PDA

مشاهده نسخه کامل : تمایل به دختران بزرگتر از خود

iranch
11-12-16, 13:35
با درود
دوستان من 26 ساله هستم. دست رو هر دختری میزارم حدودا 3-4 سال از من بزرگ تر هست..به نظرتون جریان چیه؟ من فکر کردم یکی اتفاقی هست..بعد دست رو هر کی گذاشتیم همین شد

RADEON9
11-12-16, 14:06
این یعنی این که به شدت کمبود محبت داشتی در گذشته و نیاز به یه حامی داری

علی حسنی
11-12-16, 20:35
به‌طور کلی افرادی که به ازدواج با زنی بزرگ‌تر از خود اقدام می‌کنند را می‌توان در چند گروه دسته‌بندی کرد:
1 - یک دسته مردانی هستند که اعتماد به نفس پایینی دارند و در زندگی نیازمند حمایت‌های اطرافیان به خصوص خانواده مثل پدر و مادر و در نهایت همسر هستند؛
2 - گروه دیگر، مردانی هستند که نتوانسته‌اند بخش والد و بالغ خود را رشد دهند و به‌خوبی از عهده مسئولیت‌های زندگی‌شان برنمی‌آیند
3 - گروه سوم، را مردانی تشکیل می‌دهند که مادرانی قدرت‌طلب دارند و همواره در زندگی آموخته‌اند که برای کلیه امور با نظر و تصمیم‌های او هماهنگ باشند و طبق میل و اراده مادرشان رفتار کنند.
4 – داشتن انگیزه های مالی، اجتماعی و جمعیت‌شناختی (مثلا ممکنه انگیزه شما از انتخاب همسر میزان ثروت یا کار او باشه نه صرفا خوده زوجه) و ...

ولی در کل این نمی تونه یه مشکل یا ایراد باشه چرا که اگه اینجور باشه معصومیت پیامبر (ص) زیر سوال میره (ایشون تو سن 25 سالگی با حضرت خدیجه (س) که 40 ساله بودند ازدواج کردند )

AMD>INTEL
11-12-16, 20:46
به نظرم در انجمن شهر سخت افزار جواب علمی و راه کار درستی نمیگیرید . چون بعید میدونم روانشناس داشته باشیم. با یک مشاور روانشناس صحبت کنید .

iranch
11-12-16, 21:24
به‌طور کلی افرادی که به ازدواج با زنی بزرگ‌تر از خود اقدام می‌کنند را می‌توان در چند گروه دسته‌بندی کرد:
1 - یک دسته مردانی هستند که اعتماد به نفس پایینی دارند و در زندگی نیازمند حمایت‌های اطرافیان به خصوص خانواده مثل پدر و مادر و در نهایت همسر هستند؛
2 - گروه دیگر، مردانی هستند که نتوانسته‌اند بخش والد و بالغ خود را رشد دهند و به‌خوبی از عهده مسئولیت‌های زندگی‌شان برنمی‌آیند
3 - گروه سوم، را مردانی تشکیل می‌دهند که مادرانی قدرت‌طلب دارند و همواره در زندگی آموخته‌اند که برای کلیه امور با نظر و تصمیم‌های او هماهنگ باشند و طبق میل و اراده مادرشان رفتار کنند.
4 – داشتن انگیزه های مالی، اجتماعی و جمعیت‌شناختی (مثلا ممکنه انگیزه شما از انتخاب همسر میزان ثروت یا کار او باشه نه صرفا خوده زوجه) و ...

ولی در کل این نمی تونه یه مشکل یا ایراد باشه چرا که اگه اینجور باشه معصومیت پیامبر (ص) زیر سوال میره (ایشون تو سن 25 سالگی با حضرت خدیجه (س) که 40 ساله بودند ازدواج کردند )

ممنون از پاسخ شما
راستش خودم این جور هستم که کارهای بچه بازی و لوس بازی دخترهای 20-22 و اینها رو نمیتونم تحمل کنم..اما مثلا من 26 ساله هستم و یک دختر 29 ساله یا 30 ساله
پخته فکر میکنه و درست فکر میکنه..جدی تر هستند من این جور میرم سمت شون - واسه همین...

علی حسنی
11-12-16, 21:44
کارهای بچه بازی و لوس بازی دخترهای 20-22 و اینها رو نمیتونم تحمل کنم..
یک دختر 29 ساله یا 30 ساله
پخته فکر میکنه و درست فکر میکنه..جدی تر هستند

خوب همونطور که فرمودند بهتره با یه روانشناس صحبت کنید و جلسات مشاوره برید .
ولی ببیند همین نظرات رو ممکنه خانم هم نسبت به شما داشته باشه (یعنی مثلا بگه این هنوز بچه ی و پخته نشده و نمی تونه از پس زندگی بربیاد ....

در هر صورت اگه شرایط دیگه رو دارید سن زیاد نمی تونه مانع بزرگی باشه به ویژه اگه در حد 2 تا 3 سال باشه پس زیاد خودتون رو درگیر این چیزهای کوچک نکنیدچرا که خیلی مسائل مهمتری تو ازدواج مطرحه .

KOOROSH K
11-12-16, 21:46
حالا ما دس روی هر کسی میزاریم میگن بچس:1. (29):

علی حسنی
11-12-16, 22:02
حالا ما دس روی هر کسی میزاریم میگن بچس:1. (29):

ببینید دوستان گرامی این جور مسائل ریشه در مسائل روانشناختی داره که نه از راه دور میشه نسخه پیچید و نه همه کس رو یکجور راهنمایی کرد ، پس بهتره تو اینجور مسائل با روانشناس صحبت و مشاوره بشه چرا که بحث یه عمر زندگیه و شوخی بردار نیست .

DOOM999
11-12-16, 23:17
البته چون زنان در قدرت تجزیه تحلیل و حل مسائل و مشکلات و روابط اجتماعی و IQ پایینتر ازمرد ها هستندو بیشتر احساسی عمل میکنند(تاریخ این رو ثابت کرده) و زمان بیشتری نسبت به آقایان میبره تا به بلوغ فکری و اجتماعی برسه .بد نیست آدم با دختر یا زنی ازدواج کنه که از خودش چند سال (کمتر از 7 سال) بزرگتر باشه ولی اون موقع اینو بدونید که تعامل کمتری با شما داره و خود سرانه تر عمل میکنه.

etzioesi
11-12-16, 23:26
سلیقه است و بس
ولی بقول معروف شما عشق رو پیدا نکردی وگرنه سن وسال برات مهم نیست.: |

Haswell
14-12-16, 18:40
البته چون زنان در قدرت تجزیه تحلیل و حل مسائل و مشکلات و روابط اجتماعی و IQ پایینتر ازمرد ها هستندو بیشتر احساسی عمل میکنند
در سیستم اداری ایران معمولا پاکدست ترین و قاطع ترین افراد رو زنان دیدم (البته نه ازون تیپ معلوم الحالی که نصف شیفت کاریش رو مشغول لاک زدن ناخنهای اندازه ی بیلش کنه و نصف دیگه رو مشغول تلفنهای خاله زنکی) نمیدونم آیا به این شاخصه های مورد اشاره ی شما (چه درست گفته باشین یا خیر) ارتباط داره یا نه ، اما اگر تئوری من درست باشه پس یعنی لزوما بالا بودن اون پارامترها ممکنه چیز خوبی نباشه

DOOM999
14-12-16, 19:05
در سیستم اداری ایران معمولا پاکدست ترین و قاطع ترین افراد رو زنان دیدم (البته نه ازون تیپ معلوم الحالی که نصف شیفت کاریش رو مشغول لاک زدن ناخنهای اندازه ی بیلش کنه و نصف دیگه رو مشغول تلفنهای خاله زنکی) نمیدونم آیا به این شاخصه های مورد اشاره ی شما (چه درست گفته باشین یا خیر) ارتباط داره یا نه ، اما اگر تئوری من درست باشه پس یعنی لزوما بالا بودن اون پارامترها ممکنه چیز خوبی نباشه

جناب Haswell عزیز با احترام به نظر جنابعالی بنده نظرم اینه که اگر زن ها شجاعت مردانه داشتند تو اداره جات دزدی های میلیاردی که چه عرض کنم تیلیلیاردی میکردن.منظور من این بود که مردان جهان پیرامونشون بیشتر به حقیقت نزدیکه تا زنان .اونها خیلی زمان میبره تا یه دیدگاه واقع گرایانه و غیر خیالی راجع به اطرافشون داشته باشند.

علی حسنی
14-12-16, 20:05
در سیستم اداری ایران معمولا پاکدست ترین و قاطع ترین افراد رو زنان دیدم

پاکی و قاطع بودن که به زنی و مردی نیست

Haswell
14-12-16, 20:17
نظرم اینه که اگر زن ها شجاعت مردانه داشتند تو اداره جات دزدی های میلیاردی که چه عرض کنم تیلیلیاردی میکردن.
دوست عزیز قصاص قبل از جنایت که نمیشه کرد اونم در اوضاع و احوالی که فعلا در همین کشور شاهدش هستیم که بقول دکتر زیباکلام 'بعد از 4 دهه از انقلاب فساد داره از در و دیوار مملکت می باره' و اگر دقت کنین هیچ جا یک مدیر یا تاجر زن هم پاش وسط نبوده که حالا بخواین حکم کنین آره اینا ذاتا "تیلیلیاردی" فساد میکنن

پاکی و قاطع بودن که به زنی و مردی نیست
درسته نباید باشه اما هست. مشت نمونه ی خروار: مقایسه کنین شخصیت و منش کاری خانم کریستین لاگارد رو با سلف خودش یعنی دومینیک استارسکان که فساد حال بهم زنی نبود که دچارش نباشه

iranch
15-12-16, 17:13
پختگی دختران بزرگ‌تر یکی دیگر از دلایل تمایل پسران برای ازدواج با آنان است، چرا که اگر دختر چهار پنج سال بزرگ‌تر باشد، بالغ‌تر و به هیجانات خود مسلط‌تر است و بهتر می‌تواند چالش‌ها را مدیریت کند. همین امر افزایش اعتماد پسر به او را در پی دارد.

javaheri69
15-12-16, 17:52
با درود
دوستان من 26 ساله هستم. دست رو هر دختری میزارم حدودا 3-4 سال از من بزرگ تر هست..به نظرتون جریان چیه؟ من فکر کردم یکی اتفاقی هست..بعد دست رو هر کی گذاشتیم همین شد

با سلام به شما دوست عزیز..
بنده در زمینه روانشناسی در خدمت تونم.:11():

javaheri69
15-12-16, 17:55
برای انتخاب همسر آینده خود، ابتدا باید او را ملاقات كنید. امكان ملاقات در دانشكده دوران تحصیل، محل كار، معرفی از طریق دوستانتان، اماكن عمومی و ... حاصل می گردد. بهترین مكان مناسب جایی است كه شما بتوانید با افراد مشابه خودتان برخورد كنید. كسی كه طبق خواسته های شما باشد.
چند مسأله زیر را جدی بگیرید

1 - انتخاب یك خویشاوند و دوست خانوادگی نزدیك به عنوان نامزد احتمالی
شما و خانواده هایتان سالهاست كه همدیگر را می شناسید و از نقاط ضعف و قوت هم اطلاع دارید. و این شروعی قابل اعتماد و امن است و بستگی به خود شما دارد كه آیا این نوع ازدواج را دوست دارید یا نه.

2 - آشنایی و ازدواج دو همكار
به هم علاقه مند شدن دو همكار در محیط كار باید تا زمان اعلام نامزدی مخفی بماند تا مشكلاتی پیش نیاید و در شما احساس شرمندگی و گناه روی ندهد و این موقعی ارزشمند است كه به پیوند مستحكم بیانجامد.

3 - همدیگر را خوب بشناسید
با چند معاشرت كوتاه دست به ازدواج نزنید، چون این معاشرت های کوتاه از نظر بعد احساسی بر شما تأثیر می گذارد و این مسأله می تواند مانع شناخت دو نفر از یكدیگر می شود.

4 - مراقب سن باشید
هر چقدر مسن تر شوید بیشتر نگران موفقیت رابطه ها هستید و سخت تر كسی پیدا می شود، پس مواظب بالا رفتن سن خود باشید و برای انتخاب شریک زندگی تان، وسواس گونه رفتار نکنید. به جای آن ایده آل ها و شرایط مناسب خود را بررسی کرده و در صورتی که طرف مقابل بیشتر شرایط را داشت، به او پیشنهاد ازدواج دهید.

5 - به عقل خودتان اتکا نکنید
از مشورت خانواده ها در انتخابتان استفاده کنید. نظر دوستان صادق و خیرخواهتان را بپرسید و اگر لازم بود نزد مشاوره ازدواج بروید تا مطمئن شوید انتخاب درستی داشته اید.

6 - در رابطه تان دقت کنید
حرف زدنتان همراه با فكر و آگاهی باشد ولی گفت و گو های مهم را نباید در یك جشن تولد یا سینما از مسافت دور یا پای تلفن بیان كنید بلكه باید در رفت و آمدهای خانوادگی یا ملاقات های دوران خواستگاری بیان کنید.

7 - شیفته نشوید
در روزهای اولی که احساس می کنید همسر مورد نظر را انتخاب کرده اید، ممکن است آنقدر شیفته باشید که خیلی از ایرادهای او را نبینید. این دوران، وقت عمل کردن و نهایی کردن قول و قرارهای ازدواج نیست. به جای آن به خودتان فرصت دهید تا طرف مقابل را بشناسید و او را به شکل واقعی ببینید.

iranch
15-12-16, 18:17
با سلام به شما دوست عزیز..
بنده در زمینه روانشناسی در خدمت تونم.:11():

با تشکر الان نظر دقیق شما در رابطه با بنده چیست از دیدگاه روانشناسی

javaheri69
15-12-16, 18:25
با تشکر الان نظر دقیق شما در رابطه با بنده چیست از دیدگاه روانشناسی

درود به شما دوست عزیز
اول اینکه لازم نیست شما دست روی هر دختری بزارید
ازدواج موفق اینه که پدر و مادرتون براتون انتخاب کنند ن شما
وقتی پدر و مادرتون انتخاب کنند دیگه از شما بزرگتر نیست.

به نظر من بهترین کار همون خانواده است . اینجوری راجع بهش فکر نکنید ببینید اگر مادر شما دختری رو برای شما انتخاب کنه مسلما کسی رو انتخاب می کنه که از نظر خانوادگی خوب هستند و به خانواده شما می خورن و دیگه اینکه حداقلها رو داره حتما.

iranch
15-12-16, 19:49
درود به شما دوست عزیز
اول اینکه لازم نیست شما دست روی هر دختری بزارید

به نظر من بهترین کار همون خانواده است . اینجوری راجع بهش فکر نکنید ببینید اگر مادر شما دختری رو برای شما انتخاب کنه مسلما کسی رو انتخاب می کنه که از نظر خانوادگی خوب هستند و به خانواده شما می خورن و دیگه اینکه حداقلها رو داره حتما.

خدا خیرتون بده اما من با کسی میخواهم زندگی کنم که دوست ش داشته باشم..من زندگی مصلحتی رو دوست ندارم
پدر و مادرم میخواهند باهاش زندگی کنند یا من؟ :1. (27):

Calm
15-12-16, 20:43

با سلام. عجب حرفی!!!!؟؟؟ حالا اگر می گفتید با پدر و مادرشان مشورت هم بکنند یک چیزی!! ولی اینی که گفتید خیلی اشتباه است.

ᗩTᗩ
16-12-16, 15:28
سلام
امیدوارم به صدای قلبتون گوش بدید و خوشبخت بشین .
من پیشنهاد میکنم درد دلتونو با کسی در میون بزارید که بتونه راه درست و یا راه کاار عالی براتون ارائه کنه
به شخصه دوست ندارم چنین سوالاتی رو در چنین مکانهای عمومی مثل انجمن سخت افزار بزنم چون
هر کسی نظری خواهد داشت و شما سردرگم تر خواهید شد / پیشنهاد میکنم به یه روانشناس
خوب و خبره مراجه کنید و مطمئن باشید که مشکلتونو با یه راه حل ساده حل میکنه یا دلیلی براش
میاره که شما از لحاظ فکری و روحی اینقدر سردرگرم نشد /
من خودم چندین بار برای موضوعهای مختلف مراجعه کردم و مشکلم حل شده و امیدوارم مشکل شما هم حل بشه که
البته این مشکل نیست .