PDA

مشاهده نسخه کامل : سوال درباره بازی Mafia 3

0reza666
08-12-16, 08:39
با سلام من بازی از سایت دانلودها دانلود کردم. تمام پیش نیازهای بازی نصب هست چون خیلی بازی نصب دارم مشکلی نبوده ولی این بازی هیچی اروری نمیده وقتی کلیک میکنم بازی اجرا بشه فقط یکم علامت موس میچرخه ولی هیچ اتفاقی نمیفته مشکل کجاست؟

Only the registered members can see the link

چه کنم مشکل کجاست؟

بعضی موقعه اینم میاد...

AMD>INTEL
08-12-16, 08:47
این را اگر نصب نکردی حتما نصب کن

Visual C++ Redistributable 2015
------------
اپدیت های بازی هم در سایت های ایرانی موجوده حتما اپدیت کن

0reza666
08-12-16, 08:59
ابدیت 1 بازی هم ریختم ولی باز نشد...

همین الان نصب کردم ولی باز همنطوریه؟

اینجا (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
08-12-16, 10:07
ابدیت 1 بازی هم ریختم ولی باز نشد...

همین الان نصب کردم ولی باز همنطوریه؟

اینجا (Only the registered members can see the link)

ریستارت کردی بعد از نصب ؟

0reza666
08-12-16, 10:09
بله ولی باز هیچی. عجیبه چرا همچین میکنه این بازی کل گوگل گشتم ولی هیچی. نظر شما چیه؟ مشکل کجا میتونه باشه؟

AMD>INTEL
08-12-16, 10:23
تصب کامل اپدیت ها
اپدیت درایور گرافیک

0reza666
08-12-16, 10:25
این مورد من همش بروزم:1. (31):

ولی چه فایده این نبود و باز...

AMD>INTEL
08-12-16, 10:27
این مورد من همش بروزم:1. (31):

ولی چه فایده این نبود و باز...

اپدیت های بازی مهم هستند . تا آخرینش نصب کن
همچنین directx هم جدیدشو را نصب کن نشد
باید واستی بچه های گیمر جواب بدن

salpc
08-12-16, 14:35
با سلام من بازی از سایت دانلودها دانلود کردم. تمام پیش نیازهای بازی نصب هست چون خیلی بازی نصب دارم مشکلی نبوده ولی این بازی هیچی اروری نمیده وقتی کلیک میکنم بازی اجرا بشه فقط یکم علامت موس میچرخه ولی هیچ اتفاقی نمیفته مشکل کجاست؟

چه کنم مشکل کجاست؟

بعضی موقعه اینم میاد...

درود
از کدوم کرک استفاده کردی؟ آپدیتش رو هم که نصب کردی از همون کرک اول استاده بکن یا ریلودد یا ووکسی یا کودکس .
بعدش ببین زمانی که بازی رو اجرا میکنی تو پروسس ها cpu usage چند درصد میشه؟

0reza666
08-12-16, 14:39
.

سه تا کرک امده دیگه دوتا که اسمش خودت نوشتی و همه رو تست کردم. ابدیت هم فقط ابدیت 1 دانلود و نصب کردم که انگاری اصلا چیزی عوض نشده با این ابدیت. هیچی سی پی یو اصلا تکون نمیخوره 5 درصدم نمیره. میگم که فقط علامت موس میچرخه و هیچی باز میرفت داخل بازی و کرش میشود یه چیزی میشه گفت سیستم ضعیفه و یه چیزی رو شده ولی اصلا چیزی نمیشه معلوم نمیشه چه مرگشه...

...

salpc
08-12-16, 14:50
سه تا کرک امده دیگه دوتا که اسمش خودت نوشتی و همه رو تست کردم. ابدیت هم فقط ابدیت 1 دانلود و نصب کردم که انگاری اصلا چیزی عوض نشده با این ابدیت. هیچی سی پی یو اصلا تکون نمیخوره 5 درصدم نمیره. میگم که فقط علامت موس میچرخه و هیچی باز میرفت داخل بازی و کرش میشود یه چیزی میشه گفت سیستم ضعیفه و یه چیزی رو شده ولی اصلا چیزی نمیشه معلوم نمیشه چه مرگشه...

...

نه سیستم تون اگه همونی که تو امضا هست نه مشکل از اون نیست.
نرم افزارهای redistibute 2015 و .net 4.6.2 رو هم نصب کن باید درست باشه .

0reza666
08-12-16, 14:54
بله سیستمم همینکه نوشتم.

net 4.6.2 همین الان دانلود و نصب کردم و هیچی. و بالا redistibute 2015 گذاشتم برا دوستان صبح نصب کردم و بازم هیچی. خودمم موندم فقط این بازی اینطوری داره اذیت میکنه این همه بازی من از گوگل دانلود کردم. واقعا عجیبه. پیشنهادت چیه؟

salpc
08-12-16, 14:56
net 4.6.2 همین الان دانلود و نصب کردم و هیچی. و بالا redistibute 2015 گذاشتم برا دوستان صبح نصب کردم و بازم هیچی. خودمم موندم فقط این بازی اینطوری داره اذیت میکنه این همه بازی من از گوگل دانلود کردم. واقعا عجیبه. پیشنهادت چیه؟

این کدوم نسخه هست؟
من fitgirl رو نصب کردم بی مشکل کارکرد.

0reza666
08-12-16, 15:00
بالا لینک گذاشتما از کجا و چه نسخه ای دانلود کردم

منم FitGirl کردم دیگه. من همش بازی دانلود میکنم کم حجم دانلود میکونم چون بعد رو دی وی دی پور میکنم میدم به برادر زاده ام... الان چه باید کرد چندین شب دانلود کردم حالا اینطوری به مشکل برخوردم حالگیری دیگه...

salpc
08-12-16, 15:03
بالا لینک گذاشتما از کجا و چه نسخه ای دانلود کردم

منم FitGirl کردم دیگه. من همش بازی دانلود میکنم کم حجم دانلود میکونم چون بعد رو دی وی دی پور میکنم میدم به برادر زاده ام... الان چه باید کرد چندین شب دانلود کردم حالا اینطوری به مشکل برخوردم حالگیری دیگه...

هر سه تا کرک رو چک کن باید یکی جواب بده.(کرک ریلودد بریز سیستم رو ریستارت کن و ببین میاد نیومد همین کار رو واسه کودکس و .. انجام بده)
چیزی دیگه به ذهنم رسید میگم.

0reza666
08-12-16, 15:06
.

اهان اخر یه ارور گرفتیم تا ببینیم مشکل کجاست

الان میزنم
اجرا این ارور میاد. الان مشکل کجاست؟

ab_mud73
08-12-16, 15:07
سلام اینا رو نصب بکن
ممکنه جواب بده
مهمNET.Framework.4.6.2
اصلا خیلی مهم

مهم PhysX
اینو نمیدونم اما بعی موقع من نصب میکنم Microsoft Visual J# 2.0 Redistributable Package

vcredist_x86
اینو هم از 2005
تا 2015 یا 2016 نصب بکن

ab_mud73
08-12-16, 15:11
انتی ویروس رو غیر فعال کن بعد کرک رو کپی کن من بازی رو نصب نکردم تا حالا شاید دوستان بتونن کمکت کنن شاید کرک باشه
بازیتو حذذف کن انتی ویروست رو غیر فعال بکن دوباره نصب کن تست کن ببین جواب میده اگه داد بعد اعتماد سازی کن

0reza666
08-12-16, 15:11
سلام اینا رو نصب بکن
ممکنه جواب بده
مهمNET.Framework.4.6.2
اصلا خیلی مهم

مهم PhysX
اینو نمیدونم اما بعی موقع من نصب میکنم Microsoft Visual J# 2.0 Redistributable Package

vcredist_x86
اینو هم از 2005
تا 2015 یا 2016 نصب بکن

NET.Framework.4.6.2
نصبه. چه قدیم چه جدید که همین باشه. و vcredist_x86 و Microsoft Visual از قدیم تا جدید نصبه همه رو امروز دانلود و نصب کردم.

و اینکه برنامه خاصی PhysX نیست؟

NVIDIA PhysX 9.16.0318 اجرای بهتر بازی با کارتهای گرافیک NVIDIA (Only the registered members can see the link)

گرافیک من نویدیا هست و وقتی ابدیت گرافیک مینصبم این توش داره ها...

همش همینکارو میکنم انتی ویروس بخاطر این بازی به کل حذف تست کردم ولی باز...

DOOM999
08-12-16, 15:17
نسخه x86 , x64 پیش نیاز Microsoft.Visual.C.2015.Redistributable رو پاک کن نسخه جدیدش رو بریز .یکی از دوستان همین مشکل رو داشت اینجوری حلش کردم

ab_mud73
08-12-16, 15:17
PhysX_10.01.29_9.10.0129
احتمال میدم نصب باشه رو سیستمتون خودت چکش کن

0reza666
08-12-16, 15:20
نسخه x86 , x64 پیش نیاز Microsoft.Visual.C.2015.Redistributable رو پاک کن نسخه جدیدش رو بریز .یکی از دوستان همین مشکل رو داشت اینجوری حلش کردم

صفحه های بعد ببین.

از اونجای که این بازی دانلود کردم خودش بروزترینش برای دانلود گذاشت و اجبارم کرد که باید نصب باشه. اینم همونه به ترتیب Microsoft Visual C++ 2015 Update 3 / 2012 / 2008 / 2005 Redistributable هیچ فرقی نداره. کلی شارژ نتم رفت کل ویندز ابدیت گرافیک همه چی دیگه اینجا به ورژن جدید ابدیته دیگه مشکل کجا میتونه باشه

....................

بلخره همه کارها همه کرک ها تست کردم و حالا اهان اخر یه ارور گرفتیم تا ببینیم مشکل کجاست

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link 77718492%2FCapture.PNG)

الان میزنم
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link 77673742%2FCapture.PNG)

salpc
08-12-16, 15:43
صفحه های بعد ببین.

از اونجای که این بازی دانلود کردم خودش بروزترینش برای دانلود گذاشت و اجبارم کرد که باید نصب باشه. اینم همونه به ترتیب Microsoft Visual C++ 2015 Update 3 / 2012 / 2008 / 2005 Redistributable هیچ فرقی نداره. کلی شارژ نتم رفت کل ویندز ابدیت گرافیک همه چی دیگه اینجا به ورژن جدید ابدیته دیگه مشکل کجا میتونه باشه

....................

بلخره همه کارها همه کرک ها تست کردم و حالا اهان اخر یه ارور گرفتیم تا ببینیم مشکل کجاست

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link 77718492%2FCapture.PNG)

الان میزنم
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link 77673742%2FCapture.PNG)

با این حل میشه:(فایل رو تو مسیر:x/windows/system32)

0reza666
08-12-16, 15:50
دانلود کردم همون مسیر نصب کردم ولی باز همین ارور میاد؟:1. (27):

salpc
08-12-16, 16:15
دانلود کردم همون مسیر نصب کردم ولی باز همین ارور میاد؟:1. (27):

تو مسیر نصب بازی بریز(root)
همون جایی که mafia3.exe هست.

0reza666
08-12-16, 16:17
بازم نشد و باز هم همین ارور:1. (12)::1. (8):

DOOM999
08-12-16, 16:23
فابل Steam_api_ext64.dll کرک Reloaded مشکل داره.کرک voksi رو بریزید. بعد از کپی کردن کرک voksi از لانچر بازی برای اجرا استفاده کنید و کاری به smartsteamemulator نداشته باشید

0reza666
08-12-16, 17:53
از تمامی دوستان تشکر میکنم که راهنمایی کردن.

من تمام اینکارارو کردم ولی بازم بازی بالا نیومد و حی خطاهای جور واجور میداد و حالا کدومش درستش کرد یا نکرد معلوم نشد.

من بازی حذف کردم و دوباره نصب کردم و خدارو شکر وارد بازی شد.

این پیامم فرستادم تا بگم مشکلم حل شده بازم ممنون از دوستان که راهنمایی کردن:11():

AMD>INTEL
08-12-16, 18:15
تاپیک قفل میشه//

0reza666
09-12-16, 17:24
ممنون به درخواستم تاپیک باز کردین. چون سوالاتی دارم و در اینده هم خواهم پرسید.

یه راهنمایی دیگه میخواستم.

من هر چی از این تنضیمات میرم فلش پایین

و تصویر رو 1024 . 1280 هست کم میکنم و حتی رو اتوماتیک میزارم و صفحه میبندم ذخیره نمیشه باز میره رو رزولیشن درجه اخر و داخل بازی هم خیلی کوند میشه و داخل بازی تنضیمات برای تصویر کم کنیم انگاری نیست این مورد چه کنیم؟ میخواستم رو رزولیشن 768 . 1024 یا پایینتر بازی کنم؟ یا عین بازی های دیگه راهی هست از سیو یجوری این بازی دور بزنیم و رزولیشن تصویر بکنیم 600 . 800 اینطوری خیلی خوب میشه. این موردم بگم alt و ente دردی دوا نمیکنه... بلخره ترفندی هست بشه رزولیشن بازی کم کرد...

salpc
10-12-16, 10:59
ممنون به درخواستم تاپیک باز کردین. چون سوالاتی دارم و در اینده هم خواهم پرسید.

یه راهنمایی دیگه میخواستم.

من هر چی از این تنضیمات میرم فلش پایین

و تصویر رو 1024 . 1280 هست کم میکنم و حتی رو اتوماتیک میزارم و صفحه میبندم ذخیره نمیشه باز میره رو رزولیشن درجه اخر و داخل بازی هم خیلی کوند میشه و داخل بازی تنضیمات برای تصویر کم کنیم انگاری نیست این مورد چه کنیم؟ میخواستم رو رزولیشن 768 . 1024 یا پایینتر بازی کنم؟ یا عین بازی های دیگه راهی هست از سیو یجوری این بازی دور بزنیم و رزولیشن تصویر بکنیم 600 . 800 اینطوری خیلی خوب میشه. این موردم بگم alt و ente دردی دوا نمیکنه... بلخره ترفندی هست بشه رزولیشن بازی کم کرد...

تو کانفیگ بازی امکان ویرایش هست با notpad++ در قسمت سیو بازی و profile

0reza666
10-12-16, 20:37
تو کانفیگ بازی امکان ویرایش هست با notpad++ در قسمت سیو بازی و profile

ممنون جواب دادی. وای جدی؟ میشه برام انجامش بدی لطفا. یعنی سیو خام بازی همینکه وارد بازی میشی همین اولش منظورمه. یه سیو تولید میشه دیگه. همین سیو میشه برام درست کنی بعد اپلود کنی بزاری اینجا واقعا احتیاجش دارم.

سیو من

Mafia III (Only the registered members can see the link)

ولی کامل خام نیستا یه چند مرحله رفتم.

خودم یکم ور رفتم و داخل اون پوشه و اون اسمی که گفتین رفتم این کدها بود

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<C_SaveDataUnwrapped>
<m_Blocks>
<S_VideoSettingsSaveBlock>
<m_GameplayFOVMultiplier>1.00000000e+00</m_GameplayFOVMultiplier>
<m_GameplayDepthOfFieldEnabled>true</m_GameplayDepthOfFieldEnabled>
<m_GlobalSettings>0</m_GlobalSettings>
<m_GamaCorrection>1.00000000e+00</m_GamaCorrection>
<m_SSAO>0</m_SSAO>
<m_ShadowQuality>0</m_ShadowQuality>
<m_GeometryDetail>0</m_GeometryDetail>
<m_AntiAliasing>0</m_AntiAliasing>
<m_ReflectionQuality>0</m_ReflectionQuality>
<m_VolumetricEffects>0</m_VolumetricEffects>
<m_VSync>true</m_VSync>
<m_MotionBlur>true</m_MotionBlur>
<m_Id>VideoSettings</m_Id>
<m_Layer>0</m_Layer>
</S_VideoSettingsSaveBlock>
</m_Blocks>
</C_SaveDataUnwrapped>Ø`

الان چه باید کرد؟

salpc
11-12-16, 10:13
ممنون جواب دادی. وای جدی؟ میشه برام انجامش بدی لطفا. یعنی سیو خام بازی همینکه وارد بازی میشی همین اولش منظورمه. یه سیو تولید میشه دیگه. همین سیو میشه برام درست کنی بعد اپلود کنی بزاری اینجا واقعا احتیاجش دارم.

سیو من

Mafia III (Only the registered members can see the link)

ولی کامل خام نیستا یه چند مرحله رفتم.

خودم یکم ور رفتم و داخل اون پوشه و اون اسمی که گفتین رفتم این کدها بود

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<C_SaveDataUnwrapped>
<m_Blocks>
<S_VideoSettingsSaveBlock>
<m_GameplayFOVMultiplier>1.00000000e+00</m_GameplayFOVMultiplier>
<m_GameplayDepthOfFieldEnabled>true</m_GameplayDepthOfFieldEnabled>
<m_GlobalSettings>0</m_GlobalSettings>
<m_GamaCorrection>1.00000000e+00</m_GamaCorrection>
<m_SSAO>0</m_SSAO>
<m_ShadowQuality>0</m_ShadowQuality>
<m_GeometryDetail>0</m_GeometryDetail>
<m_AntiAliasing>0</m_AntiAliasing>
<m_ReflectionQuality>0</m_ReflectionQuality>
<m_VolumetricEffects>0</m_VolumetricEffects>
<m_VSync>true</m_VSync>
<m_MotionBlur>true</m_MotionBlur>
<m_Id>VideoSettings</m_Id>
<m_Layer>0</m_Layer>
</S_VideoSettingsSaveBlock>
</m_Blocks>
</C_SaveDataUnwrapped>Ø`

الان چه باید کرد؟

بفرما
800*600 گذاشتم

0reza666
11-12-16, 13:24
شما این کد گذاشتین درسته؟

TEXT:

[Display] SSAOLevel=0
LockTo30=true
HiResTextures=false
FitToVertical=true
ParticleShadows=false
HeadlightShadows=false
Scattering=false
FrameLatency=0
MotionBlurLevel=0
ReflectionDetailLevel=0
LodScaling=0
VfxDetail=0
ScreenScale=0
Brightness=0
Contrast=0
Width=640
Height=480
GammaRamp=0.590
[Hardware] AdapterNumber=0
OutputNumber=0
[Settings] ShadowMapLevel=1
Webcam=
[Sound] MusicVolume=0
SfxVolume=7
SpeechVolume=7
SpeakerSetup=0
Reverb=1
[Gameplay] EnableVibration=true

و فکر کنم از اینجا گرفتین درسته؟ اگه درسته باید بگم قبلا من این تست کردم و انگاری فقط این مورد برای اون بازی هک کردن ایجاد میکنه رو این بازی جواب نمیده و نداد...

و خودتون تست کردین؟ چون میرم داخل بازی باز همونه رزولیشن نشده 600 . 800 چه کنم؟

0reza666
11-12-16, 13:28
میشه یه سیو 0 درصد ویرایش کنید رزولیشن 600 . 800 یاشه چون باور نکردنیه سیو شمارو میزارم و قسمت ادیدتش میرم یعنی پروفایل باز میکنم خودش یهو تغییر میکنه به سیو من و محتویاتشم خودش خودکار عوض میکنه. عجیبه:1. (27):

خوب سیستم رستارت کردم دوباره تست کردم و رفتم دیدم همین کدهای که شما گذاشتین هست ولی تصویر در بازی تغییر نکرده. بالا هم نوشتم اون روش در این بازی جواب نداد که. حالا چی کنیم؟ راه دیگه ای وجود نداره ایا؟

salpc
11-12-16, 22:54
میشه یه سیو 0 درصد ویرایش کنید رزولیشن 600 . 800 یاشه چون باور نکردنیه سیو شمارو میزارم و قسمت ادیدتش میرم یعنی پروفایل باز میکنم خودش یهو تغییر میکنه به سیو من و محتویاتشم خودش خودکار عوض میکنه. عجیبه:1. (27):

خوب سیستم رستارت کردم دوباره تست کردم و رفتم دیدم همین کدهای که شما گذاشتین هست ولی تصویر در بازی تغییر نکرده. بالا هم نوشتم اون روش در این بازی جواب نداد که. حالا چی کنیم؟ راه دیگه ای وجود نداره ایا؟

دیگه تو خود بازی نباید برین قسمت رزولوشن چون اون روی 720 مینیمم هست من از بیرون و دستی اون رو تغییر دادم .

0reza666
11-12-16, 22:55
دیگه تو خود بازی نباید برین قسمت رزولوشن چون اون روی 720 مینیمم هست من از بیرون و دستی اون رو تغییر دادم .

من داخل بازی اصلا نمیدونم کجا قسمت رزولیشن هست. اصلا داخل بازی تنضیمات نداره فقط استوپ داره اونم استوپ نیس نقشه نشون میده. همین تو بازی هست دیگه. چیزی دست نمیزنم فقط فایل exe میزنم برم تو بازی و میبینم برنامه fps باز رزولیشن بالا داره نشون میده و حتی تصویر کم نشده چون بدون برنامه هم میشه فهمید تصویر از بس بزرگه از کادر یک طرف مانیتور میزنه بیرون. همینجا نشون میده که رزولیشن تصویر 1280 هست...اون فایل اول بازی که exe هست و میتونی از اونجا قسمت رزولیشن دستگاری کنی و استارت بزنی بری داخل بازی یا بزنی بیای بریون بازی و نری داخل بازی من نمیرم یه فایل دیگه بجز این فایل exe هست که این بزنی مستقیم درجا میری تو بازی من از این راه میرم. چیزی دست نمیزنم که...

salpc
11-12-16, 23:03
من داخل بازی اصلا نمیدونم کجا قسمت رزولیشن هست. اصلا داخل بازی تنضیمات نداره فقط استوپ داره اونم استوپ نیس نقشه نشون میده. همین تو بازی هست دیگه. چیزی دست نمیزنم فقط فایل exe میزنم برم تو بازی و میبینم برنامه fps باز رزولیشن بالا داره نشون میده و حتی تصویر کم نشده چون بدون برنامه هم میشه فهمید تصویر از بس بزرگه از کادر یک طرف مانیتور میزنه بیرون. همینجا نشون میده که رزولیشن تصویر 1280 هست...اون فایل اول بازی که exe هست و میتونی از اونجا قسمت رزولیشن دستگاری کنی و استارت بزنی بری داخل بازی یا بزنی بیای بریون بازی و نری داخل بازی من نمیرم یه فایل دیگه بجز این فایل exe هست که این بزنی مستقیم درجا میری تو بازی من از این راه میرم. چیزی دست نمیزنم که...

واقعا نمیدونم چون من چند مدت پیش روی رزولوشن 800*600 آوردمش.
الان هم نمی تونم نصبش کنم.

0reza666
11-12-16, 23:06
واقعا نمیدونم چون من چند مدت پیش روی رزولوشن 800*600 آوردمش.
الان هم نمی تونم نصبش کنم.

خوب برو تو درایو c و خودت که بهتر میدونی پوشه مخفی هستش و سیو خودت بده بهم دیگه:1. (31): اگه درستش کردی رزولیشن رو 600 . 800 الان سیوت باید همون باشه دیگه.

salpc
11-12-16, 23:13
خوب برو تو درایو c و خودت که بهتر میدونی پوشه مخفی هستش و سیو خودت بده بهم دیگه:1. (31): اگه درستش کردی رزولیشن رو 600 . 800 الان سیوت باید همون باشه دیگه.

ندارمش دادا
بازی اگه واست کند و آهسته هست برو تو option هر چی میبینی بزار رو low

0reza666
30-12-16, 15:30
یه سوال دیگه دارم

من ابدیت 2 دانلود کردم. چطور باید نصب کنم؟

بازی خوب ابدیت هست یعنی نسخه فیت گرل فکر کنم خوش ابدیت 1 هست ایکون بازی که این میگه

البته دوستان در نظرات اون سایتی که دانلود کردم همین نوشتن. دانلودها

من این مدلی انجام دادم پوشه که به اسم ابدیت هست گذاشتم تو جای که محتویات بازی هست و بازی کرک کردم کرکی که تو پوشه ابدیت هست. البته کرک های دیگه هم با اسم های مختلف دانلود و تست کردما. ولی باز میرم رو ایکون بازی کلیک میکنم عکسی که بالا گذاشتم انگاری باز ابدیت 1 هست 2 ننوشته چرا.

ایا ابدیت بد نصب میکنم و اصلا ابدیت نشده بازی؟ میشه راهنمایی کنید لطفا

یبارم محتویات پوشه ابدیت که اینا هستن.

گذاشتم در جای که بقیه فایل های بازی هستن ولی باز رو ایکون بازی کلیک میکنم نوشته 1 ابدیت 2 چطور باید نصب کنم. اصلا طریقه نصب ابدیت چطوری میشه یکی بگه؟

در یه سایتی هم خوندم

ولی اصلا فایلی به اسم Setup.exe نیس.

...

فقط فعلا ابدیت 2 دانلود کردم. نصب نشد که و بازی ابدیت 2 نشد تا مثلا بخوام ابدیت 3 هم دانلود کنم.

salpc
30-12-16, 16:15
یه سوال دیگه دارم

من ابدیت 2 دانلود کردم. چطور باید نصب کنم؟

بازی خوب ابدیت هست یعنی نسخه فیت گرل فکر کنم خوش ابدیت 1 هست ایکون بازی که این میگه

البته دوستان در نظرات اون سایتی که دانلود کردم همین نوشتن. دانلودها

من این مدلی انجام دادم پوشه که به اسم ابدیت هست گذاشتم تو جای که محتویات بازی هست و بازی کرک کردم کرکی که تو پوشه ابدیت هست. البته کرک های دیگه هم با اسم های مختلف دانلود و تست کردما. ولی باز میرم رو ایکون بازی کلیک میکنم عکسی که بالا گذاشتم انگاری باز ابدیت 1 هست 2 ننوشته چرا.

ایا ابدیت بد نصب میکنم و اصلا ابدیت نشده بازی؟ میشه راهنمایی کنید لطفا

یبارم محتویات پوشه ابدیت که اینا هستن.

گذاشتم در جای که بقیه فایل های بازی هستن ولی باز رو ایکون بازی کلیک میکنم نوشته 1 ابدیت 2 چطور باید نصب کنم. اصلا طریقه نصب ابدیت چطوری میشه یکی بگه؟

در یه سایتی هم خوندم

ولی اصلا فایلی به اسم Setup.exe نیس.

...

فقط فعلا ابدیت 2 دانلود کردم. نصب نشد که و بازی ابدیت 2 نشد تا مثلا بخوام ابدیت 3 هم دانلود کنم.

درود
به صورت xdelta هست یا نه؟
تمام محتویات پوشه آپدیت رو بریزید تو محل نصب بازی و
باید update2.bat اگه باشه اون رو باز کنید و بگذارید پچ بشه و کرکش رو بریزید.
---
در غیر اینصورت نسخه ریلودد باشه ستاپ داره و نصب میشه.

0reza666
30-12-16, 16:24
.

سلام ممنون جواب دادی.

2.bat هست ولی با هیچی باز نمیشه یعنی بار هر چی بخوام میتونم باز کنم برای مثال با مدیاپلیر یا وورد یا هر چیزی.

تو گوگل خیلی خوندم این ابیدت ستاپ نداره دیگه. الان چه کنم؟

این محتویات ابدیت

تو پوشه ابدیت این هست. و یه پوشه کرک هم هست. همه رو ریختم ولی باز ایکون بازی ورژن 1 داره نشون میده. یه فایل به اسم bat.2 که فورمت cdx هست اجرا نمیشه با هیچی...

salpc
30-12-16, 21:52
سلام ممنون جواب دادی.

2.bat هست ولی با هیچی باز نمیشه یعنی بار هر چی بخوام میتونم باز کنم برای مثال با مدیاپلیر یا وورد یا هر چیزی.

تو گوگل خیلی خوندم این ابیدت ستاپ نداره دیگه. الان چه کنم؟

این محتویات ابدیت

تو پوشه ابدیت این هست. و یه پوشه کرک هم هست. همه رو ریختم ولی باز ایکون بازی ورژن 1 داره نشون میده. یه فایل به اسم bat.2 که فورمت cdx هست اجرا نمیشه با هیچی...

آپدیت 2 یا 3 یه فایل اگه اینجوری داشته باشه:
mafia III _update_2.bat
اون 2 رو پاکش کن و بعدش اجراش کن البته محتویات پوشه آپدیت رو بریز تو محل نصب بازی :
17049
بعد بازی پچ میشه.

0reza666
31-12-16, 07:51
.

مشکل همینجاست. بالا هم گفتم و عکسش گذاشتم. این محتویات ابدیت 2

مثل اینکه خود ابدیت من مشک داره.

نه عین عکسی که گذاشتی هست نه ستاپ داره برای نصب اصلا همچین چیزی نیس.

نمیشه اگه اینجا ممنوعه لینک ابدیت 2 و 3 بازی مافیا3 که سالم باشه بدی بهم. واقعا ابدیت ها سالم باشه و انطوری که داری میگی نصب بشه.

salpc
31-12-16, 15:34
مشکل همینجاست. بالا هم گفتم و عکسش گذاشتم. این محتویات ابدیت 2

مثل اینکه خود ابدیت من مشک داره.

نه عین عکسی که گذاشتی هست نه ستاپ داره برای نصب اصلا همچین چیزی نیس.

نمیشه اگه اینجا ممنوعه لینک ابدیت 2 و 3 بازی مافیا3 که سالم باشه بدی بهم. واقعا ابدیت ها سالم باشه و انطوری که داری میگی نصب بشه.

این نسخه رو دانلود کن اما باید آپدیت 1.01 نصب باشه (نسخه فیت گیرل این آپدیت رو داره)
Mafia III Racing Update v20161221 Reloaded
12 GB
آپدیت های 2 تا 4 رو شامل میشه.

0reza666
01-01-17, 17:13
من تو بازی مافیا خوب گرافیکم میدونم ضعیفه اف بی سی 8 تا 10 میگرم و خیلی خیلی کنده بازی.
اما این تو گوگل پیدا کردم.

البته اگه گرافیکت nvidia هست باید رو صفحه دکستاپ کلیک راست کنیم بعد تو قسمت nvidia control panel بعد تو صفحه باز شده وارد قسمت manage 3D setting شیم از نوار program setting قسمت شماره 1 که نوشته select a program ... گزینه add رو بزنیم بازی رو پیدا کنیم بعد در قسمت 2 اول از همه Anisotropic filtering رو بذاریم رو application-controlled حالا apply رو بزنیم بعد از همه vertical sync رو off کنیم.

من اینکارو انجام دادم و حالا اف بی سی 10 تا 12 میگیریم بهتر و روانتره. و انشاالله بزودی ابدیت 2 و 3 و 4 میگیرم بلکه شاید بازم اف بی سی بالاتر رفت. اف بی سی 15 بگیرم دیگه رونه و رازیم حالا ببینیم چی میشه.
این مطلب گفتم اینجا بزارم شاید بدرد دوستان خورد.

0reza666
23-01-17, 23:50
.

من تا اینجا رسیدم که باید یه اقا سوار ماشین کرد. یعنی ماشین خودشه من باید بزور سوار بشم سوار شدم بعد کجا باید رم عین مرحله های دیگه نیس خونه ای علامتی چیزی نیس چه کنم دوستان

اونایی که این بازی. بازی کردن ممنون میشم راهنمایی کنن

salpc
24-01-17, 00:14
من تا اینجا رسیدم که باید یه اقا سوار ماشین کرد. یعنی ماشین خودشه من باید بزور سوار بشم سوار شدم بعد کجا باید رم عین مرحله های دیگه نیس خونه ای علامتی چیزی نیس چه کنم دوستان

اونایی که این بازی. بازی کردن ممنون میشم راهنمایی کنن

باید بزنید به سیم آخر:lol:
سرعت زیاد ، دریفت برید،از روی موانع بپرید.
تا اون نوار قرمزه پر بشه

0reza666
24-01-17, 16:15
.

تشکر خوب 2 ساعت بازی کردم همه چی رفتم الان چه باید کرد تو نقشه دیگه چیزی نیس

راهنمایی میکونی؟

salpc
25-01-17, 06:06
تشکر خوب 2 ساعت بازی کردم همه چی رفتم الان چه باید کرد تو نقشه دیگه چیزی نیس

راهنمایی میکونی؟

سلام
از قسمت Objective ماموریت جدید رو انتخاب کنید.
خودش هم گفته
TALK TO ALMA

0reza666
25-01-17, 10:40
.
TALK TO ALMA

اون همون دیروز رفتم دیدم نیومدی جواب بدی خودم حلش کردم الان اینطوری شده نمیدونم چی به چیه؟
میشه اینم راهنمایی کنی لطفا

salpc
25-01-17, 13:18
اون همون دیروز رفتم دیدم نیومدی جواب بدی خودم حلش کردم الان اینطوری شده نمیدونم چی به چیه؟
میشه اینم راهنمایی کنی لطفا
کلا ماموریت ها تون رو از قسمت Objective انتخاب کنید.
بیبن اونجا چیزی واسه انتخاب هست.

0reza666
25-01-17, 16:02
کلا ماموریت ها تون رو از قسمت Objective انتخاب کنید.
بیبن اونجا چیزی واسه انتخاب هست.

تشکر عالی شد فقط مشکلی که دارم اینکه میگه برو اینجا انوقط میرم چیزی نیست که
چه کنم؟

0reza666
30-01-17, 13:07
.

این بازوکا که فقط یک تیر داره کجا باید بزنم. من دقیق اون علامت موس میرم هرکجاش میزنم نمیشه
..

salpc
30-01-17, 13:50
این بازوکا که فقط یک تیر داره کجا باید بزنم. من دقیق اون علامت موس میرم هرکجاش میزنم نمیشه
..
گفته از اونجا فرار کن.

0reza666
31-01-17, 17:55
گفته از اونجا فرار کن.

من بلخره بازی تموم کردم و پسر و پدری که بهم خیانت کردن پول هارو برداشتن کشتم.
فقط چرا این مرحله هنوز نتونستم حلش کنم اصلا این چی هست؟
هرکاری میکنم نمیشه. راهنمایی...

ArianMP
31-01-17, 18:51
من بلخره بازی تموم کردم و پسر و پدری که بهم خیانت کردن پول هارو برداشتن کشتم.
فقط چرا این مرحله هنوز نتونستم حلش کنم اصلا این چی هست؟
هرکاری میکنم نمیشه. راهنمایی...

سلام دوست عزیز
در سایت زیر راهنمای قدم به قدم این بازی بصورت تصویری گذاشته شده.
Mafia 3 Wiki: Walkthrough, Collectibles, How to Guides, Tips and Tricks (Only the registered members can see the link)

0reza666
07-02-17, 18:31
ویندوز چی کم داره که این ارور میاد
برای چندتا بازی اصلا نمیاد و مشکلی نیس برای چند بازی هم همین مشکل میاد بازی مافیا هم همین ارور میاد دقیق چی هست.

ArianMP
07-02-17, 19:56
ویندوز چی کم داره که این ارور میاد
برای چندتا بازی اصلا نمیاد و مشکلی نیس برای چند بازی هم همین مشکل میاد بازی مافیا هم همین ارور میاد دقیق چی هست.

دوست عزیز، شما برنامه ی زیر رو دانلود کن، اکثر ارور هارو رفع میکنه.

0reza666
09-02-17, 18:26
اقا یه مشکل جدی برام پیش امده. بازی نصب کردم ابدیت 1.2.3.4.5 ریختم تو بازی یهو هر چند دقیقه یکبار وای میسته و بشدت بعضی موقعه تیک میندازه گرافیک مصرفش خوبه سی پی یو هم 90 درصد داره میره خوب این تیک بخاطر چیه وضعیت هارد
هارد جدید خریدم و بازی هم رو همین هارده. هارد قدیمی نصب هست ولی فقط توش فیلم اهنگ ویدیو و عکس هست. بازی تو هارد جدیدم نصبه.

تنها تغییر که از قبل دادم اینکه قبلا رو ویندوز 10 بودم الان رو ویندوز 7 ایا مشکل یعنی ویندوزه؟ ویندزو هم از اینجا
و 2017 هست دانلود کردم. یا بخاطر اینکه دایرایکس 12 نصب نیس چون تو ویندوز 10 خوب خودش...
سیستم ویروس هم نداره. الان مشکل چیست؟

amigames
10-02-17, 14:48
اقا یه مشکل جدی برام پیش امده. بازی نصب کردم ابدیت 1.2.3.4.5 ریختم تو بازی یهو هر چند دقیقه یکبار وای میسته و بشدت بعضی موقعه تیک میندازه گرافیک مصرفش خوبه سی پی یو هم 90 درصد داره میره خوب این تیک بخاطر چیه وضعیت هارد
هارد جدید خریدم و بازی هم رو همین هارده. هارد قدیمی نصب هست ولی فقط توش فیلم اهنگ ویدیو و عکس هست. بازی تو هارد جدیدم نصبه.

تنها تغییر که از قبل دادم اینکه قبلا رو ویندوز 10 بودم الان رو ویندوز 7 ایا مشکل یعنی ویندوزه؟ ویندزو هم از اینجا
و 2017 هست دانلود کردم. یا بخاطر اینکه دایرایکس 12 نصب نیس چون تو ویندوز 10 خوب خودش...
سیستم ویروس هم نداره. الان مشکل چیست؟

اگه فقط تنها تغییر اخیرتون ویندوز بوده شاید مشکل از همین بوده باشه گرچه اطلاع دقیق ندارم ایشالا یکی از دوستان که اطلاع داره کمک می کنه

salpc
10-02-17, 17:08
به نظر این بازی و بازی های جدید روی ویندوز 10 بهتر عمل میکنن.
احتمال زیاد فایلهای آپدیت بازی هنگام نصب دچار مشکل شده . روی سیستم دیگه ای با همین ویندوز نصب کنید و نتیجه رو بگید.
هارد هم سالمه مشکلی نداره.

0reza666
11-02-17, 07:56
.

نه فایل ها درسته. واقعا مسخره اس دورباره امدم رو ویندوز 10 و درست شد. همنطور که خودم حدث زدم ویندوز 10 مصرف سی پی یو کمتری داره و تو بازی تیک نمیندازه ولی ویندوز 7 مصرف سی پی یو بیشتری داره دلیل لک و گیر کردن لحضه ای بخاطر سی پی یو بود.

سی پی یو منکه بد نیس ولی انگار یه کچلو پایینتر از سیستم مورد نیاز این بازی هست.
سیستم مورد نیاز بازی مافیفا3

سیستم عامل: ویندوز ۷ نسخه ۶۴ بیتی
پردازنده: I5-2500K یا AMD FX-8120
رم: ۶ گیگابایت
کارت گرافیک: Radeon HD7870 یا GeForce GTX 660
VRAM: دو گیگابایت
فضای مورد نیاز: ۵۰ گیگابایت

شما چطور با سی پی یوتون این بازی روان انجام میدین؟

راستی یه سوال دیگه. این ماشین کجاست چطور این بگیرم اصلا تو شهر نمیبینمش اینکه ماشینی توپیه پس کجاست
ممنون میشم این مورد هم راهنمایی کنی؟

salpc
11-02-17, 13:46
نه فایل ها درسته. واقعا مسخره اس دورباره امدم رو ویندوز 10 و درست شد. همنطور که خودم حدث زدم ویندوز 10 مصرف سی پی یو کمتری داره و تو بازی تیک نمیندازه ولی ویندوز 7 مصرف سی پی یو بیشتری داره دلیل لک و گیر کردن لحضه ای بخاطر سی پی یو بود.

سی پی یو منکه بد نیس ولی انگار یه کچلو پایینتر از سیستم مورد نیاز این بازی هست.
سیستم مورد نیاز بازی مافیفا3

سیستم عامل: ویندوز ۷ نسخه ۶۴ بیتی
پردازنده: I5-2500K یا AMD FX-8120
رم: ۶ گیگابایت
کارت گرافیک: Radeon HD7870 یا GeForce GTX 660
VRAM: دو گیگابایت
فضای مورد نیاز: ۵۰ گیگابایت

شما چطور با سی پی یوتون این بازی روان انجام میدین؟

راستی یه سوال دیگه. این ماشین کجاست چطور این بگیرم اصلا تو شهر نمیبینمش اینکه ماشینی توپیه پس کجاست
ممنون میشم این مورد هم راهنمایی کنی؟

سلام
اولی:تفاوت پردازنده ها تو sse و معماری و ... (سیستم شما تفاوت چندانی تو فریم نداره واسه cpu مگر اینکه روی سطح های مختلف بیای تست بزنی)
چون cpu م 4 هسته ای هست نهایتش 80 درصد مصرف داره تو این بازی ولی بازی های دیگه کمتره.نسل جدید ها که کمتر هست . حداقل گرافیک این بازی که مناسب باشه و مشکلی نداشته باشه GTX 750 مناسب هست ولی من gt730 دارم که 13 فریم دارم.
اون ماشین : مسابقات رو باید ببرین تا لیست ماشین ها واستون باز بشه.
باید تو سری Sport Class باشه.

0reza666
11-02-17, 13:49
اون ماشین : مسابقات رو باید ببرین تا لیست ماشین ها واستون باز بشه.
باید تو سری Sport Class باشه.

کجا باید ببرم. چیزی نمیبینم؟ میشه سیو چیزی بدی که ماشین سوار شده باشه این پسره.

پایینترین جزیات سی پی یو من 90 و بعضی مراحل 100 درصد میره و یه تیک کچلو میندازه. کلافه شدم بخدا سیستمم که بد نیست ولی بازم لک عجبا

salpc
11-02-17, 17:14
کجا باید ببرم. چیزی نمیبینم؟ میشه سیو چیزی بدی که ماشین سوار شده باشه این پسره.

پایینترین جزیات سی پی یو من 90 و بعضی مراحل 100 درصد میره و یه تیک کچلو میندازه. کلافه شدم بخدا سیستمم که بد نیست ولی بازم لک عجبا

تنظیمات روی very high گذاشتی؟

0reza666
11-02-17, 17:22
very high نداره که... تنضیمات رو low هست.

و ماشینم اخر نشد پیدا کنم. هر چقدر مسابقه میدم و میبرم و میرم گاراژ هیچی به هیچی...

0reza666
12-02-17, 22:12
و اینم یکی از باگ های بازی مافیفا3

یهو وست راه ماشین میره تو زمین انگار زمین دهن وا کرده:1. (27): البته راننده من نیستم و ماشین من نیست فقط رفتم پیش این صحنه تا عکس بگیرم ماشین من اون نارجیه هست:1. (31):

عجب

0reza666
20-02-17, 10:42
فهمیدم مشکل کجا بوده. وقتی داخل بازی و تنضیمات بازی با اینکه همه تنضیمات رو low قرار دارد و باز هم از نظر سی پی یو سیستم من کم میاره مشکل این بوده که بازی وقتی از 30 فریم هست میکنیم 60 فریم یهو مصرف سی پی یو به شدت افزایش پیدا میکنه تست کردم که دارم میگم. الان من این بازی با رزولیشن فول اچ دی و تنضیمات بالا حیق دارم بازی میکنم نه سی پی یو کم میاره نه هیچی.

چرا این بازی اینطوری هست. فرق بین 30 فریم با 60 فریم که نباید اینطوری باشه در بازی. این بازی عجیب غریبه در کل این مورد گفتم بگم بلکه دوستانی عین من مشکل دارن بتونن برطرفش کنن چون واقعا وقتی بازی نصب میکنی ابدیت هم میریزی بازی خودش رو 30 فریم هست و بهتره دست نزنیم این تنضیماتو.

salpc
20-02-17, 11:33
فهمیدم مشکل کجا بوده. وقتی داخل بازی و تنضیمات بازی با اینکه همه تنضیمات رو low قرار دارد و باز هم از نظر سی پی یو سیستم من کم میاره مشکل این بوده که بازی وقتی از 30 فریم هست میکنیم 60 فریم یهو مصرف سی پی یو به شدت افزایش پیدا میکنه تست کردم که دارم میگم. الان من این بازی با رزولیشن فول اچ دی و تنضیمات بالا حیق دارم بازی میکنم نه سی پی یو کم میاره نه هیچی.

چرا این بازی اینطوری هست. فرق بین 30 فریم با 60 فریم که نباید اینطوری باشه در بازی. این بازی عجیب غریبه در کل این مورد گفتم بگم بلکه دوستانی عین من مشکل دارن بتونن برطرفش کنن چون واقعا وقتی بازی نصب میکنی ابدیت هم میریزی بازی خودش رو 30 فریم هست و بهتره دست نزنیم این تنضیماتو.

بهتره روی unlimited بزاری.

TechRadar
20-02-17, 21:18
سلام.
ببخشید شاید سوالم زبطی نداشته باشه اما mafia 3 بازی قشنگی در حد watch dogs 2 هست؟
آخه شخصیت اصلی بازی شبیه آرنولد هست!
با تشکر.

0reza666
21-02-17, 16:10
سلام.
ببخشید شاید سوالم زبطی نداشته باشه اما mafia 3 بازی قشنگی در حد watch dogs 2 هست؟
با تشکر.

بازی عالی هست. حتما تهیه کن و بازی کن. منیکه فقط فقط بازی نید فور اسپید ریوالز دوست داشتم و دیگه هیچ بازی رو سیستم نصب نمیکردم عاشق این مافیا3 شدم الان هر دو این بازی دوست دارم و بهت میگم تهیه کنی و بازی کنی:1. (31):

salpc
22-02-17, 05:56
سلام.
با تشکر.

اصلا این دو بازی نباید باهم مقایسه بشن اون داستان ش کجا این کجا من هر دوشون رو دوست دارم .
ارزش بازی کردن چند باره رو مافیا3 داره چون بعضی مراحل متفاوت هست.

0reza666
09-03-17, 19:22
.

من تمام اهنگ های بازی مافیا3 دانلود کردم ولی نتونستم این اهنگ پایانی که همه چی تموم میشه و اهنگ با صدای خاننده خیلی کلوفت پخش میشه من چون داشتم بازی تموم میکردم فیلم گرفتم. لینک فیلم در خود بازی
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
میشه یکی دقیق همین اهنگ بزاره برای دانلود واقعا احتیاجش دارم.

amigames
10-03-17, 13:37
من تمام اهنگ های بازی مافیا3 دانلود کردم ولی نتونستم این اهنگ پایانی که همه چی تموم میشه و اهنگ با صدای خاننده خیلی کلوفت پخش میشه من چون داشتم بازی تموم میکردم فیلم گرفتم. لینک فیلم در خود بازی
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
میشه یکی دقیق همین اهنگ بزاره برای دانلود واقعا احتیاجش دارم.

آپلود شد. می تونید از پیوست دانلود کنید.

0reza666
25-03-17, 11:01
.

وقتی بازی از اول میخوای بازی کنی همونجا میتونیم بازی Easy ایزی یا همون اسون انتخاب کنیم یا بازی سخت یا همون Hard هارد انتخاب کنیم بریم. حالا من بازی اسون رفتم و نصف مرحله رفتم و سیو هم هست حالا چطور اینجا میتونم بازی سخت کنم و بازی سخت برم همون هارد منظورمه ایا راهی هست؟ چون نمیخوام سیو پاک کنم از اول هارد انتخاب کنم برم الان من بیشتر راه رفتم ولی از اول اسون انتخاب کردم حیف...

salpc
26-03-17, 11:56
وقتی بازی از اول میخوای بازی کنی همونجا میتونیم بازی Easy ایزی یا همون اسون انتخاب کنیم یا بازی سخت یا همون Hard هارد انتخاب کنیم بریم. حالا من بازی اسون رفتم و نصف مرحله رفتم و سیو هم هست حالا چطور اینجا میتونم بازی سخت کنم و بازی سخت برم همون هارد منظورمه ایا راهی هست؟ چون نمیخوام سیو پاک کنم از اول هارد انتخاب کنم برم الان من بیشتر راه رفتم ولی از اول اسون انتخاب کردم حیف...

تو فایل config بازی شاید بشه تغییرش داد

0reza666
03-05-17, 10:29

تاپیک شما. لینک بالا.

خوب من بلخره نسخه ریلودد با حجم بالا این بازی دانلود کردم. دختره هم امده و کل ماجرا بازی عوض شده خفنتر شده عالیه.
به دوستان هم توصیه میکنم نسخه جدید این بازی دانلود کنن که ابدیت 1.7 هست.

فقط یه سوال مهم دارم: من دیگه اخرای مرحله این دختره بودم که یهو بازی وایساد و از اول رفتم داخل بازی بازم اینطوری شد مشکل از کجا میتونه باشه. سیو حذف میکنم از اول برم میاد ولی میترسم باز همون مرحله برسم اینطوری بشه. یعنی بازی که از سایت معتبر دانلودها دانلود کردم خود بازی ناقصه اصلا این اولین بار که اینطوری برام اتفاق میفته. عجیبه.

درکل این مرحله جدید در این بازی که ابدیت 1.7 هست اضافه شده این عکس ببینید
من این نصفش رفتم بازی داخل بود گیرد کرد یعنی پلیس بهم شلیک میکرد ولی من با ماشین و دختره نمیرفت جلو امدم بیرون دوباره میخواستم برم داخل همین لودینگ که باید سیو بالا میاورد گیر میکرد از اول بازی رفتم درست بود.
مشکل دقیق کجاست میترسم باز این مرحله برم باز گیر کنه.

کسی این نسخه ریلودد که کامل هم هست و اخرین ابدیت این بازی هست یعنی 1.7 بازی کرده؟ و این مرحله کامل رد کرده؟

salpc
04-05-17, 00:29
من که تا نصفه بازی رو رها کردم چون سیستم ضعیفه و نمیشه:11():

0reza666
05-05-17, 09:50
خوب من اولین باره که برام اینطوری پیش امده. اونم نسخه کامل ریلودد اونم در سایت دانلودها که سایت کاملا معتبریه و تا بازی خودش تست نکنه نمیذاره برای دانلود.
واقعا نمیدونم چی بگم حالا مشکل لحضه ای بود یهو پیش امد دیگه نمیدونم از اول باز دارم این بازی میرم باز برسم به اون مرحله دختره باز انطوری نشه خوبه.
من نسخه اولی که باید ابدیت 1.2.3.4.5.6 میکردیم بازی کردم و چندین بار تا اخر رفتم و مشکلی نبود.
ولی خوب نسخه جدید این بازی امده که ابدیت 7 هست و تمام ابدیت هارو هم توش داره و مرحله دختره با لینکن کلی میاد اضافه شده و اصلا کل ماجرا یکم عوض شده رفتم انطوری قفل میشود. حالا دارم از باز از اول میرم تا ببینم چی میشه. همیجا خبر میدم اگه باز همونطوری شد. ولی خوب فقط مرحله دختره انطوری شده بود شاید مرحله دختره ناقص باشه البته شاید. هنوزم که کسی بجز من این نسخه جدید ابدیت 7 بازی نکرده تا بگه مشکلی داره یا نداره من نفر اولم :|

0reza666
01-06-17, 04:00
.

من تازه نسخه جدید این بازی که به اسم Mafia III Faster Baby بود دانلود کردم حجم هم خیلی بالا بود نسخه CODEX و کامل کامل این بازی.

حالا دارم میبینم باز این بازی جدیدتر شده و به اسم Mafia III Stones Unturned امده. ایا ابدیت یا همون دی ال اس جدا هست که رو نصخه قبلی نصب بشه کرد. اخه اینطوری که باز باید حجم زیادی دانلود کرد یعنی باز حدود 49 گیگ خورده ای:1. (27): نسخه قبلی هم چون دی ال اس بهش نمیخورد و بازی ابدیت 1.70 نمیشود مجبور شدم از اول دانلود کنم. الان باز این بازی جدیدتر شده و انگار شده ابدیت 1.80 اوف:1. (28):

0reza666
05-06-17, 17:36
.

یه مشکل عجیبی دارم میشه توضیح بدین جریان چیه؟

چرا من وقتی این بازی با تنضیمات بالا و رزولیشن فول اچ دی و 1080 . 1920 انجام میدم مصرف سی پی یو خوبه و تا 90 درصد میره و مشکلی نیست.

ولی همین بازی با همین تنضیمات بالا و همون مراحل اما رزولیشن اچ دی 720 . 1280 یا 1024 . 1280 و یا رزولیشن مانیتور جدیدم 900 . 1440 بازی میکنم مصرف سی پی یو به 100 درصد هم میرسه بعضی موقعه و بازی یه تیک کچلو میندازه.

خوب فول اچ دی که باید بیشتر مصرف ببره تا اچ دی که چرا برعکس شده:1. (27):

ramin1000
05-06-17, 18:22

چرا من وقتی این بازی با تنضیمات بالا و رزولیشن فول اچ دی و 1080 . 1920 انجام میدم مصرف سی پی یو خوبه و تا 90 درصد میره و مشکلی نیست.

ولی همین بازی با همین تنضیمات بالا و همون مراحل اما رزولیشن اچ دی 720 . 1280 یا 1024 . 1280 و یا رزولیشن مانیتور جدیدم 900 . 1440 بازی میکنم مصرف سی پی یو به 100 درصد هم میرسه بعضی موقعه و بازی یه تیک کچلو میندازه.

آقا رضا سخت ترین سوالات این انجمن رو شما می پرسی :1. (27): و این در شرایطی است که ما پشت سیستمت نیستیم و واقعا جواب دادن کار سختیه و مخصوصا برای منی که اصلا گیم بازی نمی کنم

من بدون هیچ آگاهی در این زمینه میگم شاید وقتی روی رزولوشن فول اچ دی میذاری بار پردازش اطلاعات بیشتر می ره روی کارت گرافیک برای همین به سی پی یو کمتر فشار میاد اما وقتی رزولوشن رو میاری پایین بار پردازش میره روی سی پی یو

شایدم درست نباشه و دوستان حرفه ای که گیمر هستن نظر درست تری داشته باشن

0reza666
05-06-17, 18:32
چی بگم من دوتا مانیتور دارم. یکی تلوزیون هست و کامپیوترم میخوره که این مانیتور فول اچ دی تصویر میده مشخصات دقیق Samsung-22-inch-model-no-lcd-bn68-02553a اما خوب این 22 اینچه باید مصرف این بیشتر باشه واقعا عجیبه.

و این مانیتور هم که فقط مانیتور هست LG-FLATRON W1752S-17-inch این 17 اینچ هست.

قبلا یه مانیتور 17 اینچ قدیمی لامپی هم داشتم که اونم تصویر اچ دی میداد اینم سی پی یو 100 درصد میرفت مشخصات دقیق LG-T-730-BH-17-inch اینم 17 اینچ و فعلا تو انبار گذاشتمش و دیگه لازمش ندارم.

این موردم بگم اونیکه تلوزیونه ال سی دی هست. و اونیکه مانیتور و تازه گرفتم ال سی دی هست و مانیتور قدیمی که داشتم خوب معلومه لامپی و سنگین بود و گذاشتمش کنار

حالا دقیق چی دخیله که اینطوری میشه در تعجبم...

.

راستی من رزولیشن کم نمیکنم یه مانیتور اونطوری تنضیمات داره یکی اینطوری من چیزی دست نمیزنم.

AMD>INTEL
05-06-17, 19:21

گرافیک چقدر درگیر میشه ؟

0reza666
05-06-17, 21:08
گرافیک چقدر درگیر میشه ؟

در این بازی که خیلی بازی سنگینی هست با تنضیمات بالا بالا و رزولیشن هر مانیتوری که دارم اخر گذاشتم 30 فریم در این بازی میگیرم بالای 30 فریم همش میگیرم ولی پایین تا الانکه نشده. بیشتر مرحل ها در این بازی 45 فریم میگیرم.

برای اینکه شک نشه من قبلا با تنضیمات پایین پایین و رزولیشین پایینترین در این بازی گذاشتم و باز دیدم سی پی یو همینطوری میشه در اچ دی 100 درصد میشه سی پی یو ولی در فول اچ دی نمیشه 100 درصد فوقعش 95 درصد اونم بعضی مراحل بازی همین.
واقعا موندم چرا در فول اچ دی سی پی یو 100 درصد نمیشه و تو بازی مشکلی نیست ولی در اچ دی سی پی یو 100 درصد میشه و یه کچلو بعضی مراحل تیک میندازه اونم از نظر سی پی یو. یعنی بخاطر کابل هست وی جی ای و اچ دی ام ای. برای اچ دی وی جی ای هست و برای فول اچ دی اچ دی ام ای هست کابل تصویر منظورمه.

AMD>INTEL
05-06-17, 21:13
در این بازی که خیلی بازی سنگینی هست با تنضیمات بالا بالا و رزولیشن هر مانیتوری که دارم اخر گذاشتم 30 فریم در این بازی میگیرم بالای 30 فریم همش میگیرم ولی پایین تا الانکه نشده. بیشتر مرحل ها در این بازی 45 فریم میگیرم.

برای اینکه شک نشه من قبلا با تنضیمات پایین پایین و رزولیشین پایینترین در این بازی گذاشتم و باز دیدم سی پی یو همینطوری میشه در اچ دی 100 درصد میشه سی پی یو ولی در فول اچ دی نمیشه 100 درصد فوقعش 95 درصد اونم بعضی مراحل بازی همین.
واقعا موندم چرا در فول اچ دی سی پی یو 100 درصد نمیشه و تو بازی مشکلی نیست ولی در اچ دی سی پی یو 100 درصد میشه و یه کچلو بعضی مراحل تیک میندازه اونم از نظر سی پی یو. یعنی بخاطر کابل هست وی جی ای و اچ دی ام ای. برای اچ دی وی جی ای هست و برای فول اچ دی اچ دی ام ای هست کابل تصویر منظورمه.

بعید میدونم ربطی به کابل باشه . v-sync فعاله یا نه ؟

0reza666
05-06-17, 21:16
v-sync فعاله یا نه ؟

زیاد دربارش نمیدونم در گوگل چیزای خوندم ولی باید بگم نه منکه چیزی دست نزدم و تنضیماتی انجام ندادم همین خود فابریکشه. ایا باید کاری انجام بدم؟ اگه اره هست میشه توضیح بدین لطفا

AMD>INTEL
05-06-17, 21:18
زیاد دربارش نمیدونم در گوگل چیزای خوندم ولی باید بگم نه منکه چیزی دست نزدم و تنضیماتی انجام ندادم همین خود فابریکشه. ایا باید کاری انجام بدم؟ اگه اره هست میشه توضیح بدین لطفا

v-sync را از کنترل پنل Nvidia فعال کن ببین درست میشه یا نه
البته از نظر من اگر برعکس این قضیه بود جای نگرانی داشت . اون مونیتورت هم دیگه عمرشو کرده

0reza666
05-06-17, 21:23
.

من اتاق شخصی دارم و این تلوزیون پیش منه و برای منه گاهی وصل کامپیوتر میکنم. مشخصات Samsung-22-inch-model-no-lcd-bn68-02553a ...

حالا برای اینکه حی فیش نکنم و جابجا نکنم رفتم برای کامپیوترم یه مانیتور بروز گرفتم. مشخصات LG-FLATRON W1752S-17-inch ...

و اینم که دیگه استفاده نمیکونم LG-T-730-BH-17-inch ایا همین مد نظرتون بود که نوشتین مانیتورت عمرش کرده؟ اگه این منظورت بود این انداختم تو انباری دیگه ازش استفاده نمیکونم. ولی رو همین مشکل سی پی یو در این بازی داشتم و تصویر اچ دی میداد و اونیکه مانیتورمم که جدید خریدمم باز مشکل سی پی یو هست و اینم تصویر اچ دی میده. فقط رو تلوزیون که خروجی کامپیوتر داره و میخوره مشکل سی پی یو ندارم و تصویر فول اچ دی هم میده.

باشه فعال میکنم تست میکنم خبر میدم:1. (23):

.

راستی اینجا
رو 60 hz هست اما تا 75 هم داره اگه رو 75 بزارم بده؟؟؟

AMD>INTEL
05-06-17, 21:29
راستی اینجا
رو 60 hz هست اما تا 75 هم داره اگه رو 75 بزارم بده؟؟؟

اگر ساپورت میکنه بگذارید و تست کنید . البته فرق خاصی نمیکنه .

0reza666
05-06-17, 21:36
اگر ساپورت میکنه بگذارید و تست کنید . البته فرق خاصی نمیکنه .

این باید هر دو طرف که بالا فلش کشیدم تنضیم کنم؟

راستی تو عکس خودش معلومه که الان یعنی فابریکش رو چه گذینه ای هستا. الان باید on کنم یا off کنم؟
کولا با همین گذینه که فعلا هست با خودش 6 تا گذینه دیگه داره از نظیر سرعت زیاد رو کدومش بزارم؟

AMD>INTEL
05-06-17, 21:45
این باید هر دو طرف که بالا فلش کشیدم تنضیم کنم؟

راستی تو عکس خودش معلومه که الان یعنی فابریکش رو چه گذینه ای هستا. الان باید on کنم یا off کنم؟
کولا با همین گذینه که فعلا هست با خودش 6 تا گذینه دیگه داره از نظیر سرعت زیاد رو کدومش بزارم؟

اون گزینه optimize هم فعال کنید
حالت های مختلف را تست کنید .

0reza666
05-06-17, 21:47
اون گزینه optimize هم فعال کنید
حالت های مختلف را تست کنید .

اینم عکس از بقیه موارد
دیگه نباید چیزی فعال یا غیر فعال کنم؟
راستی این optimize چی بود انجام دادما

AMD>INTEL
05-06-17, 21:52
اینم عکس از بقیه موارد
دیگه نباید چیزی فعال یا غیر فعال کنم؟
راستی این optimize چی بود انجام دادما

بهینه سازی بر اساس قدرت سیستم
نه فقط بازی مورد نظر هم باید اعمال بشه تو لیست .تو پروگرام ستینگ

Dark Devil
05-06-17, 23:05

دوست عزیز تصور شما از مصرف پردازنده در رزولوشن های مختلف اشتباهه

در واقع وقتی در رزولوشن بالاتر بازی اجرا میشه کارت گرافیک بیشتر تحت فشار قرار میگیره و فریم کمتری تولید میکنه پس پردازنده کار کمتری انجام میده چون مقدار فریم کمتری براش ارسال میشه.
اما وقتی رزولوشن رو پایین میارین و مقدار فریم بالاتر میره و بازی هم در سبک Open World هست و المان های زیادی رو پردازنده باید پردازش کنه تحت فشار بیشتری قرار میگیره و احتمال باتل نک توسط پردازنده هست به جای گرافیک

0reza666
06-06-17, 03:24
دوست عزیز تصور شما از مصرف پردازنده در رزولوشن های مختلف اشتباهه

در واقع وقتی در رزولوشن بالاتر بازی اجرا میشه کارت گرافیک بیشتر تحت فشار قرار میگیره و فریم کمتری تولید میکنه پس پردازنده کار کمتری انجام میده چون مقدار فریم کمتری براش ارسال میشه.
اما وقتی رزولوشن رو پایین میارین و مقدار فریم بالاتر میره و بازی هم در سبک Open World هست و المان های زیادی رو پردازنده باید پردازش کنه تحت فشار بیشتری قرار میگیره و احتمال باتل نک توسط پردازنده هست به جای گرافیک

اگه متنم در صفحه های قبلی بخونی متوجه میشی که من نوشتم. بنده اصلا رزولیشن کم نمیکونم بلکه دوتا مانیتور هست که رزولیشن اچ دی و فول اچ دی داره. مشکل از جای دیگه اس که باید تست کنم ببینم از اینه v-sync اگه این بود خبر میدم نبودم باید دنبال یه راهی باشم. جریان خیلی مشکوکه. اما شاید حرف شماهم درست باشه.

Dark Devil
06-06-17, 04:34
متن شمارو خوندم دوست عزیز.

مانیتور از اسمش هم پیداست , نمایشگره و فقط خروجی شمارو نشون میده و رو کارکرد سیستم تاثیری نداره
تنها چیزی که تفاوت ایجاد میکنه اینه که گرافیک شما با توجه به نوع مانیتور خروجی رو تنظیم میکنه که وقتی این تنظیمات عوض میشن در واقع باری که از گرافیک برای پردازش به پردازنده وارد میشه هم عوض میشه

:1. (23):

0reza666
06-06-17, 04:57
متن شمارو خوندم دوست عزیز.

مانیتور از اسمش هم پیداست , نمایشگره و فقط خروجی شمارو نشون میده و رو کارکرد سیستم تاثیری نداره
تنها چیزی که تفاوت ایجاد میکنه اینه که گرافیک شما با توجه به نوع مانیتور خروجی رو تنظیم میکنه که وقتی این تنظیمات عوض میشن در واقع باری که از گرافیک برای پردازش به پردازنده وارد میشه هم عوض میشه

:1. (23):

خوب من الان چیکار کنم که این مورد درست بشه در مانیتوری که اچ دی تصویر میده سی پی یو 100 درصد مصرف نشه در این بازی چون همنطور که نوشتم در فول اچ دی اونم در این بازی سی پی یو خودش بکشه هم 95 درصد نمیشه چه برسه 100 درصد و تیک انداختن.

0reza666
06-06-17, 21:08
v-sync فعاله یا نه ؟

این مورد v-sync که 6 تا مورد هست همشون تست کردم و بهترین fast هست و رو این گذاشتم و خیلی بهتر شده.

ایا باز راه دیگه ای هست. گفتم باز سوال بپرسم بلکه شاید بازم شما نظری داشته باشید در این مورد:wink:

AMD>INTEL
06-06-17, 21:11
این مورد v-sync که 6 تا مورد هست همشون تست کردم و بهترین fast هست و رو این گذاشتم و خیلی بهتر شده.

ایا باز راه دیگه ای هست. گفتم باز سوال بپرسم بلکه شاید بازم شما نظری داشته باشید در این مورد:wink:

همون V-SYNC به نظرم جامع ترین راه حل است .

0reza666
08-06-17, 05:18
شخصیت های اصلی و اسم های اصلی و واقعی بازی مافیا3 این ویدیو ببینید

Mafia 3 - reza666 (Only the registered members can see the link)

reza666

0reza666
03-07-17, 20:01
خوب همنطور که میدونید این بازی مافیا3 ابدیت های داده بیرون از جمله 1.2.3.4.5.6 و اخر هم یه ابدیت جدید داده ابدیت 7 به اسم Mafia III Faster Baby که یه مرحله جزاب و یه دختره به کمک لینکن کلی میاد.

من بهتون میگم حتما این نسخه دانلود کنید.

.
.
.
.
.
.

خوب بلخره باز هم این بازی ابدیت جدیتری داده که میشه نسخه 8 و اسم بازی Mafia III Stones Unturned در این نسخه واقعا یه مرحله جدید دیگه اضافه شده که خیلی خیلی عالی هست. اینم چند تا عکس از اضافه شدن این مرحله

(Only the registered members can see the link)
(Only the registered members can see the link)

بهتره اخرین نسخه از بازی دانلود کنید خیلی خوبه.

این دانلود کنید

Mafia III Stones Unturned (Only the registered members can see the link)

بعد اکستریک کنید بعد با مروگر باز کنید بعد لینک هارو دانلود کنید جدیدترین نسخه این بازی هست.