سلام دوستان عزیزمیخواستم بدونم امکان تعویض کارت صدا لپ تاپ هست ؟و کلا چه چیزایی از سخت افزار لپ تاپ رو میشه تعویض کرد ؟
AMD>INTEL
15-09-16, 19:50
لپتاپ چیپ صوتی داره روی مادربردش . توسط تعمیرکار با مشابه خودش تعویض میشه . مگر اینکه از کارت صدا اکسترنال بهره ببرید
لپتاپ امکان ارتقا محدودی داره
عموما رم و هارد قابل ارتقا هستند . در گاهی موارد هم پردازنده
ArianMP
15-09-16, 22:00
لپتاپ چیپ صوتی داره روی مادربردش . توسط تعمیرکار با مشابه خودش تعویض میشه . مگر اینکه از کارت صدا اکسترنال بهره ببرید
لپتاپ امکان ارتقا محدودی داره
عموما رم و هارد قابل ارتقا هستند . در گاهی موارد هم پردازنده
میشه بیشتر درباره کارت صدا اکسترنال توضیح بدید ؟
و سایتی میشناسید که از این نوع کارت صدا ها داشته باشه ؟
AMD>INTEL
15-09-16, 22:10
میشه بیشتر درباره کارت صدا اکسترنال توضیح بدید ؟
و سایتی میشناسید که از این نوع کارت صدا ها داشته باشه ؟
کارت صدا usb از 40 تومن هست تا 1 میلیون .سایت های فروش آنلاین موجود دارند . مدلهای حرفه ای توسط کریتیو تولید میشه .
ArianMP
15-09-16, 22:21
کارت صدا usb از 40 تومن هست تا 1 میلیون .سایت های فروش آنلاین موجود دارند . مدلهای حرفه ای توسط کریتیو تولید میشه .
ممنون بابت توضیحاتتون
فقط یه مورد دیگه هست، من متوجه شدم که به دلیل اینکه لپ تاپم قدیمی هست و روی کارت صداش کار نشده، در نتیجه هدست صدای ایده آل رو منتشر نمیکنه، من مدل های creative رو دیدم ولی نمیدونم کدوم مدل برای من مناسب هست، میشه در این رابطه کمک کنید ؟
بطور مثلا مدل Recon3D USB THX Dolby مناسب هستش ؟
با تشکر
AMD>INTEL
15-09-16, 23:04
ممنون بابت توضیحاتتون
فقط یه مورد دیگه هست، من متوجه شدم که به دلیل اینکه لپ تاپم قدیمی هست و روی کارت صداش کار نشده، در نتیجه هدست صدای ایده آل رو منتشر نمیکنه، من مدل های creative رو دیدم ولی نمیدونم کدوم مدل برای من مناسب هست، میشه در این رابطه کمک کنید ؟
بطور مثلا مدل Recon3D USB THX Dolby مناسب هستش ؟
با تشکر
Creative Sound Blaster Surround X-Fi 5.1 Pro
ArianMP
16-09-16, 17:02
این کارت صدا دقیقا به چه پورتی از لپ تاپ وصل میشه ؟ USB یا HDMI یا پورت دیگه ؟
AMD>INTEL
16-09-16, 17:18
این کارت صدا دقیقا به چه پورتی از لپ تاپ وصل میشه ؟ USB یا HDMI یا پورت دیگه ؟