ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در خرید یک کارت گرافیک ارزان

K i A N
10-10-16, 13:42
سلام.
سیستم من قطعاتش اینا هستند:
Main Board: Gigabyte P31-ES3G
Intel Core2Duo E7300
4GB ram DDR2
9500gt 1gb
330w green power

من سال آینده قصد خرید سیستم نو رو دارم اما فعلا میخوام با توجه به ایجاد مشکل در کارت گرافیکم اونو عوض کنم و ارتقاعش بدم.

بین کارت هایی که جست و جو کردم به این دوتا رسیدم:

GIGABYTE GT 730 2GB DDR3 128BIT
MSI GT 730 OC V1 2GB GDDR5

1-شما کدوم کارت رو پیشنهاد میدید و کدوم بهتر و قوی تر هست؟
2- مصرف این کارت ها چه قدر هست و مشکلی ایجاد نمیکنه؟
3-از کارت فعلیم قویتر هست؟
4-شاید تونستم تا 400 الی 450 هزار پول جور کنم در اون صورت چی کار میتونم با این سیستم بکنم که بهتر باشه؟!
5-اگر فکر میکنید کار دیگه ای انجام بدم درست تره اونو بهم بگید لطفا!

خیلی ممنون.

AMD>INTEL
10-10-16, 13:52
سلام
کارت خوبیه
2-مصرفش بالا نیست و با پاور شما همخوانه
3-بله صد در صد قویتره
مصرف کمتری داره . DX11 و قدرت مناسب
4- یک پردازنده Q8400 هم بگیرید تو سرعت کلی سیستم موثره
5- فعلا همین موارد بهترین حرکتی هست که میشه زد

K i A N
10-10-16, 14:30
سلام
کارت خوبیه
2-مصرفش بالا نیست و با پاور شما همخوانه
3-بله صد در صد قویتره
مصرف کمتری داره . DX11 و قدرت مناسب
4- یک پردازنده Q8400 هم بگیرید تو سرعت کلی سیستم موثره
5- فعلا همین موارد بهترین حرکتی هست که میشه زد

خیلی ممنون از پاسختون.

1-یکم بیشتر تحقیق کردم به این مورد رسیدم، نمیدونم شما هم میدونید یا نه ولی دیدم که فناوری ساخت کارت ام اس آی ظاهرا بروز تره و 28 نانو هست درحالی که گیگابایت 40 نانو هست.
در این صورت مصرف برق اولی فکر میکنم کمتر باشه، اما در مورد اختلاف قدرتشون ودمای تولیدیشون چیزی ندیدم،نظر شما چیه؟
اینطور که فهمیدم سرعت حافظه اش هم بیشتره:
Only the registered members can see the link-specification
GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce® 700 Series - GV-N730-2GI (Only the registered members can see the link)
درمورد قدرت اینو دیدم:
Nvidia GeForce GT 730 v2 MSI OC 2GB Edition compare Nvidia GeForce GT 730 v3 Gigabyte 2GB Edition GPU (Only the registered members can see the link)

2-در مورد پردازنده نمیدونم باید از کجا تهیه اش کنم اگه جایی رو میشناسید که نو یا دست دوم داره بهم معرفی کنید لطفا.

AMD>INTEL
10-10-16, 15:37
خیلی ممنون از پاسختون.

1-یکم بیشتر تحقیق کردم به این موارد رسیدم نمیدونم شما هم میدونید یا نه ولی دیدم که فناوری ساخت کارت ام اس آی ظاهرا بروز تره و 28 نانو هست درحالی که گیگابایت 40 نانو هست.
در این صورت مصرف برق اولی فکر میکنم کمتر باشه، اما در مورد اختلاف قدرتشون ودمای تولیدیشون چیزی ندیدم،نظر شما چیه؟
اینطور که فهمیدم سرعت حافظه اش هم بیشتره:
Only the registered members can see the link-specification
GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce® 700 Series - GV-N730-2GI (Only the registered members can see the link)
درمورد قدرت اینو دیدم:
Nvidia GeForce GT 730 v2 MSI OC 2GB Edition compare Nvidia GeForce GT 730 v3 Gigabyte 2GB Edition GPU (Only the registered members can see the link)

2-در مورد پردازنده نمیدونم باید از کجا تهیه اش کنم اگه جایی رو میشناسید که نو یا دست دوم داره بهم معرفی کنید لطفا.
البته هر کدوم که میپسندی تهیه کن .
این هم مشخصات کلی چیپ 730gt
Only the registered members can see the link
شما نسخه اولیه گیگابایت را با این مدل msi بررسی کردید . در حال حاضر rev 2.0 در بازار موجوده . همه این موارد قبل از معرفی به شما میدونم و با علم به این بهتون معرفی کردم
این هم لینک برای اطلاع شما و سایر دوستان
2-تو ایسام سرچ کنید پیدا میکنید .

SajjadKhati
10-10-16, 18:40
من هم نظر بدم؟
سیستم جدید (که میخواد بگیره مثلا i3 6100) خودش قدرت گرافیکی 730gt رو داره اوستا امید

AMD>INTEL
10-10-16, 18:44
من هم نظر بدم؟
سیستم جدید (که میخواد بگیره مثلا i3 6100) خودش قدرت گرافیکی 730gt رو داره اوستا امید

بله قدرت 710 . البته گفتند سال آینده سجاد جان قصد خرید سیستم دارند . فعلا یه گرافیک میخوان

K i A N
10-10-16, 22:33
البته هر کدوم که میپسندی تهیه کن .
این هم مشخصات کلی چیپ 730gt
شما نسخه اولیه گیگابایت را با این مدل msi بررسی کردید . در حال حاضر rev 2.0 در بازار موجوده . همه این موارد قبل از معرفی به شما میدونم و با علم به این بهتون معرفی کردم
این هم لینک برای اطلاع شما و سایر دوستان
2-تو ایسام سرچ کنید پیدا میکنید .

بله بی ادبی شد،،من معذرت میخوام،به نظرم اومد که شاید به دلیل تنوع این مورد رو ندیده باشید.در هر صورت ملاک بنده پیشنهاد شما برای خرید هست.

متاسفانه مدل های جدید شامل GV-N730D3-2GI ویا GV-N730D5-2GI رو من در فروشگاه های اینترنتی پیدا نکردم،در شهرمون هم که تلفنی با فروشنده سخت افزار که میشناختم صحبت کردم فقط مدل DDR3-128bit رو داره که همون مدل قدیمی یا GV-N730-2GI محسوب میشه شاید به خاطر همین در سایت مدل ام اس آی پیشنهاد شده.حالا در چند روز آینده سعی میکنم برم جاهای دیگه رو بگردم ببینم پیدا میکنم یانه.

1-یک نکته رو فراموش کردم بگم و این که سیستم من، بیش از 6 سال عمر کرده، خواستم بپرسم اینجوری نیست که بعد از مدتی پاور قدرت خودشو از دست بده مثلا به اندازه 330w توان نداشته باشه؟

2-اگه کارت گرافیک حدود 50w و سی پی یو هم 95w برق مصرف کنه این پاور چه قدر دیگه توان براش میمونه و امکان کم آوردنش هست؟

3-من یه هارد وسترن بلک 2ترا اینترنال هم خریدم ولی هنوز وصلش نکردم،اگه قطعات بالا رو بگیرم و این هارد رو هم در کنار هارد اصلی بذارم مشکلی نداره؟

4-در مورد سی پی یو یکی دو جا پیدا کردم دست دوم دارن،امکان داره اینا مشکل داشته باشن؟کسی رو خودتون نمیشناسین معرفی کنین؟

5-چه طور میشه فهمید یک سی پی یو مشکل داره یا نه تا وقتی خریدم تستش کنم؟

ببخشید طولانی شد.

این لینک مقایسه کارت گرافیک گیگابایت مدل جدید با قدیمیش اگه کسی خواست(سمت چپ مدل جدیدوسمت راست مدل قدیم):
Nvidia GeForce GT 730 v2 Gigabyte Rev 2.0 2GB Edition compare Nvidia GeForce GT 730 v3 Gigabyte 2GB Edition GPU (Only the registered members can see the link)

این لینک مقایسه کارت گرافیک گیگابایت مدل جدید با کارت ام اس آی:
Nvidia GeForce GT 730 v2 MSI OC 2GB Edition compare Nvidia GeForce GT 730 v2 Gigabyte Rev 2.0 2GB Edition GPU (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
10-10-16, 22:38
بله بی ادبی شد،،من معذرت میخوام،به نظرم اومد که شاید به دلیل تنوع این مورد رو ندیده باشید.در هر صورت ملاک بنده پیشنهاد شما برای خرید هست.

متاسفانه مدل های جدید شامل GV-N730D3-2GI ویا GV-N730D5-2GI رو من در فروشگاه های اینترنتی پیدا نکردم،در شهرمون هم که تلفنی با فروشنده سخت افزار که میشناختم صحبت کردم فقط مدل DDR3-128bit رو داره که همون مدل قدیمی یا GV-N730-2GI محسوب میشه شاید به خاطر همین در سایت مدل ام اس آی پیشنهاد شده.حالا در چند روز آینده سعی میکنم برم جاهای دیگه رو بگردم ببینم پیدا میکنم یانه.

1-یک نکته رو فراموش کردم بگم و این که سیستم من، بیش از 6 ساله عمر کرده خواستم بپرسم اینجوری نیست که بعد از مدتی پاور قدرت خودشو از دست بده مثلا به اندازه 330w توان نداشته باشه؟

2-اگه کارت گرافیک حدود 50w و سی پی یو هم 95w برق مصرف کنه این پاور چه قدر دیگه توان براش میمونه و امکان کم آوردنش هست؟

3-من یه هارد وسترن بلک 2ترا اینترنال هم خریدم ولی هنوز وصلش نکردم،اگه قطعات بالا رو بگیرم و این هارد رو هم در کنار هارد اصلی بذارم مشکلی نداره؟

4-در مورد سی پی یو یکی دو جا پیدا کردم دست دوم دارن،امکان داره اینا مشکل داشته باشن؟کسی رو خودتون نمیشناسین معرفی کنین؟

5-چه طور میشه فهمید یک سی پی یو مشکل داره یا نه تا وقتی خریدم تستش کنم؟

ببخشید طولانی شد.

این لینک مقایسه کارت گرافیک گیگابایت مدل جدید با قدیمیش اگه کسی خواست(سمت چپ مدل جدیدوسمت راست مدل قدیم):
Nvidia GeForce GT 730 v2 Gigabyte Rev 2.0 2GB Edition compare Nvidia GeForce GT 730 v3 Gigabyte 2GB Edition GPU (Only the registered members can see the link)

این لینک مقایسه کارت گرافیک گیگابایت مدل جدید با کارت ام اس آی:
Nvidia GeForce GT 730 v2 MSI OC 2GB Edition compare Nvidia GeForce GT 730 v2 Gigabyte Rev 2.0 2GB Edition GPU (Only the registered members can see the link)

1-پاور با توجه به شرایط برق ایران متوسط 5 سال عمر مفید داره
پاورهای 330 گرین بسیار تعمیر کردم . اکثر بعد از این مدت مشکل خازنی پیدا میکنند . بهتره پاور بعد از این مدت تعویض بشه
توصیه میکنم به فکر پاور هم باشید .
این پردازنده برای 8 سال 9 سال پیش هست مسلما نو ندارن . خیلی برای مشتری خریدم و مشکلی نداشتم
CPU ها به ندرت دچار مشکل میشن . یک تست ساده مثل نصب ویندوز بگیرید مشخص میشه

K i A N
10-10-16, 22:48
من هم نظر بدم؟

خیلی ممنون از اینکه نظرتون رو گفتید سجاد آقای عزیز.

بله همون طور که گفتم من فعلا یه بودجه 400 الی 450 میتونم جور کنم که یکم سیستم رو بهبود بدم تا سال آینده این موقع بعد از کنکور پول جمع کنم یه سیستم نو بخرم.

شما رو که دیدم یاد انجمن وسوسه افتادم، چه قدر از شما و دیگران اونجا چیز یاد گرفتم.اونجا برای اولین بار با برنامه نویسی آشنا شدم تا این که از شانس من حدود یک ماه بعد سایت تعطیل شد ومن هم دیگه خیلی برنامه نویسی کار نکردم سر این قضیه.

شاید چند وقت دیگه دوباره شروع کنم و از آموزش های شماهم استفاده کنم.

K i A N
10-10-16, 23:25
1-پاور با توجه به شرایط برق ایران متوسط 5 سال عمر مفید داره
پاورهای 330 گرین بسیار تعمیر کردم . اکثر بعد از این مدت مشکل خازنی پیدا میکنند . بهتره پاور بعد از این مدت تعویض بشه
توصیه میکنم به فکر پاور هم باشید .
این پردازنده برای 8 سال 9 سال پیش هست مسلما نو ندارن . خیلی برای مشتری خریدم و مشکلی نداشتم
CPU ها به ندرت دچار مشکل میشن . یک تست ساده مثل نصب ویندوز بگیرید مشخص میشه

اوه اوه دیگه رفت بالای 500 تومن!:1. (23):

راستش یکم دودل شدم اصلا ارزش داره بالای 500 تومن براش خرج کنم؟!

پاور خوب چی هست بگیرم؟ این نکته رو هم در نظر بگیرید که کیس من قدیمی هست و پاور بالاش نصب میشه،خود پاور از این ها هست که یک فن کوچیک عقبش داره،نمیدونم از این مدل جدید ها که فن هاشون بالای پاور هست بهش میخوره یانه؟

AMD>INTEL
10-10-16, 23:27
اوه اوه دیگه رفت بالای 500 تومن!:1. (23):

راستش یکم دودل شدم اصلا ارزش داره بالای 500 تومن براش خرج کنم؟!

پاور خوب چی هست بگیرم؟ این نکته رو هم در نظر بگیرید که کیس من قدیمی هست و پاور بالاش نصب میشه،خود پاور از این ها هست که یک فن کوچیک عقبش داره،نمیدونم از این مدل جدید ها که فن هاشون بالای پاور هست بهش میخوره یانه؟

بهشون میخوره پیشنهادم الایت 460 وات کولر مستر هست . قیمتش هم مناسبه .

K i A N
11-10-16, 22:59
بهشون میخوره پیشنهادم الایت 460 وات کولر مستر هست . قیمتش هم مناسبه .

سلام.
ممنون از پیشنهاد.

داشتم دنبال سی پی یو میگشتم به چند مورد برخوردم خواستم نظر شما رو هم بدونم:

1-نظر شما در مورد پردازنده های Q9650 و Q9550 برای این مادر بورد چیه؟ارزش خرید دارند؟در مقایسه با Q8400 چه طور؟

2-به نظرتون بهترین کارت گرافیکی که من میتونم روی این سیستم بذارم که از قدرتش هم استفاده بشه چی هست؟میخوام بگردم ببینم دست دومش چه قیمت هست.

-

AMD>INTEL
11-10-16, 23:05
1-نظر شما در مورد پردازنده های Q9650 و Q9550 برای این مادر بورد چیه؟ارزش خرید دارند؟در مقایسه با Q8400 چه طور؟

2-به نظرتون بهترین کارت گرافیکی که من میتونم روی این سیستم بذارم که از قدرتش هم استفاده بشه چی هست؟میخوام بگردم ببینم دست دومش چه قیمت هست.

1- من روی مدل مشابه این یعنی p31-ds3l پردازنده زئون مود شده هم قرار دادم و راحت کار کرد . به نظرم خرید مدلهای بالای q9400 فقط اتلاف هزینه هست . ارزش خریدشون پایینه
2-گرافیک سری 740 مناسب هستند بالاتر توصیه نمیکنم .

K i A N
12-10-16, 15:13
1- من روی مدل مشابه این یعنی p31-ds3l پردازنده زئون مود شده هم قرار دادم و راحت کار کرد . به نظرم خرید مدلهای بالای q9400 فقط اتلاف هزینه هست . ارزش خریدشون پایینه
2-گرافیک سری 740 مناسب هستند بالاتر توصیه نمیکنم .

عجیبه که سری 740 نسبت به 730 تفاوت قیمت 100 تا 200 هزار تومان دارند!

1-یک کارت دست دوم ASUS GT 740 OC 2GB GDDR5 پیدا کردم،،به نظر شما خرید این کارت خوبه؟ آیا سیستم من میتونه از حداکثر توانش استفاده کنه؟نوشته اکسپرس نسخه سوم لازم داره.

2-شما میدونید ورژن دقیق PCI Express مین بورد من چند هست؟در برنامه GPU-Z نوشته PCI-E 1.1 X16

-

AMD>INTEL
12-10-16, 18:27
عجیبه که سری 740 نسبت به 730 تفاوت قیمت 100 تا 200 هزار تومان دارند!

1-یک کارت دست دوم ASUS GT 740 OC 2GB GDDR5 پیدا کردم،،به نظر شما خرید این کارت خوبه؟ آیا سیستم من میتونه از حداکثر توانش استفاده کنه؟نوشته اکسپرس نسخه سوم لازم داره.

2-شما میدونید ورژن دقیق PCI Express مین بورد من چند هست؟در برنامه GPU-Z نوشته PCI-E 1.1 X16

-

خوبه این کارت
برد شما 1.0 هست
من کارتهای r9 280x را روی برد سوکت 775 اجرا کردم .نسبت به برد pcie 3.0 نفاوت خیلی زیادی ندیدم . پس جای نگرانی نیست .

K i A N
13-10-16, 22:20
خوبه این کارت
برد شما 1.0 هست
من کارتهای r9 280x را روی برد سوکت 775 اجرا کردم .نسبت به برد pcie 3.0 نفاوت خیلی زیادی ندیدم . پس جای نگرانی نیست .

کارتی رو که گفتم قیمتش 345 تومن هست،، حالا من کارتی رو تو شهر خودمون پیدا کردم دست دوم به اسم ASUS STRIX-GTX750TI-OC-2GD5 که میگه 390 تومن میدمش یک سال هم کار کرده.

1- این کارت قیمتش خوبه؟زیاد نمیگه؟ارزش خرید داره با این قیمت؟

2-تمام نیاز این کارت تا اون جایی که من دیدم از خود اسلات تامین میشه و نیازی به کانکتور جدا نداره،،به نظرتون جوری نیست که به مین بورد فشار بیاره و اسلات رو بسوزونه؟-اگه قرار شد این قدر هزینه کنم دیگه شاید تا دوسال دیگه سیستم رو عوض نکنم.

3-خرید کارت دست دوم رو پیشنهاد میدید؟-ممکنه ایرادی داشته باشه؟-آخه این کارت حدود 570 هزار تومن نو اش قیمت داره،و این قیمت یکم برام شک ایجاد کرده.

4- اگر قرار شد بگیرمش چه فاکتور هایی رو برای سلامتش باید چک کنم؟

ممنون میشم کامل توضییح بدید.
ببخشید که زحمت دادم.

AMD>INTEL
13-10-16, 22:26
کارتی رو که گفتم قیمتش 345 تومن هست،، حالا من کارتی رو تو شهر خودمون پیدا کردم دست دوم به اسم ASUS STRIX-GTX750TI-OC-2GD5 که میگه 390 تومن میدمش یک سال هم کار کرده.

1- این کارت قیمتش خوبه؟زیاد نمیگه؟ارزش خرید داره با این قیمت؟

2-تمام نیاز این کارت تا اون جایی که من دیدم از خود اسلات تامین میشه و نیازی به کانکتور جدا نداره،،به نظرتون جوری نیست که به مین بورد فشار بیاره و اسلات رو بسوزونه؟-اگه قرار شد این قدر هزینه کنم دیگه شاید تا دوسال دیگه سیستم رو عوض نکنم.

3-خرید کارت دست دوم رو پیشنهاد میدید؟-ممکنه ایرادی داشته باشه؟-آخه این کارت حدود 570 هزار تومن نو اش قیمت داره،و این قیمت یکم برام شک ایجاد کرده.

4- اگر قرار شد بگیرمش چه فاکتور هایی رو برای سلامتش باید چک کنم؟

750TI

3-
ممنون میشم کامل توضییح بدید.
ببخشید که زحمت دادم.
همیشه کامل توضیح دادم عزیز جان . کامل جواب ندادم :1. (35):
کارت خوبیه . ارزش خرید داره
2- نه مصرفش اونقدر نیست فشار بیاره . جزو کارت های کم مصرف ولی قدرتمنده
3-بله به شرط مهلت تست ارزش داره دست دوم
4- باید با برنامه FURMARK بالای 10 دقیقه دوام بیاره . اگر جواب داد یعنی این کارت سالمه

K i A N
13-10-16, 22:57
همیشه کامل توضیح دادم عزیز جان . کامل جواب ندادم :1. (35):
کارت خوبیه . ارزش خرید داره
2- نه مصرفش اونقدر نیست فشار بیاره . جزو کارت های کم مصرف ولی قدرتمنده
3-بله به شرط مهلت تست ارزش داره دست دوم
4- باید با برنامه FURMARK بالای 10 دقیقه دوام بیاره . اگر جواب داد یعنی این کارت سالمه

ممنون عزیز.منظور من هم همون بود!:1. (23):

1-کار با این برنامه سخت نیست که؟میتونم الان این کارت فعلیم رو باش تست کنم؟

2-یه سوال : چه طور باید بفهمم که کارت داخل کیس جا میشه یا نه!
کیس من مدل Green Prince 1 هستش.

3-میشه برای تست کردن از همین پاور استفاده کنم برای کارت جدید؟ خطری نداره؟
آخه تا بخوام پاور جدید بگیرم و نصب کنم طول میکشه.شاید هم خودم نتونم نصبش کنم ببرمش بیرون.

-

AMD>INTEL
13-10-16, 23:00
ممنون عزیز.منظور من هم همون بود!:1. (23):

1-کار با این برنامه سخت نیست که؟میتونم الان این کارت فعلیم رو باش تست کنم؟

2-یه سوال : چه طور باید بفهمم که کارت داخل کیس جا میشه یا نه!
کیس من مدل Green Prince 1 هستش.

3-میشه برای تست کردن از همین پاور استفاده کنم برای کارت جدید؟ خطری نداره؟
آخه تا بخوام پاور جدید بگیرم و نصب کنم طول میکشه.شاید هم خودم نتونم نصبش کنم ببرمش بیرون.

-

1-نه سخت نیست اجراش میکنی و میگذاری استرس تست . ولی بیش از 10 دقیقه قرار نده
2-جا میشه بدون مشکل
3-نه برای تست خیر . ولی استفاده بیش از چند ساعت در روز توصیه نمیکنم
10 دقیقه ای نصب میشه .

K i A N
13-10-16, 23:36
1-نه سخت نیست اجراش میکنی و میگذاری استرس تست . ولی بیش از 10 دقیقه قرار نده
2-جا میشه بدون مشکل
3-نه برای تست خیر . ولی استفاده بیش از چند ساعت در روز توصیه نمیکنم
10 دقیقه ای نصب میشه .

1-دمای کارت رسید به چند درجه باید تست رو متوقف کنم؟

2-بعد از تست امتیاز میده و از روی امتیاز باید فهمید که سالمه؟

3-اگر کارت مشکل داشته باشه،برنامه چه جوری نشون میده؟

4-من تمام قطعات کیس رو درآوردم جابه جا کردم به جز پاور،،برای نصب کابل های معمولیش مشکلی ندارم اما یسری جاها رو مثل صفحه ال سی دی جلوی کیس رو معلوم نیست به چی وصل کرده!-اونجاها مشکل دارم-به نظر سیم های یک سوکت سه پین رفته توی کابل ATX مین بورد(همون 24 پین اگه اشتباه نکنم!)-این سوکت به این کابل اصلی وصل هست یا دستی بسته شده؟-نمیدونم خودم ببندم یا ببرم بیرون.

ببخشید زیاد سوال میپرسم.

-

AMD>INTEL
13-10-16, 23:52
1-دمای کارت رسید به چند درجه باید تست رو متوقف کنم؟

2-بعد از تست امتیاز میده و از روی امتیاز باید فهمید که سالمه؟

3-اگر کارت مشکل داشته باشه،برنامه چه جوری نشون میده؟
4- تصویر بهم میریزه
4-من تمام قطعات کیس رو درآوردم جابه جا کردم به جز پاور،،برای نصب کابل های معمولیش مشکلی ندارم اما یسری جاها رو مثل صفحه ال سی دی جلوی کیس رو معلوم نیست به چی وصل کرده!-اونجاها مشکل دارم-به نظر سیم های یک سوکت سه پین رفته توی کابل ATX مین بورد(همون 24 پین اگه اشتباه نکنم!)-این سوکت به این کابل اصلی وصل هست یا دستی بسته شده؟-نمیدونم خودم ببندم یا ببرم بیرون.

ببخشید زیاد سوال میپرسم.

-

10 دقیقه تست کافیه . اگر تصویر بهم نریخت کارت شما سالمه
2- بنچمارک نیست
3- تصویر بهم میریزه و ارتیفکت خواهید داشت
4-اینطوری نمیشه کمک کرد بهتره از یک شخص با تجربه کمک بگیرید

K i A N
14-10-16, 12:15
10 دقیقه تست کافیه . اگر تصویر بهم نریخت کارت شما سالمه
2- بنچمارک نیست
3- تصویر بهم میریزه و ارتیفکت خواهید داشت
4-اینطوری نمیشه کمک کرد بهتره از یک شخص با تجربه کمک بگیرید

سلام.
احتمالا همین کارت رو بگیرم.
لطفا یک پاور خوب بهم معرفی کنید که کیفیت بالایی داشته باشه،میخوام برم زودتر پاور رو بخرم نصب کنم تا بتونم کارت رو تست کنم.

1-یک پاور برای کارت ASUS STRIX-GTX750TI-OC-2GD5 و سی پی یو q8400 و وصل کردن دوتا هارد اینترنال به سیستم،وباقی قطعات.
سیستم رو ممکنه تا روزی 10 الی 12 ساعت هم روشن بذارم!

2-راستی اندازه پاور ها با هم تفاوت داره؟-برای این میگم که پاور داخل کیس جا بشه!

-

AMD>INTEL
14-10-16, 12:29
سلام.
احتمالا همین کارت رو بگیرم.
لطفا یک پاور خوب بهم معرفی کنید که کیفیت بالایی داشته باشه،میخوام برم زودتر پاور رو بخرم نصب کنم تا بتونم کارت رو تست کنم.

1-یک پاور برای کارت ASUS STRIX-GTX750TI-OC-2GD5 و سی پی یو q8400 و وصل کردن دوتا هارد اینترنال به سیستم،وباقی قطعات.
سیستم رو ممکنه تا روزی 10 الی 12 ساعت هم روشن بذارم!

2-راستی اندازه پاور ها با هم تفاوت داره؟-برای این میگم که پاور داخل کیس جا بشه!

-

خیر پاورهای فرقی ندارند . بدون مشکل نصب میشه .
به شما elite 550w v2 را پیشنهاد میکنم از برند کولر مستر .

K i A N
17-10-16, 17:16
خیر پاورهای فرقی ندارند . بدون مشکل نصب میشه .
به شما elite 550w v2 را پیشنهاد میکنم از برند کولر مستر .

سلام.
متاسفانه فردی که میخواستم ازش کارت دست دوم بگیرم مهلت تست نمیده،،میگه اگه بردیش خرابش کردی بعد بگی خراب بود برای من دردسر میشه:1. (27):
میگه کارت رو که تحویل دادم پول رو کامل میگیرم و بعد از تحویل به عهده خریدار هست!

1-من تا حالا این جوری خرید نکردم،،روال کار چه طور هست؟
این چندتا از عکس های این کارت هست:
(Only the registered members can see the link)
2-از لحاظ ظاهری که به نظر کارت تمیزی میاد میگه یکسال کار کرده و گارانتی هم نداره،به نظر شما به قیمت 390 بخرمش؟

3-بودجه رو که ناچار شدم به خاطر پاور و سی پی یو ببرم بالا و تا نهایتا 700 تومن می خوام ارتقاع بدم،،با این اوصاف چیزی حدود 250 هزارتومن برای پاور میمونه میخواستم اگه پاور بهتری میشناسید بگید و به فکر قیمت نباشید،نظرتون درباره ی
GREEN GP550A-UK 80Plus Gold PSU چی هست؟ باتوجه به این که راندمان بالاتری داره و استاندارد 80 رو هم داره؟اگه پاور دیگه مدنظر دارید بگید.

-

AMD>INTEL
17-10-16, 17:24
سلام.
متاسفانه فردی که میخواستم ازش کارت دست دوم بگیرم مهلت تست نمیده،،میگه اگه بردیش خرابش کردی بعد بگی خراب بود برای من دردسر میشه:1. (27):
میگه کارت رو که تحویل دادم پول رو کامل میگیرم و بعد از تحویل به عهده خریدار هست!

1-من تا حالا این جوری خرید نکردم،،روال کار چه طور هست؟
این چندتا از عکس های این کارت هست:

2-از لحاظ ظاهری که به نظر کارت تمیزی میاد میگه یکسال کار کرده و گارانتی هم نداره،به نظر شما به قیمت 390 بخرمش؟

3-بودجه رو که ناچار شدم به خاطر پاور و سی پی یو ببرم بالا و تا نهایتا 700 تومن می خوام ارتقاع بدم،،با این اوصاف چیزی حدود 250 هزارتومن برای پاور میمونه میخواستم اگه پاور بهتری میشناسید بگید و به فکر قیمت نباشید،نظرتون درباره ی
GREEN GP550A-UK 80Plus Gold PSU چی هست؟ باتوجه به این که راندمان بالاتری داره و استاندارد 80 رو هم داره؟اگه پاور دیگه مدنظر دارید بگید.

-
از نظر ظاهری ماشین هم نمیشه تشخیص داد چه برسه به کارت گرافیک
به دردسرش نمیارزه . با توجه به تجربه کاری خودم عموما فروشندگانی که از مهلت تست شونه خالی میکنند . یک جای کار میلنگه
پاور همون که پیشنهاد دادم بسیار خوبه .یک مسئله دوستانه میگم اگر قرار وقت بگذارم آخر سر برید دنبال یک قطعه که خودتون میخواهید تهیه کنید . بگید وقتمون را تلف نکنم .

K i A N
25-10-16, 11:14
از نظر ظاهری ماشین هم نمیشه تشخیص داد چه برسه به کارت گرافیک به دردسرش نمیارزه . با توجه به تجربه کاری خودم عموما فروشندگانی که از مهلت تست شونه خالی میکنند . یک جای کار میلنگه پاور همون که پیشنهاد دادم بسیار خوبه .یک مسئله دوستانه میگم اگر قرار وقت بگذارم آخر سر برید دنبال یک قطعه که خودتون میخواهید تهیه کنید . بگید وقتمون را تلف نکنم . سلام. درجواب فرمایشتون بگم که چون بودجه رو افزایش دادم پاور دیگه ای رو سوال کردم برای خرید،،به صورت کلی مگه هدف از این بحث ها انتخاب بهترین قطعه نیست؟!--ما داریم باهم هم فکری میکنیم تا هم به دانشمون اضافه بشه و بهترین انتخاب رو انجام بدیم. من اون پاور 550 وات رو که فرمودین خریدم اما به یک مشکل برخوردم و اون اینکه شاخه 24 پینی که باید به مادربورد وصل بشه یک پین خالی داره در قسمت 20 پین اون البته این خالی هست در صورتی که روی پاور قدیمیم این پین پر هست.حالا خواستم بپرسم که مشکلی نداره این پاور؟ چرا یک پین رو حذف کردن و این که به سیستم آسیب نمیزنه؟

AMD>INTEL
25-10-16, 11:25
سلام. درجواب فرمایشتون بگم که چون بودجه رو افزایش دادم پاور دیگه ای رو سوال کردم برای خرید،،به صورت کلی مگه هدف از این بحث ها انتخاب بهترین قطعه نیست؟!--ما داریم باهم هم فکری میکنیم تا هم به دانشمون اضافه بشه و بهترین انتخاب رو انجام بدیم. من اون پاور 550 وات رو که فرمودین خریدم اما به یک مشکل برخوردم و اون اینکه شاخه 24 پینی که باید به مادربورد وصل بشه یک پین خالی داره در قسمت 20 پین اون البته این خالی هست در صورتی که روی پاور قدیمیم این پین پر هست.حالا خواستم بپرسم که مشکلی نداره این پاور؟ چرا یک پین رو حذف کردن و این که به سیستم آسیب نمیزنه؟

اون در پاورهای جدید خالی هست . چون -5 ولت حذف شده است .
ATX 24 pin power supply connector pinout diagram @ pinouts.ru (Only the registered members can see the link)

K i A N
25-10-16, 13:02
خیلی ممنون، پس یعنی برای سیستم من که هنوز حذف نشده مشکلی ایجاد نمیکنه؟

AMD>INTEL
25-10-16, 13:23
خیلی ممنون، پس یعنی برای سیستم من که هنوز حذف نشده مشکلی ایجاد نمیکنه؟

سیستم شما هم -5 ولت نیاز نداره . فقط مادربردهای قدیمی سوکت 478 نیاز به -5 داشتند .

K i A N
03-11-16, 18:01
سلام.
خیلی ممنون از راهنمایی های شما.
معذرت می خوام که تاپیک رو دوباره ادامه میدم اما چون سوال دارم و درهمین مورد هست خواستم تاپیک جدیدی ایجاد نکنم.

میخوام جمع بندی کنم.

راستش حالا که دیگه مجبورشدم بیشتر قطعات رو عوض کنم دیگه احتمالا تا چندسال آینده به دلیل مشکل مالی سیستم جدید نگیرم ومیخوام تاجایی که میشه درست عمل کنم و سیستم رو درست ارتقاع بدم.

پاور 550 وات رو که خریدم اما باتوجه به مشکلاتی که برای خرید کارت گرافیک به وجود آمد ترجیح دادم یکم بیشتر صبرکنم ومقداری بودجه رو افزایش بدم.الان من تا 500 هزارتومن میتونم برای گرافیک هزینه کنم و یک q8400 روهم که باید بگیرم،،درکل 720 تومن من بودجه به جزپاوری که خریدم گذاشتم کنار،،،حالا می خواستم بپرسم که بهترین کاری که میتونم انجام بدم چیه؟

1-آیا درسته که این هزینه رو برای این پلتفرم قدیمی انجام بدم؟چه انتخاب دیگه ای میتونم داشته باشم؟

2-چیزهایی که با کمک شما برای خرید انتخاب کردم اینا هستند:

MSI GTX 750 Ti Gaming Twin Frozr IV OC 2GB GDDR5 : 500 T
Core 2quad q8400 : 120 T
GA-EP43-DS3L : 100 T

3-درمورد گزینه سوم بگم که این یک مین بورد دست دوم هست که پیداکردم و میخواستم از آقا امید عزیز بپرسم که نظرشون درمورد خرید مادربورد دست دوم چیه؟توصیه میشه؟
گفته مهلت تست میده-یک مادربورد ممکنه چه مشکلاتی داشته باشه خرید دست دومش؟

این مادربورد رو انتخاب کردم چون درآینده بتونم رم رو افزایش بدم و چون استاندارد اکسپرس بالاتری هم داره با کارت گرافیک همخوان تره.

4-کلا هر نظری که هست رو خوشحال میشم بدونم و این که با این پول کار درستی هست؟

خیلی ممنون بابت زحمتی که میکشید.

AMD>INTEL
03-11-16, 18:54
سلام.
خیلی ممنون از راهنمایی های شما.
معذرت می خوام که تاپیک رو دوباره ادامه میدم اما چون سوال دارم و درهمین مورد هست خواستم تاپیک جدیدی ایجاد نکنم.

میخوام جمع بندی کنم.

راستش حالا که دیگه مجبورشدم بیشتر قطعات رو عوض کنم دیگه احتمالا تا چندسال آینده به دلیل مشکل مالی سیستم جدید نگیرم ومیخوام تاجایی که میشه درست عمل کنم و سیستم رو درست ارتقاع بدم.

پاور 550 وات رو که خریدم اما باتوجه به مشکلاتی که برای خرید کارت گرافیک به وجود آمد ترجیح دادم یکم بیشتر صبرکنم ومقداری بودجه رو افزایش بدم.الان من تا 500 هزارتومن میتونم برای گرافیک هزینه کنم و یک q8400 روهم که باید بگیرم،،درکل 720 تومن من بودجه به جزپاوری که خریدم گذاشتم کنار،،،حالا می خواستم بپرسم که بهترین کاری که میتونم انجام بدم چیه؟

1-آیا درسته که این هزینه رو برای این پلتفرم قدیمی انجام بدم؟چه انتخاب دیگه ای میتونم داشته باشم؟

2-چیزهایی که با کمک شما برای خرید انتخاب کردم اینا هستند:

MSI GTX 750 Ti Gaming Twin Frozr IV OC 2GB GDDR5 : 500 T
Core 2quad q8400 : 120 T
GA-EP43-DS3L : 100 T

3-درمورد گزینه سوم بگم که این یک مین بورد دست دوم هست که پیداکردم و میخواستم از آقا امید عزیز بپرسم که نظرشون درمورد خرید مادربورد دست دوم چیه؟توصیه میشه؟
گفته مهلت تست میده-یک مادربورد ممکنه چه مشکلاتی داشته باشه خرید دست دومش؟

این مادربورد رو انتخاب کردم چون درآینده بتونم رم رو افزایش بدم و چون استاندارد اکسپرس بالاتری هم داره با کارت گرافیک همخوان تره.

4-کلا هر نظری که هست رو خوشحال میشم بدونم و این که با این پول کار درستی هست؟

خیلی ممنون بابت زحمتی که میکشید.

1-چه اشکالی دارد عزیز وقتی کار راه میندازه تهیه کنید . با توجه به افزایش قیمت قطعات نو بعید میدونم قطعه خوبی گیرتون بیاد .
2-این قطعات خوب هستند
فقط پردازنده را فکر کنم یکی از بچه های فروم Q9505 را موجود داشته باشه که با قیمت 125-130میتونی تهیه کنی ازش بسیار قویتر از Q8400 هست
این برد گیگابایت مخصوصا P43-P45 خرابی ازشون ندیدم
همون مهلت تست اگر بدهند . یعنی از سلامت قطعه مطمئن هستند . شما بعد از خرید با برنامه BURN IN TEST تست کنید
باز سوال دیگری هم بود بپرسید

K i A N
09-11-16, 13:05
سلام.
من این مادربرد رو GA-EP43-DS3L گرفتم.

وقتی خواستم نصبش کنم دستم خورد به اون هیت سینک بزرگ مادربرد که روش نوشته شده گیگابایت و یکم تکون خورد ولی چون فنر داشت بر گشت سرجاش!

خواستم بپرسم مشکلی نداره؟نیاز نیست درش بیارم وخمیر بزنم؟

یه مدت که گذشت رو جاش سفت شد و دیگه تکون نخورد!

AMD>INTEL
09-11-16, 13:31
اگر دو پایه هیت سینکش فیکسه مشکلی نداره .