PDA

مشاهده نسخه کامل : سوال درباره وزن و قد

0reza666
09-12-16, 10:13
با سلام. میدونم اینجا جاش نیست ولی خوب گفتگو ازاده دیگه:1. (31):

میخواستم بدونم خودم اضافه وزن دارم یا نه ندارم و وزنم پایینه و یا نه وزنم با قدم خوبه.

یجای شنیده بودم دقیق نمیدونم ضربدره مقایسه چیه که وزن با قد در میارن و انوقط میگن وزن عیدال بین این قد و این وزن چقدره؟

الان کسی میتونه این مورد راهنمایی کنه. وزن 66 و قد 174 خوب وزن معمولی این وزن و این قد چقدر باید باشه؟ وزنم کمه یا زیاده و یا...

DOOM999
09-12-16, 11:04
با سلام. میدونم اینجا جاش نیست ولی خوب گفتگو ازاده دیگه:1. (31):

میخواستم بدونم خودم اضافه وزن دارم یا نه ندارم و وزنم پایینه و یا نه وزنم با قدم خوبه.

یجای شنیده بودم دقیق نمیدونم ضربدره مقایسه چیه که وزن با قد در میارن و انوقط میگن وزن عیدال بین این قد و این وزن چقدره؟

الان کسی میتونه این مورد راهنمایی کنه. وزن 66 و قد 174 خوب وزن معمولی این وزن و این قد چقدر باید باشه؟ وزنم کمه یا زیاده و یا...

بستگی به استخون بندی داره و حجم عضلات داره .تیپ های بدنی به سه دسته آکتو مورف(لاغر و عضلات ضعیف) مزومورف(متناسب با عضلات نسبتا قوی) و آندومورف(چاق با چربی و عضله زیاد) .ولی شما به نظربین آکتو مورف و مزومورف هستید و متناسبید.
مثلامن قدم 180 هست و وزنم 113 کیلو هست و چاق هستم ولی چون چند ساله پاورلیفتینگ کار میکنم خیلی فربه به نظر نمیام ولی با همین مشخصات وزن و قد خودم دوستی دارم که ورزش نمیکنه و عضلات نسبتا ضعیفی داره و خیلی چاق تر ازمن به نظر میرسه و از ناحیه قلب دچار مشکل شده و چربی خون خیلی بالایی داره
یکی دیگه از راهها هم اندارزه گیری شاخص توده بدنی با سن شماست
Only the registered members can see the link %D8%A8%D8%AF%D9%86%DB%8C

0reza666
09-12-16, 11:09
.

خیلی ممنون جواب دادین. فکر کنم تو م ا ه و ا ر ه شنیدم اخه وزن و قد تقسیم میکنن حاصل بدست میاد اینجور چیزا...

بله منم چندین سال ورزش میکنم ولی دیگه تو خونه و فقط یک سال باشگاه رفتم خودم یه وزن های خریدم و خونه راهترم. این لینک برید

Only the registered members can see the link

اینجا هم نظری داشتین بگین لطفا

DOOM999
09-12-16, 11:20
باتوجه به تجربه ناقابلم برای افزایش توده عضلانی تون یه برنامه ورزشی درمنزل و یه توصیه غذایی دارم
برنامه ورزشی:
3 روز درهفته
بارفیکس 3*N
شنا سوئدی 3*N
پرس سینه دمبل یا هالتر روی تخت یا سطح شیبدار 12-10-8
لیفت با هالتر یادمبل بالای 50 کیلو:15-12-10-10
پرس سرشانه هالتر یا دمبل 12-10-8
جلو بازو هالتر یا دمبل 15-12-10-8
پشت بازو هالتر یا دمبل 15-12-10-8
برنامه غذایی
علاوه بر غذای روزانه هرروز کربوهیدرات مرکب از قبیل سیب زمینی و ماکارونی یا برنج مخصوصا نیم ساعت قبل تمرین و قبل از خواب و صبح مصرف کنید
بعد از تمرین 4عدد سفیه تخم مرغ +یک لیوان کربوهیدرات ساده مثل شربت شکر دار.موقع خواب 1لیوان شیر .صبح 1 عدد تخم مرغ کامل