ورود

مشاهده نسخه کامل : ((((((قدر دانی از زحمات دوست عزیز ((((((AMD-INTEL )))))))

javaheri69
27-11-16, 16:36
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت ادمين بزرگوار و مديران محترم

همچنين عرض سلام خدمت کاربران محترم سايت، اعم از کاربران ساده و ويژه و فعال و مديران

اميدوارم که همه خوب باشند.

در همين ابتداي امر، ميخواستم تشکر ويژه خودم را از AMD>INTEL (Only the registered members can see the link) کنم...که همیشه پاسخگوی خوبی بودن به بهترین شکل جواب کاربرا رو دادن..
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

lovemax69
27-11-16, 16:39
سلام خدمت تمامی عزیزان

واقعا ایشون کارشون خیلی درسته:11():

ایشالا خداوند بهشون عمر باعزت بده و همیشه در زندگیشون موفق باشند:love::great:

RADEON9
27-11-16, 21:54
تشکر خشک و خالی چه فایده ای داره که شما انجام میدی.خود شما و بقیه افراد همین مشاوره هایی تا الان شدی چند صد هزارتومان یا بیشتر می ارزه .حداقل اقدام کنید علی رغم میل باطنی استاد امید بهادر همت کنید با هماهنگی مدیریت یک هدیه ارزنده برای ایشون در نظر بگیریم خودمن هم اولین نفر پایه هستم.

DOOM999
27-11-16, 21:56
تشکر خشک و خالی چه فایده ای داره که شما انجام میدی.خود شما و بقیه افراد همین مشاوره هایی تا الان شدی چند صد هزارتومان یا بیشتر می ارزه .حداقل اقدام کنید علی رغم میل باطنی استاد امید بهادر همت کنید با هماهنگی مدیریت یک هدیه ارزنده برای ایشون در نظر بگیریم خودمن هم اولین نفر پایه هستم.

احسنت موافقم

javaheri69
28-11-16, 11:36
احسنت موافقم

اره منم موافقم...اگه مدیریت کل سایت هم موافقت کنند و یک درجه خوب یا مقامی خوب به ایشون بدن خیلی عالی میشه..

RADEON9
28-11-16, 12:48
درجه و مقام چیه مگه اینجا ارتشه. خود آقای بهادر مدیر هست .هدیه باید ارزش مادی و معنوی بالایی داشته باشه.

DOOM999
28-11-16, 12:49
درجه و مقام چیه مگه اینجا ارتشه. خود آقای بهادر مدیر هست .هدیه باید ارزش مادی و معنوی بالایی داشته باشه.

موافقم این درستشه

0reza666
28-11-16, 13:17
ببینید نمیخواستم پیام بزارم چون اخرین پیامم به صاحب این تاپیک... هه... بگزریم...

ولی خودم از سال 92 تا الان یه سایت دارم شبکه اجتماعی پس این مورد توضیح میدم. خوب راه اندازی و نگه داشتن یه سایت. چت روم. شبکه اجتماعی یا همین انجمن و هر سایت دیگه. اول دامنه میخواد به اسم ir یا com و کل اسم دیگه هست که باید دامنه سالانه خریداری بشه ماهانه نداره. این هزینه اول. بعد این سایت ها هاست یا سرور میخواد که یا طرف میتونه انتخاب کنه ماهانه بپردازه یا اینم عین دامنه سالانه بپردازه اینم هزینه دوم.

خوب حالا دوستان میگن میخوایم کمک کنیم یا شماره کارت یا شماره حساب این مدیر بگیرن و پولی بهش بدن یا مدیر این انجمن عین شبکه های اجتماعی ما یه قسمت درست کنه کمک به سایت و معمولا هم از زرین پال استفاده میکنیم. موفق باشید:11():

RADEON9
28-11-16, 15:46
خوب کدوم یک از مدیران محترم سایت مسئول این قضیه میشن؟

javaheri69
28-11-16, 18:39
کل حرف من اینه باید به اقای AMD>INTEL (Only the registered members can see the link)
توجه بیشتری بشه و حمایت بشن از هر لحاظ..چون واقعا کار ایشون خیلی درسته..من تو 15 تا بیست تا انجمن هستم که هیچ انجمنی مثل شهر سخت افزار جوابدهی عالی نداشته..و مهمتر از اون اینه که فقط جناب AMD>INTEL (Only the registered members can see the link) به تنهایی جواب کاربرا رو میده که این کار خیلی سخته..:11():
از مدیریت کل سایت میخوام توجه ی به AMD>INTEL (Only the registered members can see the link) عزیز بکنن...موفق باشید:11():

M A H R A D
29-11-16, 19:05
ضمن سپاس از همه کاربران گرامی و قدرشناس، ما قبلاً چنین برنامه‌ای رو اجرا کردیم (Only the registered members can see the link) و بازخورد خوبی رو از شما کاربران گرامی برای تقدیر از بهادر عزیز گرفتیم.

چنانچه قصد دارید هدیه‌ای برای بهادر گرامی داشته باشیم، مثل سابق (بدون اطلاع عمومی) به بنده پیام خصوصی بزنید و مبلغ مورد نظرتون رو بگید تا پس از جمع‌آوری مبالغ، بتونیم کمی از زحمات بهادرجان رو جبران کرده باشیم.

سپاس :1. (23)::11():

DOOM999
30-11-16, 02:18
تشکر ویژه دارم از جناب آقای مهراد مدیریت محترم سایت که استقبال کردند و این مسئولیتو قبول کردند

ᗩTᗩ
30-11-16, 23:30
سلام خدمت همه عزیزان
بنده هم جا داره از استاد عزیزم امید جان بابت پشتیبانی بی وقفه شون تشکر ویژه کنم
برای زحمات ایشون نمیشه ارزشی برآورد کرد چون کار هر کسی نیست و نخواهد بود که
با این همه مشغله و مشکلات پای صحبت و سوال و راهنمایی همه دوستان و کاربران نشستن
وجود ایشون برای این فروم و وب سایت مایه افتخاره و امیدوارم همیشه سالم و تندرست باشن
و در کنار خانواده و عزیزانشون زندگی شیرینی رو سپری کنن .متشکرم ای مرد خستگی ناپذیر
از ستارتر عزیز هم تشکر میکنم بابت این تایپیک ارزشمند .

SajjadKhati
01-12-16, 01:07
سلام
من هم به نوبه ی خودم از استاد امید بابت زحماتی که میکشه تشکر میکنم :give_rose:

RADEON9
01-12-16, 06:17
دوستان عزیز از این فرصت ها شاید دیگه پیش نیاد یا علی بگید زودتر هدایاتون رو توسط آقا مهراد تقدیم استاد کنید .این جوری یه تشکر کوچکی میشه از استاد کرد

AMD>INTEL
01-12-16, 22:53
درود به همگی
تشکر از همه دوستان که محبت دارند . ممنون از همگی .:11():

RADEON9
03-12-16, 08:50
درود به همگی
تشکر از همه دوستان که محبت دارند . ممنون از همگی .:11():

میخامت ولک