ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی: ارتقا بدم یا سیستم جدید بخرم؟

javaheri69
08-10-16, 17:06
با سلام به دوستان...ممنون میشم نظر بدین.این مشخصات سیستم منه به نظرتون ارتقا بدم بهتره یا ن یک سیستم جدید ببندم..((فقط کیس))
Only the registered members can see the link

mousso
08-10-16, 17:08
با سلام به دوستان...ممنون میشم نظر بدین.این مشخصات سیستم منه به نظرتون ارتقا بدم بهتره یا ن یک سیستم جدید ببندم..((فقط کیس))
Only the registered members can see the link

اول اینکه کاربریتون رو باید اعلام کنید . چون فرضا برای وبگردی همین سیستم هم کفایت میکنه
دوم اینکه بودجتون رو باید اعلام کنید .

javaheri69
08-10-16, 17:13
اول اینکه کاربریتون رو باید اعلام کنید . چون فرضا برای وبگردی همین سیستم هم کفایت میکنه
دوم اینکه بودجتون رو باید اعلام کنید .

برای کاربر خانگی هست..بیشتر تو اینترنتم و اهنگ گوشی میدم و دانلود..کار خاصی انجام نمیدم...به نظرتون سیستمم قدیمی هست ؟؟ ارتقا بدم یا سیستم جدید ببندم؟؟ بخامم بفروشمش چقدر میخرن فقط کیس تنها

mousso
08-10-16, 17:32
برای کاربر خانگی هست..بیشتر تو اینترنتم و اهنگ گوشی میدم و دانلود..کار خاصی انجام نمیدم...به نظرتون سیستمم قدیمی هست ؟؟ ارتقا بدم یا سیستم جدید ببندم؟؟ بخامم بفروشمش چقدر میخرن فقط کیس تنها

برای کاربری شما این سیستم کفایت میکنه فقط یک رم 2 گیگ بنظرم لازمه برای حداقل یک سیستم
سیستم قدیمی هست بله اما برای رفع نیاز شما کافی
قیمت هام تاپیک قیت گذاری هست دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنند

AMD>INTEL
08-10-16, 17:58
افزایش رم را به 4 گیگ را توصیه میکنم . خیلی تو روان کار کردن برنامه ها تاثیر دارد .

javaheri69
08-10-16, 19:00
این سیستم منو به نظرتون چند بر میدارن؟؟
و یک کیس خوب بخوام ببندم از این مدلی که دارم یک م بالاتر حدودا چقدر میشه؟؟؟؟ میخوام ببینم کدوم بهتره:11():

AMD>INTEL
08-10-16, 19:05
چقدر بودجه داری ؟ بگو چقدر بودجه داری تا بهت بگم . این سیستم باید آشنایی پیدا کنی بفروشی . چون قطعاتش ارزش آنچنانی ندارند .

javaheri69
09-10-16, 18:06
چقدر بودجه داری ؟ بگو چقدر بودجه داری تا بهت بگم . این سیستم باید آشنایی پیدا کنی بفروشی . چون قطعاتش ارزش آنچنانی ندارند .

یک و سیصد 400 بودجه دارم..فقط کیس تنها...به نظرتون با این بودجه کیس ببندم از این سیستم الان که دارم بهتره میشه یا ن مثل همینه؟؟؟:11()::give_rose:

AMD>INTEL
09-10-16, 18:49
با 1.400 میشه این قطعات رو بست
cpu corei3 6100
main Gigabyte GA-H110M-S2PT
ram GSkill Aegis 8GB DDR4 2133MHZ CL15
ssd 120gb 750 evo samsung
power cooler master elite 350w
hdd هم داری

javaheri69
10-10-16, 16:49
با 1.400 میشه این قطعات رو بست
cpu corei3 6100
main Gigabyte GA-H110M-S2PT
ram GSkill Aegis 8GB DDR4 2133MHZ CL15
ssd 120gb 750 evo samsung
power cooler master elite 350w
hdd هم داری
مهندس هارد رو نگفتین؟؟ 1 ترابایت یا کمتر یا بیشتر؟؟ این سیستم ببندم به نظرتون خوبه یا ن ضعیفه؟؟:give_rose:

AMD>INTEL
10-10-16, 17:14
مهندس هارد رو نگفتین؟؟ 1 ترابایت یا کمتر یا بیشتر؟؟ این سیستم ببندم به نظرتون خوبه یا ن ضعیفه؟؟:give_rose:

میتونی از هارد این سیستم استفاده کنی .تو خط آخر هم اشاره کردم .

javaheri69
10-10-16, 17:21
میتونی از هارد این سیستم استفاده کنی .تو خط آخر هم اشاره کردم .

سیستم ببندم به نظرتون خوبه یا ن ضعیفه؟؟:give_rose:
از این سیستم الان که دارم بهتره؟؟؟؟

AMD>INTEL
10-10-16, 17:45
سیستم ببندم به نظرتون خوبه یا ن ضعیفه؟؟:give_rose:
از این سیستم الان که دارم بهتره؟؟؟؟

صدرصد بهتره

msoofina
10-10-16, 19:34
سی پی یو های اینتل core i3 از لحاظ سخت افزار همون دو هسته ای قدیم هستش فقط ۲ هسته مجازی دیگه بهش اضافه کردن.
حیف پولی که بخاطر این چیزها بدین...
سیستمی که دوستان اعلام کردن جالب نیست.

msoofina
10-10-16, 19:38
ارتقا یک سیستم کامپیوتری فقط افزایش قطعات نیست به سیستم عامل هم مرتبط هستش.
زمانی که سیستم عاملی که نصب کردین ۳۲ بیتی باشه نهایتا ۳گیگ رم رو پشتیبانی میکنه حالا شما هزینه کنید و ۸ گیگ رم داشته باشید ۵ گیگ دیگه اصلا استفاده نمیشه و بدون استفاده خواهد بود.

AMD>INTEL
10-10-16, 20:58
این مقایسه ساده است .
UserBenchmark: Intel Core i3-6100 vs Core2 Duo E8400 (Only the registered members can see the link)

msoofina
10-10-16, 21:21
دوستان اختیار پول خودشون رو دارن...
ولی قدرت پردازش یک cpu رو چند پارامتر تعیین میکنه یکی سرعت کلاک ، میزان کش ، تعداد هسته ، معماری cpu و ...

حالا یه مثال ساده از این دو نمونه cpu برای شما میزنم فرق پیکان و روآ چی هستش...؟
هر دو باطنی یکی دارن یعنی موتورشون ، با شکلی متفاوت و بهینه...

سعی کنید پول به جنس خوب و باکیفیت بدین به این نگاه نکنید که دیگران چی میگن و چی بهتر تبلیغ میشه گول ظاهر رو نخورین.

فرق سرعت کلاک 3.00 گیگاهرتز با 3.4 گیگاهرتز چقدره که بخواین ۱.۴۰۰ هزینه کنید؟
[emoji17]

AMD>INTEL
10-10-16, 22:22
ولی قدرت پردازش یک cpu رو چند پارامتر تعیین میکنه یکی سرعت کلاک ، میزان کش ، تعداد هسته ، معماری cpu و ...

حالا یه مثال ساده از این دو نمونه cpu برای شما میزنم فرق پیکان و روآ چی هستش...؟

سعی کنید پول به جنس خوب و باکیفیت بدین به این نگاه نکنید که دیگران چی میگن و چی بهتر تبلیغ میشه گول ظاهر رو نخورین.

[emoji17]

عزیز معماری پردازنده بعد از سوکت 775 متحول شده . چندین نسل پردازنده تولید شده تا رسیده به اسکای لیک / مقایسه شما اشتباه هست . سایت های بنچمارک و تست های کاربران ثابت میکنه . IGP قدرتمند افرادی مثل ایشون رو از خرید گرافیک بی نیاز میکنه .و خیلی موارد دیگه
شما باید با معماری پردازنده آشنا باشید تا تفاوتشون را لمس کنید .

salpc
11-10-16, 05:29

[emoji17]

درود
این i3 رو اینجوری نبینید که با فناوری HT شده 4 هسته (رشته های پردازشی) همین cpu میتونه کل بازی ها و نرم افزار های امروزی رو بدون مشکل اجرا بکنه!
8400 درسته فرکانسش 3ghz هست ولی کش سطح 3 داره؟ از دستورات SSE4.1 پشتیبانی میکنه؟ و...
این مشخصات 6100-i3 :

Intel (Only the registered members can see the link)
بعضی از کاربر ها رو از خرید کارت گرافیک بی نیاز میکنه چرا که در حالت turbo پردازنده گرافیکی ش به 1ghz میرسه.

msoofina
11-10-16, 06:57
به نظر خودتون زیاد افراطی صحبت نمیکنید.
چرا از cpuهای دیگه حرفی نمیزنید؟
تنها اینتل شرکت خوبی هستش؟

آخه اینتل توی گرافیک چه حرفی واسه گفتن داره؟
قدرت پردازش دست شرکتهای دیگه است...
اینتل فقط کلاه برداری میکنه...
اصلا هم cpu هاشو گارانتی نمیکنه
تا حالا دیدی که cpu ی از اینتل گارانتی داشته باشه؟

با همه این تفاصیر دوستان یه لپ تاپ تهیه کنن خیلی بهتر تا یه کامپیوتر خانگی از بازار بخرن که خیلی وقت ها قطعاتش باهم هماهنگی لازم رو نداره.
شرکت هایی که لپ تاپ میسازن تمام موارد و ریز کاری های سخت افزاری رو رعایت میکنن.
از طرفی لپ تاپ قابل حمل هستش.

به نظرم لپ تاپ بهترین گزینه هستش.
البته اون هم نه هر لپ تاپی.
موفق باشید.

TechRadar
11-10-16, 09:12
به نظر خودتون زیاد افراطی صحبت نمیکنید.
چرا از cpuهای دیگه حرفی نمیزنید؟
تنها اینتل شرکت خوبی هستش؟
نه عزیز. چه افراطی.
ایشون برای الآن سیستم رو می خوان و Core i3 6100 می تونه از پس انجام کار های روزانه بربیاد.
در مورد AMD هم فرمودین باید بگم متاسفانه اگه بخوان سری FX رو بگیرن بهره وری خوبی براشون نداره.
یا اینکه صبر کنند تا Amd ZEN وارد بازار بشه.
اما ایشون سیستم رو برای الآن می خوان خب با توجه به نظر کارشناسان و بنچمارک های معتر و متعدد i3 6100 پردازنده مفیدی بوده و راندمانی بیشتر از FX های هشت هسته ای داشته است.
با تشکر.

rezarasnani
11-10-16, 10:08
آخه اینتل توی گرافیک چه حرفی واسه گفتن داره؟
قدرت پردازش دست شرکتهای دیگه است...
اینتل فقط کلاه برداری میکنه...
اصلا هم cpu هاشو گارانتی نمیکنه
تا حالا دیدی که cpu ی از اینتل گارانتی داشته باشه؟
من سوال دارم شما ک سطح اطلاعاتتون بسیاررر پایینه چرا اصلا مشاوره میدید 😐😐😐😐 یکی ب من بگه واقعا چرا 😐 سوکت ۷۷۵ رو با نسل ۶ مقابسه میکنی 😐😐😐😐😐

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

javaheri69
11-10-16, 11:57
دوستان جریان این سیستم 32 بیتی و 64 بیتی چیه؟؟؟ من او سیستم رو ببندم 32 بیتی هست یا 64؟؟؟میشه توضیحی بدین:give_rose::11():

AMD>INTEL
11-10-16, 12:15
دوستان جریان این سیستم 32 بیتی و 64 بیتی چیه؟؟؟ من او سیستم رو ببندم 32 بیتی هست یا 64؟؟؟میشه توضیحی بدین:give_rose::11():

64 بیتی هست .

javaheri69
11-10-16, 12:20
64 بیتی هست .

مهندس بسیار عالی ..فقط یک جا رو متوجه نشدم..من این سیستم رو ارتقا بدم یا نه کیس دیگه ببندم؟؟؟؟؟؟؟؟
ssd 120gb 750 evo samsung این هارد هست؟؟؟
پس چرا گرافیک نگفتین مهندس؟؟:11():

salpc
11-10-16, 12:27
مهندس بسیار عالی ..فقط یک جا رو متوجه نشدم..من این سیستم رو ارتقا بدم یا نه کیس دیگه ببندم؟؟؟؟؟؟؟؟

سیستم جدید هست سوکت 1151 .
ssd 120gb 750 evo samsung : نوع دیگه ای از هارد هست ولی نباید بهش بگیم هارد چون به صورت بلاک های حافظه وبا سرعت خیلی بالا هستن.سرعتش خیلی از هارد های معمولی بیشتره .
اگر کار سنگین گرافیکی مثل بازی یا رندر طولانی مدت ندارین نیازی به گرافیک جداگانه ندارین. از گرافیک مجتمع اینتل استفاده میکنید که جوابگوی کار فعلی نیز هست.

javaheri69
11-10-16, 12:35
سیستم جدید هست سوکت 1151 .
ssd 120gb 750 evo samsung : نوع دیگه ای از هارد هست ولی نباید بهش بگیم هارد چون به صورت بلاک های حافظه وبا سرعت خیلی بالا هستن.سرعتش خیلی از هارد های معمولی بیشتره .
اگر کار سنگین گرافیکی مثل بازی یا رندر طولانی مدت ندارین نیازی به گرافیک جداگانه ندارین. از گرافیک مجتمع اینتل استفاده میکنید که جوابگوی کار فعلی نیز هست.

منظورتون گرافیک مادربرد هست یا ن؟؟:11(): هارد ssd رو نخرم چی؟؟ اخه 120 گیگ هست خیلی کمه..لازمه بخرم:11():

salpc
11-10-16, 12:39
منظورتون گرافیک مادربرد هست یا ن؟؟:11(): هارد ssd رو نخرم چی؟؟ اخه 120 گیگ هست خیلی کمه..لازمه بخرم:11():

گرافیک آنبرد هست.
واسه افزایش سرعت لود نرم افزارها و همینطور به عنوان کش تو نرم افزار های میکس و رندر ازش استفاده میکنن.
سرعت سیستم به همین ها ربط داره مثلا یه نرم افزار بخواهید نصب کنید تو هارد ممکنه 1 ساعت طول بکشه ولی تو ssd ممکنه 10 دقیقه.(اینو مثال زدم )
بخرید بهتره .

msoofina
11-10-16, 12:47
توی چه رشته ای تحصیل میکنید؟
آیا واقعا یه سیستم خانگی میخواین یا سیستمی که قابل حمل باشه؟

به نظرم خودتون رو درگیر این جریانات نکنید معلومه به اندازه ای که بقیه اطلاعاتشون بالا هستش اطلاعاتی از کامپیوتر ندارین خب این اشکال نداره‌.
در حال حاظر بهترین پیشنهاد اینکه کل سیستم تون رو به مرکز مطمئن خدمات کامپیوتری بفروشید البته اگر میخواید هارد سیستم هم بفروشید. پول حاصل از فروش اون سیستم قدیمی و موجود الان تون یه لپ تاپ بخرید.
بعضی مواقع پیش میاد که لازمه که کامپیوتر همراتون باشه مثل دانشگاه یا محیط کار که لپ تاپ بهتره. البته کنار همه اینا جاگیر نبودن و حمل آسونش از ویژگی های لپ تاپ هستش.

فقط لپ تاپ میخرین cpu با مارک amd نباشه.

موفق باشید.

AMD>INTEL
11-10-16, 13:02

گرافیک ۀنبردش کارتون راه میندازه

AMD>INTEL
11-10-16, 15:58

ssd برای نصب ویندوز و برنامه های کاربردی باعث میشه سرعت ویندوز بسیار بالا بره و کندی هایی که زمانی که هارد استفاده میکنی نداشته باشی .
هارد هم برای همین سیستم فعلی را استفاده کن .
سیستم هم قطعاتش را یکسری بفروش . پردازنده - رم - مادربرد و پاور را بفروش
کیس و هارد را نگه دار برای سیستم جدید

javaheri69
16-01-17, 15:20
مهندس سیستم رو میخوام بفروشم فقط نمیدونم چند باید بدم؟؟؟فقط کیس تنها هست....بدون مانیتور..
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link 70122200%2FCapture.PNG)

AMD>INTEL
16-01-17, 16:59
ماکس 285 با این قطعات .

javaheri69
16-01-17, 18:31
ماکس 285 با این قطعات .

وای چقدر کم :1. (28)::1. (28):
هاردم یک ترا هست :1. (28)::1. (28):

AMD>INTEL
16-01-17, 18:49
وای چقدر کم :1. (28)::1. (28):
هاردم یک ترا هست :1. (28)::1. (28):

بالای 300 نمیشه با هارد 1 ترا .بهتره مصرف کننده پیدا کنی .