ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای تبدیل وبلاگ به سایت

javaheri69
24-10-16, 17:10
با سلام دوستان ایا میشه وبلاگ رو به سایت تبدیل کرد یا ن؟؟ لطف میکنید اموزش بدین.. ایا برای تبدیل به سایت هاست هم باید بخرم؟؟؟؟

salpc
24-10-16, 17:29
با سلام دوستان ایا میشه وبلاگ رو به سایت تبدیل کرد یا ن؟؟ لطف میکنید اموزش بدین.. ایا برای تبدیل به سایت هاست هم باید بخرم؟؟؟؟

باید دامنه بخرید.
اگر .ir باشه باید توسایت ایرنیک ثبت بشه.

AMD>INTEL
24-10-16, 17:34
کلا شما اگر هدفت کسب در آمده . باید هاست بگیری و روی هاستت وردپرس نصب کنی و بستگی به کارت قالب بگیری . تبدیل وبلاگ به سایت اگر هدف در آمد نیست . میتونی DNS های مثلا بلاگفا را تو ایرنیک وارد کنی .

javaheri69
24-10-16, 17:59
کلا شما اگر هدفت کسب در آمده . باید هاست بگیری و روی هاستت وردپرس نصب کنی و بستگی به کارت قالب بگیری . تبدیل وبلاگ به سایت اگر هدف در آمد نیست . میتونی DNS های مثلا بلاگفا را تو ایرنیک وارد کنی .

اره کسب در امده..هاست چند گیگ باید بخرم؟؟؟لطف میکنید چند تا سایت بگین برای خرید دامنه..هاست..ارزون باشه

AMD>INTEL
24-10-16, 18:29
هاست بستگی به نیازتون داره . من خودم برتینا را تایید میکنم . چندین ساله باهاشون کار میکنم .

javaheri69
24-10-16, 18:33
هاست بستگی به نیازتون داره . من خودم برتینا را تایید میکنم . چندین ساله باهاشون کار میکنم .

یک توضیحی درباره هاست میدین چه هاستی بخرم؟؟؟؟اخه هاست ویندوز و لینوکسی و اقتصادی و..کدومش مناسب من هست.

AMD>INTEL
24-10-16, 18:48
هاست لینوکسی برای وردپرس مناسبه