به نام خدا
سلام خدمت دوستان عزیز
من کامپیوترم رو تازه خریداری کردم و از همون اول مشکل قطع شدن صفحه داشت
مشخصات سیستمم اینه
گرافیکم gigabyte g1 r9 390
Memory Size - 8192 MB
Memory Type - GDDR5
Core Clock - 1025 MHz
Windows Version - Windows 10 (64 bit)
System Memory - 16 GB
CPU Type - Intel(R) Core(TM) i5-6600K CPU @ 3.50GHz
وقتی سیستم بالا بعضی مواقع تا 5 دقیقه اول وارد بعضی برنامه ها مانند کروم و اینترنت دانلود منیجر میشم صفحم قطع میشه
کارت گرافیکم رو بردم گارانتی اواژنگ چک کردن و گفتن مشکلی نداره
وقتی که صفحه قطع میشه درایور گرافیک رو دوباره نصب میکنم درست میشه باز که سیستم خاموش و روشن میشه شروع میکنه قطع و وصل شدن
کمک کنید:give_rose:
AMD>INTEL
10-10-16, 18:47
اگر توسط گارانتی بررسی شده و ایرادی مشاهده نشده .
مادربردتون هم قید کنید .
شما باید کابل مورد استفادت را چک کنی . اگر از تبدیل استفاده میکنی از تبدیل دیگه استفاده کن . مدل دقیق مونیتورت هم اعلام کن . حتما یک محافظ برق پیشرانههم جلوی مسیر پریزی که سیستم وصله استفاده کن .
alibahman47
10-10-16, 19:59
درود
واقعا جای تاسف هست که اون کسی که سیستم رو رندر کرده چک کاملش نکرده(😔).
۱- مورد اول :
۹۹% مشکل از درایور کارت گرافیکه.
کلا درایور کارت گرافیک رو کامل با برنامه اختصاصی(UNINSTALLER )حذف کن و دوباره آپدیت جدید ورژن فاینال رو نص کن.
اگه نشد ویندوز رو دوباره عوض کن و برنامه ها رو نصب کن.
۲ - مورد دوم :
یه چیز خیلی مهم دیگه بعد از هر رندر ، آپدیت بایاسه !!!
بایاس رو حتما آپدیت کن که خیالت از بابت فریم ور راحت شه.(از سایت سازنده مینبردت فایل رو بگیر)
اگه کلا ویندوز بالا نمیاد ببر نمایندگی یا همونجا که گرفتی بگو بایاس رو به آخرین ورژن فریمورش پروگرام کنند.
بنظرم DRIVER BOOSTER IOBIT 4 رو نصب کن تا همه درایور هات رو آپدیت کنه.
برند کارت گرافیکت چی بود ؟
فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk
amir@1
14-10-16, 22:46
سلام
مادربردم asus z170 pro gaming
اگه منظورتون از کابل کابل خروجی گرافیک که رفتم یک hdmi نو خریدم و با تلویزیون تستش کردم که باز هم قطعی داشت
مانیتورم هم 19m35
سیستمم هم محافظ برق داره
alibahman47 (Only the registered members can see the link)
همونطور که گفتم سیستم رو نبردم گارانتی فقط کارت گرافیک رو بردم برام تست کنه
اینکاری که گفتید رو بار ها و بار ها انجام دادم اخرین نسخه رو از سایت سازنده گرافیک یا گیگابایت دانلود کردم و بعد پاک کردن با نرم افزار ddu نصب کردم و نتیجه نگرفتم و ویندوز رو عوض کردم و درایور رو نصب کردم و باز هم مشکلم رفع نشد
ویندوز کاملا بالا میاد و هیچ مشکلی نداره فقط صفحه نمایش قطع و وصل میشه
DRIVER BOOSTER IOBIT 4 رو هم قبلا تست کردم و مشکلم حل نشده
برند کارت گرافیکم هم گیگابایت بود
ممنون از پاسخ هاتون:love::give_rose:
alibahman47
14-10-16, 23:58
تو که خودت میگی کارت گرافیک ۵ دقیق کار میکنه و بعد قطع میشه .تو نمایندیگی کاملا برات تستش کردن تو بلند مدت؟
تو گفتی سیستمت رو تازه گرفتی و خب این خیلی از احتمال های خرابی( مثل مشکل از چیپ مادربرد و حتی گرافیک و اسلت گرافیک و Ic pic e و غیره) نمیتونه باشه چون سیستم نو هست میگم نمیتونه باشه.
اگه کارت گرافیک ۱۰۰ % سالم باشه سه تا کار مونده که باید انجام بدی :
۱- اپدیت نرم افزاری بایوس.
اگه مشکل حل نشد ۲
۲-آپدیت بایوس با پروگرامر
اگه مشکل باز حل نشد قطعا بردت یکی از مشکلاتی که بالا گفتم رو داره(خیلی خیلی بعید!اگه این بود باید شاخ درآورد!) یا رم یا cpu مشکل داره یا همه قطعات سالمن و یه ناسازگاری منطقی وجود داره یعنی قطعات انتخابیت باهم سازگار نیستن!
مشخصات کامل رو بگو ؟؟؟اسم کامل رم و مارکش و اسم کامل مادربرد و مارکش رو بگو بعلاوه مشخصه کامل پاور که خیلی خیلی مهمه !!!
AMD>INTEL
15-10-16, 11:31
به نام خدا
سلام خدمت دوستان عزیز
من کامپیوترم رو تازه خریداری کردم و از همون اول مشکل قطع شدن صفحه داشت
مشخصات سیستمم اینه
گرافیکم gigabyte g1 r9 390
Memory Size - 8192 MB
Memory Type - GDDR5
Core Clock - 1025 MHz
Windows Version - Windows 10 (64 bit)
System Memory - 16 GB
CPU Type - Intel(R) Core(TM) i5-6600K CPU @ 3.50GHz
وقتی سیستم بالا بعضی مواقع تا 5 دقیقه اول وارد بعضی برنامه ها مانند کروم و اینترنت دانلود منیجر میشم صفحم قطع میشه
کارت گرافیکم رو بردم گارانتی اواژنگ چک کردن و گفتن مشکلی نداره
وقتی که صفحه قطع میشه درایور گرافیک رو دوباره نصب میکنم درست میشه باز که سیستم خاموش و روشن میشه شروع میکنه قطع و وصل شدن
کمک کنید:give_rose:
با گرافیک دیگه سیستم را چک کنید . اگر با این گرافیک هم مشکل داشتی باید به مادربرد شک کنی .
این مورد هم انجام بدید
گرافیک داخلی پردازنده هم در بایوس غیر فعال کنید Internal Graphics
amir@1
15-10-16, 13:11
والا من نمیگم 5 دقیقه کار میکنه قطع میشه وقتی سیستم روشن میشه تا 5 دقیقه اول صفحم قطعی داره
نمایندگی فقط کارت گرافیک رو تست کرد والا بلند مدتش رو نمیدونم ولی 3dmark گرفته بود میگفت خوب بوده قطعی صفحه هم توی بعضی برنامه های خاص اتفاق میوفته مثل vlc chorom و idm و قایل اکسپلورر ویندوز در حال تمام صفحه
بایوس رو اپدیت نکردم هنوز اپدیت میکنم و خبر میدم
رمم جی اسکیل مدل ripjaws فک کنم
مادر بردم ایسوس z170
و پاورم گرین 750 وات
والا گرافیک دیگه ای ندارم که تست کنم اما بدون کارت گرافیک تست کردم قطعی نداشت
ahmad98
15-10-16, 13:14
100 درصد که نمیشه بگی از سخت افزار هست به نظر من با نرم افزار کارت گرافیک از سایت سازنده تست کن ببین باز چطور میشه ؟
AMD>INTEL
15-10-16, 13:17
والا من نمیگم 5 دقیقه کار میکنه قطع میشه وقتی سیستم روشن میشه تا 5 دقیقه اول صفحم قطعی داره
نمایندگی فقط کارت گرافیک رو تست کرد والا بلند مدتش رو نمیدونم ولی 3dmark گرفته بود میگفت خوب بوده قطعی صفحه هم توی بعضی برنامه های خاص اتفاق میوفته مثل vlc chorom و idm و قایل اکسپلورر ویندوز در حال تمام صفحه
مادر بردم ایسوس z170
و پاورم گرین 750 وات
صدرصد بایوس اپدیت بشه
باید با گرافیک Pcie دیگه تست بشه .
amir@1
15-10-16, 13:40
اگه بایوس رو اپدیت کنم و مشکلی برای سیستمم به وجود بیاد شامل گارانتی میشه یا نه؟
AMD>INTEL
15-10-16, 13:42
اگه بایوس رو اپدیت کنم و مشکلی برای سیستمم به وجود بیاد شامل گارانتی میشه یا نه؟
خیر اگر با بایوس خودش پروگرام بشه مشکلی پیش نمیاد . شامل گارانتی هم میشه
حتما گرافیک داخلی CPU هم در بایوس غیر فعال کنید .
amir@1
15-10-16, 13:59
والا من نمیدونم پروگرام چیه میشه توضیح بدین؟
توی بایوس گشتم همچین گزینه ای پیدا نکردم
AMD>INTEL
15-10-16, 14:05
والا من نمیدونم پروگرام چیه میشه توضیح بدین؟
توی بایوس گشتم همچین گزینه ای پیدا نکردم
دفترچه مادربرد با دقت بررسی کنید راهگشا خواهد بود . اگر به انگلیسی تسلط ندارید از دوستی که تسلط دارد کمک بگیرید
نیاز به پروگرام نیاز . تمام این پروسه نرم افزاری انجام میشه .
AMD>INTEL
15-10-16, 14:38
اپدیت بایوس از طریق ez flash در محیط بایوس بسیار راحت میباشد . کافیه فایل بایوس را از سایت اسوس آخرین نسخه را بگیرید انزیپ کنید و داخل فلش کپی کنید و تو محیط بایوس توسط ezflash اپدیت کنید .
آموزش کامل آپديت بايوس انواع مادربردها (نسخه جدید) (Only the registered members can see the link)
alibahman47
15-10-16, 15:11
مادر بردم ایسوس z170
و پاورم گرین 750 وات
من از همون اول بهت گفتم اگه بدون گرافیک مشکل نداشته و مطمعنی گرافیک سالمه باید بایوس رو آپدیت کنی :
۱- اگه مشکل No boot نداری و ویندوز بالا میاد خودت آپدیتش کن .
مدیر AMD هم یه پست راهنما برای آپدیت بایوس گذاشتن که دستشان درد نکنه🌷
۲- اگه کلا ویندوز بالا نمیاد و سیستم NO BOOT است باید ببری نمایندگی با پروگرامر برات برنامه بایاست رو از روی IC BIOS پاک و دوباره بازنویسی کنن.
مادربردت هم که خیلی باحاله به شخصه خیلی ازش خوشم اومد و ماشاال... سه تا اسلت برای کارت گرافیک داره حتما کارت رو رو بقیه هم تست کن .
مادربردت هم که خیلی باحاله به شخصه خیلی ازش خوشم اومد و ماشاال... سه تا اسلت برای کارت گرافیک داره.
Only the registered members can see the link
amir@1
15-10-16, 18:09
والا مطمن نیستم که گرافیک سالم
نه خداروشکر به خوبی بوت میشه و سیستم به درستی بالا میاد
بایوس رو اپدیت میکنم اگه درست نشد حتما روی بقیه اسلات ها هم تست میکنم:love::love:
قبل از هر گونه عملیات مربوط به بروزرسانی Bios ابتدا تنظیمات Bios را به حالت پیشفرض ببرید ( Load Optimized Defaults )
اگه این کار رو انجام بدم باعث میشه که مادربردم قطعات رو نشناسه؟
AMD>INTEL
15-10-16, 18:25
قبل از هر گونه عملیات مربوط به بروزرسانی Bios ابتدا تنظیمات Bios را به حالت پیشفرض ببرید ( Load Optimized Defaults )
اگه این کار رو انجام بدم باعث میشه که مادربردم قطعات رو نشناسه؟
نه مشکلی نیست . نیاز به این کار نیست .
amir@1
15-10-16, 19:03
سلام بایوس رو اپدیت کردم
اخرش یه پیام اومد نوشته بود وارد منو بوت شوید و sata رو روی raid قرار بدید که من همچین گزینه ای ندیدم میشه راهنمایی کنید؟
چند بار تست میکتم وبهتون خواهم گفت که مشکل قطعی صفحه حل شده یا نه:11():
AMD>INTEL
15-10-16, 19:05
سلام بایوس رو اپدیت کردم
اخرش یه پیام اومد نوشته بود وارد منو بوت شوید و sata رو روی raid قرار بدید که من همچین گزینه ای ندیدم میشه راهنمایی کنید؟
چند بار تست میکتم وبهتون خواهم گفت که مشکل قطعی صفحه حل شده یا نه:11():
اگر سیستم داره درست کار میکنه نیازی تغییر به raid نیست .
amir@1
15-10-16, 20:54
نه مشکلم حل نشد و هنوز صفحم قطعی داره
توضیح اینکه چطور قطع میشه یکم سخته
پس از بالا اومدن ویندوز حدودا تا 1 دقیقه قطعی نداره بعد 1 دقیقه وارد بعضی از برنامه ها مثل کروم که میشم صفحه قطع میشه و تا وقتی که نرم افزار رو نبندم یا نزنم زیر
بعد حدودا 2 دقیقه صفحه شروع میکنه به قطع و وصل شدن قطع و وصل شدن هم 2 دقیقه طول میکشه و بعدش دیگه قطعی ندارم
یه موضوع دیگه هم که هست اینکه وقتی که سیستم رو روشن میکنم و این فرایند طی میشه اگر سیستم رو ریستارت یا خاموش روشن بکنم قطعی نداره یعنی وقتی قطعی صفحه میره تا وقتی سیستم هنوز گرم و خنک نشده روشن بشه قطعی وجود نداره
البته من توی این مورد شک دارم و مطمن نیستم
کمکم کنید این مشکل خیلی روی اعصاب:1. (28)::1. (28):
AMD>INTEL
15-10-16, 20:59
نه مشکلم حل نشد و هنوز صفحم قطعی داره
توضیح اینکه چطور قطع میشه یکم سخته
پس از بالا اومدن ویندوز حدودا تا 1 دقیقه قطعی نداره بعد 1 دقیقه وارد بعضی از برنامه ها مثل کروم که میشم صفحه قطع میشه و تا وقتی که نرم افزار رو نبندم یا نزنم زیر
بعد حدودا 2 دقیقه صفحه شروع میکنه به قطع و وصل شدن قطع و وصل شدن هم 2 دقیقه طول میکشه و بعدش دیگه قطعی ندارم
یه موضوع دیگه هم که هست اینکه وقتی که سیستم رو روشن میکنم و این فرایند طی میشه اگر سیستم رو ریستارت یا خاموش روشن بکنم قطعی نداره یعنی وقتی قطعی صفحه میره تا وقتی سیستم هنوز گرم و خنک نشده روشن بشه قطعی وجود نداره
البته من توی این مورد شک دارم و مطمن نیستم
کمکم کنید این مشکل خیلی روی اعصاب:1. (28)::1. (28):
شما باید ایراد را بین کارت گرافیک و اسلات pcie مادربرد تفکیک کنید .
بهترین راه برای تفکیک کردن تست با کارت گرافیک دیگه هست . اگر با کارت گرافیک دیگه مشکل نبود ایراد از برد هست .
مواردی که در زیر مینویسم با دقت انجام بدید
1-درایورهای اینتل گرافیک و AMD را با برنامه DDU حذف کنید .
2- درایور جدید AMD را از سایت زیر دریافت کنید
حتما این موارد را انجام بده نتیجه اش را اعلام کن . احتمالا ورژن درایورت قدیمی باشه .
amir@1
15-10-16, 21:24
من فکر نمیکنم ایراد از برد باشه چون وقتی سیستم قطعی داره دوباره درایور گرافیک رو نصب میکنم قطعی صفحه از بین میره تا وقتی که باز خاموش و روشن بشه
با این حال تست میکنم:1. (35):
تاحالا بار ها و بار ها درایورگرافیکم رو با ddu در safe mod پاک کردم و همیشه هم اخرین نسخه درایور رو نصب کردم
این لینکی که دادین با چیزی که در سایت amd هست فرق داره؟
من گیج شدم یکی میگه درایور amd رو دانلود کن یکی دیگه میگه از سایت سازنده یعنی گیگابایت دانلود کن(که من هردو رو تست کردم و نتیجه نگرفتم)
گرافیکم با دی وی دی درایور گرافیکی که روش بود هم قطعی داشت
AMD>INTEL
15-10-16, 22:03
من فکر نمیکنم ایراد از برد باشه چون وقتی سیستم قطعی داره دوباره درایور گرافیک رو نصب میکنم قطعی صفحه از بین میره تا وقتی که باز خاموش و روشن بشه
با این حال تست میکنم:1. (35):
تاحالا بار ها و بار ها درایورگرافیکم رو با ddu در safe mod پاک کردم و همیشه هم اخرین نسخه درایور رو نصب کردم
این لینکی که دادین با چیزی که در سایت amd هست فرق داره؟
من گیج شدم یکی میگه درایور amd رو دانلود کن یکی دیگه میگه از سایت سازنده یعنی گیگابایت دانلود کن(که من هردو رو تست کردم و نتیجه نگرفتم)
گرافیکم با دی وی دی درایور گرافیکی که روش بود هم قطعی داشت
به هر حال باید تست بشه تا دقیق مشخص بشه . گرافیک هم میتونید ببرید گارانتی تا براتون تست کنند . اگر ایراد داشته باشه حتما اقدامات لازم برای برطرف شدن مشکل انجام میدن . حتما و حتما ایراد را بهشون اعلام کنید .
amir@1
15-10-16, 22:07
گارانتی که برده بودم مشکلم رو هم کامل براشون توضیح دادم اما با این حال درست چک نکردن
درایور گرافیک رو نصب کرده بودن و 3dmark گرفته بودن
اگه با عوض کردن اسلات مشکلم حل نشد سیستم رو میبرم گارانتی
خدارو شکر اکثر قطعاتم گارانتی داره:wink:
AMD>INTEL
15-10-16, 22:10
گارانتی که برده بودم مشکلم رو هم کامل براشون توضیح دادم اما با این حال درست چک نکردن
درایور گرافیک رو نصب کرده بودن و 3dmark گرفته بودن
اگه با عوض کردن اسلات مشکلم حل نشد سیستم رو میبرم گارانتی
خدارو شکر اکثر قطعاتم گارانتی داره:wink:
حتما ایراد را مشاهده نکردند روی سیستم تستشون . امیدوارم مشکلتون حل بشه
amir@1
16-10-16, 13:11
وارد safe mod شدم و درایور اینتل (که نصب نشده بود) و amd رو پاک کردم و سیستم رو خاموش کردم
کارت گرافیک رو روی یه اسلات دیگه گذاشتم و سیستمم رو روشن کردم همون موقع که سیستم روشن شد صفحه قطع و وصل شد رفتم اخرین نسخه درایور رو نصب کردم و دیدم هنوز قطعی داره
:1. (8):
فک نکنم دیگه راهی مونده باشه
باید ببرم گارانتی:1. (28):
amir@1
16-10-16, 15:29
که گفتید میشه راهنمایی بکنید؟:1. (29):
AMD>INTEL
16-10-16, 17:59
که گفتید میشه راهنمایی بکنید؟:1. (29):
باید از طریق دفترچه مادربرد دنبال این گزینه باشید . چون دقیقا حضور ذهن ندارم کدام قسمته . ولی cpu grapgics در بایوس دنبالش باش
amir@1
16-10-16, 21:36
میخوام دوباره درایور هامو با درایور بوستر اپدیت کنم نصب میشه سرچ میکنه پیدا میکنه ولی توی 1 درصد میمونه و دانلود نمیکنه
با وی p ان هم تست کردم فایده نداشت:1. (28):
کسی بلد نیست؟
alibahman47
16-10-16, 21:40
میخوام دوباره درایور هامو با درایور بوستر اپدیت کنم نصب میشه سرچ میکنه پیدا میکنه ولی توی 1 درصد میمونه و دانلود نمیکنه
با وی p ان هم تست کردم فایده نداشت:1. (28):
کسی بلد نیست؟
درایور ها رو تک به تک آپدیت کن و گزینش رو کلیک کن.
با پک سولیشن امتحان کردی ؟
همچین مشکلی رو داشتم ، ممکنه فایروال یا ویروس کش بلوکش کرده باشه.ببین اینترنتد کامل وصل باشه و مشکلی نداشته باشه بعد چک کردن درایو ها رو بزن !!!
amir@1
16-10-16, 21:43
والا تک تک میزنم
پک سولیشن چی هس:1. (27):
alibahman47
16-10-16, 21:46
والا تک تک میزنم
درایور پک سولیشن چی هس:1. (27):
برنامه رو حتما با کرک کاملا فعال کن.
پک سولیشن یک پک نرم افزاری است که همه نرم افزارهای درایور رو روی سیستم نصب میکند .
حجمش بالاست فکر ۸ گیگ باشه.
تو وب سرچ کنی پیدا میشه .اگه گرفتی ورژن جدیدش رو بگیر.
AMD>INTEL
16-10-16, 21:46
درایور پک سولیشن روش غیر استانداردی برای نصب درایورها هست . به هیچ عنوان توصیه نمیکنم . اکثرا درایورها را اشتباه نصب میکنه .
amir@1
16-10-16, 21:53
جدا از پک سولیشن و اینا
من باید اخرین نسخه درایور گرافیکم رو از amd دانلود کنم یا gigabyte?
:1. (34):
AMD>INTEL
16-10-16, 22:28
جدا از پک سولیشن و اینا
من باید اخرین نسخه درایور گرافیکم رو از amd دانلود کنم یا gigabyte?
:1. (34):
اون درایوری که دادم آخرین درایور با تایید مایکروسافت هست که تازه منتشر شده . فقط حتما دایور قبلی را با ddu حذف کنید .
amir@1
23-10-16, 22:20
سلام
intel management engine interface
چیه؟
قدیما هرکاری کردم نصب نشد و کلا نصبش نکردم
جزو درایور های روی دی وی دی مادربردمه
چیکار بکنم نصب بشه؟
AMD>INTEL
23-10-16, 22:42
سلام
intel management engine interface
چیه؟
قدیما هرکاری کردم نصب نشد و کلا نصبش نکردم
جزو درایور های روی دی وی دی مادربردمه
چیکار بکنم نصب بشه؟
بله باید نصب بشه در پلتفرم های جدید اینتل در عملکرد سیستم بسیار موثره
Management Engine Interface V11.0.0.1181 for Windows Win7 32bit & Win7 64bit & Win8.1 64bit---(WHQL (Only the registered members can see the link 78)
amir@1
24-10-16, 23:17
مرسی
با انجام این کار هم مشکلم برطرف نشد :(
amir@1
25-10-16, 18:40
سلام میشه یه کمکی بکنید بفهمم اینا چرا چند تان؟
Only the registered members can see the linkشسیسشسشی.png
Only the registered members can see the linkیشسیسشسی.png
AMD>INTEL
25-10-16, 18:43
سلام میشه یه کمکی بکنید بفهمم اینا چرا چند تان؟
Only the registered members can see the linkشسیسشسشی.png
Only the registered members can see the linkیشسیسشسی.png
به خاطر خروجی های مختلف کارت هست و طبیعی هست .
amir@1
26-10-16, 22:40
امروز رفتم توی سایت گیگابایت تا دوباره اخرین درایور گرافیک رو دانلود و نصب کنم به طور اتفاقی نگاهی به عکس های گرافیک کردم
دیدم روش نوشته g1 gaming اما روی کارت گرافیک من نوشته gygabyte
مشکوک شدم و رفتم چک کردم و دیدم گرافیکی روش نوشته شده گیگابایت مدل GV-R939WF2-8GD
ولی من مدل GV-R939G1 GAMING-8GD خریدم
هم روی کارتن این مدل نوشته شده هم توی برگه گارانتی رفتم تا درایور گرافیک برای GV-R939WF2-8GD دانلود کنم میبینم برای ویندوز 10 نسخه 64 بیت درایوری وجود نداره فقط برای 32 بیتش موجود
واقعا به کمکتون نیاز دارم خیلی کیج شدم
اگه میشه بگید این دو مدل چه تفاوتی دارن و ایا میتونم 8 ماه پس از خرید برم اعتراض کنم؟
AMD>INTEL
26-10-16, 22:47
امروز رفتم توی سایت گیگابایت تا دوباره اخرین درایور گرافیک رو دانلود و نصب کنم به طور اتفاقی نگاهی به عکس های گرافیک کردم
دیدم روش نوشته g1 gaming اما روی کارت گرافیک من نوشته gygabyte
مشکوک شدم و رفتم چک کردم و دیدم گرافیکی روش نوشته شده گیگابایت مدل GV-R939WF2-8GD
ولی من مدل GV-R939G1 GAMING-8GD خریدم
هم روی کارتن این مدل نوشته شده هم توی برگه گارانتی رفتم تا درایور گرافیک برای GV-R939WF2-8GD دانلود کنم میبینم برای ویندوز 10 نسخه 64 بیت درایوری وجود نداره فقط برای 32 بیتش موجود
واقعا به کمکتون نیاز دارم خیلی کیج شدم
اگه میشه بگید این دو مدل چه تفاوتی دارن و ایا میتونم 8 ماه پس از خرید برم اعتراض کنم؟
این کارت در نسخه های مختلف به فروش رسیده . چیپ و حافظه در همه مدلها یکی هست . فقط در جزئیات با هم متفاوت هستند .
شما باید ببینید مغازه داری که به شما فروخته چه نسخه ای را فروخته است .
amir@1
26-10-16, 23:04
والا میگم که GV-R939G1 GAMING-8GD فروخته ولی GV-R939WF2-8GD برای ویندوز 10 64 بیت هم درایوری وجود نداره
شما فکر میکنی من برم دم مغازش بگم 8 ماه پیش که ازت یه کارت گرافیک GV-R939G1 GAMING-8GD خریدم چه نسخه ای بود میدونه؟:1. (28)::1. (34):
من تاجایی که میدونم مدل GV-R939G1 GAMING-8GD روش نوشته g1 gaming اما مال من روش نوشته gigabyte
AMD>INTEL
26-10-16, 23:10
والا میگم که GV-R939G1 GAMING-8GD فروخته ولی GV-R939WF2-8GD برای ویندوز 10 64 بیت هم درایوری وجود نداره
شما فکر میکنی من برم دم مغازش بگم 8 ماه پیش که ازت یه کارت گرافیک GV-R939G1 GAMING-8GD خریدم چه نسخه ای بود میدونه؟:1. (28)::1. (34):
من تاجایی که میدونم مدل GV-R939G1 GAMING-8GD روش نوشته g1 gaming اما مال من روش نوشته gigabyte
هیچ ارتباطی نداره . درایورهای به روز شده را باید از سایت خود AMD دریافت کرد . از سایت سازنده عموما جدیدترین را پیدا نمیکنید . این دو کارت چیپشون یکیه . فقط مختصری فرکانس مدل G1 بیشتره . برای درایور چیپ مهمه . متاسفانه به دلیل اطلاع کم دارید اشتباه میکنید .
این هم مقایسه
GIGABYTE- I found some useful information and would like to share with you (Only the registered members can see the link)
- - - Updated - - -
ذاتا مدل G1 و مدل WF 2X گیگابایت فرق بنیادی با هم ندارند . درایورها هم فرقی نمیکنند .
هیچ ارتباطی نداره . درایورهای به روز شده را باید از سایت خود AMD دریافت کرد . از سایت سازنده عموما جدیدترین را پیدا نمیکنید . این دو کارت چیپشون یکیه . فقط مختصری فرکانس مدل G1 بیشتره . برای درایور چیپ مهمه . متاسفانه به دلیل اطلاع کم دارید اشتباه میکنید .
این هم مقایسه
GIGABYTE- I found some useful information and would like to share with you (Only the registered members can see the link)
amir@1
26-10-16, 23:19
من واقعا دارم دیوونه میشم یکی که 5 ملیون پول کامپیوتر میده توقع داره براش حداقل بازی های اون سال رو بکشه و اجرا کنه
من از روز اول قطعی صفحه داشتم تاحالا+ارور فرکانس در بعضی برنامه ها(واقعا دارم از پی سی بیزار میشم)
بیشتر بازی ها هم برام لگ بودن
تقریبا همه چیز رو تست کردم تا بفهمم مشکل از چیه ولی هنوز به نتیجه نرسیدم
قدیم از سایت amd اخرین نسخه رو نصب کرده بودم مشکلم رفع شده:1. (8):
AMD>INTEL
26-10-16, 23:24
من واقعا دارم دیوونه میشم یکی که 5 ملیون پول کامپیوتر میده توقع داره براش حداقل بازی های اون سال رو بکشه و اجرا کنه
من از روز اول قطعی صفحه داشتم تاحالا+ارور فرکانس در بعضی برنامه ها(واقعا دارم از پی سی بیزار میشم)
بیشتر بازی ها هم برام لگ بودن
تقریبا همه چیز رو تست کردم تا بفهمم مشکل از چیه ولی هنوز به نتیجه نرسیدم
قدیم از سایت amd اخرین نسخه رو نصب کرده بودم مشکلم رفع شده:1. (8):
باید دلیل قطعی رو پیدا کنید . خیلی هم سخت نیست . کارت را با سیستم دیگه تست کنید اگر قطعی نداشتید مشکل در جای دیگری هست . کارت هم مشکل داشته باشه گارانتیش براتون اقدام میکنه .
amir@1
27-10-16, 00:01
خودم سیستم دیگه ای ندارم تست کنم اما بردم گارانتی برام توی یک سیستم دیگه تست کردن
البته سیستمش خالی بود یعنی تنها یه ویندوز 10 64 بیت نسخه پرو بود و یه نرم افزار 3dmark
اخرین چیزی که به ذهنم میرسه اینه
من مانیتورم 1366*768
و از تبدیل استفاده میکنم
AMD>INTEL
27-10-16, 00:06
خودم سیستم دیگه ای ندارم تست کنم اما بردم گارانتی برام توی یک سیستم دیگه تست کردن
البته سیستمش خالی بود یعنی تنها یه ویندوز 10 64 بیت نسخه پرو بود و یه نرم افزار 3dmark
اخرین چیزی که به ذهنم میرسه اینه
من مانیتورم 1366*768
و از تبدیل استفاده میکنم
سیستم پر و خالی نداره . اگر میخواست مشکلی داشته باشه با نصب درایور گرافیک خودشو نشون میداد
تبدیلتون باید تعویض بشه و با یک تبدیل تست شده تست بگیرید .