ورود

مشاهده نسخه کامل : سوال درمورد نشناختن SSD توسط سیستم و راه حل رفع مشکل ؟

ᗩTᗩ
25-10-16, 22:46
با سلام و عرض ادب خدمت همه کاربران عزیز و دوستان گرامی :

دوستان یک عدد SSD از برند OCZ دارم با ظرفیت 128گیگ که چند روز پیش خواستم روش ویندوز بزنم و روی یه سیستم دیگه ازش استفاده کنم
که متاسفانه سیستم اصلا این درایو جامد رو نشناخت / روی چند سیستم هم تست کردم ولی بازم مشکل پابرجا بود و حتی باعث کند بالا اومدن اون
سیستم میشه لذا از دوستان عزیز و کاربرانی که به چنین مشکلی برخوردند راهنمایی کنن برای حل این مورد .
لازم به ذکره که درایو جامد نه در بایوس قابل شناسایی هست و نه در هیچ جای دیگه و فقط در دیسک منجر وجود داره به عنوان درایو خام که متاسفانه فرمت نمیشه
و با چند نرم افزار پارتیشن بندی در حالت بوت هم بررسی شده که هیچ کدوم نشناختن درایو جامدمون رو .

Only the registered members can see the link .PNG (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
26-10-16, 08:57
عطا جان با تبدیل usb وصل کردی ؟ احتمالا از کنترلرش هست . این مورد کم و بیش در ssd ها وجود دارد

ᗩTᗩ
26-10-16, 10:58
عطا جان با تبدیل usb وصل کردی ؟ احتمالا از کنترلرش هست . این مورد کم و بیش در ssd ها وجود دارد

با سلام و عرض ادب
نه متاسفانه با تبدیل هنوز تست نکردم و حتما این کار رو میکنم و اطلاع میدم چون فک کنم آخرین راه کار هست
راستی این درایوهای جامد تعمیر که نمیشن ؟ چون تا جایی که من میدونم فقط تعویض میشن البته مال من گارانتیش تموم شده

AMD>INTEL
26-10-16, 11:50
با سلام و عرض ادب
نه متاسفانه با تبدیل هنوز تست نکردم و حتما این کار رو میکنم و اطلاع میدم چون فک کنم آخرین راه کار هست
راستی این درایوهای جامد تعمیر که نمیشن ؟ چون تا جایی که من میدونم فقط تعویض میشن البته مال من گارانتیش تموم شده

نه تعمیر خاصی ندارند . کنترلر هاش هم در بازار نیستند .

AMD>INTEL
26-10-16, 12:44
البته عطا جان این مورد هم اشاره کنم . ایرادات فریم ویر هم میتونه عامل مشکلت باشه . در کل تو ایران خیلی روی تعمیرات ssd کار نشده .

ᗩTᗩ
27-10-16, 00:40
البته عطا جان این مورد هم اشاره کنم . ایرادات فریم ویر هم میتونه عامل مشکلت باشه . در کل تو ایران خیلی روی تعمیرات ssd کار نشده .

درود
والا خیلی تلاش کردم ولی به هیچ جایی نرسید متاسفانه و باید کم کم خداحافظی کنم باهاش

AMD>INTEL
27-10-16, 09:24
درود
والا خیلی تلاش کردم ولی به هیچ جایی نرسید متاسفانه و باید کم کم خداحافظی کنم باهاش

یک توصیه میکنم . برای راه آخر SSD را باز کن . با تینر فوری 2000 و فرچه به خوبی تمیزش کن . بگذار خشک بشه . این تمیز کاری گاهی جواب میده

ᗩTᗩ
27-10-16, 23:28
یک توصیه میکنم . برای راه آخر SSD را باز کن . با تینر فوری 2000 و فرچه به خوبی تمیزش کن . بگذار خشک بشه . این تمیز کاری گاهی جواب میده

سلام و تشکر از استاد عزیزم امید جان
به روی چشم این مورد آخر رو هم انجام میدم

AMD>INTEL
27-10-16, 23:41
سلام و تشکر از استاد عزیزم امید جان
به روی چشم این مورد آخر رو هم انجام میدم

فقط تا میتونی سعی کن تینر به زیر چیپ ها مخصوصا کنترلر بره تا کاملا بشوره . بعد بگذاره حدود 3-4 ساعت خشک بشه

ᗩTᗩ
28-10-16, 15:24
فقط تا میتونی سعی کن تینر به زیر چیپ ها مخصوصا کنترلر بره تا کاملا بشوره . بعد بگذاره حدود 3-4 ساعت خشک بشه
درود
به روی چشم امید جان عزیز / راستی تینر جایگزین بهتری هم داره ؟ یا خودش بهتره ؟

AMD>INTEL
28-10-16, 15:28
درود
به روی چشم امید جان عزیز / راستی تینر جایگزین بهتری هم داره ؟ یا خودش بهتره ؟

تیتر فوری 20000 بهترینه . جایگزینش الکل های خاص Isopropyl(الکل ایزوپروپیل ) هست که پیدا کردنش دردسر داره.
اگر آشنایی هم داشته باشی که الترا سونیک داشته باشه . اون هم خوبه

ᗩTᗩ
31-10-16, 15:04
تیتر فوری 20000 بهترینه . جایگزینش الکل های خاص Isopropyl(الکل ایزوپروپیل ) هست که پیدا کردنش دردسر داره.
اگر آشنایی هم داشته باشی که الترا سونیک داشته باشه . اون هم خوبه

ضمن سلام و تشکر از استاد عزیزم
با تینر فوری پری روز قشنگ شستم و امروز هم میخوام دوباره سرهم کنم و بزنم به سیستم / ببینیم چی میشه نتیجه

AMD>INTEL
31-10-16, 15:50
باز اگر جواب نگرفتی . یه راه به صورت خصوصی بهت میگم.

ᗩTᗩ
03-11-16, 15:33
باز اگر جواب نگرفتی . یه راه به صورت خصوصی بهت میگم.

باسلام خدمت امیدجان عزیز
متاسفانه بغداز اینکه سرهمش کردم و وصلش کردم بازم درایو رو نشناخت / ممنون میشم راههای دیگه رو هم بفرمایین
اگه مایل باشین میتونم تو تلگرام در خدمتتون باشم که اینجارو هم شلوغ نکنم به خاطر برخی سوالات

AMD>INTEL
03-11-16, 15:36
باسلام خدمت امیدجان عزیز
متاسفانه بغداز اینکه سرهمش کردم و وصلش کردم بازم درایو رو نشناخت / ممنون میشم راههای دیگه رو هم بفرمایین
اگه مایل باشین میتونم تو تلگرام در خدمتتون باشم که اینجارو هم شلوغ نکنم به خاطر برخی سوالات

خصوصی بزنید . یک راه آخر هم بهت بگم .

ᗩTᗩ
18-11-16, 12:36
ضمن تشکر فراوان از امید جان ،
تایپیک بسته شود / مرسی