ورود

مشاهده نسخه کامل : از کار انداختن گوشی اندروید دزدیده شده

amiras.aa661
12-10-16, 18:06
با عرض سلام من گوشیم دزدیده شده و اطلاعات شخصی داخلش دارم میخوام بدونم چطور میشه گوشی از کار انداخت بعد اگه گوشی اتصال به نتم نداشته باشه اونوقت چی ممنون میشم بگید[emoji27]

Sent from my cm_serranodsdd using Tapatalk

Mehrdad.A 88
12-10-16, 21:17
با عرض سلام من گوشیم دزدیده شده و اطلاعات شخصی داخلش دارم میخوام بدونم چطور میشه گوشی از کار انداخت بعد اگه گوشی اتصال به نتم نداشته باشه اونوقت چی ممنون میشم بگید[emoji27]

فک کنم راهی وجود نداره، اگه دزدیده شده مطمئن باشین اون موجود که اسمش دزد هست اولین کاری که میکنه در آوردن باطری، سیم کارت و مموری هست، اگه این کارو نکرده باشه بعضی آنتی ویروس ها این امکان رو دارن که با SMS بهشون فرمان wipe بدی، موبایل چی بوده ؟ اندروید ؟

amiras.aa661
12-10-16, 22:18
فک کنم راهی وجود نداره، اگه دزدیده شده مطمئن باشین اون موجود که اسمش دزد هست اولین کاری که میکنه در آوردن باطری، سیم کارت و مموری هست، اگه این کارو نکرده باشه بعضی آنتی ویروس ها این امکان رو دارن که با SMS بهشون فرمان wipe بدی، موبایل چی بوده ؟ اندروید ؟
بله اندروید

VAhid_El
13-10-16, 00:30
اگه اکانت گوگلتون و یا اکانت سامسونگ رو روش فعال کرده باشید و طرف هم بیاد به نت متصل بشه میشه کاری کرد که از راه دور قفل بشه و غیر قابل دسترس. در غیر این صورت راهی نیست.
البته همونطور که دوستای دیگمون هم گفتن بعضی آنتی ویروس ها هم قابلیت های دیگه هم دارن که میشه کل اطلاعاتو پاک کرد.
در غیر این صورت کاری نمیشه کرد متاسفانه.

AMD>INTEL
13-10-16, 11:54
این گوشی های دزدی استفاده نمیشه . مخصوصا این اسمارت فون ها . اکثرا توسط سارقین و یا مالخرها خرد میشن و قطعات داخلیشون فروخته میشه . چون به راحتی قابل ردیابی هستندد توسط پلیس .

Mehrdad.A 88
13-10-16, 17:38
این گوشی های دزدی استفاده نمیشه . مخصوصا این اسمارت فون ها . اکثرا توسط سارقین و یا مالخرها خرد میشن و قطعات داخلیشون فروخته میشه . چون به راحتی قابل ردیابی هستندد توسط پلیس .

آقا این رفیقمون رو نابود گردی، اینکه موبایلت رو بدزدن خودش دردناک هست باز این که بفهمی قراره کشته بشه دیگه هیچی

AMD>INTEL
13-10-16, 17:56
آقا این رفیقمون رو نابود گردی، اینکه موبایلت رو بدزدن خودش دردناک هست باز این که بفهمی قراره کشته بشه دیگه هیچی

واقعیتش اینه . چون یاد گرفتند و میدونند به راحتی اسمارت فون ها رد یابی میشن به خاطر همین سر دمونتاژ میکنند .

Mehrdad.A 88
14-10-16, 09:14
واقعیتش اینه . چون یاد گرفتند و میدونند به راحتی اسمارت فون ها رد یابی میشن به خاطر همین سر دمونتاژ میکنند .

اصلا فکر نمیکردم همچین کارایی کنن

AMD>INTEL
14-10-16, 09:22
اصلا فکر نمیکردم همچین کارایی کنن

خود آگاهی هم بپرسید دقیقا همین حرف رو میزنند.چون ردیابی این گوشی ها خیلی راحته. مجبورن سریع اوراقش کنند.