PDA

مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی برای ذخیره صفحات

javaheri69
11-10-16, 12:03
با سلام ..دوستان من با این افزونه موزیلا
Full Web Page Screenshotsکار میکردم.و از صفحات اموزش سایت ها به راحتی اسکرین شات کامل میگرفت..حالا میگه باید تبدیل به pro بشه..کار نمیکنه..میشه شما نصب کنید تست کنید ..اخه میخوام اسکرین شات بگیرم.
اگه نرم افزار دیگه هم سراغ دارید لطفا معرفی کنید..:11():

salpc
11-10-16, 12:58
با سلام ..دوستان من با این افزونه موزیلا
Full Web Page Screenshots

کار میکردم.و از صفحات اموزش سایت ها به راحتی اسکرین شات کامل میگرفت..حالا میگه باید تبدیل به pro بشه..کار نمیکنه..میشه شما نصب کنید تست کنید ..اخه میخوام اسکرین شات بگیرم.
اگه نرم افزار دیگه هم سراغ دارید لطفا معرفی کنید..:11():

از این استفاده کنید:

Capture full web page screenshots in your browser instantly (Only the registered members can see the link)

javaheri69
11-10-16, 16:48
از این استفاده کنید:

Capture full web page screenshots in your browser instantly (Only the registered members can see the link)

دوست عزیز میشه راهنمایی کنید کدوم رو باید بزنم نصب بشه؟؟:11():

salpc
11-10-16, 17:50
دوست عزیز میشه راهنمایی کنید کدوم رو باید بزنم نصب بشه؟؟:11():
فایل نصبی :
بفرما (Only the registered members can see the link)

javaheri69
11-10-16, 18:37
فایل نصبی :
بفرما (Only the registered members can see the link)

درود..تغییری مشاهده نشد؟؟مرورگر من موزیلا هست..ایا باید Full Web Page Screenshots رو دوباره نصب کنم یا ن؟؟:11():

salpc
12-10-16, 05:54
درود..تغییری مشاهده نشد؟؟مرورگر من موزیلا هست..ایا باید Full Web Page Screenshots رو دوباره نصب کنم یا ن؟؟:11():

این رو چک کنید:

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Chrome
12-10-16, 11:43
از افزونه webtopdf استفاده کن
از همه بهتره:1. (23):

javaheri69
12-10-16, 11:53
این رو چک کنید:

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

دوست عزیز اون به درد نخورد..لطف میکنی اموزش همینو بدی..Full Web Page Screenshots
اخه قبلا باهاش کار کردم خیلی عالی بود اسکرین شات کامل میگرفت..:11():

salpc
12-10-16, 13:06
دوست عزیز اون به درد نخورد..لطف میکنی اموزش همینو بدی..Full Web Page Screenshots
اخه قبلا باهاش کار کردم خیلی عالی بود اسکرین شات کامل میگرفت..:11():

Add to firefox رو بزن درست میشه.

Only the registered members can see the link

javaheri69
13-10-16, 06:33
Add to firefox رو بزن درست میشه.

دوست عزیز من همه این کارا رو میکنم میگه باید تبدیل به pro بشه..قبلا اینطوری نبود.این S باید ابی رنگ باشه S اخه قبلا ابی بود درست کار میکرد.اینم عکسش

salpc
13-10-16, 12:20
دوست عزیز من همه این کارا رو میکنم میگه باید تبدیل به pro بشه..قبلا اینطوری نبود.این S باید ابی رنگ باشه S اخه قبلا ابی بود درست کار میکرد.اینم عکسش

این که میگه لایسنسش رو باید بخری .
این یکی رو امتحان کنید:(با کلیک راست تو صفحه فایرفاکس میاد)
16166