سلام دوستان من یه مین مدل GA-F2A88X-D3H
Only the registered members can see the link
دارم وقتی میام بعضی وقت ها نوع بوت عوض کنم دیگه صفحه اول بایوس نمیاد سریع رد میشه میره نمیشه با کلید Del برم توش باید کامپیوترو خاموش کنم از برقم بکشم و باطری مین هم درارم تا بره اونجا مشکل از چیه؟
اپدیت هم کردم ورژن f7
AMD>INTEL
25-10-16, 06:54
این را از طریق ویندوز هم میتونی تنظیم کنی بری تو بایوس . بایوس های UEFI به همین شکل هستند .ربطی به مادربرد ندارد .
Click on Settings
Click on Change PC Settings
Click on General
Scroll to the bottom and click on Advanced Startup, then Restart Now
Click on Troubleshoot
Click on Advanced Options
Click on UEFI Firmware Settings
Click on Restart
Mehrdad092000
25-10-16, 14:30
نه کلا میگم حالا این سری که برای نصب ویندوز uefiو تنظیم فلش مموری برای اولین بوت اینجور میشه
کلا بعضی وقتا اینجور میشه راه حلشم اونه چیکار کنم اوکی شه؟راستی روی بایوس ها ۲تاشم یجاش سفید شده چیه اون؟کیسو که بار کردم روی چیپا
Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk
AMD>INTEL
25-10-16, 14:39
نه کلا میگم حالا این سری که برای نصب ویندوز uefiو تنظیم فلش مموری برای اولین بوت اینجور میشه
کلا بعضی وقتا اینجور میشه راه حلشم اونه چیکار کنم اوکی شه؟راستی روی بایوس ها ۲تاشم یجاش سفید شده چیه اون؟کیسو که بار کردم روی چیپا
Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk
برای بایوس UEFI راه ورود به بایوس همین هست که گفتم . روی تمام بردهایی که به صورت UEFI ویندوزشون نصب شده برای ورود به تنظیمات بایوس باید از طریق ویندوز اقدام کنید .
APP گیگابایت هم نصب کنید . از اون طریق هم میتونید بعد از ریستارت وارد بایوس بشید
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Mehrdad092000
26-10-16, 02:54
برای بایوس UEFI راه ورود به بایوس همین هست که گفتم . روی تمام بردهایی که به صورت UEFI ویندوزشون نصب شده برای ورود به تنظیمات بایوس باید از طریق ویندوز اقدام کنید .
APP گیگابایت هم نصب کنید . از اون طریق هم میتونید بعد از ریستارت وارد بایوس بشید
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
خوب این مشکل نمیدونید از چیه؟حالا uefi هم نباشه کلا میخوای با بایوس و بوت دیسک ور بری اینجوری میشه تا اون کارو انجام بدم یکی گفت شاید برق اتصال داره کیست ایا درسته این حرف؟
AMD>INTEL
26-10-16, 08:46
خوب این مشکل نمیدونید از چیه؟حالا uefi هم نباشه کلا میخوای با بایوس و بوت دیسک ور بری اینجوری میشه تا اون کارو انجام بدم یکی گفت شاید برق اتصال داره کیست ایا درسته این حرف؟
مشکلی نداره . بایوس های Uefi ها به همین شکل هستند . بایوس ها پیشرفت کردند .
Mehrdad092000
27-10-16, 23:13
مشکلی نداره . بایوس های Uefi ها به همین شکل هستند . بایوس ها پیشرفت کردند .
یعنی چی ؟یعنی صفحه گیگابایت نیاد که سریعتر بالا بیاد؟اما حس میکنم این یه مشکلی داره که نمیشه تنظیمش کرد بعضی وقتا اعصاب خوردی میشه
uefi هم برای بوت جلو دیواس مورد نظر نمینویسه بعضی وقتا اونم باید از محیط ویندوز تنظیم کرد؟
AMD>INTEL
27-10-16, 23:20
یعنی چی ؟یعنی صفحه گیگابایت نیاد که سریعتر بالا بیاد؟اما حس میکنم این یه مشکلی داره که نمیشه تنظیمش کرد بعضی وقتا اعصاب خوردی میشه
uefi هم برای بوت جلو دیواس مورد نظر نمینویسه بعضی وقتا اونم باید از محیط ویندوز تنظیم کرد؟
بله uefi برای سریعتر بوت شدن تاخیرها را حذف میکنه . راهش همونی که گفتم هست . اون هم از طریق ویندوز بعد از ریستارت وارد بایوس میشی و تغییر میدی . باید به پیشرفت قطعات عادت کنید .
Mehrdad092000
30-10-16, 01:40
بله uefi برای سریعتر بوت شدن تاخیرها را حذف میکنه . راهش همونی که گفتم هست . اون هم از طریق ویندوز بعد از ریستارت وارد بایوس میشی و تغییر میدی . باید به پیشرفت قطعات عادت کنید .
اخه
میدونید چی اذیت میکرد وقتی میخواستی از بایوس چیزی رو تغیر بدی مثلا بوت اولین دیسکو یهو میپرید دیگه نمیشد عوض کرد چیزیم برای بوت شدن نبود هی صفحه مشکی میومد تا اون کارو انجام بدم تا درست شه
AMD>INTEL
30-10-16, 09:33
باید فلش یا دیسک UEFI باشه . تا بوت بشه .به هر حال مزایای بایوس uefi بیشتر از معایبش هست . اگر مشکلت حل شده در تاپیک زیر نظرتون را اعلام کنید
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران (Only the registered members can see the link)