ورود

مشاهده نسخه کامل : شناخته نشدن هارد توسط سیستم

Mahyar.sfi
20-09-16, 10:42
یکی از هاردهای سیستم من چند وقتی هست که شناخته نمیشه ( حتی توی bios )
این درصورتیه که همین هارد روی یک سیستم دیگه شناخته میشه
من 5تا هارد روی سیستم دارم دو تا 1TB یک 2TB یک 120SSD یک 500GB ( شناخته نمیشه )

کابل های دیگه هارد ها رو هم قطع کردم بازم اون یکی شناخته نمیشه حتی با کابل های اون یکی هاردها هم تست کردم بازم نتیجه ای نداشته
نمیفهمم مشکل از چی میتونه باشه

اگر بیاد بالا که من بتونم دیتاهام رو بردارم خیلی خوب میشه

AMD>INTEL
20-09-16, 11:11
سوکت دیتا و برق هارد را با پنبه و الکل پاک کنید . خشک که شد تست کنید . نشد با تبدیل usb وصل کنید

Mahyar.sfi
21-09-16, 22:04
با اسپری خشک شستم - با تبدیل هم وصل کردم ولی بازم نشد

AMD>INTEL
21-09-16, 22:14
مورد شما بسیار عجیبه . هارد یا کلا دیتکت نمیشه یا تمام سیستم ها دیتکت نمیشه . تنها احتمالش این هست . که این هارد به دلیل delay داشتن توسط بایوستون شناسایی نمیشه .
بعضی از بردهای قدیمی تر زمان بیشتری تاخیر میکنن در شناسایی هارد ولی در بایوس های جدیدتر به منظور سرعت بوت این تاخیر کمتره . هارد شما delay داره و به همین خاطر روی بردتون دیتکت نمیشه .
بهترین راه استفاده از تبدیل Usb هست .

Mahyar.sfi
21-09-16, 22:19
مورد شما بسیار عجیبه . هارد یا کلا دیتکت نمیشه یا تمام سیستم ها دیتکت نمیشه . تنها احتمالش این هست . که این هارد به دلیل delay داشتن توسط بایوستون شناسایی نمیشه .

به نظرتون احتمال تعمیرش هست؟

AMD>INTEL
21-09-16, 22:22
به نظرتون احتمال تعمیرش هست؟

پست قبل را تکمیل کردم .

Mahyar.sfi
21-09-16, 22:29
همونطور که عرض کردم خدمتتون با تبدیل هم تست کردم همچنان جواب نداده

AMD>INTEL
21-09-16, 22:31
همونطور که عرض کردم خدمتتون با تبدیل هم تست کردم همچنان جواب نداده

بهتره با همون سیستمی که دیتکت میشه بکاپ بگیرید . احتمالا به خاطر برد هارد باشه .

Mahyar.sfi
21-09-16, 22:37
فکر میکنید حدودا چقدر هزینه تعمیرش میشه

AMD>INTEL
21-09-16, 22:51
فکر میکنید حدودا چقدر هزینه تعمیرش میشه

اینطور نمیشه اعلام کرد . باید بررسی بشه ایراد دیتکت نشدن از کدوم قسمت هارد و هارد چه مدلی هست .

Mahyar.sfi
24-09-16, 09:53
متاسفانه حتی با تعویض برد مشکل برطرف نشد
و مجبور شدم یک بکاپ بگیرم و هارد رو راهی سطل آشغال کنم

فقط یک سوال داشتم مادربورد محدودیتی داره برای اضافه کردن هارد؟؟ یعنی تا چند ترابایت شناسایی میکنه یه مادربورد؟
اگر به دلیل کم آوردن پورت ساتا کارت PCI برای پورت ساتا اضافه کنیم مشکلی بوجود میاد؟؟

AMD>INTEL
24-09-16, 12:18
متاسفانه حتی با تعویض برد مشکل برطرف نشد
و مجبور شدم یک بکاپ بگیرم و هارد رو راهی سطل آشغال کنم

فقط یک سوال داشتم مادربورد محدودیتی داره برای اضافه کردن هارد؟؟ یعنی تا چند ترابایت شناسایی میکنه یه مادربورد؟
اگر به دلیل کم آوردن پورت ساتا کارت PCI برای پورت ساتا اضافه کنیم مشکلی بوجود میاد؟؟
برد توسط خودت اگر عوض شده نباید هم جواب میداده .
برای بردهای جدید بهتره از کارت های ساتا PCIE استفاده کنید . خیر مشکلی پیش نمیاد .