PDA

مشاهده نسخه کامل : [مادربرد گیگابایت]حرارت غیر طبیعی CPU

mosafa
10-10-16, 10:13
سلام
من یک سیستم نو خریدم با این مشخصات

GIGABYTE GA-Z170-D3H Motherboard
Intel Skylake Core i5-6600 CPU
DeepCool GAMMAXX 300 Air Cooling System
رم هم قوی هست جی اسکیل 16 گیگ دو کاناله با فرکانس 3000
پاور هم که گرین 650 وات
ویندوز 7 روش نصب کردیم ولی بعدش دیدم که دمای پردازنده با دیدن فیلم ساده به 100 درجه سانتیگراد رسید !!
و وقتی از ستاپ وارد بایوس می شوم حتی اگر در سردخانه هم باشم دمای سی پی یو در دقیقه اول به 100 درجه می رسد !

** با این فن کولر قوی و مناسب هفتاد هزار تومنی و نصب درست بدون لقی ، نباید این مشکل پیش بیاد سیستم نو هم که مشکل ویروس و .. نباید داشته باشه اونم به این شدت
** خود فن کولر خمیر سیلیکون داشت

خواهش می کنم دوستان لطف کنید کمک کنید چندین روز هست بد جور گرفتارش هستم :(

AMD>INTEL
10-10-16, 10:22
اپدیت بایوس انجام بدید با برنامه bios
همچنین چک کنید فن را درست بسته باشید و بین پردازنده و هیت سینک خمیر سیلیکون زده باشید .
احتمال بالای 80 درصد فن درست نصب نشده و خمیر سیلیکون یا نزدید یا خمیر سیلیکونش خوب نیست .
اگر دما برسه به 100 درجه سیستم خاموش میشه . با اپدیت بایوس باید مشکلتون حل بشه

mosafa
10-10-16, 10:30
با تشکر
خود فن کولر خمیر سیلیکون داشت
** من یک سی پی یو دارم مال ده سال پیش یک بار هم در این ده سال که روزی ده ساعت روشن بوده
خمیر سیلیکون نزدم با فن ساده خودش و دماش حدود 40-50 هست . هنوزم به خوبی کار می کنه الان هم با اون سیستم ده سال پیش دارم نظر می ذارم
*** مشکل لقی نصب ندارم و درست نصب شده
*** مشکل باید نرم افزاری و توی بخش تنظیمات باشه . مشکل تهویه هوا و ... دمای محیط و اینها هم در کار نیست چون خودم از سرما دارم می لرزم
در کیس باز هست هر چی هست مشکل فراتر از این چیزها هست .
و اما به روز رسانی بایوس می ترسم مشکلی پیش بیاد بایوس F5 هست مادر بورد دو بایوسه هست .
این تازه تولید شده سه ماه نیست مادربورد ساخته شده نباید مشکلی باشه
دقیقا متوجه نشدم کدوم نرم افزار ؟ و مراحل درست نصب رو می شه لطف کنید چون شنیدم ممکنه خطرهای جدی برای سیستم پیش بیاره یهو بدتر نشه مشکلم

** با نرم افزارهای مختلف دما رو دیدم درست بود با نرم افزار بورنینگ تست 110 هم رسید و خاموش نشد و مشکل سی پی یو و مادربورد نداشت ولی دو خطا داد یکی مشکل فن یکی گرافیک دو بعدی که نمی دونم چی هست اصلا
فن که نباید هیچ مشکلی داشته باشه روی آخرین دورش که 1800 هست کار میکنه ولی باز گرمای وحشتناک
و پشت پردازنده ( اون قسمت فلزی پشت مادربورد )
که دست می زنم خیلی داغ هست مشخصه دما رو درست نشون میده
اینهمه به صد درجه سانتیگراد رسید یک بار هم خاموش نشد !! پردازنده اسکای لیک نسل ششم

لطف کردید ممنون

AMD>INTEL
10-10-16, 10:42
با تشکر
خود فن کولر خمیر سیلیکون داشت من یک سی پی یو دارم مال ده سال پیش یک بار هم در این ده سال که روزی ده ساعت روشن بوده
خمیر سیلیکون نزدم با فن ساده خودش و دماش حدود 40-50 هست . مشکل لقی نصب ندارم و درست نصب شده
مشکل باید نرم افزاری و توی بخش تنظیمات باشه . مشکل باز بودن در کیس و ... دمای محیط و اینها هم در کار نیست چون خودم از سرما دارم می لرزم در کیس باز هست هر چی هست مشکل فراتر از این چیزها هست .
و اما به روز رسانی بایوس می ترسم مشکلی پیش بیاد بایوس F5 هست مادر بورد دو بایوسه هست .
این تازه تولید شده سه ماه نیست مادربورد ساخته شده نباید مشکلی باشه
با نرم افزارهای مختلف دما رو دیدم درست بود بالای 110 هم رسید و خاموش نشد و پشت پردازنده ( اون قسمت فلزی پشت مادربورد )
که دست می زنم خیلی داغ هست مشخصه دما رو درست نشون میده
هیچ مشکلی پیش نمیاد اپدیت کنید . خودش اتوماتیک از سایت گیگابایت دانلود میکنه برنامه bio و اپدیت میشه
خمیر هم باید حتما بزنید .
خود پردازنده پروتکشن داره دما بره بالا خاموش میکنه .
شما هم خمیر بزنید و هم بایوس را اپدیت کنید .اگر بایوس f5 هست اپدیت نمیخواد
یک نکته هم بگم شاید خیلی پیش پا افتاده باشه . گاهی حتی همکارانی دیدم لیبل زیر فن که بر روی پردازنده قرار میگیره را نمیکنن و باعث حرارت میشه.
چک کنید لیبل شیشه ای زیر فن را کنده باشید و خمیر بزنید .
یک
تاپیک های بخش گیگابایت را ببینید . کاربرانی که حرفم را گوش کردند مشکلشون حل شده .پس به دقت راهنمایی ها را انجام بدید .
دقت کنید برچسب این قسمت را کنده باشید
16152
16151

mosafa
10-10-16, 11:12
لطف کردید
من اون موقع نصب فن کولر به برادرم که خودش ده پانزده سال هست اسمبل می کنه گفتم مبادا پلاستیکی چیزی باشه
ولی گویا نبود . همین قسمتی که نشان دادید نقطه نقطه های سبز رنگی بود فکر کنم خمیر سیلیکون بود چون بعد که دوباره بازش کردم
دیدم یه کمی حالتش تغییر کرده بود ( خودمون خمیر نزدیم ، حتی فن کولر ساده خود پردازنده خمیر سیلیکون داشت ، ولی خب این فن کولر حرفه ای رو استفاده کردیم پس به احتمال زیاد مشکل از این چیزها نیست )
** اگر این مدل فن کولر گاما 300 هفتاد هزار تومنی واقعا برچسبی داشته من که ندیدم و چیزی نکندیم ازش
بایوس آره F5 هست ولی این دو بایوسه بودنش شاید مشکل پیش آورده از کجا بدونم کدومش داره کار می کنه ؟
حالا دوستان نظرشون رو بفرمایند منم این رو دوباره چک می کنم ولی اگر لاستیک و برچسبی بود که توی اون صد درجه باید بوی
پلاستیک سوخته بلند می شد و بعد که باز کردم دوباره دیدم چنین حسی که مثلا قبلا پلاستیکی اونجا بوده نداشتم و فکر نکنم .
من خودم کارهایی کردم توی ویندوز تونستم مشکل رو تا 80% حل کنم
ولی توی بایوس همچنان مشکل سر جاش هست
ولی خب بازم مشکل هست نمیشه منکرش شد و با کارهایی که ای بسا بعدها مشکل رو چند برابر کنه ظاهرا مشکل رو حل کرد
منتظر نظرهای دوستان می مونم و چشم به اون صفحه هم سر می زنم .
من نمی دونم چرا هر چی مشکل عجیب در جهان هست باید سر من بدبخت بیاد ؟
همه قطعات اصل از جای معتبر خریداری شده قبلش همین جا مشاوره گرفتم برای خرید الان باید عین موشک کار کنه ولی
از یک سیستم ده سال پیش هم داغون تر هست فعلا :1. (28):
ممنونم

AMD>INTEL
10-10-16, 11:16
لطف کردید
من اون موقع نصب فن کولر به برادرم که خودش ده پانزده سال هست اسمبل می کنه گفتم مبادا پلاستیکی چیزی باشه
ولی گویا نبود . همین قسمتی که نشان دادید نقطه نقطه های سبز رنگی بود فکر کنم خمیر سیلیکون بود چون بعد که دوباره بازش کردم
دیدم یه کمی حالتش تغییر کرده بود
** اگر این مدل فن کولر گاما 300 هفتاد هزار تومنی واقعا برچسبی داشته من که ندیدم و چیزی نکندیم ازش
بایوس آره F5 هست ولی این دو بایوسه بودنش شاید مشکل پیش آورده از کجا بدونم کدومش داره کار می کنه ؟
حالا دوستان نظرشون رو بفرمایند منم این رو دوباره چک می کنم ولی اگر لاستیک و برچسبی بود که توی اون صد درجه باید بوی
پلاستیک سوخته بلند می شد و بعد که باز کردم دوباره دیدم چنین حسی که مثلا قبلا پلاستیکی اونجا بوده نداشتم و فکر نکنم .
من خودم کارهایی کردم توی ویندوز تونستم مشکل رو تا 80% حل کنم
ولی توی بایوس همچنان مشکل سر جاش هست
ولی خب بازم مشکل هست نمیشه منکرش شد و با کارهایی که ای بسا بعدها مشکل رو چند برابر کنه ظاهرا مشکل رو حل کرد
منتظر نظرهای دوستان می مونم و چشم به اون صفحه هم سر می زنم .
من نمی دونم چرا هر چی مشکل عجیب در جهان هست باید سر من بدبخت بیاد ؟
همه قطعات اصل از جای معتبر خریداری شده قبلش همین جا مشاوره گرفتم برای خرید الان باید عین موشک کار کنه ولی
از یک سیستم ده سال پیش هم داغون تر هست فعلا :1. (28):
ممنونم

شما خمیر سیلیکون بزنید و دوباره زیر فن را بررسی کنید . صدرصد مشکل حل میشه .

mosafa
10-10-16, 13:05
قبل از اینکه این کار رو انجام بدم
توی تایپیک گیگابایت چیزی دستگیرم نشد بحث من مشکل داغ کردن غیر طبیعی پردازنده اینتل هست
خود فن کولر خمیر سیلیکون داشت
چطور پردازنده ده سال پیش که خیلی ضعیف تر هست و از نظر امنیتی و ... با فن آوری جدید اصلا غیر قابل رقابت هست
حتی یک بار هم خمیر سیلیکون نزدم حتی یه بار که بازش کردم گفتم این چیه پاکش کردم و الان نصف و نیمه و خشک شده هست خمیرش
یعنی بود و نبودش یکی هست !!!
ولی این نسل جدید با بهترین فن کولر ( دست کم با بودجه من ) + خمیر سیلیکون توی سرما هم به صد در جه می رسه
من حس می کنم مشکل اصلا کاری به این فن کولر نداره
نشان به این نشان که من درایورهای مادربورد رو نصب کردم + نصب دایرکت ایکس ده
نتیجه این شد که در شرایط کاری مشابه : توی محیط ویندوز گرما از 100 درجه به 35 تا 55 رسید
قبلش دما از 45 شروع و با دیدن فیلم و کارهای ساده به 100 درجه می رسید و یک بار هم خاموش نشد !!!
نتیجه اینکه اگر مشکل خمیر سیلیکون داشت و فن کولر چطور الان با نصب اون درایورها + دایرکت ایکس ده یا یازده
مشکل تا 80 % حل شد ؟ ( البته فقط در محیط ویندوز ... در ستاپ - بایوس خطای دما و فن کولر می ده ! )
یعنی مشکل چیز عادی معمولی همگانی نیست من دو هفته هست کل اینترنت رو گشتم هر کار گفتن کردم
داستان فراتر از راه حل های ساده و دم دستی هست یا مشکل تنظیمات داره یا خدای ناکرده معیوب بودن قطعه که اینم فکر نکنم
یک هارد یک ترابایت وسترن دیجیتال نو خریدم همون اول کار اصلا نشد روش ویندوز هفت نصب کنیم و حتی نشد پارتیشن بندی کنیم دادیمش گارانتی یعنی انگار از اول مشکل داشت بعدش مانیتور هست که همون قدیمی ها هست سی آر تی CRT وقتی به نمایشگرهای جدید ال ای دی می زنم ده درجه ای گرما کمتر می شه !!!

mosafa
10-10-16, 13:08
پس از کلی آزمون و خطای خطرناک دریافتم مشکل راه حل ساده ای داره
نصب کردن درایورها که تو سی دی خود مادربرد گیگابایت بود + نصب دایرکت ایکس
نماشیگرهای جدید هم کمی می تونن مشکل رو کمتر کنند
نتیجه اینکه با همون شرایط کاری ( در محیط ویندوز هفت ) دما از صد درجه به حدود 45 رسید
ولی در خود ستاپ - بایوس اگر پنکه قوی با آخرین سرعت هم هل بدهیم داخل کیس باز دما در دقیقه اول
به 100 درجه سانتیگراد می رسد این چرا اینجوریه ؟؟؟؟

نرم افزار Burning test رو نصب کردم
بعد چند دقیقه تست وحشتناک که دما به 110 درجه رسید و مثلا برای پردازنده عدد 668 بیلیون !!! ثبت شد
( در حالیکه پشت کیس در باز پنکه قدرتمندی با آخرین توان کار میکرد)
متوجه دو خطا در این دو بخش شدم ، بقیه مشکل نداشتن ، جز این دو تای زیر
2D Graphics
temperature

هر کدوم بالای صد خطا داشتن حالا جناب مهندس لطف کنید بفرمایید این دو تا دقیقا چی هستند و من چیکار کنم
توی بایوس بخش سلامتش ، هم این خطا نوشته بود
temperature warning , fan speeds etc
فن که نو و مناسب پردازنده هست صدا نمی ده مشکل چیه !: ولی فن دورش در دقیقه از 1800 بالاتر ندیدم اون یکی گرافیک چیه !؟
چرا بایوس 100 درجه در دقیقه اول ولی در فضای ویندوز با پخش فیلم + کار کردن آنتی ویروس سنگین + کار سنگین در اینترنت رفرش کردن 8 صفحه در هر دقیقه دما به 55 درجه می رسه ؟
البته در بخش کنترل پنل توی تنظیمات Processor قدرت سی پی یو رو از 100% به زیر 50 % رسوندم تا دمای کمتری تولید کنه ولی خب اینم راه حل منطقی نیست .
برای من عجیبه چرا کسی نگفت نصب درایورها + دایرکت ایکس می تونه مشکل رو دست کم در فضای ویندوز این همه کمتر کنه ؟ اینها رو خودم ده بیست روز گشتم تا پیدا کردم .
( اینا رو گذاشتم کسانی که توی گوگل جستجو می کنن یه راست بیان اینجا )
پیش از باز کردن دوباره فن کولر و. .. دنبال راه کار دیگه ای هستم چون بازم می گم مشکل نباید از فن کولر باشه
حالا محیط ویندوز ده درصدی مشکل مونده توی ستاپ همچنان حتی اگر در سردخانه قرار بگیره دما صد درجه هست !!!
دوستان به دادم برسید :((

AMD>INTEL
10-10-16, 13:14
پس از کلی آزمون و خطای خطرناک دریافتم مشکل راه حل ساده ای داره
نصب کردن درایورها که تو سب دی خود مادربرد گیگابایت بود + نصب دایرکت ایکس
نماشیگرهای جدید هم کمی می تونن مشکل رو کمتر کنند
نتیجه اینکه با همون شرایط کاری دما از صد درجه به حدود 45 رسید Only the registered members can see the link

نرم افزار Burning test رو نصب کردم
بعد چند دقیقه تست وحشتناک که دما به 110 درجه رسید و مثلا برای پردازنده عدد 668 بیلیون !!! ثبت شد ( در حالیکه پشت کیس در باز پنکه قدرتمندی با آخرین توان کار میکرد)
متوجه دو خطا در این دو بخش شدم ، بقیه مشکل نداشتن ، جز این دو تای زیر
2D Graphics
temperature

هر کدوم بالای صد خطا داشتن حالا جناب مهندس لطف کنید بفرمایید این دو تا دقیقا چی هستند و من چیکار کنم
توی بایوس بخش سلامتش ، هم این خطا نوشته بود
temperature warning , fan speeds etc
فن که نو و مناسب پردازنده هست صدا نمی ده مشکل چیه !: ولی فن دورش در دقیقه از 1800 بالاتر ندیدم اون یکی گرافیک چیه !؟

عرض کنم اون کارهایی که انجام دادید باید دیفالت بعد از نصب ویندوز انجام میدادید
شما باید خمیر سیلیکون بزنید تا نزنید و از نصب صحیح فن پردازنده مطمئن نشید وضعیت تغییری نمیکنه .
اون تست BURN IN TEST برای گرافیک زیاد مناسب نیست باید از 3DMARK استفاده کنید . این خطا در پلتفرم های مولتی گرافیک اتفاق میفته
DeepCool GAMMAXX 300
شاید برای پردازنده های COREI3 و مدلهای COREI5 مناسب باشه ولی برای این پردازنده شما اون هم بدون خمیر جواب نخواهد داد .

mosafa
10-10-16, 13:27
البته حق دارید اینها رو گفتم چون کسانی که از سیستم های قدیمی به سیستم های جدید کوچ می کنند نمی دونن نصب درایور و ... چی هست قبلا با سیستم ده سال پیش بدون نصب درایور هم مشکلی برای پردازنده از نظر گرما پیش نمی اومد ولی این دوره فرق می کنه همه چی ...
خب آره گاهی همین چیزهای ساده رو خیلی ها نمی دونند چون ما از نسل قدیم هستیم زیاد آشنایی با ساختار جدید سیستم عامل و سخت افزارها نداریم .
اینم بگم من اصلا کارت گرافیک ندارم و با کارت گرافیک داخل پردازنده کار می کنم تا بعدا که کارت گرافیک مورد نظرم موجود شد بخرم

**** درباره فن کولر در همین سایت بخش راهنمای خرید کامپیوتر برای این پردازنده مناسب می دونه
و من بارها از کارشناس مربوطه پرسیدم این قطعات مناسب هستن و گفتن آره
ما که خودمون خمیر سیلیکون نزدیم و نداشتیم ولی اون دونه دونه های سبز رنگ خمیری مانند زیر فن کولر پس چی بوده ؟؟
خب معلومه خمیر سیلیکون صد در صد داشته فن هم صداهای عجیب غریب نمی ده لق هم نیست

با تشکر

AMD>INTEL
10-10-16, 13:39
البته حق دارید اینها رو گفتم چون کسانی که از سیستم های قدیمی به سیستم های جدید کوچ می کنند نمی دونن نصب درایور و ... چی هست قبلا با سیستم ده سال پیش بدون نصب درایور هم مشکلی برای پردازنده از نظر گرما پیش نمی اومد ولی این دوره فرق می کنه همه چی ...
خب آره گاهی همین چیزهای ساده رو خیلی ها نمی دونند چون ما از نسل قدیم هستیم زیاد آشنایی با ساختار جدید سیستم عامل و سخت افزارها نداریم .
اینم بگم من اصلا کارت گرافیک ندارم و با کارت گرافیک داخل پردازنده کار می کنم تا بعدا که کارت گرافیک مورد نظرم موجود شد بخرم

**** درباره فن کولر در همین سایت بخش راهنمای خرید کامپیتر برای این پردازنده مناسب می دونه
و من بارها از کارشناس مربوطه پرسیدم این قطعات مناسب هستن و گفتن آره
با تشکر

خلاصه کلام اینه تا وقتی دمای پردازنده را با مواردی که گفتم کنترل نکنید . چون گرافیک هم جزویی از پردازنده هست در حرارت بالا درگیر خطا میشه .
کاش قبل از خرید فن پردازنده مشاوره میگرفتید . چون مناسب این پردازنده نیست این کولر و شما هم که خمیر نزدید باعث شدید خنک کننده و پردازنده با هم به درستی اتصال برقرار نکنند و انتقال حرارت از سطح IHS پردازنده به هیت سینک کولر به خوبی انجام نشه .

mosafa
10-10-16, 14:52
الان مشکل بدتر پیچیده شد

1- چطور فن کولر در محیط ویندوز با کارهای نیمه سنگین که انجام می دهم دما رو حدود 45-55 نگه می داره ولی همون فن کولر در بخش ستاپ - بایوس حتی در سردترین جا حتی در کمتر از بیست ثانیه دما رو به 100 درجه می رسونه !؟!!؟ این دماها که می گویم همه به سانتیگراد هست و در عمل و در واقعیت هم واقعا روی می دهد کاملا مشخص هست و دما رو ظاهری و الکی مثلا 100 درجه نمی نویسه ..

2- می فرمایید این فن کولر مناسب نیست در بخش راهنمای خرید کامپیوتر در خود همین سایت ، ( سیستم شماره 5 یا 6 رو ببینید ) کاملا با این پردازنده هماهنگ است و خود کارشناس مربوطه فرمودند مشکلی نداره تازه من کلی هم توضیح دادم برای کارهای سنگین گرافیکی و ویرایش فیلم می خوام روزی ده ساعت کار سخت پس اگر مشکلی داشت هرگز اون فن کولر رو توصیه و پیشنهاد نمی دادن مشاوره قبل خرید انجام شد از طریق همین سایت سخت افزار ... پیام های من هنوز هست با نام کاربری صفا

3- در خود بسته ی سی پی یو اینتل 6600 یک دونه فن کوچولو ( مثه همون فن های قدیمی ده سال پیش بود که روش هم خمیر سیلیکون داشت ) اگر فن کولر جدید با اون همه مس و آلومینیوم + فن 120 میلیمتر مناسب نیست چطور اینتل با اون همه عظمت می آد و یک فن کوچولوی ضعیف می ذاره تو بسته پلمپ ؟؟؟

4- اگر خمیر سیلیکون نداشته فن کولر پس اون دونه دونه های سبز رنگ زیر فن کولر اونجا که با پردازنده تماس پیدا می کنه چی هستن ؟ خب نقاشی که نیست چون کامل مشخص بود خمیری مانند هستن

کسی هست این تناقض ها رو حل کنه ؟؟ با تشکر

mosafa
10-10-16, 15:22
چرا پیام ها حذف شدن ؟؟ عجیبه

AMD>INTEL
10-10-16, 15:25
الان مشکل بدتر پیچیده شد

1- چطور فن کولر در محیط ویندوز با کارهای نیمه سنگین که انجام می دهم دما رو حدود 45-55 نگه می داره ولی همون فن کولر در بخش ستاپ - بایوس حتی در سردترین جا حتی در کمتر از بیست ثانیه دما رو به 100 درجه می رسونه !؟!!؟ این دماها که می گویم همه به سانتیگراد هست و در عمل و در واقعیت هم واقعا روی می دهد کاملا مشخص هست و دما رو ظاهری و الکی مثلا 100 درجه نمی نویسه ..

2- می فرمایید این فن کولر مناسب نیست در بخش راهنمای خرید کامپیوتر در خود همین سایت ، ( سیستم شماره 5 یا 6 رو ببینید ) کاملا با این پردازنده هماهنگ است و خود کارشناس مربوطه فرمودند مشکلی نداره تازه من کلی هم توضیح دادم برای کارهای سنگین گرافیکی و ویرایش فیلم می خوام روزی ده ساعت کار سخت پس اگر مشکلی داشت هرگز اون فن کولر رو توصیه و پیشنهاد نمی دادن مشاوره قبل خرید انجام شد از طریق همین سایت سخت افزار ... پیام های من هنوز هست با نام کاربری صفا

3- در خود بسته ی سی پی یو اینتل 6600 یک دونه فن کوچولو ( مثه همون فن های قدیمی ده سال پیش بود که روش هم خمیر سیلیکون داشت ) اگر فن کولر جدید با اون همه مس و آلومینیوم + فن 120 میلیمتر مناسب نیست چطور اینتل با اون همه عظمت می آد و یک فن کوچولوی ضعیف می ذاره تو بسته پلمپ ؟؟؟

4- اگر خمیر سیلیکون نداشته فن کولر پس اون دونه دونه های سبز رنگ زیر فن کولر اونجا که با پردازنده تماس پیدا می کنه چی هستن ؟ خب نقاشی که نیست چون کامل مشخص بود خمیری مانند هستن

کسی هست این تناقض ها رو حل کنه ؟؟ با تشکر

شما دنبال تنتاقص توی حرفای من هستید یا حل مشکلتون

شما متاسفانه اقدامی به حل مشکل نمیکنید و به جای بحث بی فایده اقدام به بررسی وحل موضوع کنید . مثل دیگر من از طریق حرفهای شما نتیجه گیری میکنم . اگر فکر میکنید من اشتباه میکنم میتونید برد را ببرید گارانتی براتون تست کنند .

mosafa
10-10-16, 15:35
من نوکر شما هم هستم ولی می فرمایید مشاوره نگرفتید اینم مشاوره از همین سایت شهر سخت افزار یک ماه پیش :

صفا (Only the registered members can see the link) لینک (Only the registered members can see the link-42247) به نام خدا ، خدا قوت
1- این سیستم رو با توجه به مطالب سودمند سایت شما جمع کردم می شه لطف کنید
بفرمایید آیا واقعا با هم هماهنگ و مچ هستند و مشکل اندازه و کابل و پین و منبع تغذیه و ... ندارن با هم ؟

ASUS GeForce GTX 960 STRIX 4GB GDDR5
GSkill Ripjaws V 2×8GB=16GB DDR4 3000MHz CL15 Gray
Green GP650A-UK Computer Power Supply
Green X2 Jaguar Case

2- کارت گرافیک ظاهرا باس پایینی داره برای کارهای در حد ویرایش فیلم برش فیلم کم کردن حجم فیلم + کپچر کردن فیلم در حد F HD مشکلی پیش نمی آره ؟ ( زیاد اهل بازی کردن نیستم )
3- کیس گرین جگوار 2 کیفیت ساختش خوب هست ؟ و با پاور مورد نظر من مشکلی نخواهد داشت ؟ و با مادربورد و .... ؟
4- بهترین مانیتور برای این سیستم که چشم رو اذیت نکنه ( کار با سیستم روزانه 15 ساعت ) حدود 21 -23 اینچ و قیمت حدود 600 کدام نمایشگر رو پیشنهاد می دهید ؟ (( آیا مانیتور + تلویزیون با هم از دید شما بهترین گزینه نیست ؟ )) اگر چنین است بهترین مدل با این بودجه ؟
نهایت سپاس و تشکر ، منتظرم خیلی مهمه برام نظر شما من با پول کارگری می خوام بخرم سیستمی میخوام که دست کم تا 5-6 سال اذیتم نکنه و قطعات خوب باکیفیت و حسابی کار کن و مقاوم ... ، پیروز باشید
////////////

خبات کریمی (Only the registered members can see the link) در پاسخ به: صفا (Only the registered members can see the link-42247) لینک (Only the registered members can see the link-42275) سلام دوست گرامی
1 هیچ مشکلی ندارند
2 در بازه 900 تومن انتخاب بهتری وجود نداره، خیر برای کارهای نیمه حرفه ای جواب میده
کیس هم مشکلی نداره
4
BenQ VZ2350HM

حدود 1 ماه قبل
الان شما خودتون رو جای من بگذارید گیج نمی شوید ؟؟؟

AMD>INTEL
10-10-16, 15:42
من نوکر شما هم هستم ولی می فرمایید مشاوره نگرفتید اینم مشاوره از همین سایت شهر سخت افزار یک ماه پیش :

صفا (Only the registered members can see the link) لینک (Only the registered members can see the link-42247) به نام خدا ، خدا قوت
1- این سیستم رو با توجه به مطالب سودمند سایت شما جمع کردم می شه لطف کنید
بفرمایید آیا واقعا با هم هماهنگ و مچ هستند و مشکل اندازه و کابل و پین و منبع تغذیه و ... ندارن با هم ؟

ASUS GeForce GTX 960 STRIX 4GB GDDR5
GSkill Ripjaws V 2×8GB=16GB DDR4 3000MHz CL15 Gray
Green GP650A-UK Computer Power Supply
Green X2 Jaguar Case

2- کارت گرافیک ظاهرا باس پایینی داره برای کارهای در حد ویرایش فیلم برش فیلم کم کردن حجم فیلم + کپچر کردن فیلم در حد F HD مشکلی پیش نمی آره ؟ ( زیاد اهل بازی کردن نیستم )
3- کیس گرین جگوار 2 کیفیت ساختش خوب هست ؟ و با پاور مورد نظر من مشکلی نخواهد داشت ؟ و با مادربورد و .... ؟
4- بهترین مانیتور برای این سیستم که چشم رو اذیت نکنه ( کار با سیستم روزانه 15 ساعت ) حدود 21 -23 اینچ و قیمت حدود 600 کدام نمایشگر رو پیشنهاد می دهید ؟ (( آیا مانیتور + تلویزیون با هم از دید شما بهترین گزینه نیست ؟ )) اگر چنین است بهترین مدل با این بودجه ؟
نهایت سپاس و تشکر ، منتظرم خیلی مهمه برام نظر شما من با پول کارگری می خوام بخرم سیستمی میخوام که دست کم تا 5-6 سال اذیتم نکنه و قطعات خوب باکیفیت و حسابی کار کن و مقاوم ... ، پیروز باشید
////////////

خبات کریمی (Only the registered members can see the link) در پاسخ به: صفا (Only the registered members can see the link-42247) لینک (Only the registered members can see the link-42275) سلام دوست گرامی
1 هیچ مشکلی ندارند
2 در بازه 900 تومن انتخاب بهتری وجود نداره، خیر برای کارهای نیمه حرفه ای جواب میده
کیس هم مشکلی نداره
4
BenQ VZ2350HM

حدود 1 ماه قبل
الان شما خودتون رو جای من بگذارید گیج نمی شوید ؟؟؟

شما اولین موردی هستید که در پشتیبانی آنلاین گیگابایت به جای انجام دادن مواردی که بهتون گفتم فقط حرف خودتون را میزنید . چکاپ کامل نحوه بستن فن و زدن خمیر سیلیکون با کیفیت مثل z5
به شما قول میدم مادربرد را ببرید برای تست حضوری در گترتمنی با تست اونها به دلیل استفاده از خمیر سیلیکون دما تو بایوس و تو ویندوز به شکل نرمالی خواهد بود .

mosafa
10-10-16, 15:54
چشمممممم
الان می خوام مشاوره بگیرم
بهترین خمیر سیلیکون برای این پردازنده و همین فن کولر چی هست ؟ البته اگر فن کولر ضعیفه که من بدبخت می شم باید از نو یه سیستم ببندم :(
با این همه کار سخت و روزی ده ساعت روشن بودن سیستم و کارهای سنگین ویرایشی فیلم و ...
کدوم مارک و برندی توصیه می فرمایید البته هوای جیب ما رو داشته باشید وضعش خوب نیست چیزی باشه با قیمت مناسب کارایی بالا و خوب
یک دنیا تشکر

AMD>INTEL
10-10-16, 15:56
چشمممممم
الان می خوام مشاوره بگیرم
بهترین خمیر سیلیکون برای این پردازنده و همین فن کولر چی هست ؟ البته اگر فن کولر ضعیفه که من بدبخت می شم باید از نو یه سیستم ببندم :(
با این همه کار سخت و روزی ده ساعت روشن بودن سیستم و کارهای سنگین ویرایشی فیلم و ...
کدوم مارک و برندی توصیه می فرمایید البته هوای جیب ما رو داشته باشید وضعش خوب نیست چیزی باشه با قیمت مناسب کارایی بالا و خوب
یک دنیا تشکر

خمیر z5 دیپ کول
خنک کننده هم hyper 212 evo کولر مستر
البته داخل پک فن کولر مستر خمیر کوچیک هست که برای یک یا دو بار استفاده کافیه . اگر نبود z5 بگیرید
hyper 212 evo
اگر 24/7 هم سیستم مشغول باشه دمای پردازنده مشکلی نخواهد داشت . یکبار هزینه درست انجام بدید . لازم نیست کار به دو بار یا سه بار کشیده بشه .