من می خواستم یه سیستم آینده نگاری بسیار بالا / سرعت پردازش و انتقال بالا / تبدیل فیلم 4k / انجام محاسبات مهندسی / رندرینگ / دیدن فیلم با کیفیت 4k داشته باشم به ترتیب دقت کنید لطفا
آیا سیستم زیر بهتر میتونه بشه تا حد 15 میلیون؟ بنده به فضای زیاد نیاز ندارم فقط سرعت مهمتره تا حجم در باره قطعات نظر بدین
CPU CPU Intel Core i7-6800K 3.4GHz LGA 2011-V3 Broadwell-E CPU
M.B ASUS X99-DELUXE II LGA 2011-V3 Motherboard
SSD1 حافظه SSD اینترنال Samsung 950 Pro M.2 2280 Solid State Drive 512GB
SSD2 حافظه SSD اینترنال Samsung 850-Evo-SATAIII-1TB
CASE Cooler Master Cosmos SE
PSU پاور Corsair RM850i 80 Plus Gold Fully Modular Power Supply
RAM Corsair Dominator® Platinum 32GB 8GBx4 2666Mhz CL15 DDR4
VGA ASUS ROG STRIX-GTX1070-O8G-GAMING Graphics Card
COLLER Corsair H100i v2 Extreme Performance Liquid
Monitor ASUS MG28UQ
هر قسمت از این انتخابات بالا مشکلی هستش یا نا هماهنگی هستش که باعث کاهش استقاده از حداکثر توان قطعات انتخابی میشه به من بگین و قطعه پیشنهادی خودتونو به من با ذکر دلیل بگین
یه موس و کی بورد با دوام م یخوام نه گیمینگ فقط با دوام باشه و جدید
با تشکر فراووون:give_rose:
AMD>INTEL
28-10-16, 12:30
قطعات مشکلی نمیبینم . شما که بودجتون بالاست .از نظر من پردازنده را
Intel Core i7-6900K
تهیه کنید .
کارت گرافیک هم Gigabyte GTX 1080 OC Xtreme Gaming
navid_fo
28-10-16, 12:37
سلام
مرسی که نظرتونو بیان کردین
بابت سی پی یو 2 تومن اختلافشه و من میتونم پخش سرمایه رو بهتر این جوری بدم وقتی 6800k بگیرم تا 6900K اونوقت با بودجه محدود 15 تومن باید از بقیه قطعات بزنم
درباره گرافیک هم به همین دلیل 1 تومن اختلاف بابت چند فریم در ثانیه زیاد منطقی به نظر نمیادش بیشتر سیستمی می خوام در حین سریع بودن دارای آینده نگری بالایی داشته باشه
AMD>INTEL
28-10-16, 12:41
این هم حرفی هست . ولی تو کار شما پردازنده خیلی مهم هست . حتی اگر مقداری از قطعات دیگه کم کنید . درباره گرافیک هم هر جور صلاح میدونید .
navid_fo
28-10-16, 12:46
شما چه پیشنهادی می کنین با این نیاز هایی که من بیان کردم از خودم سرعت انتقال هارد، پردازش، توسعه پذیری(قایلیت آپگیرید) بالا، برای تفریح هم دیدن فیلم 4k روی مانیتور 4k نه زدن گیم 4k میدونم این کمه باری آخرین حد گیم 4k
من خوش حال میشم نظر شما رو بدونم بدون در نظر گرفتن لیست بالا چه پیشنهادی میدین تا 15 تومن؟
:11()::give_rose:
AMD>INTEL
28-10-16, 12:57
سیستم پیشنهادی خودتون بسیار مناسبه . نیازی به پیشنهاد من نیست . فقط نظرم قویتر کردن پردازنده است . هر چند که پردازندت انتخابی خودتون هم بسیار قدرتمنده .
Hessam II
28-10-16, 13:34
بنده پیشنهاد می کنم با کم کردن از پاور، کیس و مادربرد، پردازنده رو به 6900K ارتقا بدید.
navid_fo
28-10-16, 13:50
سلام
خوب پیشنهادتون چیه دقیقا آخه 2 تومن از مجموع اینا کم کنن که هیچی نمیمونه :1. (28):
ببینید به گفته این سایت که میانگین بنچ مارک ها رو میاره که در واقعیت انجام شدش
فقط در حالت عادی 14% و توی پیکش بازم 14% بهتر عمل می کنه 6900k نسبت به 6800k ولی در عوض 58% گرون تره و طبیعتا دارای ارزش کمتری هستش
من میگم مادربرد که روش حساسم خیلی به نظرم خوبه انتخابم چون کارهای شکبه داخل خونمم مثل فرستان فیلم 4k روی تی وی با وایرلس یا dlan و ... هم دارم که مادربردش ساپورت بسیار عالی داره از هر لحاظی دیدم کم نداشتش
بابت پاور خوب ممکننه ssd های ارزون بشه من بندازم روش یا مثلا sli کنم
بابت کیس من فقط با تحقیق به این انتخاب رسیدم زیاد مطمئن نیستم از انتخابم میشه به من بهتر معرفی کنین نیازی به قیمت بالا بودن کیس ندارم می خوام خودش عالی باشه ففقط
Hessam II
28-10-16, 21:31
کیس جدید Xigmatek Midgard IV با قیمت 440 هزار تومان از کاسموس SE جادارتر هست. (اگرچه از نظر کیفیت بدنه بهتر نیست).
رو مادربرد و اس اس دی شما هزینه نامعقولی دارید می کنید! بخصوص اس اس دی. 2 عدد اس اس دی گرانقیمت واقعاً نیاز هست؟!
در مورد مادربرد هم شما با انتخاب یک مادربرد 1 میلیونی به همراه کارت شبکه وایرلس، دست کم 500 هزار تومن می تونید صرفه جویی کنید!
navid_fo
29-10-16, 08:36
بابت پیشنهاد کیستون ممنون بررسی می کنم
خوب پیشنهادتون به صورت موردی برای ssd و mb چیه مثل کیس که لطف کردین
آخه دیگه نمیخوام پای hdd باز بشه توی سیستمم و حداقل 1.5 ترا جا هم داشته باشم
:give_rose::give_rose:
Hessam II
29-10-16, 21:52
برای اس اس دی ام 2 مدل پلکستور انتخاب کنید. هم ارزان تر هست و هم گارانتی بهتری دارد و هم دمای کمتر در کنار کارایی بالاتر. (تست، بررسی و مقایسه شده با مدل سامسونگ)
برای مادربرد Asus X99-E در کنار یک عدد دانگل وایرلس مثل Asus PCE-AC68 به قیمت 270 هزار تومان که بهترین مدل هست. (انتخاب های ارزان تر نیز وجود دارد.)
navid_fo
30-10-16, 00:30
برای اس اس دی ام 2 مدل پلکستور انتخاب کنید. هم ارزان تر هست و هم گارانتی بهتری دارد و هم دمای کمتر در کنار کارایی بالاتر. (تست، بررسی و مقایسه شده با مدل سامسونگ)
برای مادربرد Asus X99-E در کنار یک عدد دانگل وایرلس مثل Asus PCE-AC68 به قیمت 270 هزار تومان که بهترین مدل هست. (انتخاب های ارزان تر نیز وجود دارد.)
مرسی از نظرتون ولی برام قابل هضم نیستش اصلا حرفتون
اول مشکل ssd حل کنیم بعدش میریم به مادربرد می پردازیم
بهترین مدل پلکستر m8pe هستش درسته؟
خوب این اصلا من هیچ سایت معتبری نمیبنم بهتر از 950 عمل کرده باشه در ظرفیت برابر چطور شما این حرفو میزنین لطفا با منبع به من بگین
( این از منبع من)
Only the registered members can see the link
و درسایت بسیار معتبر به بنچ مارک می پردازه
رتبه بندی کلی بر اساس امتیاز گرفته شده چه رید چه رایت حالا چه سکنس یا ...
رتبه 950 سامسونگ 7 با تعداد سمپل 263 تا ولی m8pe رتبه 18 با سمپل 5 تا در تاریخ ارسال این پست در ظرفیت برابر
ARMIN ABISHI
30-10-16, 10:17
مرسی از نظرتون ولی برام قابل هضم نیستش اصلا حرفتون
اول مشکل ssd حل کنیم بعدش میریم به مادربرد می پردازیم
بهترین مدل پلکستر m8pe هستش درسته؟
خوب این اصلا من هیچ سایت معتبری نمیبنم بهتر از 950 عمل کرده باشه در ظرفیت برابر چطور شما این حرفو میزنین لطفا با منبع به من بگین
( این از منبع من)
و درسایت بسیار معتبر به بنچ مارک می پردازه
رتبه بندی کلی بر اساس امتیاز گرفته شده چه رید چه رایت حالا چه سکنس یا ...
رتبه 950 سامسونگ 7 با تعداد سمپل 263 تا ولی m8pe رتبه 18 با سمپل 5 تا در تاریخ ارسال این پست در ظرفیت برابر
سلام دوست عزیز
من چون مدل 256 گیگی هر دو درایو رو داشتم، میتونم با اطمینان کامل خدمت شما بگم که در قیاس این دو مدل 256 گیگی، M8PE سرعتش از 950 سامسونگ بیشتره به دلیل IOPS بالاتر. به همین دلیل هم سامسونگ برای رقابت سری 960 رو الان بیرون داده تا بتونه رقابت کنه.
navid_fo
30-10-16, 21:44
سلام دوست عزیز
من چون مدل 256 گیگی هر دو درایو رو داشتم، میتونم با اطمینان کامل خدمت شما بگم که در قیاس این دو مدل 256 گیگی، M8PE سرعتش از 950 سامسونگ بیشتره به دلیل IOPS بالاتر. به همین دلیل هم سامسونگ برای رقابت سری 960 رو الان بیرون داده تا بتونه رقابت کنه.
سلام
مرسی بابت نظرتون من ظرفیت 512 مد نظرم هستش پس چه گونه توضیح میدین این همه پروف های بالا رو؟!!! اگه اجازه بدین به همون ها اعتماد می کنم چون عقل حکم می کنه این طور نیستش؟
دلیل دادن 960 اینه که یک سال گذشتش از از سال 2015 که 950 رو دادش بیرون چون 950 برای سال 2015 هستش و m8pe برای سال 2016 پس با این حال پلگستر عقب تر بودش نه سامسونگ درسته؟ چون برای سال 2016 960 رو دادش
شما باید هر سال مقایسه انجام بدی نه سال قبل سامسونگ رو با امسال پلکستر
ARMIN ABISHI
31-10-16, 13:57
سلام
مرسی بابت نظرتون من ظرفیت 512 مد نظرم هستش پس چه گونه توضیح میدین این همه پروف های بالا رو؟!!! اگه اجازه بدین به همون ها اعتماد می کنم چون عقل حکم می کنه این طور نیستش؟
دلیل دادن 960 اینه که یک سال گذشتش از از سال 2015 که 950 رو دادش بیرون چون 950 برای سال 2015 هستش و m8pe برای سال 2016 پس با این حال پلگستر عقب تر بودش نه سامسونگ درسته؟ چون برای سال 2016 960 رو دادش
شما باید هر سال مقایسه انجام بدی نه سال قبل سامسونگ رو با امسال پلکستر
سلام دوست عزیز
والا اینطوری داستان رو نگاه بفرمایید که بحث سر مقایسه M8PE بوده با 950 سامسونگ، که من مدلهای 256 گیگی اینها رو با سیستم خودم چک کردم سرعت پلکستور بیشتر بود. و خدمت شما اعلام کردم.
بحث بر سر زمان ارائه یا مسابقه بین برند ها نیست. صحبت سرعت درایو هاست.
من سرعت درایو های M8PE و همچنین سرعت درایو های 950 و 960 Pro رو میگذارم به پیوست شما خودتون مقایسه بفرمایید کاملا" مشخص هست در مقام مقایسه کدام مدل سرعتش بیشتره.
مدلهای 960 هنوز وارد بازار ایران نشدند بنابراین امکان پیشنهادشان فعلا" وجود ندارد.
navid_fo
31-10-16, 21:17
سلام دوست عزیز
والا اینطوری داستان رو نگاه بفرمایید که بحث سر مقایسه M8PE بوده با 950 سامسونگ، که من مدلهای 256 گیگی اینها رو با سیستم خودم چک کردم سرعت پلکستور بیشتر بود. و خدمت شما اعلام کردم.
بحث بر سر زمان ارائه یا مسابقه بین برند ها نیست. صحبت سرعت درایو هاست.
من سرعت درایو های M8PE و همچنین سرعت درایو های 950 و 960 Pro رو میگذارم به پیوست شما خودتون مقایسه بفرمایید کاملا" مشخص هست در مقام مقایسه کدام مدل سرعتش بیشتره.
مدلهای 960 هنوز وارد بازار ایران نشدند بنابراین امکان پیشنهادشان فعلا" وجود ندارد.
سلام علیک
خوب منم همینو میگم 950 بهتر از m8pe هستش خودتون هم عکسشو گذاشتین دیگه فقط توی 4k رایتش کمتره سامسونگ چرا پس میگین پلکستور بهتره؟!!!!!!!!
ARMIN ABISHI
01-11-16, 14:48
سلام علیک
خوب منم همینو میگم 950 بهتر از m8pe هستش خودتون هم عکسشو گذاشتین دیگه فقط توی 4k رایتش کمتره سامسونگ چرا پس میگین پلکستور بهتره؟!!!!!!!!
به خاطر همون سرعت رایت 4K که شما فرمودین.
navid_fo
01-11-16, 17:30
به خاطر همون سرعت رایت 4K که شما فرمودین.
از اون حرفا بودا:rofl:
من مگه اولین پست نگفتتم برای رندرینگ و دیدن و تبدیل 4k می خوام؟ خوب برای من خواندن و نوشتن متوالی مهمه نه رندوم
سرعت Sequential Read/Write که در تبلیغات SSD ها مثلا" 520 یا 560 مگابایت در ثانیه ذکر می شود بیشتر کاربری های حرفه ای شامل رندرینگ، کامپایل فایل ها، تبدیل های ویدیویی و جابه جایی فایلهایMedia را شامل می شود.
ARMIN ABISHI
01-11-16, 21:21
از اون حرفا بودا:rofl:
من مگه اولین پست نگفتتم برای رندرینگ و دیدن و تبدیل 4k می خوام؟ خوب برای من خواندن و نوشتن متوالی مهمه نه رندوم
سرعت Sequential Read/Write که در تبلیغات SSD ها مثلا" 520 یا 560 مگابایت در ثانیه ذکر می شود بیشتر کاربری های حرفه ای شامل رندرینگ، کامپایل فایل ها، تبدیل های ویدیویی و جابه جایی فایلهایMedia را شامل می شود.
حالا که اینقدر مصر هستید من حرفی ندارم. ایشالا که موفق باشید. :give_rose:
navid_fo
02-11-16, 17:28
سلام
ببخشید این قسمت رو به من نشون میدین؟