ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی استخدامی اموزش پرورش

javaheri69
01-10-16, 11:19
با سلام دوستان کسی میدونه استخدامی اموزش و پرورش کی شروع میشه و چه رشته هایی میخواد؟؟

AMD>INTEL
01-10-16, 18:57
جزئیات ثبت‌نام و مواد آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد (Only the registered members can see the link)

javaheri69
02-10-16, 10:09
جزئیات ثبت‌نام و مواد آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد (Only the registered members can see the link)

مهندس این که مال پارسال هست..میشه خبر جدبد شو بزارید..خیلی لازم دارم:11():

salpc
02-10-16, 10:29
مهندس این که مال پارسال هست..میشه خبر جدبد شو بزارید..خیلی لازم دارم:11():
استخدام آموزش و پرورش سال 95 (اعلام شرایط در تاریخ 14 مهر) (Only the registered members can see the link)

javaheri69
02-10-16, 10:52
استخدام آموزش و پرورش سال 95 (اعلام شرایط در تاریخ 14 مهر) (Only the registered members can see the link)

:11()::11():دوست عزیزم چه رشته هایی میخاد؟؟ ایا رشته ها رو 14 اعلام میکنن یا ن؟؟
بعد یک سوال برای دوستم تو شهر کهنوج هست میشه نگاه کنی ببینی اونجا>> رشته های مورد نیاز اموزش پرورش شهر کهنوج سال 95 چی هست؟؟اصلا داره یا ن؟؟ مرسی:11()::give_rose:

AMD>INTEL
02-10-16, 14:59
باید خودشون به آموزش و پرورش شهری که هستند مراجعه کنند . ما از کجا بدونیم که فلان شهر چه شرایطی دارد .

DOOM999
02-10-16, 17:18
خیلی ببخشید معذرت میخوام از اساتید .عرض بنده اینه که شما کمی با گوگل و بینگ و یاهو سرچ کنی دیگه نیاز نیست توسایت تخصصی سخت افزار این سوال هارو بپرسی .قصدم کمک هست یه لینک هم میزارم کمک کنه بهتون توی سرچ
آموزش نحوه صحیح جستجوی اطلاعات در موتور جستجوگر اینترنتی گوگل (Only the registered members can see the link)
الان برای مثال چون من خودم خیلی چاق هستم تو ذهنم میاد چطور چربی های بدنم رو آب کنم دیگه نباید تو shahrsakhtafzar تایپیک بزنم "درخواست کمک برای آب کردن چربی " میرم سرچ میکنم تو گوگل راهنماییم میکنه تو سایتای عمومی یا پزشکی .قصد جسارت نداشتم یه راهنمایی ساده بود