دو روزی بود که هنگام کار کردن با سیستم ناگهان سیستم هنگ می کرد و تصویر به صورت چهار خانه در میامد
تا اینکه این مشکل به قدری زیاد شد که دیشب رادیات کارت کرافیکی و سی پی یو را در اوردم و تمیز کردم چون قبلا هم این اتفاق افتاده بود فکر کردم گرد و خاک جلوی خنک شدن را می گیره و سیستم داغ می کنه و هنگ می کنه
خلاصه دیشب سیستم را باز کردم و کاملا تمیز کردم
در هنگام تمیز کردن ناخنم به جایی که سی پی یو گذاشته میشه خورد که باعث شد چند تا از خار های ان کج شود
با دقت خیلی بالا همه را به جای اول برگرداندم و سیستم را جمع کردم ولی تا کلید پاور را می زنم سیستم به مدت چند ثانیه بوق میزنه البته نه ممتد
قطع و وصل میشه ولی به قدری سریع قطع و وصل میشه که ادم فکر می کنه ممتد هستش بعد یک ثانیه نمی زنه و بعد مجدد شروع می شه هیچ تصویری هم وجود نداره.
خواستم بدونم راهی به ذهنتان میرسه
ارادتمند وحید
AMD>INTEL
03-12-16, 15:46
با عرض سلام :
دو روزی بود که هنگام کار کردن با سیستم ناگهان سیستم هنگ می کرد و تصویر به صورت چهار خانه در میامد
تا اینکه این مشکل به قدری زیاد شد که دیشب رادیات کارت کرافیکی و سی پی یو را در اوردم و تمیز کردم چون قبلا هم این اتفاق افتاده بود فکر کردم گرد و خاک جلوی خنک شدن را می گیره و سیستم داغ می کنه و هنگ می کنه
خلاصه دیشب سیستم را باز کردم و کاملا تمیز کردم
در هنگام تمیز کردن ناخنم به جایی که سی پی یو گذاشته میشه خورد که باعث شد چند تا از خار های ان کج شود
با دقت خیلی بالا همه را به جای اول برگرداندم و سیستم را جمع کردم ولی تا کلید پاور را می زنم سیستم به مدت چند ثانیه بوق میزنه البته نه ممتد
قطع و وصل میشه ولی به قدری سریع قطع و وصل میشه که ادم فکر می کنه ممتد هستش بعد یک ثانیه نمی زنه و بعد مجدد شروع می شه هیچ تصویری هم وجود نداره.
خواستم بدونم راهی به ذهنتان میرسه
ارادتمند وحید
سلام
یک عکس واضح از سوکت قرار بدید . تا چک بشه .
با گرافیک دیگه چک کردید ؟
sasha1360
03-12-16, 15:54
متاسفانه کارت گرافیک دیگری ندارم عکس را چگونه اینجا قرار دهم؟
تو سایت دیگری بگزارم مشکلی ندارد؟
AMD>INTEL
03-12-16, 15:58
کارت دیگه تهیه کنید . از کسی امانی بگیرید . بدون قطع سالم نمیشه عیب یابی و تفکیک کرد وقطعه خراب را شناسایی کرد .
کارت گرافیکی که شطرنجی شده . برای تست مناسب نیست و باعث اشکال در روند عیب یابی میشه .
عکس هم تو اپلود سنتر دیگه قرار بدید . فقط عکس واضح با کیفیت بالا باشه .
sasha1360
03-12-16, 16:15
Only the registered members can see the link
خدمت شما
sasha1360
03-12-16, 16:20
مهندس عزیز حق با شماست ولی موقعیت من رو هم در نظر بگیرید من تو ایران نیستم و اطراف من هم کسی نمیشناسم که اصلا سیستم داشته باشه چه برسه به اینکه بخوام بهشون بفهمونم که کارت گرافیگی دارن یا نه ... من با اجازت از صدای بوقش یه ص،تی برات میفرستم ببینید شما که با تجربه هستید میتوانید متوجه بشید از کدام ناحیه هست ممنونم
AMD>INTEL
03-12-16, 16:21
خدمت شما
سوکت به نظر مشکلی نداره . با گرافیک دیگر تست کنید . یک رم هم بگیرید امانی تا ایراد زودتر مشخص بشه .
البته با توجه به شطرنجی شدن کارت . خرابی کارت گرافیک مطرح ترین مورد هست .
sasha1360
03-12-16, 17:10
همان طور که خدمتتان عرض کردم متاسفانه دسترسی به جایی ندارم یک دوست داشتم که اون هم نداره به هر حال ممنونم
زنده باشید
AMD>INTEL
03-12-16, 17:21
همان طور که خدمتتان عرض کردم متاسفانه دسترسی به جایی ندارم یک دوست داشتم که اون هم نداره به هر حال ممنونم
زنده باشید
خواهش میکنم . موفق باشی
sasha1360
03-12-16, 18:52
مهندس چند تا سوال داشتم
به نظر میاد یکی از پینها داخل سوکت شکسته
1) برای تعمیر کلیه سوکت تو ایران چقدر هزینه داره
2) قیمت کلی این مادر برد چنده
3) مادربرد پیشنهادی شما تو این رنج قیمت که از این مادر برد بهتر باشه و efi داشته باشه چی هست؟
با سپاس فراوان
AMD>INTEL
03-12-16, 18:57
1-سوکت این سری ارزش نداره به دلیل اینکه مادربرد چند سال کار کرده . احتمال fail شدن موقع تعویض سوکت هست
2-حدود 150 شاید هم بالاتر چون بردهای این سری کم پیدا میشن
3-مادربردهای این سری به صورت دست دوم به سختی گیر میاد . uefi ساپورت هم تو این سری 1156 خیلی کمه
sasha1360
03-12-16, 20:36
ببخشید من هی اذیتت میکنم واقعیتش من اصلا در حال حاضر مادر برد نمیشناسم نظر شخصیتون رو می پرسم
من یه سی پی یو i5 دارم دو تا رم 2گیگddr3 دارم یه کارت گرافیک amd radeon فکر کنم 5770 باشه یه پاور گیگا بایت GE-P610A-C2 هم دارم می خوام بدونم اگر شما باشی چه مادر بردی متناسب با این قطعات می گیرید اصلا کاری به سری مادر برد ندارم شما به نظرتان کدام بهتره ضمن اینکه در حال حاضر ایران نیستم خیلی راحت به تمام مدل ها دسترسی دارم و از اونجایی هم که مادر برد امانت بوده نمی خوام شرمنده صاحبش بشم که البته شدم:((
با سپاس بیکران
ارادتمند وحید
AMD>INTEL
03-12-16, 20:50
ببخشید من هی اذیتت میکنم واقعیتش من اصلا در حال حاضر مادر برد نمیشناسم نظر شخصیتون رو می پرسم
من یه سی پی یو i5 دارم دو تا رم 2گیگddr3 دارم یه کارت گرافیک amd radeon فکر کنم 5770 باشه یه پاور گیگا بایت GE-P610A-C2 هم دارم می خوام بدونم اگر شما باشی چه مادر بردی متناسب با این قطعات می گیرید اصلا کاری به سری مادر برد ندارم شما به نظرتان کدام بهتره ضمن اینکه در حال حاضر ایران نیستم خیلی راحت به تمام مدل ها دسترسی دارم و از اونجایی هم که مادر برد امانت بوده نمی خوام شرمنده صاحبش بشم که البته شدم:((
با سپاس بیکران
ارادتمند وحید
همین مادربرد را مشابه اش را پیدا کنید یکی از بهترین ها این سوکت هست .