ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره جهت خرید چند قطعه

Nadi_7khat
02-12-16, 17:55
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اساتید عزیز،بنده قصد تهیه قطعات زیر و دارم:
cpu:intel 6600k
ram:2*8 ddr4 gskill trident z
mainboard:asus z170 gaming pro
psu:green 750 وات GP750B-OC+
اول از همه میخواستم بدونم این جریان برق cpu که در این مائربورد به صورت 10 فازه(یه همچین چیزی!) و میگن به امر اوور و برق رسانی کمک زیادی میکنه چیه؟
دوم این که ایا پاور انتخابی گزینه مناسبی هست؟کیفیت در سطح برند هایی مثل evga و corsair هست؟بعد ها اگه حتی بخوام 2 تا 1080 sli کنم پاسخگو هست؟چون که تو سایت کولر مستر برای محاسبه جربان برق مورد نیاز از حد نیازم بیشتره این وات.
بعد این که یه فن موقتی و ارزون قیمت میخوام برای cpu که بعدا یه خنک کننده مایع خوب تهیه کنم برا اوور و کارای دیگه،فعلا قصد اوور ندارم فقط میخوام موقتا پاسخگوی نیاز های برنامه نویسی و امولاتور و رندر های سبک باشه.
بسیار سپاس...:love:

AMD>INTEL
02-12-16, 18:03
مادربرد خوبی انتخاب کردی . کلا سه برند گیگابایت و اسوس و MSI تو سری Z170 مادربردهای خوبی تولید کردند .
برای دو عدد 1080 من دو پاور شناخته شده دیگری را پیشنهاد میکنم
Enermax Revolution 87+ 850W Gold
Cooler Master Vanguard 850W Gold
----------------
برای این پردازنده بدون اورکلاک نوتوس 100 به نظرم مناسب میاد .

Nadi_7khat
02-12-16, 18:27
مادربرد خوبی انتخاب کردی . کلا سه برند گیگابایت و اسوس و MSI تو سری Z170 مادربردهای خوبی تولید کردند .
برای دو عدد 1080 من دو پاور شناخته شده دیگری را پیشنهاد میکنم
Enermax Revolution 87+ 850W Gold
Cooler Master Vanguard 850W Gold
----------------
برای این پردازنده بدون اورکلاک نوتوس 100 به نظرم مناسب میاد .

تشکر از راهنماییتون،پاورهای پیشنهادی شما تفاوت قیمتی زیادی دارن با مدل گرین که هزینه بیشتر فعلا مقدور نیست،از لحاظ وات مورد نیاز پاور های دیگه ای انتخاب کردید یا کیفیت؟

AMD>INTEL
02-12-16, 18:40
نزدیک به 6 میلیون کارت گرافیک میخواهید تهیه کنید . 600 تومن برای تغذیه اشون خرج کردن چیزی نیست . میل خودتون هست .

Nadi_7khat
02-12-16, 19:10
نزدیک به 6 میلیون کارت گرافیک میخواهید تهیه کنید . 600 تومن برای تغذیه اشون خرج کردن چیزی نیست . میل خودتون هست .

اخه قسمت هزینه گرافیک و مانیتورش به عهده من نیست :lol:
برا یک عدد 1080 چطور؟