PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمای برای خرید کارت گرافیک gtx 1080

alifork
23-09-16, 15:06
سلام
من بین این سه تا کارت گرافیک گیر کردم.
Zotac GeForce GTX 1080 AMP! Extreme 8GB GDDR5X Video Card w/ Ice Storm Cooling (Only the registered members can see the link!_Extreme_8GB_GDDR5X_Video_Car d_w-_Ice_Storm_Cooling)
با قیمت 680$

EVGA GeForce GTX 1080 Classified 8GB GDDR5X Gaming Video Card w/ ACX 3.0 Cooling (Only the registered members can see the link o_Card_w-_ACX_30_Cooling)
با قیمت 750$

MSI GeForce GTX 1080 SEAHAWK EK 8GB GDDR5X PCIe Video Card (Only the registered members can see the link Card)

با قیمت 780$

لطفا راهنماییم کنید. و اگر پیشنهاد بهتری دارید بدید.
ممنون

AMD>INTEL
23-09-16, 15:21
کارت زوتک را بسیار میپسندم واقعا قدرتمنده
Only the registered members can see the link

daniel110
23-09-16, 17:53
اگر برای خنک سازی و کولینگ می تونین هزینه یبشتری بپردازید ، گیگابایت مدلی داره که قیمتش حدود 3 ونیمه ولی واترکوله. از توی همین آریا کامپیوتر هم می تونین خریداری کنید.

alifork
24-09-16, 12:13
اگر برای خنک سازی و کولینگ می تونین هزینه یبشتری بپردازید ، گیگابایت مدلی داره که قیمتش حدود 3 ونیمه ولی واترکوله. از توی همین آریا کامپیوتر هم می تونین خریداری کنید.
والا من فقط میتونم از سایت میکروسنتر خرید کنم اونجا هم کلا محصولات گیگابایت رو نداره. نمیدونم چرا
در حال حاضر نظرم بیشتر روی evga classy هست تا زوتاک. طبق تحقیقاتم evga رو خیلی استیبل میشه اور کلاک کرد. ولی زوتاک به هیچ عنوان استیبل نیست. تقریبا همه اورکلاکر ها این حرف رو تایید میکنن.

- - - Updated - - -

کسایی که evga classy رو اورکلاک کردن میگن روی فرکانس 2150 به راحتی و بدون تغییر ولتاژ استیبل میشه. زوتاک حتی نزدیک این عدد هم نشده!!