ورود

مشاهده نسخه کامل : برای ارتقای سیستم شخصی مانده ام

KashaneSabz
27-09-16, 05:53
سلام اطلاعات سیستم من این هاست : سی پی یو Intel Core i3-2120 @ 3.30GHz و رم 4 GB و قصد دارم برای افزایش سرعت رایانه این دو رو هم افزایش بدهم، حالا برای ارتقا باید اطلاعات مادربرد و گرافیک رو هم بدونم؟ دوم اینکه آیا باید گرافیک رو هم برای افزایش سرعت ارتقا بدم ؟ به علت تازه وارد بودن من ممکنه سوالی به ذهنم نرسه و با توضیحات شما خوشحال میشم.
در ضمن کامپیوتر من هنگام روشن شدن صدای عجیبی میده و وقتی سیستم به کل آماده به کار میشه صدا قطع میشه(انگار صدای فن هست. اگر چیز دیگری هست لطفا توضیح بدید که برای حلش چه باید کرد)

OverExtreme
27-09-16, 08:30
سلام دوست عزیز

برای ارتقا، سیستم باید اول از همه بفرمایید کاربری شما از کامپیوتر چیه؟ مثلا افزایش سرعت در گیم مد نظرتون هست یا افزایش قدرت پردازشی در کارهای نظیر رندر و کانورت و ...!

برای ارتقاء سیستم نیاز هست که مدل قطعاتون رو ذکر کنید تا مشخص بشه که کدام قطعات قابل استفاده هستند یا نیاز به تعویض دارند!

اما در کل شما دو انتخاب پیش رو دارید:
انتخاب اول پلتفرم فعلی خودتون رو حفظ کنید و فقط قطعاتی مثل پردازنده و کارت گرافیک و میزان رم را ارتقاء بدید
انتخاب دوم اینکه کلا قطعاتون بفروشید و یک سیستم جدید متناسب با بودجه و نوع کاربریتون تهیه کنید.

در ضمن کامپیوتر من هنگام روشن شدن صدای عجیبی میده و وقتی سیستم به کل آماده به کار میشه صدا قطع میشه(انگار صدای فن هست. اگر چیز دیگری هست لطفا توضیح بدید که برای حلش چه باید کرد)

در اکثر مواقع صدای و دور فن CPU در هنگام بوت شدن سیستم افزایش پیدا میکنه که بعد از ورود به ویندوز و پس از کم شدن بار پردازشی CPU کاهش پیدا میکنه !
مورد بعدی هارد هستش که دقیقا مانند CPU هنگام بوت شدن تحت لود شدیدی هستش که پس از ورود به ویندوز از میزان فعالیت و صداش کاسته میشه :11():

AMD>INTEL
27-09-16, 10:03
سلام اطلاعات سیستم من این هاست : سی پی یو Intel Core i3-2120 @ 3.30GHz و رم 4 GB و قصد دارم برای افزایش سرعت رایانه این دو رو هم افزایش بدهم، حالا برای ارتقا باید اطلاعات مادربرد و گرافیک رو هم بدونم؟ دوم اینکه آیا باید گرافیک رو هم برای افزایش سرعت ارتقا بدم ؟ به علت تازه وارد بودن من ممکنه سوالی به ذهنم نرسه و با توضیحات شما خوشحال میشم.

سلام میزان بودجتون را برای ارتقا اعلام کنید .

KashaneSabz
28-09-16, 05:44
برای ارتقا، سیستم باید اول از همه بفرمایید کاربری شما از کامپیوتر چیه؟ مثلا افزایش سرعت در گیم مد نظرتون هست یا افزایش قدرت پردازشی در کارهای نظیر رندر و کانورت و ...!
سرعت برای کارهای پردازشی، مثلا بازکردن یک فیلم بسیار با کیفیت.

برای ارتقاء سیستم نیاز هست که مدل قطعاتون رو ذکر کنید تا مشخص بشه که کدام قطعات قابل استفاده هستند یا نیاز به تعویض دارند! چه قطعاتی نیاز هست، شما بفرمایید من توضیح می دم.

در اکثر مواقع صدای و دور فن CPU در هنگام بوت شدن سیستم افزایش پیدا میکنه که بعد از ورود به ویندوز و پس از کم شدن بار پردازشی CPU کاهش پیدا میکنه !
مورد بعدی هارد هستش که دقیقا مانند CPU هنگام بوت شدن تحت لود شدیدی هستش که پس از ورود به ویندوز از میزان فعالیت و صداش کاسته میشه Only the registered members can see the link راه حلی هست؟

سلام میزان بودجتون را برای ارتقا اعلام کنید .
بودجه 400 تا 450 هست.
OverExtreme

@AMD>INTEL (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
28-09-16, 14:16
مادربردت جیه ؟
ارتقا رم به 8 گیگ و استفاده از SSD را توصیه میکنم .

KashaneSabz
01-10-16, 07:16
مادربردت جیه ؟
ارتقا رم به 8 گیگ و استفاده از SSD را توصیه میکنم .

مدل مادر بورد :
ASUSTeK Computer INC. P8H61/USB3
نسخه : Rev X.0x

می فرمایید دوتا رم 4 بگیرم ؟ یا یک 8 کافیه (اگه باشه)، چه مدلی که مشکلی پیش نیاد.
درباره سی پی یو چی؟ گرافیک چطور ممنون.

AMD>INTEL
01-10-16, 08:12
مدل مادر بورد :
ASUSTeK Computer INC. P8H61/USB3
نسخه : Rev X.0x

می فرمایید دوتا رم 4 بگیرم ؟ یا یک 8 کافیه (اگه باشه)، چه مدلی که مشکلی پیش نیاد.
درباره سی پی یو چی؟ گرافیک چطور ممنون.

دو تا 4 گیگ بگیرید
پردازنده با توجه به بودجه محدودی که دارید و اختلاف 200 تومنی با پردازنده های corei5 بودجتون نمیرسه .