PDA

مشاهده نسخه کامل : چیپ گرافیکی مناسب لپتاپ برای گیمینگ

parsa_rampage
14-10-16, 16:57
سلام.میخواستم بپرسم که چه کارت گرافیکی برای گیمینگ تا دو سال خوبه.گرافیک 960 یا بالاتر؟
ایا لپتاپ های گیمینگ تا 4 میلیون و 600 هزار تومان چه چیزی رو پیشنهاد میکنید.
و اینکه ایا همه ی برند ها مقاومت خوب و خدمات پس از فروش خوبی دارند یا نه؟
ممنون میشم پاسخ بدید.

AMD>INTEL
14-10-16, 17:21
در حال حاضر
GE62 6QF Apache Pro
با چیپ گرافیکی GeForce GTX 970M GDDR5

TechRadar
14-10-16, 17:23
سلام.
از اونجایی که گرافیک و مصرف حافظه بازی های PC پی در پی بالاتر می ره گرافیک 960 الآن برای Full HD هم نمیتونه با بالاترین تنظیمات و بعضاً در بعضی بازی ها حتی با تنظیمات Medium هم جوابگو باشه.
گرافیک GTX 1080 با کمی خوش بینی می تونه تا دوسال تقریباً روی وضوح Full HD کارتون رو راه بندازه.
اینکه لپ تاپ یا PC بگیرین به عهده ی خودتونه و باید نیازتون رو مشخص کنین که می خواین در سفر هم بازی کنین یا فقط تو خونه بازی کنین که من در مورد خرید لپتاپ یا PC نمی تونم پیشنهاد بدم چون زیاد وارد نیستم.
در مورد برند ها و خدمات پس از فروش خودم به شخصه GIGABYTE رو دوست دارم چون خدمات پس از فروشی مثل آواژنگ داره و حداقل به فکر مشتری هست.
با تشکر.

parsa_rampage
14-10-16, 18:23
ممنون از نظرات شما فقط من تو خونه بازی میکنم ولی تو خونه جای pc ندارم و مادرم چون قبلا یک pc ضعیف داشتم نمیزاره بخرم.
در هر صورت ایا امکانش هست که گرافیک 970 تا 980 یا حتی 1060 تا 1080 روی لپتاپ قرار بگیره و قیمتش تا 4700000 باشه؟
ممنون.

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

parsa_rampage
14-10-16, 18:55
و اینکه کسی لپتاپی داره که بازی quantum break را با کیفیت high یا حداقل medium بدون هیچ لگی و افت فریم اجرا کنه؟
لطفا اسم این لپتاپ شما رو بگید ممنون.

parsa_rampage
15-10-16, 14:32
در حال حاضر
GE62 6QF Apache Pro
با چیپ گرافیکی GeForce GTX 970M GDDR5
لطفا به سوالات جدید من جواب بدین.
و اینکه به نظر شما گرافیک 970 با حافظه ی 3 گیگ و هارد 5400 دور hhd بهتره یا گرافیک 960 با حافظه ی 4 گیگ و هارد 7200 دور و 126 یا 256 گیگ ssd و بقیه 1 ترابایت ssd?
و اینکه ایا تا سال بعد قیمت لپتاپ های با گرافیک 980 و با هارد ssd ارزون در حد همین 4600000 میشه یا نه؟

AMD>INTEL
15-10-16, 14:34
لطفا به سوالات جدید من جواب بدین.
و اینکه به نظر شما گرافیک 970 با حافظه ی 3 گیگ و هارد 5400 دور hhd بهتره یا گرافیک 960 با حافظه ی 4 گیگ و هارد 7200 دور و 126 یا 256 گیگ ssd و بقیه 1 ترابایت ssd?
و اینکه ایا تا سال بعد قیمت لپتاپ های با گرافیک 980 و با هارد ssd ارزون در حد همین 4600000 میشه یا نه؟

ببینید . برای گیم hdd و ssd نقشی ندارند . گرافیک 970 با سه گیگ حافظه بله قویتر از 960 هست .
پیشنهاد میکنم صبر کنید تا لپتاپ های جدید با چیپهای سری 1000 وارد بازار ایران شوند .

parsa_rampage
15-10-16, 14:45
ببینید . برای گیم hdd و ssd نقشی ندارند . گرافیک 970 با سه گیگ حافظه بله قویتر از 960 هست .
پیشنهاد میکنم صبر کنید تا لپتاپ های جدید با چیپهای سری 1000 وارد بازار ایران شوند .
درست میگید اما ایا با قیمت مناسب به همراه لپتاپ بشه تا 4600000 هست یا خیلی بیشتر میشه؟
خودمم گرافیک 1060 رو خیلی دوست دارم.

AMD>INTEL
15-10-16, 14:53
درست میگید اما ایا با قیمت مناسب به همراه لپتاپ بشه تا 4600000 هست یا خیلی بیشتر میشه؟
خودمم گرافیک 1060 رو خیلی دوست دارم.

همین حدود میشه . چون جایگزین سری 900 خواهند شد .

rezarasnani
15-10-16, 14:54
والا ببین عزیز الان قوی ترین چیپ ست موبایل سری ۹۰۰ ک ۹۸۰ ام هست قدرتش از ۹۷۰ معمولی کمتره 😐 پس من میگم حتی اگر ۹۹ درصد قیمت لپتاپ های سری ۱۰۰۰ بالای ۴۶۰۰ باشه وایسا چون اونا بیان قیمت اینا میاد پایین به نفع شما میشه اگر ک هم ن ۱۰۶۰ روی لپ تاپ قیمتش از ۴۶۰۰ پایین تر باشه خیلیییی به نفعت میشه و این ک سعی کنی مادر رو متوجه کنی اون سیستم به درد نمیخوری سیستم جمع کنی خیلی بهتره 😁😁

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

parsa_rampage
15-10-16, 14:59
والا ببین عزیز الان قوی ترین چیپ ست موبایل سری ۹۰۰ ک ۹۸۰ ام هست قدرتش از ۹۷۰ معمولی کمتره 😐 پس من میگم حتی اگر ۹۹ درصد قیمت لپتاپ های سری ۱۰۰۰ بالای ۴۶۰۰ باشه وایسا چون اونا بیان قیمت اینا میاد پایین به نفع شما میشه اگر ک هم ن ۱۰۶۰ روی لپ تاپ قیمتش از ۴۶۰۰ پایین تر باشه خیلیییی به نفعت میشه و این ک سعی کنی مادر رو متوجه کنی اون سیستم به درد نمیخوری سیستم جمع کنی خیلی بهتره 😁😁

درسته ولی جای کافی ندارم.
برای دانشگاه من هم هست.
اینم بگم الان کلاس هشتم ام.

parsa_rampage
15-10-16, 15:12
و اینکه لطفا دقیق بگید چه مارک ها یا برند های لپتاپ از لحاظ مقاومت از برند های دیگه برتره؟
چون من میخوام تا حداقل دو سال بازی های سنگینو برام اجرا کنه بعد تا ده سال هم میخوام لپتاپ رو نگه دارم اون هشت سالو میخوام بازی های سبک و کار های گرافیکی کنم و اینکه نمیخوام زیاد کند بشه.
خدمات پس از فروش هم برام مهمه که مثلا یه قطعه خراب شد با قیمت مناسب و راحت پیدا کنم و بخرم.
پس لطفا برند های قوی و با مقاومت زیاد رو به ترتیب بگید.

AMD>INTEL
15-10-16, 15:23
و اینکه لطفا دقیق بگید چه مارک ها یا برند های لپتاپ از لحاظ مقاومت از برند های دیگه برتره؟
چون من میخوام تا حداقل دو سال بازی های سنگینو برام اجرا کنه بعد تا ده سال هم میخوام لپتاپ رو نگه دارم اون هشت سالو میخوام بازی های سبک و کار های گرافیکی کنم و اینکه نمیخوام زیاد کند بشه.
خدمات پس از فروش هم برام مهمه که مثلا یه قطعه خراب شد با قیمت مناسب و راحت پیدا کنم و بخرم.
پس لطفا برند های قوی و با مقاومت زیاد رو به ترتیب بگید.

تو بازار ایران و در رده گیمینگ لپتاپ های اسوس عملکرد خوبی داشتند و همچنین نسبت به سایر رقبا دردسرهای کمتری داشتند .

rezarasnani
15-10-16, 18:28
درسته ولی جای کافی ندارم.
برای دانشگاه من هم هست.
اینم بگم الان کلاس هشتم ام.

فقط میگم ک بدونید شما با خرید این لپ تاپ به هیچ عنوان کارای قوی نمیتونی کنی برای دوران دانگاه و درضمن یک مورد دیگ این ک اون موقع یک لپ تاپ خیلی ساده و ارزون میتونه از چیزی ک از الان ببرید اون موقع نوستالژی حساب میشه سریع تر باشه

parsa_rampage
15-10-16, 20:16
تو بازار ایران و در رده گیمینگ لپتاپ های اسوس عملکرد خوبی داشتند و همچنین نسبت به سایر رقبا دردسرهای کمتری داشتند .
این درسته ولی ایا msi هم خوبه یا نه asus rog بگیرم.

AMD>INTEL
15-10-16, 21:01
این درسته ولی ایا msi هم خوبه یا نه asus rog بگیرم.

با توجه به تجربه خودم و فیدبک هایی که از دوستان همکارم در تعمیرات گرفتم . خرابی مدلهای گیمینگ اسوس را کمتر دیدم .

parsa_rampage
15-10-16, 21:06
با توجه به تجربه خودم و فیدبک هایی که از دوستان همکارم در تعمیرات گرفتم . خرابی مدلهای گیمینگ اسوس را کمتر دیدم .
این درسته.
اما نگفتید msi چی زیاد خرابی داره یا تقریبا شبیه asus هست؟

AMD>INTEL
15-10-16, 21:22
این درسته.
اما نگفتید msi چی زیاد خرابی داره یا تقریبا شبیه asus هست؟

MSI در مقام بعدی قرار میگیره . با توجه به تمام مواردی که گفتم .

parsa_rampage
17-10-16, 19:42
سلامی دوباره من در تاپیک جدید خوندم که یکی از دوستان گفته بود که msi نمایندگی خوبی تو ایران نداره.ایا این درسته؟
و اینکه ایا به این دلیل لپ تاپ msi نگیرم؟
چون من از مدل های pro خوشم میاد.

AMD>INTEL
17-10-16, 19:47
سلامی دوباره من در تاپیک جدید خوندم که یکی از دوستان گفته بود که msi نمایندگی خوبی تو ایران نداره.ایا این درسته؟
و اینکه ایا به این دلیل لپ تاپ msi نگیرم؟
چون من از مدل های pro خوشم میاد.

نمایندگیش که نسبتا بد نیست . msi به دلیل اینکه در ایران مستقیم دفتر نمایندگی زده بر روی روند کار خدمات شرکت های ایرانی نظارت میکند .
review لپتاپ های msi در شهر سخت افزار موجوده . میتونید ملا حظه کنید . در کل دلیلی بر عدم انتخاب این برند وجود ندارد.

parsa_rampage
17-10-16, 19:54
به نظرتون تا سال بعد لپتاپ های با گرافیک 1060 وارد ایران میشه؟

parsa_rampage
17-10-16, 19:56
و اینکه لپتاپ ایسوس رو میتونید به مدل های موبایل تشبیه کنید؟
چون من درباره ی مدل های موبایل اطلاعات بیشتری دارم.
منظور من نسبت لپتاپ asus به msi هست.

AMD>INTEL
17-10-16, 19:56
به نظرتون تا سال بعد لپتاپ های با گرافیک 1060 وارد ایران میشه؟

احتمال زیاد بله .

parsa_rampage
17-10-16, 19:58
قیمت چی به نظرتون تا اول تیر بیان تو ایران یا اینکه زودتر بیان و من بخوام تو اوایل تیر بخرم لپتاپ رو قیمت این لپ تاپ ها چقدره؟

AMD>INTEL
17-10-16, 20:11
قیمت چی به نظرتون تا اول تیر بیان تو ایران یا اینکه زودتر بیان و من بخوام تو اوایل تیر بخرم لپتاپ رو قیمت این لپ تاپ ها چقدره؟

احتمال زیاد تا اخر سال 95 این محصولات وارد ایران میشن . قیمت هم بستگی به قیمت دلار در اون زمان دارد .

parsa_rampage
18-10-16, 13:30
سوال دیگه اینکه ایا لپتاپی که تو سایت امازون 1400 دلار یا 4 میلیون و تقریبا نیم هست به ایران بیاد قیمتش چند میشه؟

AMD>INTEL
18-10-16, 13:36
سوال دیگه اینکه ایا لپتاپی که تو سایت امازون 1400 دلار یا 4 میلیون و تقریبا نیم هست به ایران بیاد قیمتش چند میشه؟

دلار با توجه محصولات موجود بازار حدود 4 هزار تومن محاسبه میشه حدود 200-300 هم بعدش اضافه میشه

parsa_rampage
19-10-16, 19:23
سلام.
میخواستم بدونم که اگه لپتاپ asus rog strix gl502 vm بگیرم تا چند سال میتونم همه ی بازی های روز رو اجرا کنم؟
بعد ایا دلار 4000 تومان محاسبه میشه؟ چون الان 3500 هست پدرم میگه تا سال بعد دلار ایران و دلار اصلی با هم میانگین میگیرن وسط در وسط میشه.

AMD>INTEL
19-10-16, 19:26
سلام.
میخواستم بدونم که اگه لپتاپ asus rog strix gl502 vm بگیرم تا چند سال میتونم همه ی بازی های روز رو اجرا کنم؟
بعد ایا دلار 4000 تومان محاسبه میشه؟ چون الان 3500 هست پدرم میگه تا سال بعد دلار ایران و دلار اصلی با هم میانگین میگیرن وسط در وسط میشه.

این سوال هیچ جوابی نداره . بستگی به پیشرفت نرم افزاری و گیم ها دارد
من قیمت محاسبه شده بر اساس قطعات موجود در بازار بهتون اعلام کردم . چیزی که مشخص هست . قیمت محاسبه شده به دلایلی همون 4000 تومن هست . البته هزینه های گمرکی جدید و حمل و نقل هم اضافه میشه .

parsa_rampage
19-10-16, 22:02
لطفا بگین گرافیک تا چند برای بازی تا یکی دو سال خوبه ببخشید هی میپرسم فقط میخوام بدونم بهترین لپتاپ تا سقف 4 میلیون هفت صد چیه؟ البته میخوام مقاومتش بالا باشه که تا هفت سال فقط چند بار خرابی داشته باشه.خیلی هم گرون اندازه 5 یا 6 میلیون تومان نباشه قیمتش مناسب باشه.ممنون.

parsa_rampage
19-10-16, 22:19
و ایا میشه گرافیک رو یجوری ارتقا داد تو لپتاپ ها؟

AMD>INTEL
19-10-16, 22:22
و ایا میشه گرافیک رو یجوری ارتقا داد تو لپتاپ ها؟

خیر . امکان ارتقا در 90% لپتاپ ها میسر نیست . فقط تعداد محدودی که از MXM استفاده میکنند اون هم اقلا تو ایران کارت های MXM موجود نیستند .

parsa_rampage
20-10-16, 15:01
یک سوال ایا این لپتاپ تا سال بعد به قیمت زیر 5 میلیون میرسه یا نه؟Only the registered members can see the link

البته این لپتاپ در د..ی کالا با کیف و ماوس و تجهیزات ایسوس به این قیمت رسیده.
و اینکه میشه بهش اگه دی وی دی رایتر نداره یک دی وی دی رایتر اکسترنال وصل کرد؟

parsa_rampage
20-10-16, 15:18
لطفا جواب دهید.

لطفا جواب دهید.

ممنون میشم AMD>INTEL جان

AMD>INTEL
20-10-16, 15:32
یک سوال ایا این لپتاپ تا سال بعد به قیمت زیر 5 میلیون میرسه یا نه؟Only the registered members can see the link

البته این لپتاپ در د..ی کالا با کیف و ماوس و تجهیزات ایسوس به این قیمت رسیده.
و اینکه میشه بهش اگه دی وی دی رایتر نداره یک دی وی دی رایتر اکسترنال وصل کرد؟

برای پاسخ به سوال خصوصی نزنید .
خیر این لپتاپ این مقدار کاهش قیمت پیدا نمیکنه .احتمالا تا سال بعد موجود نباشه