سلام و عرض ارادت و خسته نباشید
ببخشید حین اسکرول صفحات وب یا بالا و پایین کردن صفحات پی دی اف یه صدای خیلی ریز از لپ تاب میاد
در ضمن چند وقت یکبار هم میشه که لپ تاب موقع روشن شدن بالا نمیاد و در نهایت با چند با ریست و با تاخیر بالا میاد
شک بنده به هارد بود
به نظرتون هاردم مشکل داره؟
چطور میتونم مطمئن بشم هارد سالم هست یا خیر؟
ممنون
AMD>INTEL
23-09-16, 12:41
این بوت نشدن نشون میده مشکل روی برد شما هست . این نویز هم میتونه به خاطر درایور گرافیک و صدا باشه باید هر دو اپدیت بشه
برای هارد هم باید از نرم افزار HD SENITEL استفاده کنید .
mhmdnourizadeh
23-09-16, 23:03
این بوت نشدن نشون میده مشکل روی برد شما هست . این نویز هم میتونه به خاطر درایور گرافیک و صدا باشه باید هر دو اپدیت بشه
برای هارد هم باید از نرم افزار HD SENITEL استفاده کنید .
داداش در مورد آپدیت درایورها چون لپ تاب وایو هست کاری از دستم بر نمیاد ولی نرم افزاری که فرمودی رو نصب کردم
پرفورمنس رو داد 100 درصد و اکسلنت
ولی هلس health رو داد 6 درصد و بحرانی!
هاردم نیاز به تعویض داره؟
AMD>INTEL
23-09-16, 23:27
داداش در مورد آپدیت درایورها چون لپ تاب وایو هست کاری از دستم بر نمیاد ولی نرم افزاری که فرمودی رو نصب کردم
پرفورمنس رو داد 100 درصد و اکسلنت
ولی هلس health رو داد 6 درصد و بحرانی!
هاردم نیاز به تعویض داره؟
باید اسکرین شات واضح بگذاری . مهم سلامتش هست . این هارد باید تعویض بشه . اگر اطلاعاتی داری هر چه سریعتر بکاپ بگیر . ممکنه بار دیگه روشن کنی هارد رو ابدا نشناسه . نیازی به درایورها نیست . هاردت خسته و خرابه :1. (26):
mhmdnourizadeh
24-09-16, 09:55
16033
اسکرین شات فرستادم خدمتتون
ببخشید سه تا سوال دارم از خدمتتون:
مدل لپ تابم سونی F136FG هست
1- راهنمایی برای خرید هارد (چه هاردی و چه مارکی بخرم؟)
2- آیا بصرفه هست رم لپ تاب که اکنون 4 هست رو به 8 ارتقا بدم (تو کارایی تاثیر محسوسی دارد؟) اگر هست در مورد مارک و مدل رم هم راهنمایی کنین لطفا
3- زمان خریداری لپ تاب بک آپ ویندوز توسط فرد فروشنده گرفته و در یک هارد به ما ارائه شد. در اون فولدر که به ما دادن 6 فایل با پسوند GHS و یک فایل با پسوند GHO هست که مجموعا حدود 13 گیگ میشود اما ما هرگز نتونستیم بک آپ رو برگردونیم و الان هم ویندوز غیر اورجینال دارم
به نظرتون میشه از بک آپ استفاده کرد یا ارزشش رو نداره و قیدشو بزنم
با تشکر فراوان
AMD>INTEL
24-09-16, 12:14
16033
اسکرین شات فرستادم خدمتتون
ببخشید سه تا سوال دارم از خدمتتون:
مدل لپ تابم سونی F136FG هست
1- راهنمایی برای خرید هارد (چه هاردی و چه مارکی بخرم؟)
2- آیا بصرفه هست رم لپ تاب که اکنون 4 هست رو به 8 ارتقا بدم (تو کارایی تاثیر محسوسی دارد؟) اگر هست در مورد مارک و مدل رم هم راهنمایی کنین لطفا
3- زمان خریداری لپ تاب بک آپ ویندوز توسط فرد فروشنده گرفته و در یک هارد به ما ارائه شد. در اون فولدر که به ما دادن 6 فایل با پسوند GHS و یک فایل با پسوند GHO هست که مجموعا حدود 13 گیگ میشود اما ما هرگز نتونستیم بک آپ رو برگردونیم و الان هم ویندوز غیر اورجینال دارم
به نظرتون میشه از بک آپ استفاده کرد یا ارزشش رو نداره و قیدشو بزنم
با تشکر فراوان
1-اگر بودجه داری SSD بگیرید مثل SAMSUNG 750 EVO 250GB
2-بله این کار رو میشه کرد .
3-اون فایل را باید با نورتون گاست درستش کنید .
mhmdnourizadeh
24-09-16, 21:31
1-اگر بودجه داری SSD بگیرید مثل SAMSUNG 750 EVO 250GB
2-بله این کار رو میشه کرد .
3-اون فایل را باید با نورتون گاست درستش کنید .
ببخشید برای ارتقا رم از 4 به 8 باید یک رم 4 به قبلی اضافه کنم یا یه 8 بخرم؟
چه مارکی بهتره؟
مدل لپ تاب f136fg وایو هست
ممنون
AMD>INTEL
24-09-16, 21:40
ببخشید برای ارتقا رم از 4 به 8 باید یک رم 4 به قبلی اضافه کنم یا یه 8 بخرم؟
چه مارکی بهتره؟
مدل لپ تاب f136fg وایو هست
ممنون
رم 4 باید تهیه کنید . مشابه رمی که دارید تهیه کنید . اگر تهران هستید به افق iranfso مراجعه کنید .