PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در خرید گرافیک و متصل کردن چند گرافیک

حسم
09-12-16, 22:37
سلام.میخواستم یه گرافیک بگیرم.نهایتا میخوام هشتصد تومن هزینه کنم.مدل مادربوردم Asus z170-p هستش.اگه خواسته باشم در آینده یه گرافیک اضافه کنم میتونم از دو تا گرافیک انویدیا استفاده کنم؟با توجه به این که Z170 فقط از تکنولوژی کراس فایر استفاده میکنه.
به نظرتون چه گرافیکی بخرم؟میتونم انویدیا بگیرم یا نه؟؟از یه جایی خوندم اگه گرافیک دایرکست 12 پشتیبانی بکنه دیگه نیازی به کابل نداره..درسته یا نه؟؟

AMD>INTEL
09-12-16, 22:43
سلام.میخواستم یه گرافیک بگیرم.نهایتا میخوام هشتصد تومن هزینه کنم.مدل مادربوردم Asus z170-p هستش.اگه خواسته باشم در آینده یه گرافیک اضافه کنم میتونم از دو تا گرافیک انویدیا استفاده کنم؟با توجه به این که Z170 فقط از تکنولوژی کراس فایر استفاده میکنه.
به نظرتون چه گرافیکی بخرم؟میتونم انویدیا بگیرم یا نه؟؟از یه جایی خوندم اگه گرافیک دایرکست 12 پشتیبانی بکنه دیگه نیازی به کابل نداره..درسته یا نه؟؟

از یه جایی خوندم اگه گرافیک دایرکست 12 پشتیبانی بکنه دیگه نیازی به کابل نداره..درسته یا نه؟؟
یعنی چی عزیز این حرف . مگه میشه کارت گرافیک نیاز به کابل نداشته باشه
GIGABYTE GTX 1050 Ti OC WF2X 4GB GDDR5
با 869 تومن کارت خوبیه

حسم
09-12-16, 22:54
من منظورم اینه که وقتی خواسته باشم دوتا گرافیک رو همزمان به هم وصل کنم و دایرکست 12 پشتیبانی بکنه دیگه نیازی به کابل نداره..البته نمیدونم درسته یا نه..
الان نفهمیدم چی شد؟!میتونم از انویدیا استفاده کنم یا نه با توجه به این که مادربوردم فقط از کراس فایر پشتیبانی میکنه؟یعنی میتونم الان انویدیا بردارم و بعدا یه کارت گرافیک دیگه بذارم کنارش؟

AMD>INTEL
09-12-16, 23:01
SLI
نیاز به پل SLI دارد .
اگر میخواهی SLI کنی . خیر
ولی اگر میخوای یک کارت بگیری مشکلی نیست .
اگر بعدا میخوای کراس کنی بهترین کارت RX460 هست .

حسم
09-12-16, 23:07
SLI
نیاز به پل SLI دارد .
اگر میخواهی SLI کنی . خیر
ولی اگر میخوای یک کارت بگیری مشکلی نیست .
اگر بعدا میخوای کراس کنی بهترین کارت RX460 هست .
خب پس من حتما باید ای ام دی بگیرم.
به نظرتون بین R7 370 و RX 460 کدومش بهتره؟؟

AMD>INTEL
09-12-16, 23:12
صد درصد RX460
GIGABYTE RX 460 WF2X OC 4GB GDDR5

حسم
09-12-16, 23:14
بسیار سپاس گزارم از پاسخ گویی تون شبتون خوش:11():

sachme
21-02-18, 15:40
سلام
من یه کارت GIGABYTE RX 460 WF2X OC 4GB GDDR5 دارم و میخوام یکی دیگه از همین کارت بگیرم و کراس فایر کنم میخواستم بدونم آیا همه چیز دوبرابر میشه ؟ از جمله vram و قدرت پردازش یا اینکه افت داره ؟

DOOM999
21-02-18, 18:26
سلام
من یه کارت GIGABYTE RX 460 WF2X OC 4GB GDDR5 دارم و میخوام یکی دیگه از همین کارت بگیرم و کراس فایر کنم میخواستم بدونم آیا همه چیز دوبرابر میشه ؟ از جمله vram و قدرت پردازش یا اینکه افت داره ؟

افت داره ولی نه به اندازه sli(انویدیا) و بستگی به اون برنامه و بازی که انجام میدید داره بعضی بازیها خیلی بهینه نیستند واسه کراس .بعضی کمپانیهای بازیساز هم واسه رفع این مشکل یه آپدیت درنظر میگیریند

AMD>INTEL
21-02-18, 19:53
این هم تست این کارت حالت در حالت سینگل و کراس فایر
Only the registered members can see the link