ورود

مشاهده نسخه کامل : رایت بازی با حجم24 گیگ بر dvd

amiras.aa661
14-10-16, 16:51
با ارض سلام من بازی از اینترنت دانلود کردم با حجم حدود 24گیگ میخواستم بدونم چطور میتونم حجمشو از اینی که هست کمتر کنم میشه با نرم افزار freearc فشردش کنم بعد برای فشرده سازیش کدوم فایلارو نباید رایت کنم ؟و روی dvd رایت کنمدر ضمن برای رایت نرو دارم چجور میتونم تنزیمش کنم که بازی رویه چندتا dvd رایت کنه ممنون میشم راهنماییم کنید با نهایت تشکر

Sent from my GT-I9192 using Tapatalk

Calm
14-10-16, 17:38
با ارض سلام من بازی از اینترنت دانلود کردم با حجم حدود 24گیگ میخواستم بدونم چطور میتونم حجمشو از اینی که هست کمتر کنم میشه با نرم افزار freearc فشردش کنم بعد برای فشرده سازیش کدوم فایلارو نباید رایت کنم ؟و روی dvd رایت کنمدر ضمن برای رایت نرو دارم چجور میتونم تنزیمش کنم که بازی رویه چندتا dvd رایت کنه ممنون میشم راهنماییم کنید با نهایت تشکر

علت خاصی داره که میخوای رایتش کنی؟؟ چون اصلا کار درستی نیست! بهترین کار اینه واسه نصب کردن همینجوری درایو مجازیش کنی یا اگه لازم نداری همینجوری بعنوان آرشیو ذخیرش کنی یا به دیگران بدی

amiras.aa661
14-10-16, 18:12
علت خاصی داره که میخوای رایتش کنی؟؟ چون اصلا کار درستی نیست! بهترین کار اینه واسه نصب کردن همینجوری درایو مجازیش کنی یا اگه لازم نداری همینجوری بعنوان آرشیو ذخیرش کنی یا به دیگران بدی
اره چون تو کامپیوتر فضای زیاد ندارم

salpc
15-10-16, 10:39
اره چون تو کامپیوتر فضای زیاد ندارم

با Winrar به صورت پارت های 512 مگ یا 1 گیگ درستش کن بعدش رایت کن.

amiras.aa661
15-10-16, 23:12
با Winrar به صورت پارت های 512 مگ یا 1 گیگ درستش کن بعدش رایت کن.
میگم برای فشرده سازی از freearce استفاده میخوام بکنم بعد چه فایلی نباید فشرده بشه. راستی در هنگام رایت کردن با نرو چه تنظیماتی انجام بدم که حالت چند dvd بشه مثلا بعد نصب dvd 1شماره دو بگه بزار .