سلام
من یه مشکلی برام پیش اومده گفتم یه راهنمایی بگیرم
اول اینکه مادربرد جدید من که گیگابایت Z170X-Gaming 3 هستش یکی از سوکت های ساتاش کار نمیکنه.یعنی 6 تا هارد رو بهش با کابل ساتا وصل شدم ولی هارد رو نتونست برام بالا بیاره.ولی سوکتهای دیگه همشون کار میکنن
بنظرتون چیکار کنم؟
دوم اینکه من ویندوز 10 تازه رو این سیستمم نصب کردم.هروقت پای سیستم هستم مانیتورم هر 10 دقیقه یه باز صفحه اش مشکی میشه و بعد از 2 ثانیه باز تصویر رو بهم میده.بنظرتون ایراد از چیه.تا قبل از اینکه سیستمم رو عوض کنم مانیتورم کاملا سالم بود و هیچ مشکلی نداشت.
در ضمن اخرین نسخه اپدیت کارت گرافیکمم امشب نصب کردم.ولی فرقی نکرد.
و اینکه کارت گرافیک من 1070 گیگابایت هستش.وقتی امروز که تازه سیستمم رو اماده و حاظر به کار تحویل گرفتم متوجه یه مشکلی شدم.مثلا تو بازی هروقت یه صحنه سیاه تو بازی و یا حتی فیلم دیدن ظاهر میشه تو اون صحنه سیاه پر از دون دونهای قرمز میبینم.نمیدونم چرا اینجوری.تو رنگهای دیگه همچین چیزی نمیبینم.فقط تو رنگ مشکی میبینم.
البته بگم من از کابل hdmi که تازه خرید و از کارت گرافیکم به مانیتورم وصل کردم دارم استفاده میکنم.ممکنه بخاطر کابل باشه؟
ممنون میشم کمکم کنید...
AMD>INTEL
07-10-16, 23:19
سلام
من یه مشکلی برام پیش اومده گفتم یه راهنمایی بگیرم
اول اینکه مادربرد جدید من که گیگابایت Z170X-Gaming 3 هستش یکی از سوکت های ساتاش کار نمیکنه.یعنی 6 تا هارد رو بهش با کابل ساتا وصل شدم ولی هارد رو نتونست برام بالا بیاره.ولی سوکتهای دیگه همشون کار میکنن
بنظرتون چیکار کنم؟
دوم اینکه من ویندوز 10 تازه رو این سیستمم نصب کردم.هروقت پای سیستم هستم مانیتورم هر 10 دقیقه یه باز صفحه اش مشکی میشه و بعد از 2 ثانیه باز تصویر رو بهم میده.بنظرتون ایراد از چیه.تا قبل از اینکه سیستمم رو عوض کنم مانیتورم کاملا سالم بود و هیچ مشکلی نداشت.
در ضمن اخرین نسخه اپدیت کارت گرافیکمم امشب نصب کردم.ولی فرقی نکرد.
و اینکه کارت گرافیک من 1070 گیگابایت هستش.وقتی امروز که تازه سیستمم رو اماده و حاظر به کار تحویل گرفتم متوجه یه مشکلی شدم.مثلا تو بازی هروقت یه صحنه سیاه تو بازی و یا حتی فیلم دیدن ظاهر میشه تو اون صحنه سیاه پر از دون دونهای قرمز میبینم.نمیدونم چرا اینجوری.تو رنگهای دیگه همچین چیزی نمیبینم.فقط تو رنگ مشکی میبینم.
البته بگم من از کابل hdmi که تازه خرید و از کارت گرافیکم به مانیتورم وصل کردم دارم استفاده میکنم.ممکنه بخاطر کابل باشه؟
ممنون میشم کمکم کنید...
سلام
شما قبل از هر کاری بایوس مادربرد را به آخرین نسخه سایت گیگابایت بر اساس REV مادربرد اپدیت کنید . اون اسلات ساتایی که احساس میکنید مشکل داره جداگانه تست کنید .
bayern
07-10-16, 23:21
سلام
شما قبل از هر کاری بایوس مادربرد را به آخرین نسخه سایت گیگابایت بر اساس REV مادربرد اپدیت کنید . اون اسلات ساتایی که احساس میکنید مشکل داره جداگانه تست کنید .
چجوری اپدیتش کنم؟منظورم بایوس هستش
جدا گونه تستش کردم.هیچ هاردی رو نمیشناسه.
AMD>INTEL
07-10-16, 23:25
برای سیاه شدن تصویر هم کابل HDMI را بررسی کنید . از DVI استفاده کنید و نتیجه را اطلاع بدید .
- - - Updated - - -
چجوری اپدیتش کنم؟منظورم بایوس هستش
جدا گونه تستش کردم.هیچ هاردی رو نمیشناسه.
از داخل DVD مادربرد برنامه bios را نصب کنید . بعد بر اساس REV مادربرد بایوس را دانلود و با همین برنامه اپدیت کنید .
AMD>INTEL
07-10-16, 23:27
مادربرد شما در حال حاضر یک REV دارد که آخرین بایوس هم F6 هست . از لینک زیر دریافت و اپدیت کنید
ftp://download.gigabyte.ru/bios/mb_bios_ga-z170x-gaming3_f6.zip
bayern
07-10-16, 23:29
برای سیاه شدن تصویر هم کابل HDMI را بررسی کنید . از DVI استفاده کنید و نتیجه را اطلاع بدید .
- - - Updated - - -
چشم حتما
متاسفانه اون مبدل DVI که به سیستم قبلیم وصل بود رو ندارم.گرفتمش تست میکنم .و بهتون اطلاع میدم.
از داخل DVD مادربرد برنامه @bios (Only the registered members can see the link) را نصب کنید . بعد بر اساس REV مادربرد بایوس را دانلود و با همین برنامه اپدیت کنید .
چشم حتما
متاسفانه اون مبدل DVI که به سیستم قبلیم وصل بود رو ندارم.گرفتمش تست میکنم .و بهتون اطلاع میدم.
AMD>INTEL
07-10-16, 23:33
چشم حتما
این دو مورد را انجام بدید . اگر بعد از اپدیت باز مشکل کار نکردن یکی از ساتا ها وجود داشت بهتره به گارانتی مراجعه کنید .
اسم برنامه بایوس هم به این تغییر کرده گفتم اشتباه نکنید
GIGABYTE Firmware Update Utility (ftp://download.gigabyte.ru/utility/mb_utility_gfu.zip)
AMD>INTEL
07-10-16, 23:40
در مورد ایراد سیاه شدن گاهی به دلیل سیم کشی و روشن خاموش شدن لامپ ها مخصوصا کم مصرف باعث سیاه شدن لحظه ای تصویر مونیتور میشه . سعی کنید یک محافظ برق مناسب تهیه کنید که این مشکل را به حداقل برسونید .
bayern
08-10-16, 19:58
این دو مورد را انجام بدید . اگر بعد از اپدیت باز مشکل کار نکردن یکی از ساتا ها وجود داشت بهتره به گارانتی مراجعه کنید .
اسم برنامه بایوس هم به این تغییر کرده گفتم اشتباه نکنید
GIGABYTE Firmware Update Utility (ftp://download.gigabyte.ru/utility/mb_utility_gfu.zip)
سلام
دوست عزیز من الان اینبرنامه که لینکش رو گذاشتید دانلود کردم و ریختمش
چه تغییراتی انجام میده؟
بعدش شما گفتید بایوس رو هم اپدیت کنم احتمالا مشکلم حل میشه.چجوری بایوس رو اپدیت کنم.
اونم لینکی داره که دانلودش کنم تا اپدیت بشه؟
ممنون.
AMD>INTEL
08-10-16, 20:12
از این صفحه برنامه bios را دانلود کنید و نصب کنید . دو حالت داره یکی بصورت انلاین اپدیت میکنه . یکی هم از طریق لینکی که دادم بایوس رو میگیرید انزیپ میکنید و فایل بایوس را از طریق برنامه bios باز میکنید و اپدیت میشه
ftp://download.gigabyte.ru/utility/mb_utility_atbios_100series.zip
بایوس را در پست 5 همین تاپیک گذاشتم
bayern
08-10-16, 20:13
مادربرد شما در حال حاضر یک REV دارد که آخرین بایوس هم F6 هست . از لینک زیر دریافت و اپدیت کنید
ftp://download.gigabyte.ru/bios/mb_bios_ga-z170x-gaming3_f6.zip
ممنون.دانلودش کردم.از طریق برنامه بایوس هم واردش شدم.فقط کدوم گزینه رو بزنم. یه جا نوشته update from file .وقتی این گزینه رومیزنم و فایلم رو پیدا میکنم تو فایل دانلودیم 3 تا برنامه هست.باید رو کدومشون کلیک کنم که بره برای نصب؟
AMD>INTEL
08-10-16, 20:15
آموزش کامل آپديت بايوس انواع مادربردها (Only the registered members can see the link)
- - - Updated - - -
ممنون.دانلودش کردم.از طریق برنامه بایوس هم واردش شدم.فقط کدوم گزینه رو بزنم. یه جا نوشته update from file .وقتی این گزینه رومیزنم و فایلم رو پیدا میکنم تو فایل دانلودیم 3 تا برنامه هست.باید رو کدومشون کلیک کنم که بره برای نصب؟
فایلی که پسوند exe نداره . مشخصه اسم فایلها را بهم بگید تا بگم کدوم را باید انتخاب کنید .
میشه این Z170XG3.F6
AMD>INTEL
08-10-16, 20:21
بعد از عملیات اپدیت بایوس تنظیمات را دربایوس دیفالت کنید . مشکلتون باید حل شده باشه .اگر باز ساتا کار نکرد یا مشکل دیگری داشتید برد را به گارانتی ببرید تا براتون تست حضوری انجام بدهند .
bayern
08-10-16, 20:34
بایوس به f6 اپدیت شد ولی سیستمم دیگه بالا نمیاد
ویندوزم پریده انگار
AMD>INTEL
08-10-16, 20:37
بایوس به f6 اپدیت شد ولی سیستمم دیگه بالا نمیاد
ویندوزم پریده انگار
تنظیمات دیفالت کنید در بایوس و تنظیمات را همانطوری که موقع نصب ویندوز انجام دادید را بر روی بایوس اعمال کنید .
bayern
08-10-16, 20:39
ویندوز رو بیرون موقع اسمبل خودشون نصب کرده بودن
حالا چجوری دیفالاش کنم.الان تو محیط بایوس هستن.گزینه دیفالت رو نمیبینمش
AMD>INTEL
08-10-16, 20:42
ویندوز رو بیرون موقع اسمبل خودشون نصب کرده بودن
حالا چجوری دیفالاش کنم.الان تو محیط بایوس هستن.گزینه دیفالت رو نمیبینمش
کلید f7 را بزنید دیفالت میشه . اگر دقت کنی هات کی ها را در همون صفحه بایوس نوشته . من فکر کردم ویندوز را خودتون نصب کردید .
bayern
08-10-16, 20:43
دیفالتش کردم.حالا الان بهم اجازه داد که شروع کنم به نصب ویندوز.چون قبیله رو برام نمیاره
بتظرتون شروع به نصب ویندوز جدید بکنم؟
AMD>INTEL
08-10-16, 20:47
این هم صفحه را با این تنظیمات اعمال کنید . باید ویندوزت بالا بیاد .
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
bayern
08-10-16, 20:49
ویندوزم بالا اومد ولی باز اون اسلات ساتا هارد رو نمیشناسه
انگار مجبورم ببرمش گارانتی.
AMD>INTEL
08-10-16, 20:52
پیشنهاد میکنم آخرین بیلد ویندوز 10 X64 نسخه پرو از سایت سافت گذر دانلود و اون را نصب کنید . همچنین درایورهای اپدیت شده را برای ویندوز 10 از سایت گیگابایت دانلود و نصب کن . تمام درایورها مخصوصا درایورهای خود اینتل مثل چیپست و بقیه
- - - Updated - - -
ویندوزم بالا اومد ولی باز اون اسلات ساتا هارد رو نمیشناسه
انگار مجبورم ببرمش گارانتی.
بله تست بشه خیالتون راحت میشه . در ضمن اون ساتایی که وصل میکنی هم عکس رو بگذار . ببینم اشتباه وصل نکرده باشی .
bayern
08-10-16, 21:02
پیشنهاد میکنم آخرین بیلد ویندوز 10 X64 نسخه پرو از سایت سافت گذر دانلود و اون را نصب کنید . همچنین درایورهای اپدیت شده را برای ویندوز 10 از سایت گیگابایت دانلود و نصب کن . تمام درایورها مخصوصا درایورهای خود اینتل مثل چیپست و بقیه
- - - Updated - - -
بله تست بشه خیالتون راحت میشه . در ضمن اون ساتایی که وصل میکنی هم عکس رو بگذار . ببینم اشتباه وصل نکرده باشی .
والا کابل ساتا رو درست بهش وصل میکنم
چون هر 5 تا ساتای دیگه رو هم درست وصل کردم و هاردارو میشناسه
فقط این یه دونه وصل نمیشه
بعدشم کارت گرافیکم از بس بزرگه جلوی ساتا رو گرفته
دقیق نمیشه عکس گرفت
AMD>INTEL
08-10-16, 21:04
والا کابل ساتا رو درست بهش وصل میکنم
چون هر 5 تا ساتای دیگه رو هم درست وصل کردم و هاردارو میشناسه
فقط این یه دونه وصل نمیشه
بعدشم کارت گرافیکم از بس بزرگه جلوی ساتا رو گرفته
دقیق نمیشه عکس گرفت
کابلشو عوض کردی . این ترتیبش هست .
اگر باز نشد ببرید گارانتی براتون تست کنند .
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
bayern
08-10-16, 21:08
ترتیبش عوض بشه مگه فرقی داره؟
البته من الان همه ساتا همو قطع کردم.فقط به همون که مشکل داره هارد وصل کردم ولی بازم بالا نیومد
این همه هزینه کردیم حالمونو گرفت...:1. (28):
AMD>INTEL
08-10-16, 21:13
ترتیبش عوض بشه مگه فرقی داره؟
البته من الان همه ساتا همو قطع کردم.فقط به همون که مشکل داره هارد وصل کردم ولی بازم بالا نیومد
این همه هزینه کردیم حالمونو گرفت...:1. (28):
به هر حال پیش میاد . همیشه 1 درصد از این موارد پیش میاد و مشکل غیر قابل حلی نیست .
bayern
08-10-16, 21:16
میدونم غیرقابل حل نیست ولی خودتون در جریانید بردن و اوردن سیستم و از گارانتی گرفتنش خیلی زمان بره
امروز زنگ زدم میگه باید مادربرد رو بازش کنی و بیاری
من زیاد وارد نیستم.به این کولری که رو سی پی یو گذاشتم و یه کارت گرافیک بزرگ همش برام دردسره بخوام خودم بازش کنم.
بهر جهت از این که برادرانه برام وقت این همه گذاشتید خیلی سپاسگذارم
AMD>INTEL
08-10-16, 21:19
میدونم غیرقابل حل نیست ولی خودتون در جریانید بردن و اوردن سیستم و از گارانتی گرفتنش خیلی زمان بره
امروز زنگ زدم میگه باید مادربرد رو بازش کنی و بیاری
من زیاد وارد نیستم.به این کولری که رو سی پی یو گذاشتم و یه کارت گرافیک بزرگ همش برام دردسره بخوام خودم بازش کنم.
بهر جهت از این که برادرانه برام وقت این همه گذاشتید خیلی سپاسگذارم
خواهش میکنم هدف حل مشکل بود . خیلی مواقع سعی میشه در مجموعه پشتیبانی آنلاین گیگابایت در شهر سخت افزار مشکل کاربران حل بشه بدون مراجعه . گاهی هم نمیشه .
bayern
08-10-16, 21:22
بازم بابت این همه محبت ممنونم
فقط یه سوال دیگه
اینکه مانیتورم هر 10 دقیقه یه بار صفحه اش سیاه میشه و بعد از3 ثانیه برمیگرده دلیلش چیه؟
ممکنه از کابل hdmi که تازه خریدم باشه؟
چون اصلا سابقه نداشته اینجوری بشه مانیتورم
AMD>INTEL
08-10-16, 21:27
بازم بابت این همه محبت ممنونم
فقط یه سوال دیگه
اینکه مانیتورم هر 10 دقیقه یه بار صفحه اش سیاه میشه و بعد از3 ثانیه برمیگرده دلیلش چیه؟
ممکنه از کابل hdmi که تازه خریدم باشه؟
چون اصلا سابقه نداشته اینجوری بشه مانیتورم
بله کابل تاثیر گذار هست . یکسری مشکلات در سیم کشی هم باعث این میشه . قطعات جدیدتر حساس تر هستند .
اگر تمایل داشتی نظرت را درباره پشتیبانی آنلاین گیگابایت در تاپیک زیر اعلام کن
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران (Only the registered members can see the link)
bayern
08-10-16, 22:17
دوست عزیز امکانش هست که مثلا همون اسلات ساتای من غیرفعال شده باشه.منظورم نرم افزاریه.یعنی از طریق بایوس غیرفعال شده باشه
اصلا همچین چیزی امکان پذیر هست؟
AMD>INTEL
08-10-16, 22:25
دوست عزیز امکانش هست که مثلا همون اسلات ساتای من غیرفعال شده باشه.منظورم نرم افزاریه.یعنی از طریق بایوس غیرفعال شده باشه
اصلا همچین چیزی امکان پذیر هست؟
نه دوست گرامی .چون بایوس اپدیت شد و تنظیمات رو دیفالت کردیم .
bayern
26-10-16, 01:23
سلام دوباره خدمت دوستان
راستش مشکل من خیلی عجیبه
دیروز بلاخره بعد از حدود نه ده روز تونستم مادربردم رو که برای گارانتی برده بودم از اواژنگ تحویل بگیرم.با کلی خوشحالی تازه امشب تونستم سیستمم رو امتحان کنم که به یه مشکل مشابه دیگه برخوردم
اون اسلاتی که ساتاش مشکل داشت درست شده.ولی حالا یکی دیگه از ساتاهام از کار افتاده و هیچ هاردی رو نمیشناسه.کلافه شدم بخدا.با 6 تا هارد و 6 تا کابل دیگه هم امتحانش کردم ولی کار نمیکنه
در صورتی که قبل از تحویل به شرکت برای گارانتیش اون ساتا سالم بود و کار میکرد.ولی الان از کار افتاده.دیگه واقعا خسته شدم.
:1. (28)::1. (28)::1. (28):
Avajang
26-10-16, 08:51
سلام دوباره خدمت دوستان
راستش مشکل من خیلی عجیبه
دیروز بلاخره بعد از حدود نه ده روز تونستم مادربردم رو که برای گارانتی برده بودم از اواژنگ تحویل بگیرم.با کلی خوشحالی تازه امشب تونستم سیستمم رو امتحان کنم که به یه مشکل مشابه دیگه برخوردم
اون اسلاتی که ساتاش مشکل داشت درست شده.ولی حالا یکی دیگه از ساتاهام از کار افتاده و هیچ هاردی رو نمیشناسه.کلافه شدم بخدا.با 6 تا هارد و 6 تا کابل دیگه هم امتحانش کردم ولی کار نمیکنه
در صورتی که قبل از تحویل به شرکت برای گارانتیش اون ساتا سالم بود و کار میکرد.ولی الان از کار افتاده.دیگه واقعا خسته شدم.
:1. (28)::1. (28)::1. (28):
سلام دوست عزیز مورد شما را پیگیری میکنم . فقط مشخصات خودتون و شماره پذیرش قبلی را در خصوصی به ما اعلام کنید .
با تشکر :11():
bayern
27-10-16, 10:06
سلام دوست عزیز مورد شما را پیگیری میکنم . فقط مشخصات خودتون و شماره پذیرش قبلی را در خصوصی به ما اعلام کنید .
سلام
شرمنده مزاحم شدم.چون قرار بود مشکل من پیگیری بشه خواستم ببینم در چه وضعیتی هستش
الان من باید چیکار کنم؟باید دوباره به گارانتی مراجعه کنم؟
Avajang
27-10-16, 10:22
سلام دوست عزیز
در حال پیگیری هستیم . مشخصات هم امروز ارسال کردید . نتیجه پیگیری و اقدامات انجام شده در همین تاپیک اطلاع رسانی میشود .
bayern
29-10-16, 12:54
سلام دوست عزیز
در حال پیگیری هستیم . مشخصات هم امروز ارسال کردید . نتیجه پیگیری و اقدامات انجام شده در همین تاپیک اطلاع رسانی میشود .
سلام
خسته نباشید
شرمنده مزاحم شدم میخواستم بپرسم از پیگیری که قرار بود برام انجام بدید خبری نشد؟
ممنونم.
Avajang
29-10-16, 13:19
سلام
خسته نباشید
ممنونم.
سلام دوست عزیز در حال پیگیری هستیم . سعی میکنیم در اسرع وقت نتیجه را به شما اعلام کنیم .
AMD>INTEL
29-10-16, 13:36
سلام
خسته نباشید
ممنونم.
سلام تو بایوس این مورد را چک کنید
External SATA
اگر غیر فعال هست فعالش کنید
nvme هم بگید در چه وضعیتی هست .
bayern
29-10-16, 13:47
External SATA
چشم.رفتم منزل انجام میدم خبرشو میدم.
AMD>INTEL
29-10-16, 13:52
چشم.رفتم منزل انجام میدم خبرشو میدم.
دو کار دیگه هم انجام بدید . از صفحه مربوط به ساتا در بایوس عکس بگذارید .
همچنین دقت کنید به این شکل متصل کرده باشید .
16289
bayern
29-10-16, 18:36
External SATA
سلام.
انجامش دادم ولی اتفاقی نیافتاد.
AMD>INTEL
29-10-16, 18:40
دو کار دیگه هم انجام بدید . از صفحه مربوط به ساتا در بایوس عکس بگذارید .
همچنین دقت کنید به این شکل متصل کرده باشید .
16289
سلام.
انجامش دادم ولی اتفاقی نیافتاد.
تمام مواردی که گفتم انجام بدید .
bayern
29-10-16, 18:44
تمام مواردی که گفتم انجام بدید .
رایتر که اصلا ندارم.
ساتا هم از نوع m.2 هستش
هاردهامم که درست وصل کردم.
هر کدومشم جدا جدا امتحان کردم.همشون به جز یکیشون کار میکنن
AMD>INTEL
29-10-16, 18:48
رایتر که اصلا ندارم.
ساتا هم از نوع m.2 هستش
هاردهامم که درست وصل کردم.
هر کدومشم جدا جدا امتحان کردم.همشون به جز یکیشون کار میکنن
از صفحه عکس بگیرید .
روی NVME چه گزینه هایی دارید ؟
bayern
29-10-16, 18:50
External SATA
اینم یه عکس از محیط بایوس
16290
bayern
29-10-16, 18:56
منظورتون از NVME چیه؟
من از پورت ساتا اکسپرس استفاده نمیکنم.ssd من از نوع m.2 هستش
AMD>INTEL
29-10-16, 18:58
اینم یه عکس از محیط بایوس
16290
همه چیز به نظر درست میاد . صبر کنید تا جواب پیگیری های نماینده محترم آواژنگ اعلام بشه .
- - - Updated - - -
منظورتون از NVME چیه؟
خوب عزیز اون SSD را جدا کنید . ببینید همه پورتها ساتا شناسایی میشه یا نه .
چون وقتی از M2 استفاده میکنید . یکی از پورت های ساتا از کار میوفته .
AMD>INTEL
29-10-16, 19:03
منظورتون از NVME چیه؟
M2 را خارج کنید . بعد ساتا پورتی که کار نمیکرد را تست کنید . وقتی از M.2 استفاده میشه یکی از پورتهای ساتا رزو میشه
bayern
29-10-16, 19:06
منظورتون از NVME چیه؟
والا ویندوز من روی همون ssd هستش.جدا کنم چجوری بفهمم هاردم کار میکنه؟
مگر اینکه یه ویندوز نصب کنم.البته اگر راه دیگه ای داشته باشه من بلد نیستم.
بعدشم اگر قرار باشه ssd بخریم و این همه هزینه کنیم بعد یکی از ساتاهامون از کار بیافته به چه درد میخوره ؟من چون هارد زیاد دارم برا همین دنباله درست شدن این قضیه بودم.بهرجهت اول باید یه هارد گیربیارم و ویندوز نصب کنم تا بفهمم باز اون ساتا کار میکنه یا نه
AMD>INTEL
29-10-16, 19:10
منظورتون از NVME چیه؟
بعدشم اگر قرار باشه ssd بخریم و این همه هزینه کنیم بعد یکی از ساتاهامون از کار بیافته به چه درد میخوره ؟من چون هارد زیاد دارم برا همین دنباله درست شدن این قضیه بودم.بهرجهت اول باید یه هارد گیربیارم و ویندوز نصب کنم تا بفهمم باز اون ساتا کار میکنه یا نه
تو همون بایوس مشخص میشه یکی از هاردهای ساتا را به اون پورتی که کار نمیکنه وصل کنید . اگر شناخته شد .یعنی اون پورت به دلیل اون SSD M2 غیر فعال شده . وقتی تو بایوس شناسایی بشه در زمانی که SSD M.2 خارج شده مشخص میشه که پورت اخر با M.2 مشترکه
اون اسکرین شاتی که دادم هم به این نکته تایید میکنه .
به خاطر همین گارانتی بنده خدا هم تست کرده اوکی بوده .چون با M.2 شما حساب نکردند .اگر زودتر گفته بودید این همه دردسر نداشتیم .
bayern
29-10-16, 19:15
منظورتون از NVME چیه؟
چشم امتحان میکنم
بهرجهت اگر واقعا مشکل از ssd بود ممنون میشم یه کارت ساتا PCI-e بهم برای خرید معرفی کنید.چون واقعا نیاز دارم.
AMD>INTEL
29-10-16, 19:18
منظورتون از NVME چیه؟
چشم امتحان میکنم
بهرجهت اگر واقعا مشکل از ssd بود ممنون میشم یه کارت ساتا PCI-e بهم برای خرید معرفی کنید.چون واقعا نیاز دارم.
صدرصد از M.2 SSD هست . اگر به من روز اول گفته بودی این همه طول نمی کشید . خیالتون راحت اون پورت با M.2 SSD مشترکه . چون بالای 20 عدد از این برد را بسته ام . هیچ مشکلی نداشته . در پست بعد کارت ساتا بهتون معرفی میکنم .
AMD>INTEL
29-10-16, 19:20
صدرصد از M.2 SSD هست . اگر به من روز اول گفته بودی این همه طول نمی کشید . خیالتون راحت اون پورت با M.2 SSD مشترکه . چون بالای 20 عدد از این برد را بسته ام . هیچ مشکلی نداشته . در پست بعد کارت ساتا بهتون معرفی میکنم .
این هم کارت PCIE SATA
Only the registered members can see the link
bayern
29-10-16, 19:22
تو همون بایوس مشخص میشه یکی از هاردهای ساتا را به اون پورتی که کار نمیکنه وصل کنید . اگر شناخته شد .یعنی اون پورت به دلیل اون SSD M2 غیر فعال شده . وقتی تو بایوس شناسایی بشه در زمانی که SSD M.2 خارج شده مشخص میشه که پورت اخر با M.2 مشترکه
اون اسکرین شاتی که دادم هم به این نکته تایید میکنه .
به خاطر همین گارانتی بنده خدا هم تست کرده اوکی بوده .چون با M.2 شما حساب نکردند .اگر زودتر گفته بودید این همه دردسر نداشتیم .
اتفاقا وقتی تو گارانتی ازم سوال کردن مشکل چیه و من به کارشناسش توضیح دادم هنوز ssd من روی مادربرد بود و دیدنش.اتفاقا خودشونم برام یه جهارسو اوردن و گفتن این ssd رو از مادربردت بر دار .ولی شاید خودشونم متوجه نشدن ممکنه مشکل از ssd باشه
بهرجهت شانس من بود که این همه طول کشیدش.
بازم ازتون ممنونم.
اون راهکاری که گفتید رو چک میکنم و بهتون خبرشو میدم.
AMD>INTEL
29-10-16, 19:25
اتفاقا وقتی تو گارانتی ازم سوال کردن مشکل چیه و من به کارشناسش توضیح دادم هنوز ssd من روی مادربرد بود و دیدنش.اتفاقا خودشونم برام یه جهارسو اوردن و گفتن این ssd رو از مادربردت بر دار .
بخش ها با هم فرق میکنند . اون شخصی که شما در پذیرش میبینید تو قسمت تعمیرگاه نیست . در بخش تعمیرات همه پورتها ساتا چک شده و VERIFY شده و به شما تحویل دادند . توی دفترچه مادربرد این مسئله هم ذکر شده . وقتی از M.2 استفاده میشه . یکی از پورتهای ساتا غیر فعال میشه . چون مشترکه