD>INTEL
13-12-16, 17:33
برنامه
PASSMARK MEMTETS رو از لینکی که خودتون تو همین شهر سخت افزار داده بودید دانلود و نصب کردم که یک فایل ایزو بود.بعد از مانت کردنش هیچ فایل اجرایی برای نصبش داخلش ندیدم.

رایت باید بشه .بعد سیستم رو باهاش بوت کنید . دوساعت تا 3 ساعت بگذارید زیر تست . اگر اروری مشاهده کردید . رم مشکل داره

david-ebi
13-12-16, 17:49
اینم تصویر hd senitel

Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
13-12-16, 17:57
از هارد نیست . هاردت اوکی هست .

mohsen1367
14-12-16, 15:16
ممکنه سیستم ویروسی باشه
یا حتی ایراد از ویندوزی باشه که نصب کردی
اگه سخت افزارات مشکل ندارن
بهتره تو نرم افزارها دنبال مشکل بگردی

david-ebi
15-12-16, 01:18
با برنامه memtest مموریها رو هم چک کردم.هیچ اروری نداشت.7 ساعت و 14 دقیقه زیر چک بود.

AMD>INTEL
15-12-16, 01:43
مشکل سخت افزاری نیست . یک برنامه داره ایجاد مشکل میکنه . clean install ویندوز انجام بدید .

mohsen1367
15-12-16, 04:29
با برنامه memtest مموریها رو هم چک کردم.هیچ اروری نداشت.7 ساعت و 14 دقیقه زیر چک بود.
اگه مطمئنی با آپدیت درایور کارت گرافیک اینجوری شده، برگرد به ورژن استیبل قبلی
دوم اینکه بایوس مادربرد رو آپدیت کن (اگر ورژن جدید موجود هست )
اگه نتیجه نگرفتی ویندوزت و مجددا نصب کن.
درضمن از این ویندوزهای دستکاری شده ایرانی استفاده نکن

david-ebi
17-12-16, 10:20
فکر کنم درایوری که برام مشکل ایجاد میکنه رو پیدا کردم.مربوط به دسته ایکس باکس 360 هستش.موقع نصب درایور مربوطه ارور زیر رو میده:

من این درایور رو همین امروز از خود مایکروسافت و از لینک زیر گرفتم:

حالا چکار کنم تا هم بتونم این درایور رو نصب کنم و هم به مشکل برنخورم؟(ویندوز 8.1 x64)

AMD>INTEL
17-12-16, 11:20
فکر کنم درایوری که برام مشکل ایجاد میکنه رو پیدا کردم.مربوط به دسته ایکس باکس 360 هستش.موقع نصب درایور مربوطه ارور زیر رو میده:

من این درایور رو همین امروز از خود مایکروسافت و از لینک زیر گرفتم:

حالا چکار کنم تا هم بتونم این درایور رو نصب کنم و هم به مشکل برنخورم؟(ویندوز 8.1 x64)

احتمالا مشکل ساز همین باشه . تو سایت مایکروسافت این درایور را برای چه ویندوزی معرفی کرده ؟

david-ebi
17-12-16, 17:57
احتمالا مشکل ساز همین باشه . تو سایت مایکروسافت این درایور را برای چه ویندوزی معرفی کرده ؟
برای ویندوز7 و متاسفانه برای 8.1 نداره.

AMD>INTEL
17-12-16, 18:09
برای ویندوز7 و متاسفانه برای 8.1 نداره.

بدون نصب این درایورمشکلی دیده نمیشه ؟

david-ebi
17-12-16, 18:15
بدون نصب این درایورمشکلی دیده نمیشه ؟

تاالان که مشکلی نبوده.

AMD>INTEL
17-12-16, 18:19
تاالان که مشکلی نبوده.

خوب این مشخصه از این درایور بوده . مشکل هم جدی هست که باعث BSOD میشه .
نکته ای که در صفحه این محصول چشم میخوره
On a computer running Windows 7, the driver will be downloaded and installed automatically when you connect the controller. In Windows 8.1, the driver is included as part of the operating system.
تو این متن میگه خود درایور داخل ویندوز جا شده ونیازی در ویندوز 8.1 درایوری نصب بشه .

david-ebi
17-12-16, 18:59
خوب این مشخصه از این درایور بوده . مشکل هم جدی هست که باعث BSOD میشه .
نکته ای که در صفحه این محصول چشم میخوره
On a computer running Windows 7, the driver will be downloaded and installed automatically when you connect the controller. In Windows 8.1, the driver is included as part of the operating system.
تو این متن میگه خود درایور داخل ویندوز جا شده ونیازی در ویندوز 8.1 درایوری نصب بشه .

متاسفانه بدون نصب این درایور دسته رو نمیشناسه.درهرصورت فعلا از نصبش و استفاده ازدسته صرفنظر کردم.

AMD>INTEL
17-12-16, 19:01
متاسفانه بدون نصب این درایور دسته رو نمیشناسه.درهرصورت فعلا از نصبش و استفاده ازدسته صرفنظر کردم.

بسیار عجیبه .
دسته های ریز مورد جایگزین خوبی هستند .