PDA

مشاهده نسخه کامل : صدای نویز عذاب آور لپ تاپ

petivell
16-11-16, 20:28
:1. (28): سلام خدمت دوستای عزیز
من تقریبا یه ماهی میشه که یه لپ تاپ msi gl62 6qf خریدم اما وقتی موس تکون میدم دائما یه صدای نویز ضعیفی از داخل میاد که بدجوری رو مخه :1. (29): تمام درایورها آپدیته مشکل از اسپیکر هم نیست . خودم حس میکنم از سمت سی پی یو میاد ! لطفا یه راهنمایی کنید ببینم چیکارش میشه کرد !

ممنون

AMD>INTEL
16-11-16, 21:11
صدای نویز رو چک کنید اگر با بالا دور فن میشه . باید بفرستی گارانتی .

petivell
16-11-16, 21:49

اره اتفاقا فکر کنم وقتی دور فن میره بالا محسوس تر میشه بهش توجه نکرده بودم. الان تست کردم فکر کنم همیجوریه !!! حالا اشکال از چی میتونه باشه ؟ یعنی چرا اینجوری میشه ؟

- - - Updated - - -

اره اتفاقا فکر کنم وقتی دور فن میره بالا محسوس تر میشه بهش توجه نکرده بودم. الان تست کردم فکر کنم همیجوریه !!! حالا اشکال از چی میتونه باشه ؟ یعنی چرا اینجوری میشه ؟

AMD>INTEL
16-11-16, 22:26
عموما به دلیل مشکل فن حلزونی دستگاه هست . که ببرید گارانتی براتون برطرف میکنند .

petivell
17-11-16, 20:57
عموما به دلیل مشکل فن حلزونی دستگاه هست . که ببرید گارانتی براتون برطرف میکنند .

دوست عزیز من دیشب با Support خود msi این مشکل و درمیون گذاشتم . جوتبی که گرفتم این بود . مشکل من بر طرف شد امیدوارم به درد بقیه هم یخوره البته همونطور که آخرش اشاره کرده او قسمت تنظیمات فقط رو بعضی از مدل هستش . موفق باشید:great:

. 1648916489

AMD>INTEL
17-11-16, 21:13
دوست عزیز من دیشب با Support خود msi این مشکل و درمیون گذاشتم . جوتبی که گرفتم این بود . مشکل من بر طرف شد امیدوارم به درد بقیه هم یخوره البته همونطور که آخرش اشاره کرده او قسمت تنظیمات فقط رو بعضی از مدل هستش . موفق باشید:great:

. 1648916489

بسیار هم عالی . با تشکر از شما که روش حل مشکل هم اعلام کردید .