Rking
06-12-16, 13:06
سلام AMD>INTEL (Only the registered members can see the link) عزیز؛ قصد دارم رم لپتاپم رو ارتقاء بدم و بعد از مدت ها یاد یوزر شما و این انجمن خوب و مفید افتادم. امیدوارم که پست در جای مناسبی ارسال شده باشه.
خب من یک لپتاپ Lenovo مدل ThinkPad Edge E530 دارم. ورژن H0ET95WW .
سی پی یو : Intel(R) Core(TM) i5-3210M CPU @ 2.50GHz
در حال حاضر 4 گیگ رم داره. قاب لپتاپ رو باز کردم و از رم عکس گرفتم.
داخل سایت Lenovo مدل لپتاپم رو سرچ کردم و در مورد RAM به این جزئیات رسیدم :
Click here to view the original image of 555x180px.
Only the registered members can see the link
خوشبختانه تا 8 گیگ رم رو ساپورت میکنه. یعنی 4 گیگ دیگه هم میتونم داخل اسلات دیگر قرار بدم. ولی مسئله اینکه نمیدونم چه رم از چه کارخونه ای و چه مدلی باید تهیه کنم :(
Click here to view the original image of 781x497px.
این تصویر 4 گیگ رم فعلی لپتاپ من هست با جزئیات دقیق و...
سوالاتی که اینجا پیش میاد :
۱. امکانش هست همین رم فعلی رو هم برداریم و به جاش دو تا رم 4 گیگ با فرکانس بالا تهیه کنم؟ اگر بله، چه مدل و با چه مشخصاتی؟
۲. در صورتی که پاسخ سوال بالا منفی هست، احتمالا کاری که باید بکنم اینکه فقط یک رم 4 گیگ دیگه تهیه کنم. خب، رم 4 گیگ دیگه با همین مشخصاتی که داخل تصویر بالا هست باشه؟ یا مشخصات دیگه هم میتونم بگیرم؟ کدوم روش بهتره؟
۳. آیا یک رم 4 گیگ دیگه از همین مدلی که در تصویر بالا میبینید در بازار موجوده؟ اگر بله، قیمتش چقدره حدودا.
سپاس.
خب من یک لپتاپ Lenovo مدل ThinkPad Edge E530 دارم. ورژن H0ET95WW .
سی پی یو : Intel(R) Core(TM) i5-3210M CPU @ 2.50GHz
در حال حاضر 4 گیگ رم داره. قاب لپتاپ رو باز کردم و از رم عکس گرفتم.
داخل سایت Lenovo مدل لپتاپم رو سرچ کردم و در مورد RAM به این جزئیات رسیدم :
Click here to view the original image of 555x180px.
خوشبختانه تا 8 گیگ رم رو ساپورت میکنه. یعنی 4 گیگ دیگه هم میتونم داخل اسلات دیگر قرار بدم. ولی مسئله اینکه نمیدونم چه رم از چه کارخونه ای و چه مدلی باید تهیه کنم :(
Click here to view the original image of 781x497px.
این تصویر 4 گیگ رم فعلی لپتاپ من هست با جزئیات دقیق و...
سوالاتی که اینجا پیش میاد :
۱. امکانش هست همین رم فعلی رو هم برداریم و به جاش دو تا رم 4 گیگ با فرکانس بالا تهیه کنم؟ اگر بله، چه مدل و با چه مشخصاتی؟
۲. در صورتی که پاسخ سوال بالا منفی هست، احتمالا کاری که باید بکنم اینکه فقط یک رم 4 گیگ دیگه تهیه کنم. خب، رم 4 گیگ دیگه با همین مشخصاتی که داخل تصویر بالا هست باشه؟ یا مشخصات دیگه هم میتونم بگیرم؟ کدوم روش بهتره؟
۳. آیا یک رم 4 گیگ دیگه از همین مدلی که در تصویر بالا میبینید در بازار موجوده؟ اگر بله، قیمتش چقدره حدودا.
سپاس.