PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل سوییچ نشدن کارت گرافیک nvidia 540m

sajjad1997
01-11-16, 02:48
سلام من درایو هارو چندین و چند بار و به طور صحیح نصب کردم ولی قسمتی که گزینه سوییچ کردن گرافیک در تنظیمات کنترل پنل nvidia وجود داره غیر فعاله و نمیشه auto select یا hight performense رو انتخاب کرد و روی integrated قفل شده
حتی از داخل nvidia exprince هم نمیشه بازی اجرا کرد
مدل لپتاپ lenovo z570 هستش و گرافیک اولش intel 3000
16310
لطفا راهنمایی کنید چند هفتس دارم روش کار میکنم هرکار بگین کردم ولی فایده نداشته.لطفا کمکم کنید

salpc
01-11-16, 05:44
سلام من درایو هارو چندین و چند بار و به طور صحیح نصب کردم ولی قسمتی که گزینه سوییچ کردن گرافیک در تنظیمات کنترل پنل nvidia وجود داره غیر فعاله و نمیشه auto select یا hight performense رو انتخاب کرد و روی integrated قفل شده
حتی از داخل nvidia exprince هم نمیشه بازی اجرا کرد
مدل لپتاپ lenovo z570 هستش و گرافیک اولش intel 3000
16310
لطفا راهنمایی کنید چند هفتس دارم روش کار میکنم هرکار بگین کردم ولی فایده نداشته.لطفا کمکم کنید

با نرم افزار DDU هر دو درایور اینتل و انویدیا رو حذف کنید نسخه جدیدش رو از سایتش بگیر و اول اینتل و دوم انویدیا رو نصب کنید.

sajjad1997
01-11-16, 09:30
با نرم افزار DDU هر دو درایور اینتل و انویدیا رو حذف کنید نسخه جدیدش رو از سایتش بگیر و اول اینتل و دوم انویدیا رو نصب کنید.

این کار رو هم انجام دادم
درضمن چون مدل لپ تاپ قدیمی هست دیگه خوده سایت لنوو آپدیت درایور هارو نمیزاره و ورژن قدیمیش هست.درایور اینل رو با درایور پک نصب کردم و درایور انویدیا رو هم از سایت خوده انویدیا گرفتم

AMD>INTEL
01-11-16, 09:41
درایور پک فایده ندارد
مشکل ایجاد میکنه . طوری که باید ویندوز عوض بشه
ابتدا درایورها را با DDU حذف
بعد درایورهای اینتل را از سایت اینتل و درایور NVIDIA هم میتونی از سایت سافت گذر بگیری و نصب کنی اول اینتل و بعد انویدیا

sajjad1997
01-11-16, 12:52
درایور پک فایده ندارد
مشکل ایجاد میکنه . طوری که باید ویندوز عوض بشه
ابتدا درایورها را با DDU حذف
بعد درایورهای اینتل را از سایت اینتل و درایور NVIDIA هم میتونی از سایت سافت گذر بگیری و نصب کنی اول اینتل و بعد انویدیا

بازم فایده ای نداشت.درست مثل قبله

گزینه run whit graphic processor غیر فغاله گرافیک اصلا سوِییچ نمیشه

AMD>INTEL
01-11-16, 12:57
الان ویندوز را عوض کردید یا روی همون ویندوز که با درایور پک خراب شده بود تست کردید