ورود

مشاهده نسخه کامل : هارد revodrive ocz

alireza.kish
01-11-16, 11:42
سلام خدمت دوستان
من چند وقت پیش یک هارد 1ترابایت revodrive از برند ocz خریدم که مخلوطی از دو هارد ssd و hdd هستش میخواستم بدونم کسی از دوستان هستن که اطلاعاتی در مورد این هاردها داشته باشه ، من چند سوال داشتم میخواستم راهنمایی بفرمائید منو.

AMD>INTEL
01-11-16, 11:51
چه اطلاعاتی نیاز داری ؟

alireza.kish
01-11-16, 12:18
چه اطلاعاتی نیاز داری ؟
اول میخواستم بدون سرعت read , write چقدره
دوم اینکه من از یکی از دوستان شنیدم نصب ویندوز روی این هاردها کار اشتباهی هستش چون فضا و سرعت read, write این هارد و میگیره!!!! در واقع میگفت این هارد و باید نرم افزارهای کاربردی و روش ریخت نه ویندوز ؟ درسته ایا؟

AMD>INTEL
01-11-16, 12:22
سرعت های این درایو را در بررسی زیر قابل مشاهده است
OCZ RevoDrive Hybrid 1TB Review - Overclockers (Only the registered members can see the link)
این حرف اشتباهه . هیچ جا تو سایت سازنده یا تو بررسی ها چنین حرفی دیده نمیشه . من واقعا دلیل این اظهار نظرات عجیب را نمیدونم . تنها در ایران هم چنین سختان گهرباری شنیده میشه .

alireza.kish
01-11-16, 12:32
سرعت های این درایو را در بررسی زیر قابل مشاهده است
OCZ RevoDrive Hybrid 1TB Review - Overclockers (Only the registered members can see the link)
این حرف اشتباهه . هیچ جا تو سایت سازنده یا تو بررسی ها چنین حرفی دیده نمیشه . من واقعا دلیل این اظهار نظرات عجیب را نمیدونم . تنها در ایران هم چنین سختان گهرباری شنیده میشه .
اولا تشکر میکنم از راهنمایی شما چون با این راهنمایی داشتم میرفتم یک هارد 950 pro سامسونگ بخرم واسه ویندوزم واقعا متشکرم
و دوم اینکه سرعتش نسبت به pro زیاد تعریفی نداره [emoji20] فقط مزیتش حجمشه
و یک کمک دیگه لطفا راهنمایی بفرمایید نرم افزار dataplex که واسه همین هارد هست و چطوری رو ویندوز 10 نصب کنم

AMD>INTEL
01-11-16, 12:53
این درایو یک دستگاه هیبریدی هست . اون قسمتش که هارد 1 ترا هست . دلیل کند بودن این درایو هست . این دستگاه را باید با هاردهای هیبریدی مقایسه کرد نه با ssd های pcie
درباره نرم افزار هم سازگاری با 10 نداره . میتونی با حالت Run in Windows 7 compatibilty mode + Run as Administrator تست کنی .
اگر سرعت بسیار بالا میخوای 950 میتونه انتخاب خوبی باشه .

saeedbahmanian
01-11-16, 13:30
درود
با توجه به ssd های موجود نصب ویندوز روی revodrive رو پیشنهاد نمی‌کنم. گذشته از دردسرهای نصبش، رایانه باهاش کندتر از ssd کار خواهد کرد.
بهتره یک ssd برای نصب ویندوز داشته باشی و از revodrive برای دیتایی که که نیاز هست دم دست باشه یا مدام در حال پردازش‌ هست استفاده کنی. revodrive نباید پارتیشن بندی بشه و با dataplex بخش ۱۰۰ گیگی رو به عنوان کش برای بخش یک ترابایتی تعریف کن.

alireza.kish
01-11-16, 18:18
درود
با توجه به ssd های موجود نصب ویندوز روی revodrive رو پیشنهاد نمی‌کنم. گذشته از دردسرهای نصبش، رایانه باهاش کندتر از ssd کار خواهد کرد.
بهتره یک ssd برای نصب ویندوز داشته باشی و از revodrive برای دیتایی که که نیاز هست دم دست باشه یا مدام در حال پردازش‌ هست استفاده کنی. revodrive نباید پارتیشن بندی بشه و با dataplex بخش ۱۰۰ گیگی رو به عنوان کش برای بخش یک ترابایتی تعریف کن.
با تشکر از شما جناب بهمنیان
اگه پارتیشن بندی نکنم این هارد و ویندوز رو روش بریزم نظرتون چیه همچنان نظر قبل و دارید؟
منظورتون از کند شدن سیستم ، ویندوز هستش یا کلی میفرمایید مثلا روی سرعت نرم افزارهای نصب شده روی ویندوز هم تاثیر گذاره؟ اونها هم کند میشه عملکردشون؟

saeedbahmanian
01-11-16, 20:15
خواهش می‌کنم.
revodrive های هیبریدی زمانی که ssd های ظرفیت بالا صرفه‌ی خرید نداشتند، خیلی محبوب بودند. به خاطر این که سرعت دسترسی تصادفی بیشتری نسبت به هارددیسکها داشتند و در واقع این مزیت ssd ها رو با قیمتی مناسب عرضه می‌کردند. مثلا من نزدیک به ۲ ترابایت فوتیج و ابزار طراحی داشتم که از روی هارددیسک مرور یا یاز کردن‌شون با برنامه‌ی خاصی معطلی داشت و انتقال بخشی‌ از اونها به revodrive سرعت رو خیلی بالا می‌برد.
اما نصب کردن ویندوز: حین نصب باید درایورش رو از روی یک فلش لود کنی که راه دقیق‌ش رو فراموش کرده‌ام.. فکر کنم یک راهش هم اینه که روی بخش یک ترابایتی ویندوز بریزی و یعد ۱۰۰ گیگی رو با همون دیتاپلکس براش به عنوان کش تعریف کنی. در هر حال در این حالت سرعتش تعریفی نداره. یک ssd استوک ۱۲۸ گیگی میکرون یا لایتون که الان با ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان گیر می‌آد. برای نصب ویندوز از ریوودرایو یهتر عمل می‌‌کنه. گلوگاه اصلی این روودرایو معماری قدیمی‌ش هست و کاری‌ش نمی‌شه کرد. سرعت نوشتنش هم در کل پایین‌ه و همین مساله سبب برتری ssd برای نصب ویندوز می‌شه. می‌تونی برای آزمودن روی یخش صد گیگی ویندوز بنصبی و بعد با as ssd bench,mark سرعت خواندن و نوشتن رو با ssd های موجود مقایسه کنی. معماری‌ش هر جقدر هم پیچیده باشه فکر نکنم بشه به این محدودیتها چیره شد.
بر اساس تجربه‌م بهترین کارکرد رو زمانی داره که فایلهایی که مدام بهشون نیاز داری رو روش بریزی.

alireza.kish
01-11-16, 20:46
خواهش می‌کنم.
revodrive های هیبریدی زمانی که ssd های ظرفیت بالا صرفه‌ی خرید نداشتند، خیلی محبوب بودند. به خاطر این که سرعت دسترسی تصادفی بیشتری نسبت به هارددیسکها داشتند و در واقع این مزیت ssd ها رو با قیمتی مناسب عرضه می‌کردند. مثلا من نزدیک به ۲ ترابایت فوتیج و ابزار طراحی داشتم که از روی هارددیسک مرور یا یاز کردن‌شون با برنامه‌ی خاصی معطلی داشت و انتقال بخشی‌ از اونها به revodrive سرعت رو خیلی بالا می‌برد.
اما نصب کردن ویندوز: حین نصب باید درایورش رو از روی یک فلش لود کنی که راه دقیق‌ش رو فراموش کرده‌ام.. فکر کنم یک راهش هم اینه که روی بخش یک ترابایتی ویندوز بریزی و یعد ۱۰۰ گیگی رو با همون دیتاپلکس براش به عنوان کش تعریف کنی. در هر حال در این حالت سرعتش تعریفی نداره. یک ssd استوک ۱۲۸ گیگی میکرون یا لایتون که الان با ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان گیر می‌آد. برای نصب ویندوز از ریوودرایو یهتر عمل می‌‌کنه. گلوگاه اصلی این روودرایو معماری قدیمی‌ش هست و کاری‌ش نمی‌شه کرد. سرعت نوشتنش هم در کل پایین‌ه و همین مساله سبب برتری ssd برای نصب ویندوز می‌شه. می‌تونی برای آزمودن روی یخش صد گیگی ویندوز بنصبی و بعد با as ssd bench,mark سرعت خواندن و نوشتن رو با ssd های موجود مقایسه کنی. معماری‌ش هر جقدر هم پیچیده باشه فکر نکنم بشه به این محدودیتها چیره شد.
بر اساس تجربه‌م بهترین کارکرد رو زمانی داره که فایلهایی که مدام بهشون نیاز داری رو روش بریزی.
واقعا با این توضیحات شما نا امید شدم بکلی چون پول زیادی بابتش دادم و همچنین تعریف زیادی که از فروشنده شنیدم[emoji19] ولی حالا شما به فایلهای فوتیج اشاره کردید اما مشکل من گیم هستش ، اگه درست منظور شما رو فهمیده باشم ویندوز را روی یک ssd بریزم و گیم که هرروز به ان نیاز دارم و روی این هارد ریودرایو بریزم؟ درسته؟
و دوم اینکه مشکل با نصب درایو ندارم مشکل با نصب نرم افزار data plex دارم که داخل ویندوز نصب میشه که کش مربوطه با این نرم افزار فعال میشه ، مشکل این هست که چطوری روی ویندوز 10 نصبش کنم ممنون میشم این و راهنمایی کنید

saeedbahmanian
01-11-16, 23:28
راه کم هزینه این ه که یک ssd 128 گیگ کارکرده بگیری برای نصب ویندوز و برنامه های ضرور کم حجم. برنامه هایی که حجم بیشتری دارند و فایلهای مورد نیاز این برنامه ها رو روی روودرایو بریز.
دیتاپلکس روی ویندوز 8 و 10 با تغییر حالت سازگاری به ویندوز 7 نصب می شه.
روی فایلش رایت کلیک کن،
Properties
Compatibility رو روی ویندوز7 بگذار.