PDA

مشاهده نسخه کامل : [مادربرد گیگابایت]پشتیبانی مادربرد از پردازنده

MEHDI0742
09-10-16, 23:35
با سلام
مادر برد من
GA-EP31-DS3L
هستش بایاسشم ورژن FC هستش .

میخواستم بدونم پردازنده E8600 رو بدون تغییر بایاس روش کار میکنه ؟

آخه تو ساپورت لیستش نوشته که واسه E8600 بایاس FB میخواد.

AMD>INTEL
09-10-16, 23:38
با سلام
مادر برد من
GA-EP31-DS3L
هستش بایاسشم ورژن FC هستش .

میخواستم بدونم پردازنده E8600 رو بدون تغییر بایاس روش کار میکنه ؟

آخه تو ساپورت لیستش نوشته که واسه E8600 بایاس FB میخواد.

بایوس باید اپدیت بشه . اطلاعات صحیح سایت سازنده مهم هست . اگر تو سایت ذکر شده برای پشتیبانی از پردازنده مورد نظر شما باید بایوس به اخرین نسخه اپدیت بشه حتما باید اپدیت کنید .

MEHDI0742
09-10-16, 23:45
تشکر بابت پاسخ سریعتون .

آخه ورژن FC جدیدتر از FB هستش .

مادربردم قدیمیه و من سر از بایاسش در نمیارم ،میتونید واسه تغییر بایاس راهنمایی کنید؟؟

AMD>INTEL
09-10-16, 23:48
تشکر بابت پاسخ سریعتون .

آخه ورژن FC جدیدتر از FB هستش .

مادربردم قدیمیه و من سر از بایاسش در نمیارم ،میتونید واسه تغییر بایاس راهنمایی کنید؟؟

REV مادربردتون را ابتدا چک کنید . بر اساس REV آخرین بایوس را دانلود کنید . با برنامه bios به راحتی قابل میتونید بایوس را اپدیت کنید
آموزش کامل آپديت بايوس انواع مادربردها (نسخه جدید) (Only the registered members can see the link)

MEHDI0742
09-10-16, 23:53
یه چیز جالب الان دیدم .

تو ساپرت لیست واسه پردازنده ای که الان دارم ورژن بایوسش زده FDc ولی ورژن بایوسم FC هستش .:1. (27)::1. (27):

- - - Updated - - -

REV مادربردتون را ابتدا چک کنید . بر اساس REV آخرین بایوس را دانلود کنید . با برنامه @bios (Only the registered members can see the link) به راحتی قابل میتونید بایوس را اپدیت کنید
آموزش کامل آپديت بايوس انواع مادربردها (نسخه جدید) (Only the registered members can see the link)

از کجا rev رو چک کنم ؟؟

آخه کیسم درش بستست

AMD>INTEL
09-10-16, 23:56
یه چیز جالب الان دیدم .

تو ساپرت لیست واسه پردازنده ای که الان دارم ورژن بایوسش زده FDc ولی ورژن بایوسم FC هستش .:1. (27)::1. (27):

- - - Updated - - -

از کجا rev رو چک کنم ؟؟

اون لینک پست قبل رو باز کنید . محل REV را نوشته .تو عکس زیر مشخص کردم محل REV
16150

MEHDI0742
10-10-16, 00:08
با نرم افزار bios آپدیت کردم الان ورژنش شد FDa

توی سایت این ورژن رو نبود

میخواستم ببینم الان مشکلی نیست واسه اینکه پردازنده E8600 بذارم ؟؟

AMD>INTEL
10-10-16, 00:14
با نرم افزار bios آپدیت کردم الان ورژنش شد FDa

توی سایت این ورژن رو نبود

میخواستم ببینم الان مشکلی نیست واسه اینکه پردازنده E8600 بذارم ؟؟

خیر مشکلی نیست . تو سایت بر اساس REV تون باید چک کنید . اون اخرین بایوس را بر اساس REV مادربرد از سایت گیگابایت میگیره

MEHDI0742
10-10-16, 00:19
آهان،تشکر فراوان بخاطر کمکتون .

خود نرم افزار rev رو به طور خودکار تشخیص داد و آپدیت کردش بایاس رو ، توی سایت آخرین بایاس ورژن FDc beta هستش.

بازم ممنون، منتظرم پردازنده برسه دستم ، خدا کنه که کار کنه.

AMD>INTEL
10-10-16, 00:23

خود نرم افزار rev رو به طور خودکار تشخیص داد و آپدیت کردش بایاس رو ، توی سایت آخرین بایاس ورژن FDc beta هستش.

سازنده پردازنده ها را تست کرده در صورت موفق آمیز بودن به همراه نسخه بایوسی که این پردازنده را پشتیبانی میکند در CPU SUPPORT LIST اعلام میکنه .

AMD>INTEL
10-10-16, 00:25

در صورت تمایل نظرتون را درباره پشتیبانی آنلاین گیگابایت اعلام کنید

دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران (Only the registered members can see the linkدفترچه-تجربیات-کاربران-از-e-support-گیگابایت-در-ایران-45529/)