سلام. من لپ تاپ Acer Aspire v3571-G دارم. جدیدا این لپ تاپ به صورت غیر عادی و به شدت خیلی زیاد، داغ میکنه. تمام درایورهای لپ تاپ نصب هست و تقریبا سیستم عامل هم آپدیت هست. هیچ کاره سنگینی هم با لپ تاپ انجام نمیدم. یعنی اصلا کاری انجام نمیدم و از همان ابتدایی که سیستم عامل لود میشه، داغ کردن لپ تاپ هم شروع میشه. میشه راهنمایی کنید. ممنون.
AMD>INTEL
25-09-16, 13:35
شات از وضعیت حرارت دستگاه با hwmonitor
SinaJEE
13-11-16, 19:46
شات از وضعیت حرارت دستگاه با hwmonitor
سلام.
ممنون از پاسختون. امکانش هست که یک نرم افزار رایگان معرفی کنید که نیاز به کرک کردن نداشته باشه؟
AMD>INTEL
13-11-16, 20:21
این رایگانه . فقط نسخه pro پولیه
SinaJEE
14-11-16, 21:43
سلام. عکس زیر و در حالی گرفتم که فن لپ تاپم شروع به سریع چرخیدن کرد. در کل وقتی تعداد نرم افزارهای در حال اجرا زیاد میشه (مثلا نت بینز با کروم اجرا میشه) این اتفاق میافته. ممنون.
16460
AMD>INTEL
14-11-16, 21:56
دما هایی که دارم میبینم خوبه . گاهی فنهای حلزونی لپتاپ در اثر استهلاک صداشون بیشتر میشه .
SinaJEE
15-11-16, 12:16
ممنون از پاسختون.
ببینید این مشکل جدیدا به وجود اومده. میخوام دقیقا بدونم برای چی این مشکل به وجود اومده؟ اگه از خمیر سیلیکون جدید استفاده کنم این مشکل حل میشه یا نه؟
AMD>INTEL
15-11-16, 12:17
ممنون از پاسختون.
ببینید این مشکل جدیدا به وجود اومده. میخوام دقیقا بدونم برای چی این مشکل به وجود اومده؟ اگه از خمیر سیلیکون جدید استفاده کنم این مشکل حل میشه یا نه؟
خمیر سیلیکون و تعویض فن حلزونی با هم انجام بدید . اون صدا به خاطر استهلاک فن حلزونیه
SinaJEE
15-11-16, 18:29
سلام. من امروز عصر رفتم کامپیوتر افق، خمیر سیلیکون که نداشتند و فن هم گفتن که نو برای مدل لپ تاپ من (Acer V3571-G) وجود نداره. جای دیگهای هم نرفتم.
nimamatrix
15-11-16, 23:09
سلام٬ خمیر سی پی یو عوض کردم دماش هنگام بازی تا ۹۰ درجه هم میره (با فتوشاپ ۷۰ درجه٬ حالت عادی هم ۵۰ میشه) فنشُ هم گوش که میکنم دو تا صدا داره که یکیش باد ضعیف میده و دومیش هم از اولی یکم قوی تره. چجوری دماشو بیارم پایین؟
کول پد دارم
گرد و غبارِ منافذ و سی پی یو پاک کردم
خمیرم که عوض کردم
با دو تا برنامه speed fan و HWiNfo تست کردم ۹۰ درجه دمای سی پی یو، ۸۶ درجه دمای gpu
سنسور دور فن هم نداره که بر حسب RPM نشون بده
{مدل لپ تاپ
Fujitsu lh532
intel core i7
nvidia 620m-2gb
{ram 6gb