سلام.
دوستان یه سوال با در نظر گیری اینکه سیستم و BIOS کامل از UEFI پشتیبانی می کنه
اما وقتی به مراحل نصب ویندوز و اون قسمت پارتیشن بندی میرسم با توجه به اینکه توسط diskpart پارتیشن رو روی gpt میزارم اما وقتی اولین پارتیشن رو میسازم فقط پارتیشن system ساخته میشه و اون دوتا پارتیشن دیگه یعنی MSR,Recovery ساخته نمیشه > این یعنی ویندوز با در حالت MBR داره نصب میشه درسته ؟
مشکل از چی می تونه باشه ؟ از dvd ویندوز 10 استفاده می کنم البته همه نسخه ها 23 و 64 هم داخلش هست می تونه از این باشه ؟ و حتما باید یکی نسخه مثلا 64 داخل dvd باشه تا بشه ویندوز رو روی حالت UEFI نصب کرد ؟
AMD>INTEL
17-10-16, 20:48
وقتی بایوس روی حالت UEFI باشه و دیسک GPT باشه امکان نداره LEGACY نصب بشه .
locki
17-10-16, 21:22
ببنید زمانی که disk list میزم قشنگ زده gpt هست اما زمانی که اولین پارتیشن رو میسازم system رو ایجاد می کنه و بعد از اون اگر disk list بزنم تیک gpt برداشته شده و کاملا به طور معمول نصب می کنه
اینکه از این cd های چند ویندوزه استفاده می کنم دلیلیش نمیشه نمی تونه UEFI رو نصب کنه(توی cd ویندوزه UEFI وجود داره) ؟
AMD>INTEL
17-10-16, 21:27
عرض کنم حدمت شما حتما از ایزو 64 بیت استفاده کنید . بهتره یک فلش UEFI با ایزوی 64 بیت با برنامه RUFUS بسازید .
Mehdi.ab
22-11-16, 16:50
ویندوزمن 8.1 هست 64bit پارتیشن هم GPT;کردم ولی در کل سرعت اومده پایین و اصلا تو Bootو خود ویندوز تفاوتی در سرعت حس نمیشه در حالی که تو توضیحات نوشته ...افزایش سرعت بوت و ......
الان میخوام بدونم من جایی اشتباه کردم .
و بهترین حالت واسه لپ تاپ همون GPT هست با نصب UEFI ؟:11():
AMD>INTEL
22-11-16, 17:50
ویندوزمن 8.1 هست 64bit پارتیشن هم GPT;کردم ولی در کل سرعت اومده پایین و اصلا تو Bootو خود ویندوز تفاوتی در سرعت حس نمیشه در حالی که تو توضیحات نوشته ...افزایش سرعت بوت و ......
الان میخوام بدونم من جایی اشتباه کردم .
و بهترین حالت واسه لپ تاپ همون GPT هست با نصب UEFI ؟:11():
قرار نیست حتما سریعتر بشه . بلکه در این حالت در دستگاه هایی که بایوس UEFI دارند در حال اجباری شدن هست . کانفیگ قطعات و مشخصات تو سرعت بوت تاثیر میگذاره
Mehdi.ab
22-11-16, 18:24
قرار نیست حتما سریعتر بشه . بلکه در این حالت در دستگاه هایی که بایوس UEFI دارند در حال اجباری شدن هست . کانفیگ قطعات و مشخصات تو سرعت بوت تاثیر میگذاره
درود
الان من لپ تاپم X550C هست
بهترین حالت واسه لپ تاپ همون GPT هست با نصب UEFI؟
یا MBR ؟
با سپاس
AMD>INTEL
22-11-16, 18:30
درود
الان من لپ تاپم X550C هست
بهترین حالت واسه لپ تاپ همون GPT هست با نصب UEFI؟
یا MBR ؟
با سپاس
همون UEFI و GPT
Mehdi.ab
22-11-16, 19:44
همون UEFI و GPT
یه
سوال دیگه
حجم هارد دیسک مهمه تو فرمت پارتیشن مثلا از 1 ترا به بالا بهتره GPT شه ؟ یا مهم نیست
هارد من 750GB هست ؟
AMD>INTEL
22-11-16, 20:01
یه
سوال دیگه
حجم هارد دیسک مهمه تو فرمت پارتیشن مثلا از 1 ترا به بالا بهتره GPT شه ؟ یا مهم نیست
هارد من 750GB هست ؟
خیر ارتباطی نداره . سیستمی که UEFI هست حتما باید GPT باشه .