سلام.من چندین ساله که از یک سایت معتبر لایسنس قانونی یکساله بیت دیفندر توتال سکوریتی تهیه می کنم.امسال متاسفانه این سایت و چند سایت معتبر دیگه که سر زدم لایسنس این محصول رو ندارند.
در صورت امکان دوستان راهنمایی کنند از کجا می تونم این محصول رو خریداری کنم؟
AMD>INTEL
11-12-16, 17:40
از این تاپیک تو پرشین تولز میتونی بگیری
Only the registered members can see the linkفروش-محصولات-آنتی-ویروسهای-معتبر-و-مایکروسافت-و-گیفت-کارت-با-کمترین-قیمت-ممکن-حراج-باورنکردنی-قیمتها.212845/
david-ebi
11-12-16, 18:45
متاسفانه ایشون هم موجود نداشتند!!! فقط 3 کاربره به بالا رو موجود داشتند.
AMD>INTEL
11-12-16, 18:49
سایت های دیگه باید چک کنی .فقط حواست باشه سایت دارای نماد باشه .
Only the registered members can see the link
david-ebi
11-12-16, 19:08
فکر کنم مجبور به خرید لایسنس کسپر توتال سکوریتی هستم.از نظر استفاده از منابع سیستمی و یا کند کردن سرعت سیستم و ویندوز کسپر با بیت دیفندر تفاوتی ندارد؟
AMD>INTEL
11-12-16, 19:21
فکر کنم مجبور به خرید لایسنس کسپر توتال سکوریتی هستم.از نظر استفاده از منابع سیستمی و یا کند کردن سرعت سیستم و ویندوز کسپر با بیت دیفندر تفاوتی ندارد؟
من این دفعه از بیت مهاجرت کردم به f-secure از نظر شناسایی هم دست کمی از بیت نداره . منابع کمتری اشغال میکنه .قیمت کمتری داره
F-Secure Internet Security
----
اینجا بیت داره
من ازش خرید کردم
david-ebi
11-12-16, 19:35
من این دفعه از بیت مهاجرت کردم به f-secure از نظر شناسایی هم دست کمی از بیت نداره . منابع کمتری اشغال میکنه .قیمت کمتری داره
F-Secure Internet Security
----
اینجا بیت داره
من ازش خرید کردم
من هم همیشه ازهمینجا بیت میخریدم.امامتاسفانه امسال نداره.
david-ebi
11-12-16, 19:57
بیت دیفندر ایران (Only the registered members can see the link)
از سایت بالا با موفقیت 15 ماهه اش رو خریدم 71500 تومان.(بیت دیفندر توتال سکوریتی تک کاربره)
البته ابتدا قیمتش رو 110000 تومان زده که 35 درصد تخفیف داره.
با اینکه نماد اعتماد نداشت دلو زدم به دریا و خوشبختانه مشکلی پیش نیامد.:1. (23):
AMD>INTEL
11-12-16, 20:04
بیت دیفندر ایران (Only the registered members can see the link)
از سایت بالا با موفقیت 15 ماهه اش رو خریدم 71500 تومان.(بیت دیفندر توتال سکوریتی تک کاربره)
البته ابتدا قیمتش رو 110000 تومان زده که 35 درصد تخفیف داره.
با اینکه نماد اعتماد نداشت دلو زدم به دریا و خوشبختانه مشکلی پیش نیامد.:1. (23):
پس لینکی که در پست 4 دادم داشت . خدا رو شکر
david-ebi
11-12-16, 20:10
پس لینکی که در پست 4 دادم داشت . خدا رو شکر
بله.بسیارعالی و کارراه انداز بود:11()::11()::11():
AMD>INTEL
11-12-16, 20:21
بله.بسیارعالی و کارراه انداز بود:11()::11()::11():
مبارک باشه . البته بعدا F-SECURE هم تست بزن . من که خیلی راضی هستم یک شرکت فلاندی استخوان دارهست در زمینه تولید آنتی ویروس .