PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب ویندوز از طریق بوت

mhd73
22-11-16, 18:05
سلام نمیدونم جای درستی تاپیک زدم یا نه ولی یه مشکلی برام پیش اومده هرکاری میکنم نمیتونم ستاپ نصب ویندوز رو بالا بیارم از طریق بوت وقتی هم بالا میاد هارد ssd رو نمیخونه پارتیشن بندی اما توی بایوس سیستم هارد رو شناسایی کرده
بعضی مواقع هم بعد از لودینگ ویندوز روی لودینگ گیر میکنه یا یه صفحه سیاه میاد . ثابت میمونه همینجو..حالا میخواستم ببینم مشکل از چیه؟برنامه ای نیست که باهاش از طریق بوت ssd رو چک کنه ببینه بد سکتور داره یا نه؟ویندوز رو هم از طریق فلش میخوام نصب کنم
مدل مادربود asus z170 pro gaming هستش و ssd هم oz 120 گیگ هستش.

AMD>INTEL
22-11-16, 18:07
چه ویندوزی میخواهید نصب کنی ؟ SATA MODE در بایوس تو چه حالتی هست .

mhd73
22-11-16, 18:09
چه ویندوزی میخواهید نصب کنی ؟ SATA MODE در بایوس تو چه حالتی هست .

ویندوز 10 نسخه 64 بیت دانلود کردم
روی ahci

- - - Updated - - -

در ضمن الان هارد ssd فرمت شدس و روی سیستمم هیچ ویندوزی نصب نیست

AMD>INTEL
22-11-16, 18:10
این حالته که مینوسیم
ویندوزت بوت میشه برای نصب میرسه به مرحله انتخاب درایوی که باید نصب بشه در اون قسمت SSD شناخته نمیشه درسته ؟

mhd73
22-11-16, 18:14
این حالته که مینوسیم
ویندوزت بوت میشه برای نصب میرسه به مرحله انتخاب درایوی که باید نصب بشه در اون قسمت SSD شناخته نمیشه درسته ؟

بله و حجمشم زده همش 2 مگه !!! وقتی هم هارد رو شناسایی کرده بایوس سیستم اصلا ستاپ نصب ویندوز بالا نمیاد بعد لودینگ نصب ویندوز یه صفحه سیاه میاد...

- - - Updated - - -

این حالته که مینوسیم

بله و حجمشم زده همش 2 مگه !!! وقتی هم هارد رو شناسایی کرده بایوس سیستم اصلا ستاپ نصب ویندوز بالا نمیاد بعد لودینگ نصب ویندوز یه صفحه سیاه میاد...

یه سری هم همه چی رو درست شناسایی کرد و زدم برای نصب ویندوز تا 30 درصد هم رفت اما وسط نصب ویندوز یه ارور داد که بعد ریست کردم خواستم دوباره ویندوزو نصب کنم دیگه ستاپ نصب ویندوز بالا نیومد

AMD>INTEL
22-11-16, 18:16

- - - Updated - - -

یه سری هم همه چی رو درست شناسایی کرد و زدم برای نصب ویندوز تا 30 درصد هم رفت اما وسط نصب ویندوز یه ارور داد که بعد ریست کردم خواستم دوباره ویندوزو نصب کنم دیگه ستاپ نصب ویندوز بالا نیومد

اگر اینطوری هست SSD را روی سیستم دیگه تست کنید . احتمالا مشکل داره . در ضمن جای SSD و کابل ساتاشو را روی برد عوض کنید دوباره تست کنید .

mhd73
22-11-16, 18:19
اگر اینطوری هست SSD را روی سیستم دیگه تست کنید . احتمالا مشکل داره . در ضمن جای SSD و کابل ساتاشو را روی برد عوض کنید دوباره تست کنید .

یعنی کابل ssd رو به یه جای دیگه مادربورد وصل کنم؟

AMD>INTEL
22-11-16, 18:19
یعنی کابل ssd رو به یه جای دیگه مادربورد وصل کنم؟

کابل ساتا را تعویض و روی یک ساتا پورت دیگه تست کن .

mhd73
22-11-16, 18:22
کابل ساتا را تعویض و روی یک ساتا پورت دیگه تست کن .

ببخشید میشه توی خصوصی ایدی تلگرامو بدم بهتون از داخل کیس عکس بگیرم براتون بهم بگید کجا وصلش کنم؟

AMD>INTEL
22-11-16, 18:26
همینجا قرار بدید تلگرام ندارم. بهتون میگم . پورت های ساتا مشخصه . الان به هر کدوم وصله به دیگری وصل کنید .

mhd73
22-11-16, 18:27
همینجا قرار بدید تلگرام ندارم. بهتون میگم . پورت های ساتا مشخصه . الان به هر کدوم وصله به دیگری وصل کنید .

باشه الان میزارم

mhd73
22-11-16, 18:34
ببخشید برنامه ای نیست که هارد ssd رو از طریق بوت چک کنه؟

AMD>INTEL
22-11-16, 18:36
ببخشید برنامه ای نیست که هارد ssd رو از طریق بوت چک کنه؟

با یک برنامه بوت پارتشین بندی مثل ACRONIS تست کن . نیازی به برنامه نیست .

mhd73
22-11-16, 18:49
16536
الان کابل ssd همینه که جفت کابل ابی هستش

AMD>INTEL
22-11-16, 18:54
کابلهای مشکی که سرشون سفیده.مشخصه وصل شدن به SSD
کابهای آبی به SSD متصل نشدن .:1. (23):

mhd73
22-11-16, 18:59
کابلهای مشکی که سرشون سفیده.مشخصه وصل شدن به SSD
کابهای آبی به SSD متصل نشدن .:1. (23):

بله جاشو عوض کردم کنارش زدم

AMD>INTEL
22-11-16, 19:01
تست کنید....

mhd73
22-11-16, 19:13
میگم ببخشید میشه کابلشو کلا نزنم به مادربورد و ویندوزو روی هارد اصلی نصب کنم و بعدا اگه مشکل داره ssd یکی بخرم و ویندوزو روی sdd منتقل کنم؟

- - - Updated - - -

میگم ببخشید میشه کابلشو کلا نزنم به مادربورد و ویندوزو روی هارد اصلی نصب کنم و بعدا اگه مشکل داره ssd یکی بخرم و ویندوزو روی sdd منتقل کنم؟

AMD>INTEL
22-11-16, 19:15

- - - Updated - - -

بله میشه این کار رو کنید . ولی حتما این SSD را روی سیستم دیگه تست کنید . کابلش را عوض نکردید ؟