لام لپ تاپ فوجیتسو ah532g21دارم ویندوزشو عوض کردم تمام درایورهاشم از سایت خودش دان کردم کلیدهای fnهم کار میکنه ولوم تغییر نور و صدا هم روی صفحه ظاهر میشن ولی نور صفحه تغییر نمیکنه ده تا ویندوز عوض کردم ده بار درایورهاشو نصب کردم ولی بازم فایده ای نکرد به نمایندگیش زنگ زدم میگه مال اینه که ویندوز غیر اورجینال نصب کردی پاک عصبیم کرده میگن لپ تاپ های وایو سونی هم همینطوره حتما باید ویندوز اورجینال روشون نصب بشه نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنمائیم کنید
AMD>INTEL
25-10-16, 20:37
Fujitsu FUJ02B1 Device Driver (Hotkey
این باید نصب بشه .
Mory@
28-10-16, 11:15
سلام ممنونم از راهنمائیتون ولی باید عرض کنم تمام هات کی هارو نصب کردم همه ی درایور ها کاملا نصبه کلیدهای fnهم کاملا کار میکنن حتی کلید کم و زیاد نور هم با ولوم روی صفحه ظاهر میشن و به صورت کشوئی کم و زیاد میشن حتی از توی پاور آپشن هم ولوم جابجا میشه از توی موبیلیتی سنتر هم ولوم نور جابجا میشه ولی نور صفحه تغییر نمیکنه میگن لپ تاپهای سونی وایو هم همین مشکل رو دارن وقتی ویندوزی که کمپانی نصب کرده پاک میکنی یه سری مشکل براشون پیش میاد حالا سئوال من اینه چجوری این مشکل رو حل کنم توضیح اینکه از همون سایتی که شما زحمت کشیدین و لینکش رو گذاشتین من تمام درایورهاشو دانلود و نصب کردم
AMD>INTEL
28-10-16, 11:25
Windows 7 OEM 48 in 1 x86 x64 for Laptop and PC
این ویندوز را از سافت گذر دانلود و نصب کنید .
Windows 7 OEM 48 in 1 x86 x64 for Laptop and PC دانلود رایگان نرم افزار - SoftGozar.com - سافت گذر (Only the registered members can see the link)